View Full Version : Спор. Въпрос?
AnarchyBoy
04-23-2015, 09:10
Бе преди няколко дни зачекнахме една тема с моята.. Бая засечки имаше..
И искам да видя чужди мнения главно женски, но може и мъжки де.. все ми е тая.
Говорехме си за обувки... Кой колко и какви има.. Та влязохме в спор, защото според мен повече от 5-6 чифта за мъж и ~~7-8-9/10 за жени, наистина няма нужда.
Тя ми спори, че съм мъж и съм мислел различно. :lol:
Далеч е от глезена, всъщност е супер дисциплинирана и въобще не се интересува от материалното...
На мен не ми е проблем въобще ако ще и 300 обувки да има и пак бих и купувал, ако иска.. :D
Просто ми е интересно при всички ли е така? Обсъдих го и с приятели.. някои казват да, някои не.. уат евър. Тъпи хора.
Та реших да питам ентелегенцията хиър. Вие дами така ли сте? Имате ли нужда от 20 обувки +? /За протокола тя има 13 или нещо такова/
Странични въпроси, що просто не си купувате обувките в горе-долу общи цветове? + тук таме некоа цветна и ще може да ги комбинирате с всичко (Ако се оправдаете, че ви трябват различни цветове за комбинации) :lol:
Иначе горе-долу какви обувки му трябват на човек според мен..
Мъж:
Официални обувки 1бр.
Кецове 1 бр
Маратонки 2 бр
Зимни ботуши 1 бр
И още нещо по избор просто за лек принос към стила..
/Не се броят джапанки и сандали, т'ва не го признавам за обувка.)
Жена:
Ток 1-2бр.
Кецове 1 бр
Маратонки 2-3 бр
Ботуши 2 бр
И Още нещо по избор просто за лек принос на стила
/Поне в нейния случай е така /спортист е за т'ва се набляга на маратонките/
Още нещо, какви обувки си вземате? Цената ли определя качеството? Бихте ли си взели евтини неща? Има ли разлика според вас в качеството? (не визираме фрапиращи разлики от ток за 800 лева и за 25 но между среден и висок клас?!),
Обичате ли айрян? Защо искате нови обувки при условие, че вкъщи имате поне 5 подобни (ако не и същите, ама в различен цвят) Обяснете ми смисъла
Защо са ти повече обувки при условие, че старите са си здрави и нищо им няма?!
Обувките не трябва ли да се сменят само при необходимост?
Много материалисти нещо.. ;с
Пример: Вместо да си купите едни маратонки за 300 лева, няма ли да е по-добре (щом толкова много искате обувки) да си вземете 6 чифта от по 50 лева (е да, вярно няма да има оригинално лого на тях [което наистина е без значение]), но пък хем ще имате много обувки хем няма да разхищавате пари?! :D
Или просто си вземете 5-6-7 чифта за по 300 лева и не си вземайте повече докато наистина не ви потрябват..
//Май просто не вдявам смисъла от много обувки..
//Не се ли чувствате гузни? Децата в Африка боси ходят, вие се разхищавате?
~Winter is comming.
Winter is cumming*
п.т. съгласен съм с теб, че е ненужно да имаш 50 вида обувки обаче пък не съм съгласен с това да си вземеш 10 за 20 лева(боклуци,дет след един месец ще се скъсат всичките)
по добре е едни за 120 ама да те карат докато ти омръзнат
п.с. не знам какво те кара да мислиш за такива неща, явно имаш мн свободно време :Д
AnarchyBoy
04-23-2015, 09:39
Имам свободно време, но не е заради това, просто тя ме помоли да пусна темата за да видим отговори... :D
Щото си мисли, че ся всички ще заобясняват как трябва да имаш 50 чифта обувки поне ;д
И не говорех за нисък клас 20 лева, по-скоро среден и висок.. (не си чел внимателно ;д )
Мен наистина ми е все тая ако ще тя да има и 100 обувки, аз ще си имам 5-6 и пак ще си ми стигат.. Просто рандъм въпрос за Обиване на Фреме.
Имате ли нужда от 20 обувки +?
Реално нужда нямаме.
Но това не значи, че не можем да имаме 20+ чифта. :cool:
Това ми подсеща, че трябва да преброя моите и да видя какви рафтове да сложа в мазето за тях.
Но са 20+... бая +...
AnarchyBoy
04-23-2015, 09:48
8-) :lol:
AnarchyBoy
04-23-2015, 09:51
Е за т'ва говоря, като ги слагаш по рафтове в мазето, зак'во след 1 месец ш си купиш друг чифт? :D
Т'ва май си е заболяване, а лельо? Генетично ви е заложено такова.. 8-)
Междукрачието е виновно ;с
Е, свободен си да мислиш каквото искаш.
Но цинизмът ти не е на място.
Аз съм на следния принцип:
2 чифта маркови и подходящи за късно пролетния/летен/начално есенния сезон
2 чифта обувки подходящи за лоши метеорологични времеви условия за по около 60-70 на чифт.
1-2 чифта представителни обувки.
Какво да кажа - имах обувки за 60 лв., с които две лета се катерех по чукари, 2 зими карах с тях в снега и лугата, 2 пролети и есени карах с тях в дъжда и локвите...
