View Full Version : Най-накрая ги махнах
Най-накрая махнах вече бившите си приятели от живота си. Вчера се събудих и си казах "Днес е денят, но не знам за какво". След няколко часа взех решението да махна "най-добрите ми приятели" ми от моя живот, този път завинаги. Питате се защо? Защото прекаляваха с търпението и наивността ми, обиждаха ме без причина, гавреха се с мен, когато говорех с мама на арменски по телефона и още куп причини. Разбрах, че не ме заслужават. Такива боклуци не заслужават да са в живота ми. Трябваше много по-рано да го направя. В продължение на няколко години много хора ми казваха да ги разкарам, ме са боклуци, но не ги слушах и съжалявам, трябваше много по-рано да го направя.. Имам още приятели, които по-точно са в графата "познати" - за играене на футбол, ходене на кино и т.н.
(highfive) :D https://www.youtube.com/watch?v=6IJCFc_qkHw
anonymous908491
04-03-2015, 18:08
Не съм очаквал нещо, но и не съм вярвал, че някой може да напише това
Corb1225
04-03-2015, 18:12
Горе главата, младеж, в тази възраст нещата са така. По-късно се осъзнават, но щетата е нанесена. Абстрахирай се и да не ти пука от такива глупости.
anonymous908491
04-03-2015, 18:20
Следващата стъпка е да съсаш със семейството си, после ще ти каже къде минават най-често влакове, за да довършиш започнатото.
Corb, благодаря! :)
papugai, кълна се, че още като ти видях ника, разбрах, че си изръсил някаква глупост, за това ще си замълча.
anonymous908491
04-03-2015, 18:25
Corb, благодаря! :)
papugai, кълна се, че още като ти видях ника, разбрах, че си изръсил някаква глупост, за това ще си замълча.
Мълчи си, нали имаш много приятели, с които да водиш диалог та си приритал за мен
Кой ти каза, че имам много приятел? Пак се правиш на интересен, ама нещо не ти се получава..
anonymous908491
04-03-2015, 18:32
Разглеждал съм ти фейса, имаш над 1000 приятели там, сигурно това е причината да ми откажеш поканата.
Разглеждал съм ти фейса, имаш над 1000 приятели там, сигурно това е причината да ми откажеш поканата.
О, имаш фейс. Искам да разгледам, може и на ЛС да пратиш линк.
Corb1225
04-03-2015, 20:08
Долорес, ти ли си? :lol:
Най-накрая махнах вече бившите си приятели от живота си. Вчера се събудих и си казах "Днес е денят, но не знам за какво". След няколко часа взех решението да махна "най-добрите ми приятели" ми от моя живот, този път завинаги. Питате се защо? Защото прекаляваха с търпението и наивността ми, обиждаха ме без причина, гавреха се с мен, когато говорех с мама на арменски по телефона и още куп причини. Разбрах, че не ме заслужават. Такива боклуци не заслужават да са в живота ми. Трябваше много по-рано да го направя. В продължение на няколко години много хора ми казваха да ги разкарам, ме са боклуци, но не ги слушах и съжалявам, трябваше много по-рано да го направя.. Имам още приятели, които по-точно са в графата "познати" - за играене на футбол, ходене на кино и т.н.
леле колко позната исторя аз мин година в 6 клас имах доста проблеми но те бяха по-големи и някак си всички се влияеха от тях и правеха всичко което искаха но аз им се опълчвах и цяло лято как ли не бях унижаван но един ден и аз като тебе Рафа си казах същото и просто си намерих нови приятели който ме ценят и уважават такъв какъвто съм , но малко ми е гадно че ги виждам "старите" но вече ги заеб*х тотално и се обърнах срещу всички. Евалата брат ми :) че не се кланяш пред никого ти си си ти и те не ТРЯБВА а са ДЛЪЖНИ да те приемат като такъф ако не искат в ляво бе.
papugai има фб :shock:
ААА не бате 1 април мина :razz:
Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели. :)
anonymous908491
04-04-2015, 10:41
papugai има фб :shock:
ААА не бате 1 април мина :razz:
Пробвай да зарибяваш някоя 12 годишна без да имаш фейс, въобще няма да ти обърне внимание.
О, имаш фейс. Искам да разгледам, може и на ЛС да пратиш линк.
Аз доколкото помня сме приятели там, дори ми е по-трудно да кажа с кои от тук не съм приятел, май само Палавницата не ми е, но ако разгледам абонираните за Принцесата, ще открия и нея.
И аз бях в същото положение преди години. :D Само дето с тая си компания бяхме приятели от детска възраст и бяхме славна дружина в ония времена, после като пораснахме и се промениха, държаха се по подобен начин, както ти разказваш. Гадно ми беше и още ме боли като почна да си спомням какви бяхме като деца, ама съм твърде сантиментално копеле. :D
Аз още отначало си знаех, че не ме уважават, но тогава нямаше какво да правя и излизах с тях и си виках "Щом те не ме уважават и ме използват, ззащо и аз да не го направя", макар, че съвестта ми не ми позволяваше да се възползвам от тях напълно и накрая просто ми омръзна. Те дълго няма да издържат без мен, сигурен съм, след сеседмица ще дойдат да ми се извиняват, ама няма да им се получи. Вече се чувствам много по-добре без тях.
