View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
NomNomNom
04-27-2015, 08:44
Оле, с какъв британец говорих ( от лондон ), бахти акцента, имам предвид, нямам проблеми, даже моя става почти бритиш покрай тях, обаче този беше умопомрачителен, и осъзнавам как си говорим на някакъв език, който не можех да оприлича на английски :д
Иначе, не знам вие как сте, с британците нямам проблеми, обаче французите говорят такъв английски ( то им е под достойнството да го говорят :д ), испанците също са покъртителни ( малко като роми звучат :д ).
От други нации в момента не се сещам да имам оплаквания :д
@Holly - разбирам те напълно, и аз вчера се пулих в монитора, ама за някакви 800-1000 думи, 5 страници щеше да ми е по-хардкор :д
AnarchyBoy
04-27-2015, 08:55
Ежедневно разговарям с хора от цял свят... Гърците ми звучат като роми.. Иначе другите са окей.. Румънци, сърби, испанци, дори бразилци, французи секви си говорят нормално, ама гърците.. ;s
NomNomNom
04-27-2015, 09:05
^ подсети ме за китайците, пакистанците и индийците, от азиатците само с тях приказвам, и те са зле :д
имаме едни регулярни срещи с китайци и пакистанец, няма такива :д
anonymous708973
04-27-2015, 09:53
Французите на английски ги изтрайвам, ама на немски... те нали не изговарят Х, та докато ги разбереш какво казват... За езиковите умения на гърците нямам впечатление, само знам, че са меееега нагла нацийка.
Денят започва хубаво, само се дразня защо не ми отговаря, след като имаме уговорка да се видим... Поне да знам ще се отменя ли, няма ли, да обядвам ли или ще обядвам с нея, просто... ГР. Най-накрая ще си почна ученето и пак аз ще изляза лошата, ама... да се такова.
След краткото ми депресивно настроение се чувствам добре, поставих си нови цели, започвам да работя по тях :)
AnarchyBoy
04-27-2015, 10:05
Ами аз разговарям пряко със / Сърбин/ Румънец/ Испанец/ Бразилец/ Поляк / Грък / Англичанин / Руснак ( и аз Българин 9 човека сме там по една работа мързи ме да обяснявам), но всеки ден се случва и с други хора.. Гърците са ми направили най-лошо впечатление и Руснаците..
Dagichka
04-27-2015, 10:22
изгря слънце малко и в мен, чувствам се по-добре от предишните дни, гледах мотивиращи клипчета от tedtalks и да, обнадеждено ми е :))
Niakoitam
04-27-2015, 11:05
Хайде бе. Няма ли да качвате голите си цици вече.Един куп страници прочетох с надеждата да се порадвам на голите цици на форумките,а вие ме разочаровахте и си останах само с четеното напразно. Не ви е срам....!!!!!!!!!!! (псуващо човече)
Иначе Ива се оказа пророк. Цска наистина продължават напред към шестото място. След миналия кръг третите ги набиха и ги пратиха на трето място,този четвъртите ги биха и ги пратиха на четвърто място,а следващия кръг има вероятност и петите да ги набият и да ги пратят на пето място. :D
Иначе Иве понеже забелязах снимката дето си постнала в другата тема:
http://pimediaonline.co.uk/wp-content/uploads/2014/11/thigh-gap.jpg
Искам добронамерено да ти кажа,че няма смисъл да се стремиш към пропорциите на дупето от първата снимка поне според моите си мъжки критерии. И според тези мои критерии дупето от втората снимка ми изглежда бая по-секси.Първо има какво да се хване,второ нямам усещането,че ако го ударя ще ударя на кокал и може да си нараня ръката и трето "луфтът" между краката при второто дупе е доста по-малък,което благоприятства за по-секси излъчването му. :)
AnarchyBoy
04-27-2015, 11:11
^ Колега някои човечета харесват луфтове, а и като цяло е всеки с предпочитанията си. На мен също второто дупе ми харесва повече, но има мъже, които харесват първото има и мъже с фетиши към пълни жени. Не можеш да категоризираш нещо и да го заклеймиш като "норма". Всеки харесва това, което му е на душа кеф. Тя иска да е такава, има мъже, които я искат да е такава и това е. /Даже не я защитавам, щото тя също се опитва да налага нейното/
Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче, после не обръщах внимание на дупето и се кефех на цици (не големи, не малки, средни ама перфектно оформени да ми пълнят шепите), сега пък си се кефя главно на дупета (като от втората снимка) след 5 години може пак да се кефя на кокалести задници, знае ли човек. Тъй, че я оставете, щом тва й харесва.. да си е такава, а тя да ви остави вас. ;с
Аман.
Niakoitam
04-27-2015, 11:49
Искам добронамерено да ти кажа,че няма смисъл да се стремиш към пропорциите на дупето от първата снимка поне според моите си мъжки критерии. И според тези мои критерии дупето от втората снимка ми изглежда бая по-секси.Първо има какво да се хване,второ нямам усещането,че ако го ударя ще ударя на кокал и може да си нараня ръката и трето "луфтът" между краката при второто дупе е доста по-малък,което благоприятства за по-секси излъчването му. :)
^ Колега някои човечета харесват луфтове, а и като цяло е всеки с предпочитанията си. На мен също второто дупе ми харесва повече, но има мъже, които харесват първото има и мъже с фетиши към пълни жени. Не можеш да категоризираш нещо и да го заклеймиш като "норма". Всеки харесва това, което му е на душа кеф. Тя иска да е такава, има мъже, които я искат да е такава и това е. /Даже не я защитавам, щото тя също се опитва да налага нейното/
Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче, после не обръщах внимание на дупето и се кефех на цици (не големи, не малки, средни ама перфектно оформени да ми пълнят шепите), сега пък си се кефя главно на дупета (като от втората снимка) след 5 години може пак да се кефя на кокалести задници, знае ли човек. Тъй, че я оставете, щом тва й харесва.. да си е такава, а тя да ви остави вас. ;с
Аман.
Колега прочети пак самоцитираното ми.Написал съм "според МОИТЕ мъжки критерии".
Ясно ми е че за всеки си има различен критерии и красотата е субективно понятие.
Иначе аз изобщо не се заяждам с Ива.Тя ми е даже симпатична. По визия не съм я виждал как изглежда,но попринцип. Не я виня и че вчера е "изпонахранила" един тон потребители. Тоя форум и без това вече се е превърнал в едно пълно лайно и понякога си мисля,че човек може би изобщо не трябва да е сериозен тук.Иначе аз специално първото,в което гледам това е лицето.Не ме кефят и някакви сто килограмови,но грабне ли ме лицето може и да не обърна внимание на останалите пропорции стига да са в рамките на нормалното ЗА МЕН. Циците не са фактор макар,че и аз като масовката съм забелязал,че се кефя на по-големките цици.Но както казах привлече ли ме лицето,та дори и да е просто с чар автоматично ги пренебрегвам.На дупето почти никавко внимание не отделям. Не е кой знае какъв фактор за мен.Другото,което може да промени изгледа ми за визията и да ме накара да видя като симпатична девойка,някоя която преди това не ме е грабнала или пък обратното е характера.Харесват ми жени,които носят на бъзик и умеят да се бъзикат,куподжийки са,умеят да се лигавят много,но и да са сериозни,когато е нужно,не са материалистки,да не са сууууууупер инатливи и т.н. Да умеят да се самоиронизират също си е един голям плюс за мен. :)
AnarchyBoy
04-27-2015, 12:12
Е по принцип аз също гледам лицето в частност очи, усмивка (устни), скули и уши (да смятай.. кефя се на уши..) после идва характера, но не мога да отрека, че съм повърхностен. Не, че е от голямо значение, но не бих ходил с 30 килограмова вейка или със 150 килограмов хипопотам (двете крайности), всичко по средата е идеално. Пък мерките 90/60/80-90 са просто перфектни за женско тяло (ако е висока ~170 особено), не че я меря, но фигурата на пясъчен часовник се забелязва и го намирам за секси... Също се кефя на мадами, които тренират и се поддържат (не визирам ония дет вечно само гледат да отслабнат.. Силовата тренировка и хранителния режим са важни! Тренировката за дупе също).
За характер, трябва да ме нервира, дразни и плаши (иначе не си заслужава), да е точна и разбрана и да може да си правим ебавки и майтапи.. И като й кажа ей скумрио да не ми се обиди, а да ме нахули и мен без много цупене.. мразя мрънкала.. всичко се решава и няма нужда от вайкане. Ако случайно забравя за нещо (но имам основателна причина) да не ми се натяква как съм забравил, а просто да обясня и да кажа, че съжалявам и това да се приеме. Мрънкането и ревността са според мен двете неща, които най-лесно могат да убият желанието ми за връзка. ;с :D
Ирти преди време в една тема го беше описал почти прекрасно.. ;с ще го потърся, ако го намеря ще постна.
AnarchyBoy
04-27-2015, 12:15
О, бту ако си сериозен тук у форума, имаш най-искрените ми съболезнования, отдавна не си струва да се хабиш за това мини-общество.
anonymous708973
04-27-2015, 12:46
Просто всеки си е с вкусовете и разбиранията.. Преди време и аз харесвах дупета като първото а.к.а като детско барабанче,
Абе, един бивш го използваше това сравнение и все още не разбирам как е комплимент, това по дяволите? Барабанът е плосък, кой обича плоски задници??
Ирти и прекрасно описание... въй, тръпна в очакване.
AnarchyBoy
04-27-2015, 12:53
Абе, един бивш го използваше това сравнение и все още не разбирам как е комплимент, това по дяволите? Барабанът е плосък, кой обича плоски задници??
Ирти и прекрасно описание... въй, тръпна в очакване.
Мъничко.. има се предвид мъничко... Но като е неква 30 килограмова и е плоско не е яко.. втория задник на снимката е ОП.
AnarchyBoy
04-27-2015, 12:54
Инат жена искам, за да мога да споря с нея и да ми става все по-трудно да я затапя. По-студена, по-мъжкарана и много по-еблива от другите. Да има стил, когато трябва и грация в походката. Да може да ми сменя гумите на колата, да кара като тираджия и да бърка бетон (може и без да бърка), ама да заблуждава хората, че не ги може тези работи. Да кърка заедно с мен и да не ми прави фасони, че съм щайга. Да чисти, да готви и постоянно да ми говори как да разделяме работата си. Искам като ми набие един шамар да ми изпаднат зъбите. Да е много работна и постоянно да мисли как да прави пари. Да пуши цигари, но по-малко от мен, да не взема наркотици, а само тревица (и пак по-малко от мен). Да живее сама. Да обича планината и да ми обича кучето! Да държи на нейното в леглото и да проявява капризи! Да проявява капризи за много работи, за да мога пак да я затапвам или тя мен! Да яде месо и да мрази вегетарианците, ама в същото време да не яде риба! Да казва "Кур за рибата!"! Да носи на майтап, за да може заедно да се храним и псуваме. Да се интересува от всякакви теми и да попива като гъба. На такава жена бих се поклонил даже.
Не искам много. 8-)
Ине, ето. Намерих го ;д
Niakoitam
04-27-2015, 12:56
Е по принцип аз също гледам лицето в частност очи, усмивка (устни), скули и уши (да смятай.. кефя се на уши..) после идва характера, но не мога да отрека, че съм повърхностен. Не, че е от голямо значение, но не бих ходил с 30 килограмова вейка или със 150 килограмов хипопотам (двете крайности), всичко по средата е идеално. Пък мерките 90/60/80-90 са просто перфектни за женско тяло (ако е висока ~170 особено), не че я меря, но фигурата на пясъчен часовник се забелязва и го намирам за секси... Също се кефя на мадами, които тренират и се поддържат (не визирам ония дет вечно само гледат да отслабнат.. Силовата тренировка и хранителния режим са важни! Тренировката за дупе също).
За характер, трябва да ме нервира, дразни и плаши (иначе не си заслужава), да е точна и разбрана и да може да си правим ебавки и майтапи.. И като й кажа ей скумрио да не ми се обиди, а да ме нахули и мен без много цупене.. мразя мрънкала.. всичко се решава и няма нужда от вайкане. Ако случайно забравя за нещо (но имам основателна причина) да не ми се натяква как съм забравил, а просто да обясня и да кажа, че съжалявам и това да се приеме. Мрънкането и ревността са според мен двете неща, които най-лесно могат да убият желанието ми за връзка. ;с :D
Ирти преди време в една тема го беше описал почти прекрасно.. ;с ще го потърся, ако го намеря ще постна.
Аз пък ако ще си говорим за лица...на ушите не обръщам особено внимание.Освен ако не с с по няколко обички.За разлика от баща ми,който малко недолюбва пиърсинга и многото татуировки,аз страшно им се кефя.Някак ме респектират сещайки се за болката,която са изпитали дадените девойки,които са им правени и имам желание да си общувам с тях.Много татуировки...още повече вътрешен респект.Харесвам ми пиърсинги на пъп,гърди,език,нос вежда пък ако щеш и там долу,макар,че тези на езика и там долу биха били опасните за здравето ми.Харесвам големи очи,чипи нослена. и хубави устни.Не е задължително да са дебели като женски полов орган.Дори понякога и тънките са много сладки.Гледам и зъбите.Понякога жени с кривини на зъбите ми изглеждат доста по-чаровни от жени с идеално прави или снежно бели зъби.Квадратната челюст трудно ме привлича.
А за мерките 90 на 60 на 90 по- скоро както казаха в шоуто на Слави това често за мен са просто километрите в час преди патруалката,пред патрулката и след патрулката ( не че шофирам де). :D
Аз попринцип много мразя несериозността. Ако не можеш да обещаеш нещо въобще не го и обещавай,но обещаеш ли го рано или късно непременно трябва да го изпълниш.Не обичам да ме разиграват. Сякаш не обичам да ме и нервират и дразнят(ако не е на бъзик второто де).А за страх...не точно страх,по-скоро онзи респект,който казах,че изпитвам към жени с татуировки и пиърсинг камо ли пък и ако са малко или пък повече мъжкарани.Загадъчност,но в умерени граници,а не да се прекалява с нея и ревност,която да ми показва,че на човека отсреща му пука за отношенията ни,но не и прекалена да се чувствам все едно съм вързан на каишка и ми се няма абсолютно никакво доверие.
anonymous708973
04-27-2015, 13:17
Ине, ето. Намерих го ;д
Ох... дълбоко.
Примерите му са малко... няхнях, ама основната идея я загрявам, даже си мисля и че се вписвам :д
Ще си говорим за идеали ли? Аз малко се отказах, че си спомням преди години бях изпльоскала някакъв огромен пост и ме бяха направили на нищо, как едва ли не колко съм искала и т.н. :д Бе, четох го преди няколко месеца пак... ми, получих си квото исках^^ Eдин от критериите, който имах за доста важен (а именно да не е претенциозен на тема храна и с удоволствие да опитва някакви мегастранни комбинации), не ми беше уважен, ама... биг дийл :д
Оф, сега ще си намеря поста :д Не се сещам грам за заглавието на темата.
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:18
Ще ме извиняваш, но свързваш татусите с много голяма простотия.. :D
Иначе да мацка с татуси е яко, с пиърсинги другаде освен на ушите ми идва леко гнуснично.. Само на езика е яко.. чипите нослета са яки, тънките устни са злобни, очите трябва да са огромни и кафяви.. Имайки предвид, че съм с турско синьо/сиви (променливи, имам хетерохромия, двуцветни са и различно едно от друго) очи, трябва да са в контраст с моите... Не, че съм неспособен да си харесам мацка със сини очи, но ме кефи дълбочината на кафяви, моите са като стъклени, а това, че съм с различни цветове кара хората да мислят дори още повече, че нося лещи... :lol:
И съм на обратното мнение за мъжествеността и мъжкараните.. Мацката трябва да е изящна, нежна и с грация в походката.. Да струи ефирност от нея, мистичност, мистериозност, желание, страст.. Да е силна сама за себе си, но все пак да има нужда от теб (мъжката подкрепа) и в ръцете ти да се чувства слаба, но защитена.. Нали знаеш к'во казват..
Момчетата търсят, добро момиче, което да е мръсница само за тях..
А момичетата търсят, лошо момче, което да е добър само с тях..
Май май, т'ва се оказва вярно..
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:21
Ох... дълбоко.
Примерите му са малко... няхнях, ама основната идея я загрявам, даже си мисля и че се вписвам :д
Ще си говорим за идеали ли? Аз малко се отказах, че си спомням преди години бях изпльоскала някакъв огромен пост и ме бяха направили на нищо, как едва ли не колко съм искала и т.н. :д Бе, четох го преди няколко месеца пак... ми, получих си квото исках^^ Eдин от критериите, който имах за доста важен (а именно да не е претенциозен на тема храна и с удоволствие да опитва някакви мегастранни комбинации), не ми беше уважен, ама... биг дийл :д
Оф, сега ще си намеря поста :д
Аз съм изключително претенциозен от към храна, защото имам стомашни проблеми.. с това изложено на масата си представи сега и както съм на хранителни тренировъчни режими, какъв ад е да се готви за мен. /За това си готвя сам. 8-) /
Способен съм да А) Стоя гладен, но да не хапна. Б) Да си сготвя сам. В) Да изляза и да си купя нещо.
Но ако нещо не ми харесва, съм далеч от мисълта да се насиля да го опитам/харесвам, дори и преструвайки се. Откровено, ще си кажа, че не ми е по-вкуса и че в това няма нищо лошо. :D
Иначе да, това което е описал Ирти е яко, така трябва да е една алфа жена с един алфа мъжки. А не нек'ви сълзливи драмички. ;с Яко е, а пък и това е субективно, ти се вписваш в този идеал, за твоят си, но не и в моят (макар и двамата да четем едно и също нещо, всеки си го възприема по свой начин)
За всеки влак си има пътници, once again. ;s
Niakoitam
04-27-2015, 13:28
Не знам,нещо не ме кефи да гледам как някоя мацка се скъсва от реване един час,защото без да иска си е счупила маникюрчетууу например. :)
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:29
Не знам,нещо не ме кефи да гледам как някоя мацка се скъсва от реване,защото без да иска си е счупила маникюрчетууу например. :)
Разбиранията ти за нежност са жестоко объркани с тези за глезли/мрънкала/кифли.
Една мадама не е нужно да плаче, за да изглежда нежна и ефирна. ;с
Пак казвам, сама за себе си трябва да е силна, а пред теб да се открива..
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:33
http://i49.vbox7.com/o/e98/e98e6a0e9d0.jpg
(Примерна снимка)
Много обичам да снимам. Та (в темата от която е поста на ирти) един пич е писал, как иска да снима приятелката си докато тя подскача, танцува и се смее, по залез.
Аз вече съм го правил това (Няма да споделям снимки 8-) )
Ето ти нежност ;с
Без да плаче, защото си е счупила "маникюра". :D
Нежността на едно момиче трябва да се усеща и определя с присъствието й. Не с думите й.
Не знам защо под нежна разбираш лигла ;с
Niakoitam
04-27-2015, 13:39
Разбиранията ти за нежност са жестоко объркани с тези за глезли/мрънкала/кифли.
Една мадама не е нужно да плаче, за да изглежда нежна и ефирна. ;с
Пак казвам, сама за себе си трябва да е силна, а пред теб да се открива..
Не,нали просто си говорехме по рано за различните критерии.Така че никакви критерии не са ми сбъркани и не е лошо например да е силна за пред другите,но пък слаба пред мен.Обичам да ми се доверяват и да си споделяме всичко като истински приятели. :)
http://i49.vbox7.com/o/e98/e98e6a0e9d0.jpg
(Примерна снимка)
Много обичам да снимам. Та (в темата от която е поста на ирти) един пич е писал, как иска да снима приятелката си докато тя подскача, танцува и се смее, по залез.
Аз вече съм го правил това (Няма да споделям снимки 8-)
Ето ти нежност ;с
Без да плаче, защото си е счупила "маникюра". :D
Ами всъщност критерия "купонджийка" като се замислиш не е задължително да означава,че обича само да ходи по купони.И такива неща влизат в него. Но това не означава да се прави на супер щастлива,когато не е такава в момента.
http://i.imgur.com/aWh1YGS.gif
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:45
Аурисе защо ни Обиваш Уа ;(
galaxy29
04-27-2015, 13:46
и на мен ми иде да ги застрелям... и без това ми се стреля ;/
AnarchyBoy
04-27-2015, 13:52
^ Ти сигурно си с тънки устни ;с
разполагам с въздушна пушка, газов пистолет, резачка, бормашина и няколко кухненски ножа. А, и вилица. Избери си.
Анархи нз, звучите все едно сте на пазара за домати
Niakoitam
04-27-2015, 13:53
и на мен ми иде да ги застрелям... и без това ми се стреля ;/
Защо така с лошо сега...? :D
Niakoitam
04-27-2015, 13:55
разполагам с въздушна пушка, газов пистолет, резачка, бормашина и няколко кухненски ножа. А, и вилица. Избери си.
