Влез

View Full Version : Първи път, съвети и препоръки

phoenix41
04-21-2015, 23:21
Здравейте, изчетох доста теми тук във форума ( и не само ), но все пак бих искал да задам въпросите си.

Момче на 18 години съм и все още съм девствен (колкото и невероятно да звучи :D ) и от скоро имам и приятелка и си мисля, че скоро ще дойде момента да се случи НЕЩОТО хаха. Леко пълничък съм и не съм много висок, но мисля, че това не е проблем, а членът ми варира от 14.5см до 16см (според зависимост от температурата и възбудата), което е около средностатистическият размер.

Мисля да си купя Durex ultra thin и ще ми е интересно да чуя мнения на хора, които са ги използвали.

Другият ми въпрос е свързан с окосмяването и ще се радвам ако и момичета отговорят на него. Какво мислите за космите от вътрешната част на мъжките бедра? Пречат ли ви, защото на мен ми изглежда странно да стоят така, а не искам да си обезкосмявам краката.

Как да забавя еякулацията(свършването), защото ще е малко неприятно ако аз свърша преди нея (ако евентуално вече не го е направила по време на любовната игра)?

Ако евентуално свърша твърде бързо какво да направя? Да продължа ли стараейки се да поддържам члена си твърд или да го извадя, за да премахна кондома? Има ли риск семенната течност да изтече ако не спра?

Какво да НЕ правя след приключване на акта и да й предложа ли да го повторим?

Ще се радвам ако получа адекватни отговори и от двата пола. Благодаря предварително :)

obicham69
04-22-2015, 06:26
отпусни се и не се занимавай чак толкова с анализи и заучени положения, сексът трябва да носи удоволствие а не стрес (направих ли всичко перфектно) виждам че обичаш да четеш и да се подготвяш, но това не е необходимо, просто импровизирай и се забавлявайте, правете това което ви харесва и всичко само ще си дойде на място

моят съвет като свършиш е да бягаш до банята и да се измиеш хубаво, момичетата не обичат да ги е*ат с мека пишка, а и има опасност презерватива да ти се изхлузи и да остане в нея

след това се върни при нея и се гушнете и целувайте докато пак ви стане приятно и започнете отначало :D