PDA

View Full Version : БАСИ 2

NomNomNom
04-14-2015, 21:28
Залепят се като обикновена превръзка,но не за бельото а за "дъното" на панталона.Наистина ли никой не е чувал? Тори?От постовете ти до сега те мислех за ...как да кажа...Всъщност на колко години си?

Честно ли, само аз ли съм толкова задръстена, такова нещо няма?
( жени да не носят бельо и да си лепят превръзка за панталона )

Пускам тема, защото е 12:30, а трябва да стоя будна до 2 ;д

tori
04-14-2015, 21:30
И аз бая се позачудих, не си само ти.

Vanchhh
04-14-2015, 21:35

Tи пък как може да не знаеш..

Тодор
04-14-2015, 21:51
М да?! Когато на мен ми е гадно...значи трябва да вгадя положението и на всички!!!Женска логика :) В отговор на въпроса ви ще ви дам един въпрос,и се махам от тук.Вие сте млади момичета.предполагам сте виждали едни такива летни дамски панталончета от тънка материя за да държи хладно.обикновено прилепнали по дупето за да не изглежда...а и да подчертава сексапила(то когато една жена няма какво друго да покаже...).Та въпроса ми е...Какво спира "влагата" да попадне върху панталона "там".Малко ми е неудобно аз мъж на 40 да разбирам малко повече от едно съвременно момиче в тази област,но което съм виждал с очите си... .
Лека вечер! :)

BooBooKitty
04-14-2015, 22:10
Не знам за какво става на въпрос , но първото нещо за което се сетих са ежедневните превръзки.Иначе не е ли същото, като да си залепиш нормална превръзка, без да носиш гащи гащи гащииииии :D

HollyGolightly
04-15-2015, 00:38
Или съм прекалено възрастна или прекалено млада за такива неща, но за първи път чувам някой да си лепи превръзката на панталона :?
А може просто в мойто село да не се е правило така

Rakshy
04-15-2015, 01:31
аз мъж на 40

Don't mind me, just randomly passing by...

"TEEN"problem they said, it'll have TEENagers they said...

Тодор
04-15-2015, 05:11
Не знам за какво става на въпрос , но първото нещо за което се сетих са ежедневните превръзки.Иначе не е ли същото, като да си залепиш нормална превръзка, без да носиш гащи гащи гащииииии :D

Aха май че така се казваха.Не знам ,нямам спомени.

obicham69
04-15-2015, 05:28
ако няма превръзка с широко двойно лепещо тиксо става ли?

BooBooKitty
04-15-2015, 16:13
Ами те ежедневните превързки не са с такава цел създадени :D

BooBooKitty
04-15-2015, 16:14
ако няма превръзка с широко двойно лепещо тиксо става ли?
Ако искаш кола маска, става да :D

obicham69
04-15-2015, 16:36
...Малко ми е неудобно аз мъж на 40 ...

8-) стана ми интересно защо си тук, няма ли форум чичона40проблем.нет а пишеш във тийн форум? като гледам какви ги пишат тук някои хлапета на мен ми се струва че аз вече съм стар за този форум а на теб каква ти е тръпката? да забършеш някое 13 годишно анално практикуващо маце ли? :D

Rabalka
05-02-2015, 13:06

А стига бе :lol:
бати изтрештелия народ майна

BlauMeise
05-02-2015, 19:32
8-) стана ми интересно защо си тук, няма ли форум чичона40проблем.нет а пишеш във тийн форум? като гледам какви ги пишат тук някои хлапета на мен ми се струва че аз вече съм стар за този форум а на теб каква ти е тръпката? да забършеш някое 13 годишно анално практикуващо маце ли? :D

:D :D :D :D :D :D :D :D