Четеш ми мислите значи. :) И без това тоя форум нещо ми заприличва все повече и повече на пазара Георги Кирков т.нар. Женски пазар. :)
galaxy29
04-27-2015, 13:58
пушката, газовия пистолет и бормашината... три за щастие ;/
аз ви измислих и виц, можете да го видите във темата за вицове във фън-а ;/
DisappointedDreamer
04-27-2015, 14:02
Цецо, я дай линк към темата откъдето е цитатът на Ирти :Д
anonymous708973
04-27-2015, 14:03
Кофти е верно да търгуваме едни качества срещу други качества, но се опитваме да си обясним нещо емоционално, тип "трепва ми или не ми трепва" рационално и да стигнем до "защо ми трепва/не ми трепва", верно така звучи.
Мъж ми преди малко ми разказа как е имал случка, в която му е казано как ще получи секс, ако плати коктейлите. Това във връзка с пазара :D
Ооооф, не си намирам темата с критериите! Може би е темата от поста на Ирти, чакам и аз линк!
Едит: Ми, не е тя.
Niakoitam
04-27-2015, 14:05
пушката, газовия пистолет и бормашината... три за щастие ;/
аз ви измислих и виц, можете да го видите във темата за вицове във фън-а ;/
Слабоооо.... А тамън бях решил пак да се храним. :D
galaxy29
04-27-2015, 14:07
толкова сте спрели, че на планетата ни и идва да спре да се върти
Niakoitam
04-27-2015, 14:09
толкова сте спрели, че на планетата ни и идва да спре да се върти
Ще слизаш ли та искаш да спира. :D
dreamwalker
04-27-2015, 14:17
Вали.
Бродим сами.
DisappointedDreamer
04-27-2015, 14:44
Не мога да си подредя мислите, подскачат като светлинки и звуци. Уча за сесията (ужким), а толкова се нуждая от нещо цветно и усмихващо, мхм. И си го гледам, и е толкова чаровен, нямам пеперудки в стомаха, а поклаща се от лек вятър зелена трева и синьо небе в себе си.
и получих ранен подарък за рождения ден от най-добрия си приятел - плюшена играчка! :Д
и не ми се остарява.
не ми се празнува.
трябва да пратя на близнака картичка.
Ох, казах каквото ми сиркулира в мислите/сърцето. Захващам се с ученето.
dreamwalker
04-27-2015, 14:48
Не мога да си подредя мислите, подскачат като светлинки и звуци. Уча за сесията (ужким), а толкова се нуждая от нещо цветно и усмихващо, мхм. И си го гледам, и е толкова чаровен, нямам пеперудки в стомаха, а поклаща се от лек вятър зелена трева и синьо небе в себе си.
и получих ранен подарък за рождения ден от най-добрия си приятел - плюшена играчка! :Д
и не ми се остарява.
не ми се празнува.
трябва да пратя на близнака картичка.
Ох, казах каквото ми сиркулира в мислите/сърцето. Захващам се с ученето.
Алана и Том.
Брат ти да не е магьосник.
paradosou
04-27-2015, 15:26
^ Ти сигурно си с тънки устни ;с
Моите вероятно минават за тънки 8).
Он: нямам никакво време, буквално ми се изплъзва през пръстите. Ще уча до към 11, после усещам че ще се намерят въпроси за задаване.
AnarchyBoy
04-27-2015, 15:37
Цецо, я дай линк към темата откъдето е цитатът на Ирти :Д
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/546409-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5
AnarchyBoy
04-27-2015, 15:44
Иначе не ми пука дали звуча като на пазар. Чачо го е казал добре.
Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
Не става примерно да тренирам, да се поддържам и да ходя с некоа 120 килограмова девойка, щото нея я мързи. ;с
Колкото и чувства и романтика и бла бла тъпотии да има, ще дойде един момент, в който сутрин като излизам да тичам, а нея я гледам как набива кебапчета с бира и се урига като свиня, ще се дразня, щото вместо да го прави това може да хване да се стегне и да излезе навънка малко.. Отделно си търся дори фактори у девойките.. /ОЧИ, устни, уши, носле/ които да намирам симпатични, ся не става да е криво-гледа или носа й да е така извъртян нагоре, че като вали да се дави..
Наречи ме повърхностен и бла бла, но си държа на красотата (КОЕТО ДАЛЕЧ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ДЪРЖА НА ХАРАКТЕР)
Той е най-важният, но ако няма първоначално привличане, ако не ме грабне с нещо (обикновено е поглед, усмивка, чар) просто няма как да се продължи напред... Смисъл ко? Ш си затварям очите всеки път като се чукаме, щото много я обичам ли? Или ще ме е срам да я запозная с нашите/приятелите ми, щото е по-космата от мен.. Ай не ;с
Всеки си има физически и психически предпочитания за партньор към които се старае да се ориентира търсейки партньор, който отрече, просто лъже. ;с
AnarchyBoy
04-27-2015, 15:45
Моите вероятно минават за тънки 8).
Тънките устни са голям признак за злоба, а ти си далеч от това. Едва ли са ти тънки. ;с
Пък и по-обемните са деам хот ;с
NomNomNom
04-27-2015, 15:58
Направила съм VPN, след като 2ма човека обещаха да го направят ( а са уж мн навътре в нещата ), с всички благинки, освен една, дето един друг колега имаше като идея + написах скрипт, който да налива команди на файъруоуа.
Какво получих в замяна:
Колегата, който трябваше да модифицира на VPN-на нещо, изпрати цялата конфигурация, която АЗ направих ( и ми отне 4 дни докато разуча всичко ) + неговата модификация, без да спомене, че съм направила АЗ VPN
И отдолу е споменал скрипта на друг човек, който ще върши една част от нещата, а моя, дето ще налива командите, изобщо не е споменат.
Значи, не издържам повече.
Преди, преди да започнем работа, всеки искаше да е неговото, заради това аз се отказах да правя каквото и да е било и какво се случи - 2ма колеги работеха, а другите, дето бяха големи на думи, заебаха таз работа.
Ок, щото ме питаха да се включа, включих се, след като пасивно-агресивно бях изритана от цялата работа.
И за какво да се включих, бе мамка му ? За да получа имейл, как двама човека са правили неща, а мен ме няма изобщо спомената ?????????????
Това беше, аз съм до тук.
Търпя вече колко месеца.
Защото не с отварям устата и не се бия в гърдите какво съм направила, и колко мога, и колко съм работила, всякакви други хора изпъкват, като индиректно омаловажават каквото аз съм правила.
Просто, искам да се махна от всичко това, добре, че от утре съм в отпуска 2 седмици.
И накрая шефката сигурно ще пита дали аз изобщо съм правила нещо в тази лаборатория, а това, че съм набила сумати команди от както са я докарали, а някои хора дори не са се логвали в нея ... все тая. Просто, все тая.
NomNomNom
04-27-2015, 16:12
Ей това е, съжалявам, че изобщо съм в тази област, съжалявам изобщо, че някога ми е внушавано, че мога да работя наравно с мъже.
Единствено искам да си върша работата, защото си я обичам, не някакви хора да се опитват постоянно да ми правят сечено, защото съм добродушна и не искам да стъпвам на ничий врат.
И на предишната работа имах 1, който имаше проблеми с мен, на по-предишната - двама, от които единия, трябваше да го обучавам и ми говореше неща тип - пише ми в скайпа - " ****, имам въпрос, ама е доста сложен, няма да питам теб, ще питам ******** ." , ами за какво изобщо си правиш труда да ми пишеш ??
Обаче тук са вече няколко и ми идват в повече.
На всичкото отгоре всичко, що имам повече опит и тапии от тях постоянно се омаловажава, без да ме намесват в разговора, примерно областта, в която съм безпрецедентно най-добра в отдела, се омаловажава като най-лесна - ами ало, като е най-лесна, защо не сте я научили?
+ не е най-лесна, по дяволите, тяхната област съм я учила няколко месеца и съм си супер в нея, а моята я работя 3-4г. и още имам неща, в които да се задълбавам в интерес.
Ей затова съм кисела от няколко месеца, и заради това искам да се махна от тук, защото ми е писнало от субективни преценки и изказвания в техническа среда - тук няма място за такива.
AnarchyBoy
04-27-2015, 16:38
Навсякъде е така душа. ;)
Винаги има някой да ти слага таралеж в гащите докато работиш. Просто трябва да бъдеш благословена с непукизъм и въобще не обръщай внимание.
Празно е тука .. а аз очевидно съм куха лейка за тва дето направих, ама кво толкова.. и по-зле можеше да е .. пак мога да пратя всички на майната им.. то, кво ми остана.
therichbitch
04-27-2015, 17:25
..
Искрено ти пожелавам да се оправят нещата, нагледала съм се (а и съм го изпитвала на гърба си) това как точно най- самоизтъкващите се и същевременно достатъчно некомпетентни обират овациите. Нали знаеш приказката- ще дойде Видовден :) Винаги идва !
Знам, че не съм модерна, но затова мразя team work-а. Винаги има един или двама напълно незаинтересовани slacker-и, един, който не разбира много какво правите, но все пак иска да допринесе, макар че всъщност вреди с некомпетентността си, един, който се опитва да командва парада и да налага своето и един, на когото му е съвестно да остави нещата и се нагърбва с работата.
StringTheoryPracticist
04-27-2015, 17:40
...
Моя подход към подобни проблеми е изобщо да не приемам на сериозно хора които не са показали, че са способни на реална преценка и съм се тренирал дотолкова, че не само че е спряло да ми пука напълно, но и съм напълно способен да намирам такива хора за приятни.
Не знам колко е обичайното ниво на сексизъм в IT индустрията, но решението да се ядосваш заради него само ти пречи (и когато пишеш колко те ядосва, се ядосваш още повече, дори да си се успокоила). Въпреки че съм изкарал късмет с пола, расата и държавата си, аз също си имам доста неща които няма как да се оценят от хората, но най-адаптивното нещо което мога да направя е да приема, че мога да получа само толкова заслуги колкото изглежда че заслужавам. Затова и съм щастлив винаги, даже когато съм заобиколен от хора които се карат взаимно и с мен за неща които никога не биха приели истината. Уж "си струва да се ядосвам само за хора които виждат реалността", но с времето забелязах, че тези хора никога не ме ядосват. Имало е малко случаи с такива хора в които съм се чувствал ужасно, но винаги по моя вина, не тяхна (субективно погледнато).