Бяха тотални идиоти. Излизахме на центъра, пред стотици хора, започваха да се държат гейско, хващаха се за ръка и подскачаха, само и само да се изложат. Минавахме покрай големи момичета и двамата викаха "Ей мацки, елате да ми седнете на к*р. Вече съм спокоен, че няма кой да ме изложи. А и без това вече съм 7-ми клас, другата година ще съм в ново училище, а те са толкова прости, че няма да съберат бал за там и в това училище ще си намеря нови приятели. :)
междудругото сме на връсници. Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят и не ти се подиграват е има изключения ама половината форум са ти приятели отне ми доста време да си оправя психиката. Отмъсти им наи добре напиши обиди/глупости ддз , аз така направих и ме намразиха (слава богу) и поне не ги и виждам :)
anonymous908491
04-04-2015, 12:19
Пък и имаш прятели всички в този форум те подкрепят
Аз даже бих убил за него, но предпочитам да не го правя, защото убийството е смъртен грях, а с Бог съм по-голям приятел.
papugai защо да се забивам с 2 год. по-малка от мен. Ако е по фб , защо да не се зарибявам с някоя на 16-17? Задължително ли е да е на 12 :D :D :D
anonymous908491
04-04-2015, 12:24
Ти някоя на 12 не можеш да забиеш, къде си тръгнал на какички, аз по същата причина
Папугай ги разбира тези неща, не спорете с него на тази тема, всеки ден е с нова.
anonymous908491
04-04-2015, 12:30
всеки ден е с нова.
То не е мое желание
Да, 100% съм сигурен, че те ти се лепнат.. Ехх днешните жени..
anonymous908491
04-04-2015, 12:33
Да, 100% съм сигурен, че те ти се лепнат.. Ехх днешните жени..
Ако ме беше виждал на живо, щеше да си наясно, че сами бягат, не е като да не ги разбирам, и аз самият не се понасям
Защо бе, то си личи, че си играч. Както ти беше казал в една тема, като си бил млад, всяка вечер си порил нова п*тка.
anonymous908491
04-04-2015, 12:36
като си бил млад, всяка вечер си порил нова п*тка.
Аз съм си все същия, тогава причината не беше по-различна
Е добре бе :D ште се уча от теб значи видяло се е
Аз доколкото помня сме приятели там, дори ми е по-трудно да кажа с кои от тук не съм приятел, май само Палавницата не ми е, но ако разгледам абонираните за Принцесата, ще открия и нея.
Тка ле? :ооо Как ти е фейса?
торче торче. толкова ли закъса
Хахах, не, просто ми е интересно.
anonymous908491
04-05-2015, 12:16
Мъжа ти наоколо ли е ?
kaRamella
04-05-2015, 13:17
ЗНАЧИ МЕ ИМАШ И МЕН :о БЕЗ ДА ЗНАЯЯ..? ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ пиши лс бързо с линк
Съдби на крастопът се разигра тука всеки разкри че половинката му има профил тук :lol:
Papuгай, имаш фб...аз не съм на 12,а почти на 21..ама...то ...такова
granger граматиката ли си глътна
Мъжа ти наоколо ли е ?
:D Не, той па за кво ти е? :о
Темата ми я направихте на...
Рафа приятелю мой ще ме извиниш
Никога granger не може да си глътне граматиката ;)
Днеска единия от двамата ме пита защо му се сърдя, след като му казах всичко това, млъкна и ме блокира във Фейсбук.
Няма такива жалкари. :D
NarutoShippuuden
04-06-2015, 11:20
Защо изобщо си се занимавал да му казваш причината? Просто повече не се занимавай с тях и това е.
Рафаеле я ги набии едно хубаво :razz: приложи им някакв арменска задушавашта хватка :grin:
Пълни жалкарчета.. Седя сив класната стая и идва някакъв и казва "Д. и Т. ти пращат много целувки" и след 2 минута пак идва още някой и казва същото.. Опитват се да ме ядосат, ама не им се получава.. Пълни хомота..
Иди и ти им удари по една целувка, прощална им я отпрати. :* :D
викаш Д. и Т. и ги издебваш както си седят им дръпваш столовете и като паднат ги халосваш с тях. Бил ли си се с тях някога , аз това лято се бих с 2-мата по-големи от мен и единия го победих но другия ме размаза но нормално. Бях единствения които не им се подчиняваше и подмазваше.............
