Влез

View Full Version : Проблем в училище.

anonymous9998
04-12-2015, 22:43
Здравейте, от известно време имам проблем в училище,и реших че мога да пиша тук.Тази година се преместих в ново училище и първоначално беше добре,но понеже съм по тих и затворен не общувам с много хора, и това очевидно дразни някой хора. От другия клас има едни който ме мразят и тормозят психически, а даже и не се познаваме, но това няма значение. Заради тях спрях да излизам на междучасието от училището, защото постоянно ги срещам и не знам какво вече да направя, а и нямам много много с кого да споделя.Всеки ден в училище съм със смачкано самочувствие, и с глупави фалшиви усмивки. Ако някой ми даде съвет ще съм му благодарен.

Vladislav Hellsing
04-12-2015, 22:51
да
промени се
почни да ги шашкаш
лесно е

dreamwalker
04-12-2015, 23:01
Липсва ти самоувереност.

Трябва да разбереш, че никой не се интересува особено от теб, действай, както намериш за добре.

Наблегни на самоусъвършенстването.

Ако някой предизвиква неприятни емоции у теб, игнорирай го.

espada
04-12-2015, 23:09
Ти да не си килим, че да им позволяваш да стъпват по теб и да се чудиш какво да правиш?! :D

https://youtu.be/GE9ug4IWJn4?t=41s

Колкото продължително позволяваш да ти стъпват на главата, толкова по- силно ще става възприятието ти за теб, че си килим. Използвай страха, който изпитваш, като мотиватор, да изостриш ума си. Намери гнева в себе си, използвай го като енергия, фокусирай го в това да отвърнеш на тия и да се издигнеш до там до където искаш в очите си. Бъди своя собствен герой.

RapExotic
04-13-2015, 07:23
Първоначално си намери приятел. Може и от друг клас. След това нещата ще са много по-лесни. Тези са страхливци и не биха те докоснали ако има друг човек с теб.