На твое място ако ме упрекнат за това че нищо не съм направил бих казал истината, а ако това не се получи - да ме уволнят - особено ако в България се намира IT работа толкова лесно колкото навсякъде другаде - с идеята че това е тест и те са се провалили. А ако се намира трудно, може да си струва да търпиш повече. Всъщност ми е трудно да преценя доколко си недоволна заради това че не са прави и доколко заради това че зависиш от тях и ще направят нещо, затова си раздвоих така мнението (този и предния абзац).
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11166120_10203899197941101_1925659015_n.jpg?oh=da4 37db9340ccba7e1990f25f4983f50&oe=553EF1DD&__gda__=1430243461_7f25774dbe850b0e5c545a64d8393f5 0
oleeeeee
NomNomNom
04-27-2015, 17:58
@ричи, и теб съм те чела, че ти е неприятно от хората в университета, които минават между капките, знам, че разбираш.
И аз не обичам екипната работа във всеки екип - само, ако е подходящ, да няма някой, който да си прави оглушки и т.н.
@стринг - единствената причина поради която се ядосвам е, че не искам да ми стои в св-то 10 месеца, стискам зъби да изтрая още 2-3 месеца + има хубави възможности, компанията е чудесна, ако изтърпя и стисна зъби още няколко месеца, нещата ще се променят, но просто съм планирала да напусна лятото.
Ядосах се, защото до преди няколко дни не ме интересуваше нищо свързано с гореспоменатата работа, четях си и си правех други неща + ми дадоха друга персонална задача, която няма общо с екипа и нямаше да имаме допирни точки няколко месеца, макар, че нямаше да върша техническа, а организационна работа.
И тъкмо като реших, че щом двама са се отказали да правят каквото и да е било по другата задача, поработих с едно от другите момчета по нея и накрая не съм спомената в мейла :д чувствам се прецакана.
Но беше полезна работа поне, научих доста неща.
Просто проблемът е, че не искам да напускам все още.
- не искам да имам само 10 месеца в св-то
- шефката е много свястна и готина
- трябваше шофьорската книжка да си изкарам ... :д ( напускането ми означава изселване от страната, а ми се искаше поне курсовете за завърша :д )
но от друга страна
- не ми харесва организацията на работа, заради което не са виновни момчетата ( и заради което се получават ситуации като днешната )
- не ми харесва работата, която върша, защото е нетехническа, и трябва да използвам цялото си лично време за да наваксвам и повече, и повече
- не искам да раста организационно, а технически.
Ако трябва да обобщя:
- не изпитвам удовлетворение, а удовлетворението би ме държало и на 2-3 пъти по-ниска заплата.
- лични планове.
NomNomNom
04-27-2015, 17:59
oleeeeee
Специално за теб, днешни :Д
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10411001_10203903207521338_6670286429617381875_n.j pg?oh=96bcfd96a740a9167ab17458e48d6b0f&oe=5597A302&__gda__=1440638589_3981950b2f3c3adf5e6fcf269b41549 6
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11188360_10203903207961349_4156277290556824692_n.j pg?oh=e205ebec5a5d0413b1e35f636ea7e4c3&oe=5597C08B
на втората физиономията ми напомня на един доцент <3
Днес имах неособено приятен ден... :/
Да се чете: кофти ден... :/
StringTheoryPracticist
04-27-2015, 18:18
Че защо не, чрез организационна работа може да се постигне много повече ^^ на мен пък ми се иска да се насочвам натам, колкото и да обичам техническата. Единствено изключение правя за дисциплини в изкуствения интелект които ще мога да ги ползвам като допълнение на ежедневното си мислене когато ги изуча, но засега нямам възможност да работя с такава.
Но обикновено можеш да постигнеш много повече като мениджваш ефективно няколко човека, отколкото като си вършиш работата ефективно. Може да не носи толкова удовлетворение, но тук аргумента ми е от Von Neumann–Morgenstern utility theorem, а не мисля че е позволено да внасям тази идея в тази тема :(
NomNomNom
04-27-2015, 18:22
Че защо не, чрез организационна работа може да се постигне много повече ^^ на мен пък ми се иска да се насочвам натам, колкото и да обичам техническата. Единствено изключение правя за дисциплини в изкуствения интелект които ще мога да ги ползвам като допълнение на ежедневното си мислене когато ги изуча, но засега нямам възможност да работя с такава.
Но обикновено можеш да постигнеш много повече като мениджваш ефективно няколко човека, отколкото като си вършиш работата ефективно. Може да не носи толкова удовлетворение, но тук аргумента ми е от Von Neumann–Morgenstern utility theorem, а не мисля че е позволено да внасям тази идея в тази тема :(
Хората се опитват да ме набутват в това, но аз си искам свободата на техническото.
Започнеш ли да се занимаваш с организационна работа, по-трудно става напускането и ако си намериш евентуално нова работа - трябва да се върнеш стъпка назад, защото освен, ако не си бил executive или vice president ниво, лесно от мениджър второ ниво ( да менажираш мениджъри ) , могат да те върнат на дирекно менажиращ екип и тийм лидери.
Всъщност, това не е проблем.
edit: да се спасяват хората с такива проблеми, аз нямам :д
Просто съм си избрала друг път, не целя успех, целя удовлетворение.
Все тая, това е друга тема на разговор, просто ми е тъпо, че от петък, целия уикенд, до днес ( а днес съм в болничен ) съм се занимавала с нещо основно, и накрая да го омаловажат така.
StringTheoryPracticist
04-27-2015, 18:28
Може да не носи толкова удовлетворение, но тук аргумента ми е от Von Neumann–Morgenstern utility theorem, а не мисля че е позволено да внасям тази идея в тази тема :(
+ вероятност за technological singularity и оттам wireheading, интересно ми е дали ще приемеш този аргумент. Второто по дефиницията от тук: http://wiki.lesswrong.com/wiki/Wireheading
Следователно, еxpected utility maximizer начин да достигнеш до удовлетворение е чрез мениджмънт. QED 8-) кажи ако не си разбрала нещо ^^ правя много презумпции
NomNomNom
04-27-2015, 18:32
не, не, разбрах ^ сега, има нещо, което пропускам да спомена, защото е социално приемливо да го премълчавам.
Удовлетворението си има конкретен корен, елементарен :д
^ позволете ми да ви прекъсна дискусийката за неудовлетвореността от работата и да предложа на останалите игра на "крави и бикове"?
(:
StringTheoryPracticist
04-27-2015, 18:36
Ако казваш че предпочиташ удовлетворение по стандартния начин пред удовлетворение чрез wireheading (по описанието от линка), значи си разбрала достатъчно и си отговорила точно на това което исках. Любопитно ми беше дали ще ги видиш като различни или еднакви ^^
има нещо, което пропускам да спомена, защото е социално приемливо да го премълчавам.
кажи брат
NomNomNom
04-27-2015, 18:38
кажи брат
влизат ми малки мухички във виното и се чудя дали да ги извадя или да си го пия, или да си сипя ново.
не се чудя, твърде хубаво е виното за да го хабя :д
shtom e fanalo muhi nachi e staro i e cool
NomNomNom
04-27-2015, 18:51
shtom e fanalo muhi nachi e staro i e cool
абе не е, уж 2008-ма, ама е някакво кехлибарено такова, много приятно на вкус, от местен винпром :д
наздраве, на М**** също, сори за кофти деня :д
две и осма е вече старо по някои стандарти
NomNomNom, може ли един въпрос - позволяваш ли си понякога да лешпериш и да си губиш времето в игри - примерно, ако те офертирам да си направиш някаква рег. във фортето: www.fortegames.com след което да изцъкаме няколко игри на "крави и бикове" (отдавна не съм играл, преди малко се сетих за играта и много ми се доигра). (:
и аз ше доа
ама да е белотец или шах
NomNomNom
04-27-2015, 18:56
NomNomNom, може ли един въпрос - позволяваш ли си понякога да лешпериш и да си губиш времето в игри - примерно, ако те офертирам да си направиш някаква рег. във фортето: www.fortegames.com след което да изцъкаме няколко игри на "крави и бикове" (отдавна не съм играл, преди малко се сетих за играта и много ми се доигра). (:
ох, не играя :( и филми не гледам. но някой път, ако случайно ми се доиграе, ще ти пиша.
102, всяка кола след 2000 е нова :д
зако отриаза момчето тей
Е, аз не държа да е непременно NomNomNom - по-по-горе пуснах предложение до всички. (:
а
не сам про4ел
аз сам за
dreamwalker
04-27-2015, 19:00
на втората физиономията ми напомня на един доцент <3
И на теб ли.
И на теб ли.
след въпрос има въпросителна
Ок, само минута да си направя някаква рег., след което ще си пиша ника тук. (:
ма не брат аз за белот :)
ааа не с непознати
отдавна не съм играл ама преди лефтваха нещо кат не им изнася
dreamwalker
04-27-2015, 19:14
след въпрос има въпросителна
Не е въпрос.
NomNomNom
04-27-2015, 19:18
напих се от 3 чаши вино, понеже не пия хич.
сега трябва да пътувам и да пия антибиотици.
пълен идиот съм :д
Създадох стая с име Teenproblem
и парола nqma
(:
pandabear
04-27-2015, 19:30
не се сърди човече
М не търси
тва беше забавно х ора
pogledni go ot dobrata strana
ne si na posledno mqsto
аз предпочитам да се оттегля докато съм на върха
pogledni go ot dobrata strana
ne si na posledno mqsto
(y)
Edit: 3/3 не е никак зле... :lol:
LoadRunner
04-27-2015, 20:01
:lol:
LoadRunner
04-27-2015, 20:01
М в училище в голямото докато всички са излезли ти в стаята ли си стоял?
pandabear
04-27-2015, 20:04
на мен второ място ми стига.
свикнах покрай антракса
Аз си висна за "Бикове и крави", ама никой от страната и отвън не ще да цъка таз' логическа игра... :/
LoadRunner
04-27-2015, 21:06
Ко стаа
Добри игри бяха - благодаря на SonataArctica, че ми прави компания! (:
dreamwalker
04-27-2015, 21:15
Ко стаа
Звезди се раждат.
И умират.
на мен второ място ми стига.
свикнах покрай антракса
Колко лузърско мислене... :/ Ясно, че нямаш шанс, ама поне опитай.
BladeDancer
04-27-2015, 21:18
Звезди се раждат.
И умират.