Те са пълни женкари, удариш ли ги, или ще кажат на директора, или на техните.
anonymous908491
04-19-2015, 12:21
Papuгай, имаш фб...аз не съм на 12,а почти на 21..ама...то ...такова
ЗНАЧИ МЕ ИМАШ И МЕН :о БЕЗ ДА ЗНАЯЯ..? ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ пиши лс бързо с линк
Сладурани и най-верни фенки, сякаш вчера сте ме видели за първи път, щом сте повярвали.
Имам профил, но не добавям познати от нета, има няколко изключения, но това беше още преди години, когато бях новобранец. От тук в приятели ми е само Боб
http://i.imgur.com/unohawl.jpg
но с нея се познавам от нмого време
ti otkade gi namirash tezi krasavici be
anonymous908491
04-19-2015, 12:50
Както има донори на сперма, също трябва да има и донорки на яйцеклетки, за да избереш най-добрата възможна.
Та имам една папка със здравна информация за потенциалните ми бъдещи жени.
ti otkade gi namirash tezi krasavici be
^На теб ти е рано още за такива красавици, виж в детската до у вас някоя, ама и там няма да ти вържат сигурно.
Ti si mnogo zle kazvam ti ne sam vinoven che ne ti vrazvat
Хахахахаа :lol:
Aз не се й опитвам бе, приятелю.
Corb1225
04-19-2015, 13:04
^На теб ти е рано още за такива красавици, виж в детската до у вас някоя, ама и там няма да ти вържат сигурно.
Това, за който и от двамата да го беше казал, щеше да е вярно :lol:. Нямаше нужда да слагаш цитат.
Пак ми оспамихте темата :D
^Сори.
Всеки е бил така, всеки един е минал през такъв момент, рано или късно почваш да отсяваш, отсяваш и накрая остават най-верните. И да, те могат да се преброят на пръстите на ръцете ти, но ще знаеш, че са истински и държат на теб.
Eee rafa7a moje li da spamim molq te :D :razz:
Povqrvah tii
https://www.youtube.com/watch?v=kLR9QzVrBPE
Неиздържах, сори.
Спирам.
anonymous908491
04-19-2015, 13:32
Седя си класната стая и идва някакъв и казва "Д. и Т. ти пращат много целувки" и след 2 минута пак идва още някой и казва същото
Кои са Д. и Т. ?
Първите букви на имената им. :D
Ванч, съгласен съм. Другата година съм в ново училище, нови запознанства и следователно нови приятели, а с кои от тях ще продължа докрай един Бог знае.
Хубавото е, че се чувствам много по-добре без тях. Все едно бях третото колело, винаги тези двамата са били по-близки, макар, че единия го познавам още от 1 клас.
dreamwalker
04-20-2015, 15:49
^
Успех на НВО.
tonybadams
04-27-2015, 10:43
Добре си постъпил ,а следвашата стъпка е да завиш пред себе си какво си и какви приятели искаш да срешнеш
Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!
RosaCalvaria
04-30-2015, 16:16
Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!
Нормално е да усещаш липсата им, все пак са били част от живота ти и то не малко време. Но каквото и да става, не се връщай към токсичните хора в живота си... Щом са се държали по този нагъл и грозен начин, пътният им лист отдавна е трябвало да бъде разписан. Когато бях колкото теб имах най-добра приятелка, с която се познавахме от три годишни и буквално израснахме една с друга и до 7-ми клас бяхме неразделни... Дойде времето за нови училища и компании и се забравихме, като сега сме само на „Здравей, здрасти“ и това е. Но пък хубавото е, че в новото си училище намерих най-добрите си сегашни приятели, и момчета, и момичета и да... Не се притеснявай, всичко с времето си, рано или късно ще попаднеш на правилните хора, които да те оценяват. :)
anonymous908491
05-03-2015, 11:16
Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко
И това се случава, защото си махнал някви от фейса, къв живот би имал без интернет ?
Papugai ти ли беше писал в някаква тема , за някой който нямал и един приятел?
anonymous908491
05-03-2015, 13:34
Никога не съм писал, че нямам приятели.
Не бе братле. Веднъж видях , в темата какво мислим за предишния , ти беше написал не си спомням под кой беше , следното
"Няма нито един приятел"
Сега пък ми пишат, че много съжалявали и обещават, че няма да се повтори повече. Какво да правя?
anonymous908491
06-01-2015, 14:43
Сега пък ми пишат, че много съжалявали и обещават, че няма да се повтори повече. Какво да правя?
Добави Д. и Т. само, останалите не са ти никакви
kaRamella
06-01-2015, 16:01
Сладурани и най-верни фенки, сякаш вчера сте ме видели за първи път, щом сте повярвали.
Имам профил, но не добавям познати от нета, има няколко изключения, но това беше още преди години, когато бях новобранец. От тук в приятели ми е само Боб
http://i.imgur.com/unohawl.jpg
но с нея се познавам от нмого време
баси лъжецкото.
anonymous908491
06-01-2015, 16:10
Нямам нищо интересно във фейса, статуси не поствам, снимки последно преди 3-4 години, на стената ми има само статии свързани със CG, не е като да съм някъв фен
:cry: :smt085: