Влез

View Full Version : Искам да върна времето назад

Martyyy2
04-22-2015, 19:00
Искам да върна времето назад с 8 месеца ......Ако можех щях да върна времето писна ми иска ми се да викам да крещя няма никакъв смисъл да имаш брат или сестра едно помнете..Винаги говорете на обратно...Например вие искате много bmw но викайте не искам това шибано тъпо bmw и ще го получите а ако викате че го искате няма да го получите дори и ако сте най-богатите хора в света....Това няма смисъл............Но не винаги да има и 2 ро дете трябва да е мисля че ще откача.......Не мога да търпя това предпочитам 3 ма педофила да ме изнасилят наведнъж .......Не е нормално жена на 36 години и мъж на 37 години да имат 2 деца а аз съм на 16 омръзна ми.......За какво въобще бях отишъл на футболния лагер а не си стоях в къщи да им попреча за какво им беше 2ро дете аз съм им достатъчен......А сега момче хахахахахаха

Когато остана сам в къщи с Страхил ще го спукам от бой и не ми пречи че е на 8 месеца ако ще после в затвора ама не ми пука сега ще види какво означава юмрук......Това тъпо коп*ленце ми отне всичко преди 8 месеца 15 лева на ден а сега колко според вас 7 лева...Не е честно вчера се прибирам взели му някакъв мотор от мола за 500 лева егати мотора и то детски мотор а аз като исках нов лаптоп баща ми каза лаптопа ти е на 5 месеца.......Егати какво като е на 5 месеца лаптопа на мене ми се искаше да кажа а на това тъпо коп*ленце му взехте мотор за 500 лева.............+Това вчера трябваше да се видя с гаджето ми ама не всичко се провали трябваше да го гледам СТРАХИЛ когато остана пак сам с него ще му покажа какво е Страх.......И баща ми ме беше наказал защото казах на СТРАХИЛ че ще го спукам от бой.....

Някой можели да ми каже какво да правя

Моля без ненужни коментари като ТРОЛ и подобни благодаря предварително

dreamwalker
04-22-2015, 20:06
предпочитам 3 ма педофила да ме изнасилят наведнъж

...

Martyyy2
04-23-2015, 07:52
...

Те това е Българина едно неразбрано животно ти пишеш........Моля без ненужни коментари като ТРОЛ и подобни благодаря предварително...........

Българина си е една завършена Балканска Свиня а с свиня не трябва да се базикаш защото на свинята много ще и хареса или на свиня ще станеш

Може би трябва да се гордея че фамилията ми е Германска даже и 1вото име ще го сменя да нямам нищо общо с Български Животни

Pug_306
04-23-2015, 09:13
Ебаси малкото лайненце си

Martyyy2
04-23-2015, 09:46
Ебаси малкото лайненце си

Вчера не казаха ли за някакво убийство мислех че са те убили жалко е ако имаме късмет скоро ще умреш

Pug_306
04-23-2015, 09:49
Нямаш тоя късмет, ти вземи се мятай от вас, че и без това имаш сериозни психични отклонения

DEPRE$$ED OCEAN
04-23-2015, 19:00
Жалко че не е момиченце поне щеше да ти е по забавно

TheDeath
04-30-2015, 06:52
Баце, много си се комплексирал бе... То не може ти да си център на вселената, нещо си се взел много на сериозно. Хвани си работа, изкарай си пари и си купи лаптоп, баси дришльото - всичко на готово, ма много си важен бе, много!
Като ти чета мненията можеш да си изкарваш парите, като се пускаш на разни 35 годишни мъже да ти порят задния двор.
Ма много ме изумява такова малоумие, честно....

Martyyy2
04-30-2015, 08:41
Баце, много си се комплексирал бе... То не може ти да си център на вселената, нещо си се взел много на сериозно. Хвани си работа, изкарай си пари и си купи лаптоп, баси дришльото - всичко на готово, ма много си важен бе, много!
Като ти чета мненията можеш да си изкарваш парите, като се пускаш на разни 35 годишни мъже да ти порят задния двор.
Ма много ме изумява такова малоумие, честно....

Май си от село :Д
Като гледам как пишеш

TheDeath
04-30-2015, 08:59
Може и от извън село да съм, но не се оплаквам, че мама и тати не ми обръщат внимание, защото си имат бебенце.
Ооооо, мама и тати имат второ дете, сега аз съм излишен, аз не съм им достатъчен - чуваш ли се какво говориш изобщо!?
Като си на 16 можеш съвсем спокойно да си изкарваш при сам и да не ревеш на вашите да ти сменят лаптопа. Ама явно си поредния глезен дрисляк, който иска всичко да му е на готово. Сори, ама в живота такива неща рядко се случват, мама и тати са до време, после на кой ще мрънкаш?
К'во ли се занимавам, малкия принц вече не е единственото глезено дете вкъщи и чак ще се самоубива и ще пребива бебета - смешник...

