View Full Version : Самотен съм :(
marto.ivanov.96
04-03-2015, 23:00
Здравейте. Аз съм на 18 години от София.
За първи път правих секс на 14 години с едно момиче. Беше много хубаво. После с още едно момиче и още едно и още едно. Тогава ми хрумна една идея, защо пък да не пробвам и с мъж, да видя как е? Е, пробвах, с 1 момче в тоалетната на една известна дискотека. Врътнах му една набързо...и ми хареса. От тогава не мога да спра да мисля за това колко яко беше. От тогава насам единственото което искам е да го направя пак и пак и пак. Не обичам аналния секс, но пък оралният, особено когато аз го правя :3, само мисълта за това ме възбужда.
Но пък нямам нито един приятел който да споделя моето виждане и всички ми се подиграват, когато им казах, че всъщност ми харесва :(
Толкова ли е грешно да ти е хубаво когато...
Както и да е, от Люлин съм, имам терен, някой да се запознаем?
Не искам пари, не предлагам пари, искам приятелство и евентуално може би, кой знае :)
RapExotic
04-04-2015, 18:49
Не можа ли да го напишеш с едно изречение - гей търси гей за взаимни удоволствия ..
Между другото няма да се учудя ако до 2-3 дена си намериш това което търсиш тук. Но ако беше нормално момче, което търси момиче щеше да отнесеш куп подигравки как този форум не е място за това и колко си отчаян.
anonymous895156
04-05-2015, 04:56
Но ако беше нормално момче, което търси момиче
някаква нужда да наричаш различните от теб ненормални, за да оправдаеш пред теб самия фобията си от еднополови двойки, която упорито отказваш да излекуваш, ли виждаме
RapExotic
04-05-2015, 07:51
някаква нужда да наричаш различните от теб ненормални, за да оправдаеш пред теб самия фобията си от еднополови двойки, която упорито отказваш да излекуваш, ли виждаме
Как да приема за нормално нещо, което е против природата на човека?
Това още ли се използва? :?
SHPAIdURmeN
04-05-2015, 08:31
Бах тоз' димитър и неговите евтини номера да се изтъкне. Е поне доказа че все още са актуални и приложими.
П.С. Няма нужда от 'отговори с цитат'.
Хората се раждат такива, не е против природата.
Има дори хомосексуални животни.
Авторе, тука не ти сайт за запознанства, обяви и т.н.
RapExotic
04-05-2015, 10:07
Хората се раждат такива, не е против природата.
Има дори хомосексуални животни.
Е то някой се раждат и със склонност към педофилия, ексхибиционизъм, съдизъм.. И тях ли трябва да приемем за нормални, понеже са се родили такива?
съдизъм? тва няква прекомерна склонност да съдиш ли е? О:
и какво му е ненормалното на ексхибиционизма? ООО:
anonymous895156
04-05-2015, 10:51
Е то някой се раждат и със склонност към педофилия, ексхибиционизъм, съдизъм.. И тях ли трябва да приемем за нормални, понеже са се родили такива?
