Влез

View Full Version : Обезкосмяване: момче

(s)AINT
04-08-2015, 20:32
Здравейте! Нуждая се от помощ по въпроса за обезкосмяването. Аз съм момче на 16 години и съм изключително силно окосмен. Посещавал съм специалисти и съм си правил изследвания и всичко в тялото ми е наред - почти. Приемам външния си вид почти напълно. С окосмяването по краката мога да се справя чрез скъсяване с машинка за подстригване. Брадата бръсна, няма проблем. Притеснява ме най-много окосмяването по ръцете ми, защото е наистина много. Не знам дали да ги бръсна, епилирам, скъсявам... Наясно съм с процедурите и страничните ефекти, въпросът ми е кое ще се приеме най-добре от останалите. Изобщо не намирам обезкосмяването при мъжете за гейско и моля да пишат само хора които споделят мнението ми. Благодаря предварително!

tochko
04-09-2015, 11:30
Ами опитай да намалиш номера на машинката за подстригване и да ги скъсиш. Иначе не съм привърженик на бръсненето на ръце и крака при мъжете защото може космите да загрубеят още.

DragonLady
04-09-2015, 13:04
Ами опитай да намалиш номера на машинката за подстригване и да ги скъсиш. Иначе не съм привърженик на бръсненето на ръце и крака при мъжете защото може космите да загрубеят още.

Моят мъж също ползва машинка за подстригване ( не на ръце и крака ), и ми казва, че така му било най-лесно и удобно. Пробвай, но наистина само ги скъси, един от избръснеш ли ги, отиде, стават по-дебели и повече. Виждала съм момче, което с години си бръснеше ръце и крака, и резултата беше че от фоликула ( корена ) на косъма вместо един, излизаха два или три ... И особено на 2-3ти ден беше като телена четка.

kaRamella
04-09-2015, 13:37
Само скъсявай!

(s)AINT
04-09-2015, 19:50
И аз съм на мнението че трябва да ги скъся, но мисля, че ако ги скъся прекалено много ще изглежда странно. Сякаш съм ги бръснал и са пораснали, но не искам и да останат дълги. Повече ме тревожи как ще реагират съучениците и не само, въпреки че познавам момчета, които бръснат крака и ръце без някой да им е казвал, че е странно или признак на хомосексуалност.

tochko
04-10-2015, 10:06
Аз използвам само машинка за краката и мисля че е доста по-бързо от самобръсначката. Ако решиш да оставяш някъде косми на нула пак ползвай машинка, не самообръсначка. Също както ти казаха по-горе ако ги оставиш няколко дни след бръснене, резултатът е таралеж. Що се отнася до това с хомосексуалността не мисля, че някой е обратен заради бръснати крака или ръце, но на мен ми изглежда като плужек, просто не ми харесва.

(s)AINT
04-10-2015, 20:19
Да, но са дебели и ще изглежда сякаш са поникнали след бръснене... А пък ако не ги намаля достатъчно съм като животно. :ДД Помощ! ;((

anonymous908491
04-10-2015, 20:20
Това с машинката ми напомня за нещо
http://vbox7.com/play:60c0947c78
Мъже да не го гледат.
Иначе е удобно, за 5 минути става и го правиш 3-4 пъти в годината

(s)AINT
04-10-2015, 20:25
Това с машинката ми напомня за нещо
http://vbox7.com/play:60c0947c78
Мъже да не го гледат.
Иначе е удобно, за 5 минути става и го правиш 3-4 пъти в годината

Хаха! Там долу не се пипам!

lilinet
04-11-2015, 05:31
Бръсненето го зарежи, направо си ги оскуби. Може първо да ги подстрижеш - хем да видиш дали ти отива или е странно, хем да са ти къси ако не изглежда добре и ще се скубеш (от късите косми не боли чак толкова)

tochko
04-11-2015, 09:01
Мини се до кожа с машинката. Изглежда все едно е бръснато но не е.

(s)AINT
04-13-2015, 09:00
Благодаря ви за съветите! Но какво да правя със окосмяването по ръката и по точно това което е "под" котрето и палеца. :ДД