Влез

View Full Version : Да му кажа.. или да не му кажа?

qgodka99
04-11-2015, 20:35
Здравейте, пише ви много объркано момиче... На 16 години съм и имам приятел на същата възраст. Заедно сме от 8 месеца и се надявам да направим и повече. Разбираме се много, но има един проблем разбрах нещо което не ми се искаше да разбирм. Майка му изневрява на баща му и то не само с един мъж. Незнам дали да му кажа или не, а ако му кажа дали няма да ми повярва и ще ме зареже защото клеветя майка му. Или в краен случей как да му кажа? Много съм объркана помогнете ми!!!

dreamwalker
04-11-2015, 20:37
Мълчи. Както св. Амброзий е мълчал.

GLaDOS
04-11-2015, 20:58
Не ти влиза в работата.Свиркай си.

Ivaaaaa
04-11-2015, 21:27
да ти дам маргаритка?

/и аз съм натоварена с подобна информация. кофти е, да. от една страна не искаш да създаваш проблеми и натрапчивото чувство за предателство, от друга съвестта. ем, мълча си.

NomNomNom
04-11-2015, 22:32
Аз бих наплюла човекът, който ми е казал ( дори да са родителите ми) и да приема, че по-скоро е лъжа и клевета, а не истина.

anonymous708973
04-11-2015, 22:52
А сигурна ли си? Ама на 100%? Какво си видяла?

Тодор
04-12-2015, 08:56
Един от многото проблеми на болното ни общество е,че вместо да си гледаме собствения живот,ние гледаме живота на другите.Какво те интересува кой какво прави?Ти от къде знаеш че майка му не е права като изневерява?А и да не би да си и светила все пак?Гледай ти да не изневеряваш,а и направи така и на теб да не изневеряват!

qgodka99
04-12-2015, 11:25
отначало ми каза сестра ми мъжа и работил с един от любовниците и.. поле бях на едно съзтезание в Стара Загора и я видях с един мъж държаха се за ръце, целуваха се. После преятеля му се обади да ме чуе попитах го къде е майка му а той му каза, че е била в болницата да види някаква нейна приятелка. След като се прибрах сестра му ми погаза едни снимки на нея и колегата на мъжа и..

Тодор
04-12-2015, 11:31
Гледай да се научиш да правиш така че твоите взаимоотношения да не са такива.А за другите...всеки си има някаква причина.Ти не знаеш кой е прав!Ако не и обръщат внимание в къщи...много ясно че ще си го търси другаде (това е само версия разбира се) .Всеки сам знае себе си.Недей да ставаш съдник!!!

qgodka99
04-12-2015, 11:53
Аз не съдя никой.. просто споделям и искам мнението ви, а не поучението.Имам си родители който да ме възпитават и поучават.

Тодор
04-12-2015, 12:04
Моето мнение по темата беше,всеки да гледа собствената си връзка да върви.Чуждите...Ако си разбрала нещо по различно от това,моля да бъда извинен.Явно не съм се изказал разбираемо :)

NomNomNom
04-12-2015, 12:11
Аз не съдя никой.. просто споделям и искам мнението ви, а не поучението.Имам си родители който да ме възпитават и поучават.

Че това си е мнението ни, иначе родителите ти явно не са се справили отлично, питай ги и тях тогава.

simona_sweet
04-12-2015, 13:38
НЕ МУ КАЗВАЙ ,ДА НЕ СИ ЛУДА :) :) :) :) :) :)

DoubleDMG
04-12-2015, 18:37
Моето мнение по темата беше,всеки да гледа собствената си връзка да върви.Чуждите...Ако си разбрала нещо по различно от това,моля да бъда извинен.Явно не съм се изказал разбираемо :)

ш извиняваш ама не ми изглеждаш ного ного на тийн ?

BooBooKitty
04-13-2015, 17:55
По-добре не казвай на никой и забрави че и ти знаеш.Всеки да прави каквото си иска, не мисля че е твоя работа.Не се товари с чуждите проблеми и драми.

Тодор
04-13-2015, 18:01
ш извиняваш ама не ми изглеждаш ного ного на тийн ?

Извинявам напълно! Аз и не съм писал че съм тийн !!!Годините и снимката ми са си реални !А този спам от твоя страна в темата защо беше?

NomNomNom
04-13-2015, 18:25
Извинявам напълно! Аз и не съм писал че съм тийн !!!Годините и снимката ми са си реални !А този спам от твоя страна в темата защо беше?

Ще го накажеш ли :д

Тодор
04-13-2015, 18:29
Ще го накажеш ли :д

Защо? А и присъствието ми тук не е от подобен характер :)

DoubleDMG
04-13-2015, 18:52
Ами случайно пише тийн форум,на номном не казвам нищо,понеже влиза тука от ДЕТИ и знам как й стоят ризите.

Нали не ,че нещо ама явно е спам за спорта... От оня спорт за пръстите!

dreamwalker
04-13-2015, 18:54
Ами случайно пише тийн форум,на номном не казвам нищо,понеже влиза тука от ДЕТИ и знам как й стоят ризите.

Ти да не мислиш, че всички коментиращи са тийнове. Повечето са 20+.

Тодор
04-13-2015, 19:24

Спама по темата започна с коментара ти приятелю.Ако искаш да разискваме темата...направи си твоя :).А и "тинейджърски проблеми" и "само за тинейджъри" са две различни неща.Има си мод-ове,виждат ми снимката,годините,виждат ми и коментарите...Нека те решат.Един въпрос изникна в мен когато прочетох..."на номном не казвам нищо...".В качеството на какъв?

DoubleDMG
04-15-2015, 18:23
Спама по темата започна с коментара ти приятелю.Ако искаш да разискваме темата...направи си твоя :).А и "тинейджърски проблеми" и "само за тинейджъри" са две различни неща.Има си мод-ове,виждат ми снимката,годините,виждат ми и коментарите...Нека те решат.Един въпрос изникна в мен когато прочетох..."на номном не казвам нищо...".В качеството на какъв? В качеството на дАрт ВейдЪр

BlauMeise
04-17-2015, 18:11
И какво ти пречи? Не си пъхай гагата там, където не трябва, за да не изгубиш момчето, което обичаш.