Какви глупости приказваш. Аз съм безсмъртен!
SonataArctica
04-27-2015, 21:22
Добри игри бяха - благодаря на SonataArctica, че ми прави компания! (:
Не беше зле да си припомня играта :)
Tinker Bell
04-27-2015, 21:25
Но тогава никога няма да отидете в Невърленд ;/. Осъзнавате ли колко голяма загуба е това?!
dreamwalker
04-27-2015, 21:25
Dreamwalker не приказва. Приказка.
dreamwalker
04-27-2015, 21:26
Но тогава никога няма да отидете в Невърленд ;/. Осъзнавате ли колко голяма загуба е това?!
Как я караш, Камбанка?
Tinker Bell
04-27-2015, 21:28
Как я караш, Камбанка?
Отлично, господарке мой. А вие изпълнявате ли свещения ритуал редовно?
LoadRunner
04-27-2015, 21:32
ооо неее
:smt103
dreamwalker
04-27-2015, 21:37
ооо неее
:smt103
Горкото дете.
pac0line
04-28-2015, 05:16
Успех, Пацо :Д Да!
кога е пролетното почистване за софиа
Dagichka
04-28-2015, 08:57
май мина. ама те и бтв правят кампания принципно, не знам кога обаче
"Stop minimizing and discounting your feelings. You have every right to feel the way you do. Your feelings may not always be logical, but they are always valid. Because if you feel something, then you feel it and it’s real to you. It’s not something you can ignore or wish away. It’s there, gnawing at you, tugging at your core, and in order to find peace, you have to give yourself permission to feel whatever it is you feel. You have to let go of what you’ve been told you “should” or “shouldn’t” feel. You have to drown out the voices of people who try to shame you into silence. You have to listen to the sound of your own breathing and honor the truth inside you. Because despite what you may believe, you don’t need anyone’s validation or approval to feel what you feel. Your feelings are inherently right and true. They’re important and they matter — you matter — and it is more than okay to feel what you feel. Don’t let anyone, including yourself, convince you otherwise." —Daniell Koepke #TodaysMantra
Niakoitam
04-28-2015, 10:02
Как я караш, Камбанка?
Отлично, господарке мой. А вие изпълнявате ли свещения ритуал редовно?
Определено не са хич добре нещата в този форум щом вече и потребителите започнаха да си задават въпроси сами на себе си на всеослушание,че даже и да си отговарят... :D
dreamwalker
04-28-2015, 11:20
Определено не са хич добре нещата в този форум щом вече и потребителите започнаха да си задават въпроси сами на себе си на всеослушание,че даже и да си отговарят... :D
Не можеш ли да четеш?
....но модите днешни
не ще ли събуждат насмешка след век;
а щом като всичките моди са смешни,
дали не е смешен изобщо човек..?
Niakoitam
04-28-2015, 12:59
Не можеш ли да четеш?
Абе аз вероятно се справят с четенето,но пък за сметка на това ти трябва да излизаш отвреме навреме от тоя въображаем свят който си си изградила и,в който си живееш просто така профилактично влизайки в реалността,че иначе това води до сериозни психологически проблеми. Я шизофрения,я раздвоение на личността,я да си говориш сам със себе си и да си отговаряш пред хората и такива ми ти работи. Както се казваше в една мисъл нещо от сорта: "Не е лошо да си говориш с Бог,лошото е ако започне да ти оговаря". :)
Niakoitam
04-28-2015, 13:02
А относно това:
....но модите днешни
не ще ли събуждат насмешка след век;
а щом като всичките моди са смешни,
дали не е смешен изобщо човек..?
Разбира се,че сме бая смешни хората попринцип.Само дето някои хора дето са се взели твърде насериозно не го осъзнават и си мислят,че човека е центъра на Вселената. :)
всъщност човекът е център на вселената
само че своята
Niakoitam
04-28-2015, 13:15
всъщност човекът е център на вселената
само че своята
Така казано това води до още един проблем.Много хора изпитват огромното желание да са центъра на вселената за всички останали хора и ако случайно не са биват страшно ядосани и обидени,че и даже понякога се чувстват и предадени.А когато хората искат да са център и на твоята вселена вече става адски сложно тъй като вселената може да има попринцип само един център ,а не десетки и стотици центрове и ако искаш да приемеш някой като център на вселената си трябва да пренебрегнеш другите центрове поне в дадени моменти(няма как да няма обидени), а даже и твоя собствен център.
аз не се чувствам нито едно от горепосочените защото като гледам се превръщам в център на твоята вселена
dreamwalker
04-28-2015, 13:24
Я шизофрения,я раздвоение на личността,я да си говориш сам със себе си и да си отговаряш пред хората и такива ми ти работи
W...T...F..., Йогананда!
И ти ли имаш делюзии.
П.П. 102, не беше въпрос, орк.
орк ше викаш на огледалото
dreamwalker
04-28-2015, 13:30
орк ше викаш на огледалото
Какъв си необразован, аз съм гоблин, не орк.
тихо мутант шизофренен и такива ми ти работи
Niakoitam
04-28-2015, 13:32
аз не се чувствам нито едно от горепосочените защото като гледам се превръщам в център на твоята вселена
Това пък откъде ти дойде на ум? :) Просто няма начин как да се превърнеш в център от моята вселена имайки предвид,че дори и не се познаваме лично,никой не е искал нищо от другия и никой не се нуждае супер от другия. Човек,който да пробие защитите на Вселената ти и да се опита да се намести като центъра в нея това са роднините,близките приятели,любите,хората,на който наистина много държиш и т.н. Хора дето с желанията си отместват вселената ти към своя си център,а не към твоя.И ти се чудиш какво да правиш за да няма обидени.Хора,които,които са способни да накарат съвестта ти и чувството ти за дълг пред тях да те човърка с всякакви средства и методи например Извинявам се че трябва да го кажа,но ти в тази категория на влизаш в моята вселена. :)
Niakoitam
04-28-2015, 13:37
W...T...F..., Йогананда!
И ти ли имаш делюзии.
П.П. 102, не беше въпрос, орк.
Говори ми по на български.Все пак не всички сме длъжни да живеем в твоя измислен приказен свят дето живуркаш там.Има и нещо дето хората са нарекли реалност все пак. Дори и да приемем,че е възможно и тя да е измислена там все пак има по-голяма вероятност да срещнеш повече хора в "мрежата" отколкто в твоята новоизмислена стая. :)
dreamwalker
04-28-2015, 13:40
Говори ми по на български.Все пак не всички сме длъжни да живеем в твоя измислен приказен свят дето живуркаш там.Има и нещо дето хората са нарекли реалност все пак. Дори и да приемем,че е възможно и тя да е измислена там все пак има по-голяма вероятност да срещнеш повече хора в "мрежата" отколкто в твоята новоизмислена стая. :)
Имаш ли чувство за хумор, Оби-Уан?
Corb1225
04-28-2015, 13:41
Корб(аз) е dreamwalker, а dreamwalker е Tinker Bell! Цялата истина излезе наяве ;/.
П.П. М да не е фейк на Niakoitam?
dreamwalker
04-28-2015, 13:43
Като сиамски близнаци са.
dreamwalker
04-28-2015, 13:51
аз ги бъркам мн
Чудя се защо ли.
Niakoitam
04-28-2015, 13:55
Имаш ли чувство за хумор, Оби-Уан?
Имам си идеално чувство за хумор.Само дето твоето напоследък ми е все по-трудно да го дешифрирам пък и някак нещо се изчерпа и взе да повтаряш едни и същи неща по темите.:) Особено пък оновa с Невърленд. Ако го повториш още 1000 пъти ще стане още по смешна шегата. :) Смейте се да не го повторя. :D
Корб(аз) е dreamwalker, а dreamwalker е Tinker Bell! Цялата истина излезе наяве ;/.
Не Niakoitam си е фейк на Niakoitam. :)
Като сиамски близнаци са.
Ами може би просто,защото сме една зодия. Знае ли човек? Той като че ли обаче е много по нетолерантен за спамене от мен,макар че като гледам и той е започнал да вдига ръце и да се примирява напоследък. Друг е въпроса,че с това "чувство за хумор" дето лъха от форума напоследък трябва най-малкото направо да хванат да го прекръстят колкото се може по-бързо от teenproblem.net на childrengarden.net :)
dreamwalker
04-28-2015, 13:56
Особено пък оновa с Невърленд.
?
Niakoitam
04-28-2015, 13:58
аз ги бъркам мн
Чудя се защо ли.
Ако искате да се басираме на по нещо голямо,а?
Веднага ще помоля Лейдито Калпазанка или Димитър да ни плюсне тук на двамата IP-тата да видим тогава за какви фейкове си говорим. На 90 процента съм убеден,че твоето Дримлакер и на Тинкар Бал ще са еднакви.
Corb1225
04-28-2015, 13:59
childrengarden.net :)
kindergarten може би?
dreamwalker
04-28-2015, 13:59
Ако искате да се басираме на по нещо голямо,а?
Веднага ще помоля Лейдито Калпазанка или Димитър да ни плюсне тук на двамата IP-тата да видим тогава за какви фейкове си говорим. На 90 процента съм убеден,че твоето Дримлакер и на Тинкар Бал ще са еднакви.
А току-що написа, че имаш чувство за хумор.
Не знам кой е Tinker Bell и честно казано не ме интересува.
аз просто ви бъркам
не съм казал, че сте един и същ човек :Д
Niakoitam
04-28-2015, 14:03
kindergarten може би?
Както ти по харесва.;) Важното е в заглавието му да се съдържа думичката деца,а не тинейджъри,защото подобно поведение и на разгонени от бушуващите си гени тинейджъри не отива попринцип. :)
Corb1225
04-28-2015, 14:04
Обзалагам се, че не знаеш ;Д.
dreamwalker
04-28-2015, 14:04
Както ти по харесва.;) Важното е в заглавието му да се съдържа думичката деца,а не тинейджъри,защото подобно поведение и на разгонени от бушуващите си гени тинейджъри не отива попринцип. :)
Ти на 28 беше, нали?
dreamwalker
04-28-2015, 14:05
Обзалагам се, че не знаеш ;Д.
Тихо!
Niakoitam
04-28-2015, 14:05
А току-що написа, че имаш чувство за хумор.
Както казват хората: "Понякога чувството за хумор на чужд гъз си е чисто ебане". :)
dreamwalker
04-28-2015, 14:06
http://cdn.meme.am/instances/24081832.jpg
Niakoitam
04-28-2015, 14:08
Ти на 28 беше, нали?