Martyyy2
04-30-2015, 11:35
Може и от извън село да съм, но не се оплаквам, че мама и тати не ми обръщат внимание, защото си имат бебенце.
Ооооо, мама и тати имат второ дете, сега аз съм излишен, аз не съм им достатъчен - чуваш ли се какво говориш изобщо!?
Като си на 16 можеш съвсем спокойно да си изкарваш при сам и да не ревеш на вашите да ти сменят лаптопа. Ама явно си поредния глезен дрисляк, който иска всичко да му е на готово. Сори, ама в живота такива неща рядко се случват, мама и тати са до време, после на кой ще мрънкаш?
К'во ли се занимавам, малкия принц вече не е единственото глезено дете вкъщи и чак ще се самоубива и ще пребива бебета - смешник...

Аааа вече ми се иска да те убия бе ей
келеш с келешите

Pug_306
04-30-2015, 11:57
Тихо бе дрислъо, не се обаждай от коневръза !

Rafa7a
04-30-2015, 12:54
Тоз Мартин пак ли се е филмирал..

Plexy
04-30-2015, 13:13
На теб наистина ти трябва психолог, много лъжеш момченце я ми обясни.

Тук брат ти, ти спасява живота: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/575362-%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%8F

А сега брат ти изведнъж стана на 8 месеца така ли ?

Martyyy2
05-03-2015, 12:08
На теб наистина ти трябва психолог, много лъжеш момченце я ми обясни.

Тук брат ти, ти спасява живота: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/575362-%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%8F

А сега брат ти изведнъж стана на 8 месеца така ли ?

Винаги съм казвал че на такива хора като тебе им трябва един екзекутор да ги обезглави

chiemi
05-05-2015, 10:33
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/05/01/2524526_oficialniiat_broi_na_jertvite_ot_zemetrese nieto_v/

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/05/01/109842/Близо-7-000-са-вече-жертвите-на-земетресението-в-Непал-/

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/05/04/110109/непал-заплашен-от-епидемии/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=breaking

JustOneKid
06-01-2015, 08:00
Марто ти си ПУТКА докладвах те 5 пъти дано да те баннат по Ай-пи тъй че ако ще си правиш нов профил ще трябва да го правиш не от вас (или дори да не влизаш от него ;д )

JustOneKid
06-01-2015, 08:06
Искам да върна времето назад с 8 месеца ......Ако можех щях да върна времето писна ми иска ми се да викам да крещя няма никакъв смисъл да имаш брат или сестра едно помнете..Винаги говорете на обратно...Например вие искате много bmw но викайте не искам това шибано тъпо bmw и ще го получите а ако викате че го искате няма да го получите дори и ако сте най-богатите хора в света....Това няма смисъл............Но не винаги да има и 2 ро дете трябва да е мисля че ще откача.......Не мога да търпя това предпочитам 3 ма педофила да ме изнасилят наведнъж .......Не е нормално жена на 36 години и мъж на 37 години да имат 2 деца а аз съм на 16 омръзна ми.......За какво въобще бях отишъл на футболния лагер а не си стоях в къщи да им попреча за какво им беше 2ро дете аз съм им достатъчен......А сега момче хахахахахаха

Когато остана сам в къщи с Страхил ще го спукам от бой и не ми пречи че е на 8 месеца ако ще после в затвора ама не ми пука сега ще види какво означава юмрук......Това тъпо коп*ленце ми отне всичко преди 8 месеца 15 лева на ден а сега колко според вас 7 лева...Не е честно вчера се прибирам взели му някакъв мотор от мола за 500 лева егати мотора и то детски мотор а аз като исках нов лаптоп баща ми каза лаптопа ти е на 5 месеца.......Егати какво като е на 5 месеца лаптопа на мене ми се искаше да кажа а на това тъпо коп*ленце му взехте мотор за 500 лева.............+Това вчера трябваше да се видя с гаджето ми ама не всичко се провали трябваше да го гледам СТРАХИЛ когато остана пак сам с него ще му покажа какво е Страх.......И баща ми ме беше наказал защото казах на СТРАХИЛ че ще го спукам от бой.....

Някой можели да ми каже какво да правя

Моля без ненужни коментари като ТРОЛ и подобни благодаря предварително

знам че си копеле което иска да се изфука че е богато но като се оплакваш,докато се фукаш ...Това вече е смешно..15 лева на ден ся 7 еми другите 8 си ги зимай на монети и си ги наври в дупките :) стигат точно ако си отвориш дик*хеада :)