нормално == статистически преобладаващо и вписващо се в границите на твоя морал
толкова за нормалното и природното, които със сигурност са далеч от живота, който водиш
оттам нататък важни стават златното правило в морала и естествените права на хората, които включват това да живеят живота си така, както искат, при положение че не вредят на никого (можеш да потърсиш дефиницията на физическа и ментална вреда в конституцията на българия)
всеки в българия, който посмее да се противопостави на еднополовите бракове и отглеждане на деца от такива двойки, следва да бъде осъден, тъй като потъпква естествените права на >30% от хората (толкова са би- и хомосексуални според най-голямото проучване на Кинзи)
на никого не му пука какво намираш за приемливо, още повече на гейовете, които едва ли ти забраняват да се жениш. а, вярно, ти беше в позицията на човек от мнозинството, значи можеш да правиш каквото си искаш
за поставяне на знак за равенство между педофилията и нестандартната сексуална ориентация в нормална държава срещу теб ще бъдат заведени дела. всъщност и по българската конституция това е забранено, но можеш да се радваш, че засега няма шанс да получиш нещо ефективно
извинявай, ако потъпквам демократичните ти права да си хомофоб, расист, ксенофоб и каквото се сетиш друго
ще подходя в твой стил
АМА КАК ТАКА ЩЕ НОСИТЕ ОЧИЛА
МОЗЪКЪТ МИ РЕАГИРА БУРНО НА ТЯХ, ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАМ МАЛКО ХОРА, КОИТО ПОЛЗВАТ ТАКИВА, И ПРАДЯДО МИ ЧУЛ ОТ СВОЯ, ЧЕ НЕ БИЛИ ХУБАВИ
ОЧИЛАТА НЕ СА ПРИРОДНИ
КАКТО И ПЕДОФИЛИЯТА
ЗАБРАНЯВАМ ОЧИЛАТА СЪС ЗАКОН
АЗ И БЕЗ ТОВА НЕ НОСЯ, ТАКА ЧЕ НЕ МИ ПУКА
!!!
http://knizhen-pazar.net/books/024/2419/241949.jpg
Бах тоз' димитър и неговите евтини номера да се изтъкне. Е поне доказа че все още са актуални и приложими.
П.С. Няма нужда от 'отговори с цитат'.
наистина съжалявам, че от позицията на човек с твоята вербална интелигентност това изглежда като опит за самоизтъкване, но аз така си пиша
RapExotic
04-05-2015, 11:10
и какво му е ненормалното на ексхибиционизма? ООО:
Ами ако прегледаш мненията по форумите относно ексхибиционизмът ще видиш, че са крайно отрицателни. Дори някъде го сравняват с престъпление, опит за изнасилване и тежко психическо заболяване. А в същото време това е много по-безобидно от хомосексуализмът, който вече явно се смята за нещо естествено и нормално.
http://spodeli.net/1/story-22704.html
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=womenclub&Number=1946673077&page=&view=&sb=&part=all&vc=1
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509613-%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%85%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%86%D 0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC
anonymous895156
04-05-2015, 11:12
каква е разликата между хетеро- и хомосексуална двойка, освен в половите органи на партньорите и произтичащите от тях (не)възможности за животинско копулиране? дори то няма да бъде факт до 10-15 години, когато се очаква да бъде окончателно завършен и пуснат за широка употреба методът за изкуствено оплождане по ин-витро модел, при който се взима ДНК от спермата на единия партньор, феминизира се и се поставя в яйцеклетка (на този етап действа при по-малки бозайници)
RapExotic
04-05-2015, 11:31
@dimitar.,
Правата и свободите са за хора, които са на ясно какво правят и могат да поемат отговорност. Във всички останали случаи има закони, които да възпрат анархията, която би настъпила иначе. Точно заради това и еднополовите бракове, както и отглеждането на деца от родители с еднакъв пол е забранено в повечето държави. Представи си тези деца как биха отрасли, как биха възпитавани и какви биха станали? Най-вероятно и те ще имат склонност към подобни действия. От там нататък броя на "различните" (както ги наричаш ти) би се умножил многократно.
На ясно ли си, че автора на темата (а.к.а ТИ) на 14 години го е направил не защото е такъв, а защото комерсиализацията и излишното промотиране на "различната сексуална ориентация" го е тикнала на на там? И не ми разправяй, че на тях им е вродено - склонността е едно, но това, което си се формира в първите 12-16 години от живота. Как до преди 10-15 години почти не можеше да се срещне гей, а сега всеки 3ти е такъв? (включвам и лесбийките, тъй като те са равносилни на педерасите)
Защо трябва да се опложда инвитро индивид, който може да си размножава по естествен път? Само защото е решил, че ще бъде от "другите", "яките", според еди кой си.. Така само си усложняваш живота и се превръщаш в робот, а не човек.
anonymous908491
04-05-2015, 11:57
дори то няма да бъде факт до 10-15 години, когато се очаква да бъде окончателно завършен и пуснат за широка употреба методът за изкуствено оплождане по ин-витро модел, при който се взима ДНК от спермата на единия партньор, феминизира се и се поставя в яйцеклетка (на този етап действа при по-малки бозайници)
А малко преди това ще измислят как да се излюпваме от яйца, за да можем да летим.