Точно така и вече отдавна не съм тийн. Явно просто влизам тук заради времето га бех млад пък и по-късно и когато тук влизаха тинеджъри,които използваха форума по предначението му,че дори от някой можеше и някой по-голям човек да научи нещо ново. :)
dreamwalker
04-28-2015, 14:09
Какво те накара да избереш такава профилна снимка?
Niakoitam
04-28-2015, 14:14
Какво те накара да избереш такава профилна снимка?
Интервю ли ще ми правиш сега. :D
Казвал съм го и преди във форума,но хайде за теб спИцИално ще го кажа пак.Кефят ме лезбийките и лезбийските изпълнения,както и жените с татуировки.Тази снимка съчетава и двете и ме кефи като цяло. Затова си я сложих и за аватар. :)
Сега ако искаш ти може да ми споделиш нещо реално за теб. :)
Така и така си го подкарала на опознаване. Дай малко и аз теб да те опозная извън въображаемият ти свят. :D
да ми мирише на дъъъжд <3
нямам търпение :)
dreamwalker
04-28-2015, 14:18
Интервю ли ще ми правиш сега. :D
Казвал съм го и преди във форума,но хайде за теб спИцИално ще го кажа пак.Кефят ме лезбийките и лезбийските изпълнения,както и жените с татуировки.Тази снимка съчетава и двете и ме кефи като цяло. Затова си я сложих и за аватар. :)
Сега ако искаш ти може да ми споделиш нещо реално за теб. :)
Така и така си го подкарала на опознаване. Дай малко и аз теб да те опозная извън въображаемият ти свят. :D
Представяш ли се като жена?
Niakoitam
04-28-2015, 14:21
Представяш ли се като жена?
Дааам.Представял съм си че ако бях жена определено щях да съм лезбийка или в най-добрия случай би. :D
Ама хайде сега и нещо за теб да споделиш. :D
dreamwalker
04-28-2015, 14:23
Дааам.Представял съм си че ако бях жена определено щях да съм лезбийка или в най-добрия случай би. :D
Ама хайде сега и нещо за теб да споделиш. :D
Какво искаш да знаеш?
Niakoitam
04-28-2015, 14:32
Какво искаш да знаеш?
Ами например. Имаш ли други никове и винаги ли си поддъдржала такъв имидж във форума. И ако да къде? Ако не защо сега си променила стария си имидж? Имайки предвид,че пише че си регистрана 2011та година,а в тези години такива изпълнения от потребители много не се виждаха пък и не се толерираха много много.
Пък и някак ми се губиш честно казано.А най-посещавания раздел от мен винаги е бил Любов, и доста по-рядко Секс. В другите почти не влизам.В един кратък период влизах и в раздела за Наука.
целия ли го лапаш или първо само главичката
топъл дъжд чакан дъжд плиснал в миг и отшумял
Niakoitam
04-28-2015, 14:34
целия ли го лапаш или първо само главичката
Силно се надявам,че това беше въпрос към дриймката. :D
dreamwalker
04-28-2015, 14:35
Ами например. Имаш ли други никове и винаги ли си поддъдржала такъв имидж във форума. И ако да къде? Ако не защо сега си променила стария си имидж? Имайки предвид,че пише че си регистрана 2011та година,а в тези години такива изпълнения от потребители много не се виждаха пък и не се толерираха много много.
Пък и някак ми се губиш честно казано.А най-посещавания раздел от мен винаги е бил Любов, и доста по-рядко Секс. В другите почти не влизам.В един кратък период влизах и в раздела за Наука.
Dreamwalker не е единственият ми профил, имах няколко други, които спрях да ползвам.
и към двамата айде не се сърди
Niakoitam
04-28-2015, 14:40
Dreamwalker не е единственият ми профил, имах няколко други, които спрях да ползвам.
Сподели ги...ако си държиш на сегашния имидж поне на ЛС. Да видя ако се досещам за някой от тях какво ми е било мнението преди.Защото че играеш тук това ми е пределно ясно. :)
Niakoitam
04-28-2015, 14:41
и към двамата айде не се сърди
Ами още съм малък и не разбирам. Сподели ми как е по-вкусно да си знам... :D
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:16
да ми мирише на дъъъжд <3
нямам търпение :)
Умри ве тамън отидох до лостовете направих 70 % от тренировката и се изсипа една шибана гнусна гадна градушка мама й деба.. и шибаната буря.. шибано лято... АААААА нерви :mad:
Niakoitam
04-28-2015, 15:19
Умри ве тамън отидох до лостовете направих 70 % от тренировката и се изсипа една шибана гнусна гадна градушка мама й деба.. и шибаната буря.. шибано лято... АААААА нерви :mad:
Дъжда се търпи. Аз на топлите сезони най им мразя гръмотевиците,защото са все пак доста голямо елекрическо и са опасни както за електроуредите така и за хората.
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:20
Мда уеее... правя си кофички до мене светка гърми а-у.. нема проблеми.. дъжд ме вали.. окей нема проблеми.. ма стана много нагло вече... некъв брутален вятър и нек'ви неща от дърветата почнаха да ми влизат в очите и накраа чашата преля.. с таа градушка.. набирам се то ми пада по главата мама й деба, явно днес някой не иска да си направя тренировката..
Тъпото е, че 30 мин преди тренировка си взех добавките и шейка и си еба мамата.. ся съм с ебати енергията, сигурно след малко ш довърша в нас на лицеви и кофи за трицепс. .АРГХХХ :@
Навън е бахти гнусното време... гнусна буря.. гнусно мрачно, гнусно вали и гърми и трещи.. ;с
ГАДНА БУРЯ.
galaxy29
04-28-2015, 15:25
жалко, че не е гръмнало в главата ти
в софето няма гръмотевици и светкавици за нещастие :(
щеше да е по-романтично
Niakoitam
04-28-2015, 15:26
Мда уеее... правя си кофички до мене светка гърми а-у.. нема проблеми.. дъжд ме вали.. окей нема проблеми.. ма стана много нагло вече... некъв брутален вятър и нек'ви неща от дърветата почнаха да ми влизат в очите и накраа чашата преля.. с таа градушка.. набирам се то ми пада по главата мама й деба, явно днес някой не иска да си направя тренировката..
Тъпото е, че 30 мин преди тренировка си взех добавките и шейка и си еба мамата.. ся съм с ебати енергията, сигурно след малко ш довърша в нас на лицеви и кофи за трицепс. .АРГХХХ :@
Навън е бахти гнусното време... гнусна буря.. гнусно мрачно, гнусно вали и гърми и трещи.. ;с
ГАДНА БУРЯ.
Ако не ти се връща пак по-добре не излизай. Оттук е дошла явно бурята въпреки,че тук нямаше градушка,но към София отиваше.После пак валя след хубавото слънце по едно време. И сега отново започва да се стъмва. Така че по-добре си тренирай вътре на сухо. :D
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:32
щеше да е по-романтично
Не не е ;с
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:33
Ако не ти се връща пак по-добре не излизай. Оттук е дошла явно бурята въпреки,че тук нямаше градушка,но към София отиваше.После пак валя след хубавото слънце по едно време. И сега отново започва да се стъмва. Така че по-добре си тренирай вътре на сухо. :D
Е да е много ясно, на мен ми трябваха 15 мин да се изсуша само, че докато се прибера бях като котето на галакси при вида на чепа ми... мокро до кости ;с
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:34
https://www.youtube.com/watch?v=hwXqdDrmGlA
Niakoitam
04-28-2015, 15:35
щеше да е по-романтично
Жалко,че още не съществуват телепортите та да се поразменим.Подарявам ти ги всичките гръмотевици на света.На мен изобщо не ми трябват. Настръхвам като чуя пък и камо ли като се засилват,а още повече като ми изпищят ушите от някоя паднала някъде наблизо или пък кгато няма няма и еднократно му удари егати и гръма, а съм навън. Колко Лан карти,че и един рутер ни унищожи въпреки,че като загърми малко по-силно и сме наблизо или когато се предвещават такива гръмотевични бури винаги спираме копчето на раклонителя дето е са боднати захранванията в него на компютъра в кухнята и вадим кабела за интернет от рутера както и щепсела за захранването на телевизора в кухнята и кабелната. И както казах пак понякога има щети.Гръмотевици може да слушам за "романтика" само,което съм уж на някое сигурно място под покрив,навес или в кола.А дъжда ме приспива и успокоява,но само като съм легнал на леглото или съм седнал в кола и той тропа по стъклата.Едно такова уютно ми става Иначе най-вече заради очилата ми мразя да се мокря.
Niakoitam
04-28-2015, 15:38
Е да е много ясно, на мен ми трябваха 15 мин да се изсуша само, че докато се прибера бях като котето на галакси при вида на чепа ми... мокро до кости ;с
Сега Галаксина с теб ли ще ми изневерява? :D
Corb1225
04-28-2015, 15:38
жалко, че не е гръмнало в главата ти
Амин
Niakoitam
04-28-2015, 15:40
Амин
Ти нещо да не ревнуваш? :D
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:41
Ти нещо да не ревнуваш? :D
Малко само, че чак ми се моли на лично да не се занимавам ;с
Жалко,че още не съществуват телепортите та да се поразменим.Подарявам ти ги всичките гръмотевици на света.На мен изобщо не ми трябват. Настръхвам като чуя пък и камо ли като се засилват,а още повече като ми изпищят ушите от някоя паднала някъде наблизо или пък кгато няма няма и еднократно му удари егати и гръма, а съм навън. Колко Лан карти,че и един рутер ни унищожи въпреки,че като загърми малко по-силно и сме наблизо или когато се предвещават такива гръмотевични бури винаги спираме копчето на раклонителя дето е са боднати захранванията в него на компютъра в кухнята и вадим кабела за интернет от рутера както и щепсела за захранването на телевизора в кухнята и кабелната. И както казах пак понякога има щети.Гръмотевици може да слушам за "романтика" само,което съм уж на някое сигурно място под покрив,навес или в кола.А дъжда ме приспива и успокоява,но само като съм легнал на леглото или съм седнал в кола и той тропа по стъклата.Едно такова уютно ми става Иначе най-вече заради очилата ми мразя да се мокря.
е, аз не говоря да си навън :Д пък и навън - що не.
мрачно, гърми и святка, няма ток, с любимото човече сме се сгушили под одеалото и се..топлим.
ей, навън май започна на гърми, но не съм сигурна. мързи ме да стана <:
Corb1225
04-28-2015, 15:48
Малко само, че чак ми се моли на лично да не се занимавам ;с
И естествено ти, като тъпата маймуна, която си, не разбра нищо. А те подгониха някви паранои.
