View Full Version : Как да накарам майка ми да ми върне телефона?
Анонимен_01
04-14-2015, 19:56
Не знам как да накарам майка ми да ми върне телефона? Сега съм със стар телефон, който става само за говорене. Аз съм отличник и не иска да ми го дава, защото според нея ще си разваля успеха. Със него съм само през ваканцията и не ми го дава дори и за Събота и Неделя. Аз го искам за да си чета книги на него през свободното си време, които тегля от читанката. Пробвах със серия от сделки и дипломатически ходове-Нищо не стана!
Шефе?искаш ли на 40 г.вместо очила да носиш бинокли?ако искаш продължавай да използваш подобни източници на информация! То не че и книгите не вредят на очите ,ама къде къде !!! Ползвай библиотека ако наистина искаш телефона си за четене на книги!
"Пробвах със серия от сделки и дипломатически ходове"- Иван Асен II бил той. :D
За книги от читанката по-добре им поръчай да ти вземат електронна книга (E-Book). Тъкмо няма да се кьоравиш и няма да се разсейваш с други щуротии :)
RapExotic
04-15-2015, 16:01
Заплаши баба си, че ще спреш да се храниш ако не ти върнат телефона. Така ще имаш съюзник в борбата срещу майка си.
Da`luminati
04-15-2015, 16:36
Заплаши баба си, че ще спреш да се храниш ако не ти върнат телефона. Така ще имаш съюзник в борбата срещу майка си.
:D :D :D
tonybadams
05-15-2015, 13:55
Научи се да уважаваш себе си и постепенно и майка си , Прави и малки подаръци. Опитай се да и се усмихваш повече ,но само с очите.Бъди искрен с себе си и с нея.Опитай се да правиш нови неща и да се развиваш./Нека класната ти да те похвали.Тогава имаш много голям шанс да ти го върне.