Фантазията ти е толкова феминизирана, че е трябвало да се родиш жена, поне да ти е простено, че не правиш разлика между измислица и реалност.
anonymous895156
04-05-2015, 12:11
Точно заради това и еднополовите бракове, както и отглеждането на деца от родители с еднакъв пол е забранено в повечето държави. Представи си тези деца как биха отрасли, как биха възпитавани и какви биха станали?
в цивилизованите държави се легализират, а причината да са били забранени е същата като тази жените да са нямали право да гласуват допреди няколко века, интеррасовите бракове да не са били възможни и т.н. - заради религиите, дезинформацията и арогантността, властващи в Европа от исуската насам
как биха отрасли? напълно здравословно, както статистиката за държави като Съединените щати сочи; счита се, че средната еднополова двойка е по-отговорна и искаща дете от същата двуполова такава; фактите показват, че еднополовите домакинства са по-добре материално осигурени. наистина не разбирам какво имаш предвид? осъзнаваш ли, че сексуалната ориентация е нещо вродено, а единствените изроди, които биха подтикнали детето си да я пренебрегне под напора на конформизма и да му нанесат травми за цял живот, както често се случва, са хетеросексуални?
Най-вероятно и те ще имат склонност към подобни действия. От там нататък броя на "различните" (както ги наричаш ти) би се умножил многократно.
"склонност" може да имаш към пиромания, не към това да обичаш по нормален начин
броят на различните винаги е бил един и същ, просто благодарение на такива като теб гласност и решение на тези проблеми се дават чак в епохата на постмодернизма
На ясно ли си, че автора на темата (а.к.а ТИ) на 14 години го е направил не защото е такъв, а защото комерсиализацията и излишното промотиране на "различната сексуална ориентация" го е тикнала на на там? И не ми разправяй, че на тях им е вродено - склонността е едно, но това, което си се формира в първите 12-16 години от живота. Как до преди 10-15 години почти не можеше да се срещне гей, а сега всеки 3ти е такъв? (включвам и лесбийките, тъй като те са равносилни на педерасите.
по същата логика нямаше да има гейове, защото при пускане на мтв и планета пайнер пословичното пропагандиране на хетеросексуалността щеше да ги прави развъдници
отново показваш, че некомпетентен по въпроса, в действителност бебетата на го вдигат при вида на каки или батковци, но по време на пубертета сексуалната ориентация не се формира, а се проявява, и това не става под влиянието на външни фактори
преди десетилетия в българия, жителите на която по принцип са по-бавни от западноевропейците и американците, са били със социално съзнание на нивото на същите отпреди ВСВ и нехетеросексуалността е била инкриминирана - затова.
ти можеш да се размножаваш по естествен път. въпросът не е да хвърлиш семе някъде, само защото на най-примитивно ниво това би довело до създаване на потомство, а да го искаш истински. как би се почувствал в хомонормативен свят?
anonymous908491
04-05-2015, 12:18
но по време на пубертета сексуалната ориентация не се формира, а се проявява, и това не става под влиянието на външни фактори
само дето деца отглеждани от педали в 99% от случаите се превръщат в педали
RapExotic
04-05-2015, 12:45
как биха отрасли? напълно здравословно, както статистиката за държави като Съединените щати сочи; счита се, че средната еднополова двойка е по-отговорна и искаща дете от същата двуполова такава; фактите показват, че еднополовите домакинства са по-добре материално осигурени. наистина не разбирам какво имаш предвид?
