View Full Version : Въпрос относно анален секс и клизма
Здравейте, давам направо - с пряителката ми искаме да правим анален секс. По скоро сме правили вече, но само след като е отишла до тоалетна - нямаше проблеми, но скоро се случиха малки грешки и решихме да се подсигурим напълно. Та въпросът ми е главно към момичетата, които са си правили клизма и практикуват анален секс. Как си правите клизмата? Чувал съм за иригатор (женски душ) - какво представлява? Как се използва? Колко струва? Откъде се купува? За еднократна употреба ли е? С това ли се прави клизмата? Приемам всякакви идеи и съвети относно клизма и анален секс. Благодаря предварително :)
Този душ е предназначен за вагинални промивки, а не за клизми. Може да се купи от всяка аптека, не струва повече от 5лв сигурно, но не знам до колко би свършил работа. Само в този форум съм попадала на информация, че някой си прави клизма с такова. ;D
Иначе редовното правене на клизма не е хубаво. По-добре да продължавате както преди, ако не го правите рядко.
kotzzero
04-15-2015, 20:27
http://apteka.framar.bg/30061594/%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B8
Затова говорех. Знам, че не е хубаво, но ние не го правим често, а рядко. И мисля, че е много добре да сме сигурни , че няма да има изцепки. Моля, някой с опит да пише, не бъдете срамежливи момичета, моля ви просто за съвет и да споделите някаква информация :)
liglata_bg
04-16-2015, 18:37
Тоалетна преди акта.
Тоалетна преди акта.
++++
клизмата е кофти трапка