Влез

View Full Version : Малки притеснения - нищо особено, но все пак...

jamescraw
04-21-2015, 20:05
Така... Като за начало аз съм активен член от доста време на форума, но с цел анонимност, си направих нова регистрация.

Знам, че ви е писнало да слушате за секрети, течности и глупости, но като и вас някой ден ви хване параноята, ще ме разберете.

Значи... Правихме секс с приятелката ми без презерватив. И то не беше точно секс. По-скоро приятна любовна игра с превръзка на очите, целувки, свещи и тн. И нали започваме... Тъй като аз знам от личен опит, че ако си стиснеш върха на пениса и количеството кръв отгоре намалее, е изключително малък шанса да можеш да изпуснеш какъвто и да е секрет. Точно за това правих това и съм убеден, че в 2-3-те минути, в които имаше някаква игра на вкарване и изкарване е почти невъзможно да съм изпуснал някаква течност. Проблема е там, че в един момент решихме нали да свършим и започнах по-бързо и го изкарах много преди да тръгна да свършвам. Просто имаше нещо от сорта на 40-50 секунди бързи движения, през които усещах стягане и напрежение, което директно ме води на факта, че шанса да съм изпуснал малко течност го има. Бях много внимателен във всяко отношение ако не сте забелязали до сега. След това веднага тя отиде да се измие, отвътре, надълбоко дори и т.н. Освен това на нея днес й беше последния ден от цикъла, тъй като 5 часа по-рано, като го правихме с презерватив, имаше малко кръв, която в последствие се махна и нямаше никаква следа от кръв повече, дори след като се изми. Така, бързо summary:

- правим секс в 15 с презерватив; има малко кръв все още от цикъла, но тя се маха сякаш всичко й е минало
- тя се мие, но аз не се; само се забърсвам доста добре с половин пакет сухи кърпички от онези със слончето :D
- правим любовна игра в 21 без презерватив: вкарвам го от време на време за не повече от 10 секунди, след което правя всичко възможно да съм сигурен, че няма как да изпускам каквито и да било течности; правим го за малко бързо и го изкарвам много преди да съм усетил, че ще свършвам; почти съм убеден, че поне малко съм изпуснал накрая
- тя се мие обстойно
- овулацията й е на 1-ви Май според едно приложение, което последните 4 цикъла й ги познава с точност до 1 ден

Та, не ме поучавайте "следващия път гледай така", "гледай онака"... Аз си знам много добре какво и как трябва да направя. Просто беше много напрегнато и възбудено положението, че и двамата се отдадохме на изкушението (и мързела), а и наистина беше адски хубаво и приятно.

Моля ви, кажете ми, че историиката ми ще има хепи енд и няма да ставам млад татко. Или поне кажете има ли наистина нужда да взима Ескапел, защото аз лично не бих искал да взима. Съмнявам се, че и тя би искала. Просто сме в много добра връзка от много години и не искаме бъдещи увреждания.

jamescraw
04-21-2015, 20:31
Айде де.. компетентните, къде сте?

metavitamin
04-22-2015, 09:12
Споко бе пич,какъв ескапел... аз тия работи с такива стискания не съм ги правил,верно после е малко напрегнато докато дойде цикъла,но шанса принципно да стане нещо е малък,дишай ;) един съвет (предполагам го знаеш това,но все пак...) Независимо кога,след като си свършил иди по малка нужда ,за да изчистиш каналчетата в члена си (остава сперма) и така ще си много по-спокоен да правиш секс без предпазни средства. :)

denica.slavova.585
04-22-2015, 12:42
Нали знаеш,че дори да се е измила обстойно и навътре или както и да се измие,ако е попаднало нещо в нея не може да се махне така с измиване,досега иначе половината от абортите да ги е нямало.Колкото до другото,дишай.Нищо не е станало,този месец се случи същото на мен и приятеля ми,но при мен и беше доста стряскащо,защото ми закъсня на всичкото отгоре.Мисълта ми е,че дори да е попаднала някаква течност,тя не е сперма и шанса да ссе оплоди нещо е почти нулев.Като добавиш и факта,че дори не е била в овулация,то тогава със сигурност нищо не се е случило.Просто занапред внимавайте и когато ти се прави пак,си купи един презерватив да предпазиш момичето от нерви и излишен стрес.

Shosh
04-22-2015, 13:47
Аз имам почти същия проблем + че съм била в овулация, но пих ескапел на 15я час, така че казвайте какъв ще бъде краят

Ivaaaaa
04-22-2015, 16:30
само антракса прави толкова многоточия /е, и анархи, но не е анархи/

AnarchyBoy
04-22-2015, 16:49

:lol: СириоснУ?

AnarchyBoy
04-22-2015, 16:49

:lol: СириоснУ?

DevilWish
04-22-2015, 20:15
Оххх шашнах се. От това няма да забременее, но като не ползва хапчета презерватив и това е, кой знае на каква възраст сте едва ли ви се гледа дете..

kalpazanka
04-22-2015, 20:16
Айде де.. компетентните, къде сте?

Да беше дал дата на ПРМ и продължителност на МЦ, за да мога все пак да си сметна и сама опасните дни и евентуалната дата на овулация, мистър Ирония...

jamescraw
04-22-2015, 20:51
Ъм.. Писах, че вече съм сметнал датата на овулация и тя е на 1-ви Май. Иначе за продължителност. Ами, дойде й в Четвъртък, а това се случи във Вторник (вчера). За предишните месеци сега нямам в мен статистика, а не искам сега да й бъраникам по телефона. Калпазанке, имам ли основания да се притеснявам?

kalpazanka
04-23-2015, 04:19
Калпазанке, имам ли основания да се притеснявам?
Ъм...
Писах, че ми трябва датата на ПРМ и продължителност на МЦ.

jamescraw
04-23-2015, 13:30
ПРМ - 20.03 до 24.03; 17.04 до 21.04
ДАТА НА РИСКОВ - 21.04
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - виж датите горе

Казвай да взимаме ли хапче

kalpazanka
04-23-2015, 14:50
МЦ е 28 дни. Овулацията е на 14-ти ден. Вие сте правили секс на 5-тия ден.
Няма шанс за бременност, стига цикълът наистина да е редовен и да идва на интервала по-горе.