"склонност" може да имаш към пиромания, не към това да обичаш по нормален начин
броят на различните винаги е бил един и същ, просто благодарение на такива като теб гласност и решение на тези проблеми се дават чак в епохата на постмодернизма
по същата логика нямаше да има гейове, защото при пускане на мтв и планета пайнер пословичното пропагандиране на хетеросексуалността щеше да ги прави развъдници
отново показваш, че некомпетентен по въпроса, в действителност бебетата на го вдигат при вида на каки или батковци, но по време на пубертета сексуалната ориентация не се формира, а се проявява, и това не става под влиянието на външни фактори
Не става въпрос за материалната осигуреност и желанието, а за това как това би повлияло върху психиката на детето. Един мъж не може да отгледа сам пълноценно дете в първите си 5 години, колкото и да се старае. На детето винаги ще му липсва необходимото внимание и грижа. В последствие това ще доведе до промени в психиката му и комплекси. Когато в училище всички дойдат на родителска среща с мама и татко, а то дойде с двама татковци.. ще му се подиграват. Когато в пубертета момичетата имат нужда да споделят с майка си за някой интимни неща.. то ще сподела с татко си.
И не ми давай за пример точно САЩ, където всеки втори посещава психолог два пъти седмично, а всеки трети има сериозни психични отклонения.
Склонността е изборът, който би направил в дадена ситуация, тласкан единствено от собствените ти разбирания и усещания. Може да си склонен към всяко едно нещо, включително и в това в кого да се влюбваш и в кого не. Принципно човек се влюбва в партньор, в който подсъзнателно вижда преспектива за създаване и отглеждане на потомство. Човек, който носи такива гени, които съчетани с неговите биха дали най-жизнеспособен резултат. А при хомосексуалните какво виждат в партьора си?
А точно пайнер и мтв лансират много успешно всякакви видове сексуални отклонения с изпълнители като Азис, клипове като "Ивена - Женски Номера" и текстове като "Ти си само 8ми клас".
anonymous895156
04-05-2015, 16:05
Един мъж не може да отгледа сам пълноценно дете в първите си 5 години, колкото и да се старае.
докажи го - цитирай авторитетен съвременен психолог или учебник
На детето винаги ще му липсва необходимото внимание и грижа. В последствие това ще доведе до промени в психиката му и комплекси.
уау, това е едно от най-сексистките неща, които съм чувал
с какво жените са по-добри родители от мъжете? откога полът е определящ за това колко ефективно можеш да се грижиш за психическото и физическото развитие на детето си? когато едно дете се ражда, то е като бял лист, по който може да се пише, и от тази гледна точка единственото нещо, което може да го разстрои, са предразсъдъците на хора с грешна ценностна система
освен това дори в чисто природните условия, за които говориш, хората не са отглеждали потомства в моногамни връзки или с помощта на партньор на всяка цена
В последствие това ще доведе до промени в психиката му и комплекси. Когато в училище всички дойдат на родителска среща с мама и татко, а то дойде с двама татковци.. ще му се подиграват. Когато в пубертета момичетата имат нужда да споделят с майка си за някой интимни неща.. то ще сподела с татко си.
децата са келеши и ще му се подиграват и за това, че има по-нисък ръст, странно име, няма последния айфон, баща му не е пилот на самолет или няма майка като тях. детето ще капризничи и ще иска да промени всички тези неща, но не защото са му нужни, а понеже психиката му е на примитивно ниво. това, което трябва да направи, е да им тегли една майна и да заобича себе си и семейството си такива, каквито са
и бащата няма да разбере дъщеря си и да й помогне пълноценно, защото? това, че нещо не е прието да се случва, не означава, че е нередно, а и с това си изказване твърдиш, че самотните татковци са непълноценни родители заради това, че нямат постоянна женска фигура до себе си, което е много далеч от реалността
Склонността е изборът, който би направил в дадена ситуация, тласкан единствено от собствените ти разбирания и усещания. Може да си склонен към всяко едно нещо, включително и в това в кого да се влюбваш и в кого не. Принципно човек се влюбва в партньор, в който подсъзнателно вижда преспектива за създаване и отглеждане на потомство. Човек, който носи такива гени, които съчетани с неговите биха дали най-жизнеспособен резултат. А при хомосексуалните какво виждат в партьора си?