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:51
И естествено ти, като тъпата маймуна, която си, не разбра нищо. А те подгониха някви паранои.
Никви паранои не ме подгониха палячо. Просто си съшит с бял конец.
Желаеш ли да ми се помолиш пак и накрая като ти опровергая всяко едно нещо, което си казал да кажеш едно "чао", да подвиеш опашка и да се скриеш като мишок, а тука да големееш? :lol:
Щото ми е много лесно просто да постна личните тука и да потънеш в мишка дупка, как може приятелката ти да е такава курва, брааааат ;с
Сигурно е болезнено да ме молиш за такива неща ;/
Corb1225
04-28-2015, 15:53
Ти си супер делюзионен бе :lol:. Не съм този, за който ме мислиш.
galaxy29
04-28-2015, 15:53
ей малоумници скапани дано следващия път като ме намесите в гнусните си фантазийки ви изсъхнат и топките и куровете ама преди тва ви ги захапе настървено хомо с афти в устата
Corb1225
04-28-2015, 15:55
Галаксина, не става въпрос за теб.
AnarchyBoy
04-28-2015, 15:55
ей малоумници скапани дано следващия път като ме намесите в гнусните си фантазийки ви изсъхнат и топките и куровете ама преди тва ви ги захапе настървено хомо с афти в устата
Що се палиш ся? Нали не ти пука.. А не чакай ;/
Като в детската градина си..
Харесаш си някой и нямаш друг начин да му привлечеш вниманието освен с простотия и обиди.
Ако ще и ниагара да ти изтича от междукрачието не бих си го избърсал от теб дори, много си лесна и елементарна ;/ Губи се тръпката..
Peace отивам да почивам
pac0line
04-28-2015, 15:59
щеше да е по-романтично
Зависи в коя част на софията си :D
Така някак си съм по стимулиран да си уча и пиша курсовата, като знам, че всички са заврени някъде в кучи гъз ..
Дано до довечера да се оправи де, поне една бира да мога да изпия на свежия влажен въздух, че деня беше натоварен
Niakoitam
04-28-2015, 15:59
Ей много си лоша значи.А си мислех,че си неебателна.
Това не са думи,които би трябвало да излизат от устата на една финна дама. Мани ни нас,че сме селяндури прости. :D
galaxy29
04-28-2015, 16:01
пхахахах, харесвала съм ви, тва са си твои(ваши) делюзии бе, нещастник(ци) и не съм аз тая, дето повтаря, че не и пука и се прави, че е мн над нещата
Niakoitam
04-28-2015, 16:03
:-)
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:04
Върнах се само за да те ебавам.. виждам колко не ти пука ;с
"нещастнице" :lol:
Някойтам е прав, ти ако си дама аз съм трамвай, мамут утрепан.. Представям си те, дебела брадата и космата, изливайки помия у форума, щото в личния живот ти сипват всеки ден к'ва си отрепка за т'ва и се хващаш за всеки мъж като за сламка.. щото един да те хареса пак е чудо ;с за т'ва и не се показваш..
А т'ва, че ние сме си селяни аз не го отричам ;д кеке, да си селянин е яко.. и вкусно.. домашни сирене, домашни месаци ;с домашен хляб.. мър! ;/ - Баба е отличен готвач;с
/ся верно ставам, не ми се чете 8 страници шитсторм.. :D
galaxy29
04-28-2015, 16:05
бе ти не ми казвай кви думи трябва да излизат от устата на една дама щото като гледам само досег с куклени дами имаш
дамата може да псува и пак да е дама
простачката може да казва мерси и пак да е простачка
Niakoitam
04-28-2015, 16:08
бе ти не ми казвай кви думи трябва да излизат от устата на една дама щото като гледам само досег с куклени дами имаш
дамата може да псува и пак да е дама
простачката може да казва мерси и пак да е простачка
Това защото вчера беше много пияна и не си спомняш какви ги вършехме с теб,куклата и някоя и друга секс играчка.Само вибратора ти не ти позволих да ми го сложиш в дупето,защото имаше голямо желание. :D
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:09
Маниерите ти са като на леля Ванчето от лафката пред училище... А тя беше един образ... дебела, космата, с мъжки глас... миришеше на кисело.. да не ти е рода случайно?
/няма да почивам явно ;с
galaxy29
04-28-2015, 16:10
анархи и ти не ми говори мн за дами щото си бил само с такива на които още им текат лигите от устата
и не ми слагай думи в устата бе смешник никъде сега не съм казвала че не ми пука
galaxy29
04-28-2015, 16:13
дано и двамата ви удари гръм в главите и то и в двете глави бати болните фантазьори
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:14
анархи и ти не ми говори мн за дами щото си бил само с такива на които още им текат лигите от устата
и не ми слагай думи в устата бе смешник никъде сега не съм казвала че не ми пука
Защо се нерирваш? Толкова ли си лабилна?! Нали не ти пукаше. ;с
Всъщност съм бил с много момичета както на моята възраст, така и по-големи от мен (даже съфорумки :lol:), така и по-малки..
А според мен 3 години разлика между двама души далеч не е проблем ;с
Имаш ли огромна гнусна космата бенка на лявата буза? Леля Ванчето имаше.. и криви жълти зъби.. като говореше плюеше хората, ти също плюеш.. приликата е уникална ;с
galaxy29
Галаксина, не става въпрос за теб.
аз говорех за това дето анархи и някойтам са писали по-горе а не за твойте писаници ;д
AnarchyBoy
Галакси, колко ти е заплатата на продавачка на хамбургери?
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:15
Затова ли си толкова дебела?
AnarchyBoy
Защото ядеш хамбургери и баници
AnarchyBoy
На работа?
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:16
Знаеш ли, че от прекалено газирано и тестено се окосмяваш повече ;/
Зависи в коя част на софията си :D
може, бате. ма днес бая наобиколих и нямаше никви ексцесии. :)
Niakoitam
04-28-2015, 16:20
дано и двамата ви удари гръм в главите и то и в двете глави бати болните фантазьори
Ще ме удари гръм от дупето ти. :D
Ти си спрЕла и се сигурно се оплакваш на учителите...:D
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:20
Тя никога не е тръгвала...
Corb1225
04-28-2015, 16:23
Анархи, ще се откажеш ли от абсурдната идея, че съм този, за който ти ме мислиш? Защото само доказваш колко тъп, първосигнален и елементарен си. Приеми, че някои хора могат да са загрижени за други без да имат непосредствен интерес. Знам, че ти е непонятно, но се помъчи да си го представиш. А аз ще се опитам да не се разправям с теб, видно е, че няма смисъл.
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:23
Май садна и излезе... Много тъжно, а уж не й пукаше.. Като има некой да й гледа сейра.. обаче е много смела.. Ебати патицата насрана.. :lol:
На такива елементарни елементи като теб им казвам сейрджийски лайна, които са най-ниското съсловие на обществото.. Веднъж щях да нашамаря една такава, щото на висок глас възропта как така може да има дискотека без сбиване.
Помия си, навярно за т'ва си девствена и злобна лелка
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:25
Анархи, ще се откажеш ли от абсурдната идея, че съм този, за който ти ме мислиш? Защото само доказваш колко тъп, първосигнален и елементарен си. Приеми, че някои хора могат да са загрижени за други без да имат непосредствен интерес. Знам, че ти е непонятно, но се помъчи да си го представиш. А аз ще се опитам да не се разправям с теб, видно е, че няма смисъл.
Ти пак ли продължаваш бе, паляче, я ела на лично да ми се помолиш още на теми относно приятелката ти..
Виж ся.. има два варианта.
Или си този за който те мисля и се изяждаш от яд, заради (темата на личните) и доказателствата, които ти предоставих.
Или си някой нов тъпкач, който пак умира от яд и се опитва да впечатли с няк'во жалко "мъжкарство" и в двата случая, последното ми съобщение към теб е достатъчна затапка, гледай си го докато плачеш, клоун.
galaxy29
04-28-2015, 16:27
ама вие вярвате ли си или се опитвате да си повярвате
Corb1225
04-28-2015, 16:29
Ти пак ли продължаваш бе, паляче, я ела на лично да ми се помолиш още на теми относно приятелката ти..
Виж ся.. има два варианта.
Или си този за който те мисля и се изяждаш от яд, заради (темата на личните) и доказателствата, които ти предоставих.
Или си някой нов тъпкач, който пак умира от яд и се опитва да впечатли с няк'во жалко "мъжкарство" и в двата случая, последното ми съобщение към теб е достатъчна затапка, гледай си го докато плачеш, клоун.
Във втората част от поста ми се опитах да ти говоря като на човек, но очевидно няма смисъл. Смятай с колко ограничен мироглед си, за да си мислиш, че това са единствените варианти. Както и да е, хайде да забравим тази тема и да не я коментираме повече. Става ли?
Dagichka
04-28-2015, 16:35
изключително гнусти сте, анархи и някойтам, освестете се малко и не ми обиждайте, дори не споменавайте галаксина в своите постове.
Niakoitam
04-28-2015, 16:35
ама вие вярвате ли си или се опитвате да си повярвате
Един добронамерен съвет просто от мен.
Когато обичаш да се бъзикаш с хората ще се научиш да търпиш и брутален бъзик ако е нужно.Защото в даден момент дори и най-големите тарикати/тарикатки си намират майстора.Разбирай го както искаш.Ако искаш и не го разбирай.Твой проблем. :)
Как сега не мога да намеря онази готината реклама за яката мацка дето всички гледайки я и невнимавайки какво става около тях загиват и накрая тя заглеждайки се в един пада в една дупка и я зариват с цимент. Доста поучителна реклама между другото :)
Niakoitam
04-28-2015, 16:37
изключително гнусти сте, анархи и някойтам, освестете се малко и не ми обиждайте, дори не споменавайте галаксина в своите постове.
Вече май ще се присъединявам към форумно движение Анархи. Точка!!! :D
И да,мога и да съм много по-гнусен и от сега само ако го пожелая и/или бъда провокиран с нещо. :)
Corb1225
04-28-2015, 16:39
Аз искам пак да поясня, че в моя разговор с Анархи не става въпрос за галаксина. Да не стане някакво недоразумение :D. Горко съжалявам, че се опитах да налея разум на някои хора, получи се обратен ефект.
