yamaha436
04-19-2015, 23:20
Ох... не мислех,че пак ще ми се наложи да пиша в този форум но ето,че дойде и този момент та нека ви разкажа какво е моето положение в момента и се надявам да ме разберете... Харесвам едно момиче от една година може и няколко месеца повече да е,но не по-малко и отначало тя също ме харесваше но аз не се държах както трябва и и омръзнах... след това станахме най-добри приятели което не беше никак лесно за мен понеже имам страшно силни чувства към нея и просто е супер тъпо не знам та както и да е още ми е най-добрата приятелка,вече сме на 16 мен отдавна ми е мечта да имам по-интимни отношения с нея,но уви каквото и да правя не става сега тя изпитва сексуално желание (щях да напиша е*е и се,но реших да съм по културен :D) ама иска да го направи с някъв друг дето е ходила 1 седмица с него и е на 20-21 години може с 1-2 повече да е както и да е аз и обясних някой неща признах и че ми било мечта първият ми път и нейния пръв път да е с мен не знам просто попринцип само от една нейна прегръдка се разтапям а като се има предвид,че е минала една година а чувствата ми са още по силни не знам... както и да е не знам защо не иска с мен бих направил абсолютно всичко доста курви ми се предлагаха,но просто какво да ви кажа не искам първият ми път да е с курва гнусно ми е просто надявам се да ме разберете искам просто да си е с това момиче и да и се отдам както тя на мен и се надявам след това да се влюби в мен и да имаме дълга връзка просто това е всичко за което си мечтая и ми става много кофти като почне да ми говори за друго момче...някой може ли да ме посъветва какво да правя и моля ви без тъпи коментари и да ми се подигравате. :)
Благодаря.
Благодаря.