ако в създаването на потомство имаше действителна логика и перспектива, бих те разбрал, но то е точно толкова безпредметно или поне с неясен смисъл, колкото и целият ни живот - защо изобщо го даваш като пример?
от тази гледна точка въпросът ти е екзистенциален и няма място тук
иначе виждат опора, приятел и любов по време на житейския си път. искам наистина да си представиш (не го игнорирай), че си гей - тогава да се занимаваш с жена би било като да те принудят сега да се омъжиш за някой твой приятел - как би избрал да живееш в живота си - като мишка или като мъж? и не, няма опция да си промениш сексуалната ориентация по време на пубертета, абсурдно е да го твърдиш, след като дори не си се сблъсквал с това от първо лице, а очевидно базираш всичките си заключения на хипотези
И не ми давай за пример точно САЩ, където всеки втори посещава психолог два пъти седмично, а всеки трети има сериозни психични отклонения.
сериозни думи
само дето деца отглеждани от педали в 99% от случаите се превръщат в педали
докажи го
anonymous895156
04-05-2015, 16:24
<3
RapExotic
04-05-2015, 17:55
докажи го - цитирай авторитетен съвременен психолог или учебник
уау, това е едно от най-сексистките неща, които съм чувал
с какво жените са по-добри родители от мъжете? откога полът е определящ за това колко ефективно можеш да се грижиш за психическото и физическото развитие на детето си? когато едно дете се ражда, то е като бял лист, по който може да се пише, и от тази гледна точка единственото нещо, което може да го разстрои, са предразсъдъците на хора с грешна ценностна система
освен това дори в чисто природните условия, за които говориш, хората не са отглеждали потомства в моногамни връзки или с помощта на партньор на всяка цена
децата са келеши и ще му се подиграват и за това, че има по-нисък ръст, странно име, няма последния айфон, баща му не е пилот на самолет или няма майка като тях. детето ще капризничи и ще иска да промени всички тези неща, но не защото са му нужни, а понеже психиката му е на примитивно ниво. това, което трябва да направи, е да им тегли една майна и да заобича себе си и семейството си такива, каквито са
и бащата няма да разбере дъщеря си и да й помогне пълноценно, защото? това, че нещо не е прието да се случва, не означава, че е нередно, а и с това си изказване твърдиш, че самотните татковци са непълноценни родители заради това, че нямат постоянна женска фигура до себе си, което е много далеч от реалността
ако в създаването на потомство имаше действителна логика и перспектива, бих те разбрал, но то е точно толкова безпредметно или поне с неясен смисъл, колкото и целият ни живот - защо изобщо го даваш като пример?
от тази гледна точка въпросът ти е екзистенциален и няма място тук
иначе виждат опора, приятел и любов по време на житейския си път. искам наистина да си представиш (не го игнорирай), че си гей - тогава да се занимаваш с жена би било като да те принудят сега да се омъжиш за някой твой приятел - как би избрал да живееш в живота си - като мишка или като мъж? и не, няма опция да си промениш сексуалната ориентация по време на пубертета, абсурдно е да го твърдиш, след като дори не си се сблъсквал с това от първо лице, а очевидно базираш всичките си заключения на хипотези
Най-малкото мъжът няма кърма. Не е в състояние да види някой дребни детайли свързани с бебето - например кога се разболява, кога се държи странно и има някакъв проблем, кога иска нещо, но не може да го каже, защото още не може да говори. Няма необходимото търпение да е 24 часа на разположение на едно малко бебе и да пренабрегне останалите си занимания. Не случайно женските раждат и отглеждат децата си при повечето бозайници. Не случайно се дава отпуска по майчиство, а не по бащинство.
Не виждам нищо сексистко. Не съм казал никъде, че жените са по-добри родители от мъжете или обратното. Казвам, че и жената и мъжът имат своята рола в отглеждането на детето и когато единият от тях липсва детето не се развива пълноценно. Забележи, че осиновените деца, които растат с един настойник обикновено са проблемни.