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:40
А тя как ни споменава нас?! ХУуУАХАУХАУХ ЛОл аз не съм виновен, че е тлъста леличка с ниско самочувствие
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:42
Да си търпи последствията, така е в живота. Като говори гнусотии и за нея ще се говорят гнусотии, нали не й пука? Що ми реве тука... чепа ми стана мокър само от сълзи.. ей ;с
galaxy29
04-28-2015, 16:46
ама има разлика между мен и вас бе, вие сте си за подигравка, аз не, тва е
и слагайте вас си в графа тарикати, аз съм далеч от тоя жаргон
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:47
ама има разлика между мен и вас бе, вие сте си за подигравка, аз не, тва е
и слагайте вас си в графа тарикати, аз съм далеч от тоя жаргон
На теб обаче усилено продължава да не ти пука, деба.. Искам като теб да се науча ;с
Нарцисизмът е признак на шизофрения, тя и леля Ванчето нещо беше чалната, сигурно се предава по наследство.
Що не идеш да се прегледаш? Определено ти трябва ;/
galaxy29
04-28-2015, 16:49
аз не съм казвала че не ми пука бе малоумник кво само го повтаряш хД
pac0line
04-28-2015, 16:51
може, бате. ма днес бая наобиколих и нямаше никви ексцесии. :)
Е нз, тука в студентски пригърмя 2-3 пъти ама докато ми отговриш на поста и вече просветна :д
мноо мазен триъгълник от омраза се заформи, хляб за очите
AnarchyBoy
04-28-2015, 16:52
Минавам само да покажа как трябва да се храниш, свиньо..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11165824_940952085950078_91659810_n.jpg?oh=2b58333 436b58d2196470897b11702ad&oe=5541CD86&__gda__=1430437019_ed67ae5c44756666be2a1d5f65df06a d
Храна за шампиони - зелена салата, чист бял ориз, телешко месо, картофена салата - перфектно за след тренировъчен ден.
А не като теб, грух грух по 350 сандвича от лафката на която работиш за 230 лева минимална заплата без осигуровки и 15 годишни пишлемета те слагат в малкия си джоб.
Бон апети ;с
^Няма ли бира? Къв шампион си ти без биричка ;д?
AnarchyBoy
04-28-2015, 17:05
^Няма ли бира? Къв шампион си ти без биричка ;д?
От бирата се прави коремче.. ;с На лостовете коремчето пречи ;с
извод.. не пиеш бира, не ти пречи :D
Corb1225
04-28-2015, 17:07
Две въглехидратни гарнитури и няма и една шепа месо. Дано тренираш наистина усилено, защото се притеснявам да не се освиниш :lol:. Или трябва да кажа отново?
AnarchyBoy
04-28-2015, 17:12
Две въглехидратни гарнитури и няма и една шепа месо. Дано тренираш наистина усилено, защото се притеснявам да не се освиниш :lol:. Или трябва да кажа отново?
Защото днес почти нямах време да ям и съм прегладнял на макс. :lol: + 2 тренировки след едната имаше и кардио ;с geez. /Т'ва ми е третото и последно хранене за деня, първото беше на закуска 50 грама мюсли с две лъжи кисело мляко /неш не бях в настроение за ядене/, после на обяд 2 белтъка и 50-80 грама сирене, пих един шейк и ся т'ва. Мда е, гг да се "омазня" :lol:
Иначе си разделям картофите от ориза, не се притеснявай.. И ям 5 пъти дневно, споко..
А т'ва месо много много не ме изкефи за т'ва го върнах половината.. 8-)
Представям си те, дебела брадата и космата, изливайки помия у форума, щото в личния живот ти сипват всеки ден к'ва си отрепка за т'ва и се хващаш за всеки мъж като за сламка.. щото един да те хареса пак е чудо ;с за т'ва и не се показваш.
мислих че си мъжко бе
достоен за съжаление
простак
dreamwalker
04-28-2015, 17:18
AnarchyBoy в действие.
Е нз, тука в студентски пригърмя 2-3 пъти ама докато ми отговриш на поста и вече просветна :д
мноо мазен триъгълник от омраза се заформи, хляб за очите
о, студентски :Д
отдавна не съм ходила тама
galaxy29
04-28-2015, 17:19
анджи, сега сиг и за теб ще почне да пуска делюзионните си обидки ;д
не, наскоро бях в една кръчма. ма за малко и не се брои ;p
AnarchyBoy
04-28-2015, 17:20
мислих че си мъжко бе
достоен за съжаление
простак
А тя като хули, не е? :lol:
Ае моля ти се, много по приемливо е мъж да говори като мен отколкото "дама" (каквато тя твърди, че е) като нея. _)_
dreamwalker
04-28-2015, 17:26
А тя като хули, не е? :lol:
Ае моля ти се, много по приемливо е мъж да говори като мен отколкото "дама" (каквато тя твърди, че е) като нея. _)_
Как е chupachups?
На такива елементарни елементи като теб им казвам сейрджийски лайна, които са най-ниското съсловие на обществото.. Веднъж щях да нашамаря една такава, щото на висок глас възропта как така може да има дискотека без сбиване.
Помия си, навярно за т'ва си девствена и злобна лелка
мухльо
dreamwalker
04-28-2015, 17:33
мухльо
Както кажеш.
AnarchyBoy
04-28-2015, 17:33
мухльо
На нея обаче хич не й пука, за т'ва си извика ордата от безмозъчни кифли да я защитават, ЩОТО ТЯ САМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯ, хуаухаухау бахти жалкото използвано девойче.. Като втора употреба мангалски кондом си бе галакси,, ьухаухьаухьаухухахуа.
galaxy29
04-28-2015, 17:39
хД никой не съм викала бе, даже с анджи никога не сме си общували лично
galaxy29
04-28-2015, 17:41
и бях права, че и нея ще почне да обижда, а пък и гичи... ;д
AnarchyBoy
04-28-2015, 17:41
хД никой не съм викала бе, даже с анджи никога не сме си общували лично
Не ти ли е неприятно да си втора ръка работническа класа, жалък, човек и всички да са по-добри от теб ;с
dreamwalker
04-28-2015, 17:42
:lol:
dreamwalker
04-28-2015, 17:49
Вече май ще се присъединявам към форумно движение Анархи. Точка!!! :D
И да,мога и да съм много по-гнусен и от сега само ако го пожелая и/или бъда провокиран с нещо. :)
Вече си нов човек.
П.П. Как да те провокирам?
LoadRunner
04-28-2015, 17:55
Дъжда се търпи. Аз на топлите сезони най им мразя гръмотевиците,защото са все пак доста голямо елекрическо и са опасни както за електроуредите така и за хората.
Имам чувството че си най- скучния човек на света
dreamwalker
04-28-2015, 17:55
Имам чувството че си най- скучния човек на света
Не и когато е провокиран.
anonymous908491
04-28-2015, 18:05
анархи, GOM ли ползваш за гледане ?
хехехехе, знаете ли, че платилите за билет за тая простотия са под 1000, сигурно са били рекорда по най-малко посетена прожекция, наистина е имало случай с под десет човека в залата
http://vbox7.com/play:665f00e83b
Човек, забелязвам голямо сходство между нас, ама в горното имаме съществени разлики.
По отношение на мълниите и светкавиците - аз съм като Ivaaaaa. Откакто се помня са ме привличали по необикновен начин. А детската ми мечта е да стана свидетел на кълбовидна мълния - изключително рядък и непроучен феномен на природата! (:
@Ivaaaaa
Защо ти е препълнена пощенската кутия - човек с една усмивка не може да те спамне... :/
AnarchyBoy
04-28-2015, 18:12
анархи, GOM ли ползваш за гледане ?
Вече не, що?
anonymous908491
04-28-2015, 18:12
@Ivaaaaa
Защо ти е препълнена пощенската кутия - човек с една усмивка не може да те спамне... :/
Ще ни светиш ли ?
Вече не, що?
Защото ти или Лиланда ония ден сте качили едни неща в прикачи, чудех се кой от двама ви го е направил, значи си ти
Човек, забелязвам голямо сходство между нас, ама в горното имаме съществени разлики.
По отношение на мълниите и светкавиците - аз съм като Ivaaaaa. Откакто се помня са ме привличали по необикновен начин. А детската ми мечта е да стана свидетел на кълбовидна мълния - изключително рядък и непроучен феномен на природата! (:
@Ivaaaaa
щото не си я проверявам, а и предпочитам да не ми спамят. понякога получавам любопитни съобщения :Д
ей сега ще се погрижа
LoadRunner
04-28-2015, 18:14
Не и когато е провокиран.
иска ли да му провокирам плешивата цайсата тиква?
dreamwalker
04-28-2015, 18:15
Чудя се как да го провокирам.
AnarchyBoy
04-28-2015, 18:18
..
Не ползвам GOM от месеци.. :lol: Имам проблеми с codec-ите, к'во е качено?
LoadRunner
04-28-2015, 18:18
Извиняам са няма да го провокирвам че ще ме сполети светкавица
а тя е пълна с енергия
а толкоз много енергия не е полезна за хората
:д
dreamwalker
04-28-2015, 18:19
Зевс наказва със светкавици.
anonymous908491
04-28-2015, 18:21
Не ползвам GOM от месеци.. :lol: Имам проблеми с codec-ите, к'во е качено?
Нещо с цици и е качено по същото време, в което писахме за цици тук, също така е тагнато като teenproblem, което се получава, когато даден линк се постне тук.
AnarchyBoy
04-28-2015, 18:23
Мистериозната снимка на тори! ;д
anonymous908491
04-28-2015, 18:25
Да ме виждаш да питам Тори ?
Dagichka
04-28-2015, 18:31
На нея обаче хич не й пука, за т'ва си извика ордата от безмозъчни кифли да я защитават
как ме нарече? и на кви основания?
btw, още чакам снимки на татуировките ти.
AnarchyBoy
04-28-2015, 18:31
Ся ме накара да търся ;д папугайчо ;с
AnarchyBoy
04-28-2015, 18:32
как ме нарече? и на кви основания?
btw, още чакам снимки на татуировките ти.
Татуси ще гледаш ако си на колене пред мене и се молиш с изплезен език, иначе найсе.
А на какви основания, как тя има право да соли и да хули и да реди, а ние нея не? Тая смръдла нещо много на сериозно се е взела.
anonymous908491
04-28-2015, 18:33
Ся ме накара да търся ;д папугайчо ;с
Ще търсиш къде, тук ги няма снимките, а в прикачи има поне няколко хиляди от тийна.
Освен да ги пратя на Лиланда и да чуя нейното мнение, щом не си бил ти.