"и бащата няма да разбере дъщеря си и да й помогне пълноценно, защото?" -Защото не е жена, колкото и да му се иска да е. Не е имал първи цикъл, не са му растяли цици, не си е губил девствеността по начина, по който тя .. Няма как да ме убедиш, че мъж може да заеме на 100% женската роля.
В създаването на потомство си има доста сериозна логика и закони, които нормалните хора спазват подсъзнателно без дори да се замислят. Помисли само защо някой харесват чернокоси момичета, а други русокоси? Защо някой харесват по-пълни, а други по-слаби? Защо някой харесват по-тъмнокожи, а други по-светлокожи? Защото подсъзнателно търсиш парньор с позитивите, които искаш да притежава детето ти. Включително и характера.
Защо повечето хора не биха си избрали болен или генетично увреден партньор? Защото подсъзнанието им казва, че не е правилно да създават поколение с него, понеже и то ще наследи проблемите му.
При хомо двойките всичко това е една илюзия, понеже те няма как да създадат потомство по между си.
В пубертета може да не можеш да си промениш сексуалността, но за да си я формирал по този начин значи не си се развивал правилно и си имал някакви проблеми. Било то в момента или някаква травма от детството.
anonymous895156
04-06-2015, 20:51
Най-малкото мъжът няма кърма. Не е в състояние да види някой дребни детайли свързани с бебето - например кога се разболява, кога се държи странно и има някакъв проблем, кога иска нещо, но не може да го каже, защото още не може да говори. Няма необходимото търпение да е 24 часа на разположение на едно малко бебе и да пренабрегне останалите си занимания. Не случайно женските раждат и отглеждат децата си при повечето бозайници. Не случайно се дава отпуска по майчиство, а не по бащинство.
... защото единствените не-мъжки или женски фигури, с които детето може да се консултира, са тези на родителите му
по това с отпускането на отпуск единствено по майчинство се прилагат реформи в много европейски страни, защото е явна дискриминация към мъжете
няма майчински и бащински инстинкт, само родителски такъв, а това, че в повечето случаи майките са в състояние да виждат проблемите в децата си по-отрано, се дължи на факта, че назадничавото ни общество все още носи патриархалното в себе си и неща като домакинска работа и грижа за детето са поверени на жената. стига се дотам дори на малките момичета да се обяснява, че един ден ще са майки и домакини и трябва да се подготвят за това още от ранните си години, за да може един ден да са пълноценни прахосмукачки и кошчета за сперма
Казвам, че и жената и мъжът имат своята рола в отглеждането на детето и когато единият от тях липсва детето не се развива пълноценно.
отново изхождаш от недоказана презумпция и не подкрепяш казаното с нещо авторитетно
http://www.sciencedaily.com/releases/2010/01/100121135904.htm
"The family type that is best for children is one that has responsible, committed, stable parenting. Two parents are, on average, better than one, but one really good parent is better than two not-so-good ones. The gender of parents only matters in ways that don't matter."
http://www.abc.net.au/news/2014-07-05/children-raised-by-same-sex-couples-healthier-study-finds/5574168
В създаването на потомство си има доста сериозна логика и закони, които нормалните хора спазват подсъзнателно без дори да се замислят. Помисли само защо някой харесват чернокоси момичета, а други русокоси? Защо някой харесват по-пълни, а други по-слаби? Защо някой харесват по-тъмнокожи, а други по-светлокожи? Защото подсъзнателно търсиш парньор с позитивите, които искаш да притежава детето ти. Включително и характера.
Защо повечето хора не биха си избрали болен или генетично увреден партньор? Защото подсъзнанието им казва, че не е правилно да създават поколение с него, понеже и то ще наследи проблемите му.
При хомо двойките всичко това е една илюзия, понеже те няма как да създадат потомство по между си.
а защо подсъзнанието им казва, че трябва да създадат поколение? защо има такива закони? каква е логиката в това малоумното човечество да продължава да се възпроизвежда? очевидно - в един момент да се откъсне от животинското и този цикъл и да достигне до истинския разум, освобождавайки се от примитивните стереотипи и прийоми. иначе не бихме били нищо по-различно от мравуняк, пълен с безмозъчни насекоми... или по-скоро нищо с потенциал за нещо повече
на практика целият ти живот е една илюзия (разни нервни импулси, които пренасят съмнително достоверна информация за битието около теб от силно ограничаващите те пет ти сетива). любовта на живота ти (ще) те кара да се чувстваш привлечен от него/нея, защото мозъкът ти ще отделя малко над средното ниво допамин, когато сте заедно, така, така, както при приемане на хероин. това си ти - човек, а.к.а съзнание, способно на алогично (в рамките на слабоумната скучна природа) и оттам красиво мислене, заключено в рамките на глупав биологичен компютър, който няма разумна причина да се обожествява и взема на сериозно, още повече да наранява други съзнания, като им повелява да ръководят живота си така, че да се вписват в границите на нещо на много по-ниско ниво - животинското в тях, от което всъщност трябва да се отървем възможно най-скоро
много тъжно е създаването на потомство да ти е цел номер едно и да е причината някой да те привлича на непримитивно ниво. аз бих се обидил, ако същество от женски пол ми каже, че сме заедно, за да ми износи красивите умни гени и да умре като доволна маймуна.
вече ти обясних какво различно от плачеща топка въглерод с потенциал да умре като посредствен общак може и трябва да роди една връзка, за да бъде истински оползотворена
с казаното си твърдиш, че връзките между хора с непреодолими репродуктивни проблеми са илюзия
В пубертета може да не можеш да си промениш сексуалността, но за да си я формирал по този начин значи не си се развивал правилно и си имал някакви проблеми. Било то в момента или някаква травма от детството. .
хубаво е да го докажеш и да изясниш значението на правилно
защото да имаш полиаморен баща, който излиза и с мъже и ти дава правилен пример за това какъв трябва да бъде един уважаващ себе си човек, не е нещо нередно
hAwk_eye
04-06-2015, 21:07
Баси романите изписахте заради един ТРОЛ¡!!!!
sladura89
04-07-2015, 15:03
в цивилизованите държави се легализират, а причината да са били забранени е същата като тази жените да са нямали право да гласуват допреди няколко века, интеррасовите бракове да не са били възможни и т.н. - заради религиите, дезинформацията и арогантността, властващи в Европа от исуската насам
Не причината да се легализират в напредналите държави е, защото е изготвен план за намаляване на човечеството като бройка и това се приема от правителствата без съгласието на народа на дадена държава и това се нарича "демокрация". Все пак е ясно, че при такива двойки няма как да се продължи популацията на планетата. Да оставим факта и, че едно дете за да се изгради като нормален и социален индивид има нужда от майка и баща, а не от двама бащи или 2 майки! Сигурно си забелязал как при деца отраснали при разделени родители или при, които единият родител е починал, или такива отраснали в домове как като пораснат при тях възникват сериозни проблеми в най-различни области?
anonymous895156
04-07-2015, 17:13
Не причината да се легализират в напредналите държави е, защото е изготвен план за намаляване на човечеството като бройка и това се приема от правителствата без съгласието на народа на дадена държава и това се нарича "демокрация".
обичам да чета за кемтрейлс
знаеш ли че сивите ни навестяват
американците сами си бутнаха кулите
путин е свестен човек
а бедните хора са страшно мили и не заслужават да ядат кал
sladura89
04-07-2015, 22:24
обичам да чета за кемтрейлс
знаеш ли че сивите ни навестяват
американците сами си бутнаха кулите
путин е свестен човек
а бедните хора са страшно мили и не заслужават да ядат кал
Ами напълно съм съгласен с теб гледам доста си чел по въпросите! За кемтрейлс не само, че съм чел и съм гледал филм, ами и ги виждам през няколко дена и съм ги снимал даже! :)
П.П. А чел ли си за галактическата федерация на светлината? :)