Накрая спрях да ги нося не защото се скъсаха някъде - не, просто отгоре изсветляха (бяха черни) от слънцето, самата материя се позахаби (но бе далеч от това да се скъса) и основното, поради което спрях да ги нося - подметката взе, че се изтърка... (((:
Едит: аз пиша от позицията на момък. (((:
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:05
Аз съм на следния принцип:
2 чифта маркови и подходящи за късно пролетния/летен/начално есенния сезон
2 чифта обувки подходящи за лоши метеорологични времеви условия за по около 60-70 на чифт.
1-2 чифта представителни обувки.
Какво да кажа - имах обувки за 60 лв., с които две лета се катерех по чукари, 2 зими карах с тях в снега и лугата, 2 пролети и есени карах с тях в дъжда и локвите...
Накрая спрях да ги нося не защото се скъсаха някъде - не, просто отгоре изсветляха (бяха черни) от слънцето, самата материя се позахаби (но бе далеч от това да се скъса) и основното, поради което спрях да ги нося - подметката взе, че се изтърка... (((:
Едит: аз пиша от позицията на момък. (((:
Именно!
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:06
E т'ва е, а не 98 чифта да хващат прах в мазето ;д
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:09
Бту и аз съм имал маратонки от по 60-70 лева (среден клас), които си ги нося година две без да мръднат..
Абсолютно не ми пука колко чифта има, ако има излишни пари за глупости. Стига да не ме занимава с това и мен.
На мен са ми достатъчни едни по-официални обувки, едни ежедневни маратонки, едни за спортуване/вършене на глупости и едни кубинки за зимата /или за скачане върху педерасти/.
На мен не ми е проблем въобще ако ще и 300 обувки да има и пак бих и купувал, ако иска.. :D
не разбрах нещо. защо ти ще купуваш обувки на 16-годишната си приятелка?
АКО ИСКА? ми мама и тати да й купуват
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:35
Абсолютно не ми пука колко чифта има, ако има излишни пари за глупости. Стига да не ме занимава с това и мен.
На мен са ми достатъчни едни по-официални обувки, едни ежедневни маратонки, едни за спортуване/вършене на глупости и едни кубинки за зимата /или за скачане върху педерасти/.
+1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111111111111111
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:36
не разбрах нещо. защо ти ще купуваш обувки на 16-годишната си приятелка?
АКО ИСКА? ми мама и тати да й купуват
Говорех хипотетично за "нея" като жената до мен. Но да и на нея бих й купил, що не? Подарък за рожден ден или нещо.
Много повърхностно заяждане сериозно. Не почвай безсмислен спор.
жената до мен
момичето*
не се заяждам!
AnarchyBoy
04-23-2015, 10:45
Говорех хипотетично, сериозно ли не ме разбра? Да не учиш в свети наум?
NomNomNom
04-23-2015, 10:58
Купувам си чифт средно високи или удобни обувки, нося само тях, докато ги скъсам/съсипя ( понеже вървя повечко до работа ) , после си купувам други и т.н.
С елегантните пак така правя, нося едни, докато ги съсипя.
Изхвърлих снощи пак зимните обувки, които съсипах тази зима.
Та, в момента имам 1 ежедневни
4 елегантни ( 2 които мога да нося на работа- еднакъв модел - черни и бежеви, и 2 за по-фенси вечерни излизания - пак еднакъв модел почти - черно с тюрколазено и черно с червено ).
1 маратонки
И другото съм изхвърлила, сега за лятото трябва да си измисля някакви сандали и чехли.
Иначе, цената не ме притеснява, защото влизам в магазини, които знам, че са ми по джоба.
И евтини, и скъпи съм взимала, за ботуши или боти, които ще нося няколко сезона, бих дала 300лв, за сандалки, маратонки, ежедневни, пък и за елегантни - 50лв , + -
AnarchyBoy
04-23-2015, 11:01
Значи не е било от междукрачието
Corb1225
04-23-2015, 11:16
Не говоря за себе си, обаче по принцип трябват поне два чифта кецове - едни low и едни mid/high за комбиниране с различни видове панталони. Зависи и от стила на човека де. Цветовете също играят роля, като според мен оптималното е бели low и черни mid/high, но някои хора искат повече вариации.
За другите обувки съм съгласен като цяло.
Ех, имам 6 различни чифта маратонки/кецове. Два от тях не нося - изпокрити са по шкафовете, но стават за обуване. Разликата е в модела и цветовете - със синя тениска и син маникюр ползвам черни кецове със сини връзки примерно. За даскало редовно съм си с бяла тениска и розова униформена риза + сиви/черни дънки и си ползвам едни бели кецове със сиво и розово - специално са купувани за ризата. :д Чисто белите пумички си ги мъкна обикновено като имам нещо бяло по себе си. Едни изцяло черни, високи кецове имам със бели звезди и са си за една тениска, която мисля, че съм загубила, пак със бели звезди.
Имам си едни ниски, черни, велурени токчета - 5 санта бяха май. Имам и едни мъничко по-високи, черни, велурени за бала, които ще се носят и след това - 7-8 сантиметра са. Тия дни ще мина да си купя червени за изпращането, че видях, така че и тях включвам - червен лак, класически такива, пак около 5-6 см.
Имам сандали един брой и не са ми особено удобни нещо, джапанки имам 3-4 ако не съм изхвърляла половината, от които са ми удобни само едни.
Имам едни боти - червени, прекрасни и ниски за червено яке. Много си ги обичам.
Имам и два чифта апрески - по-топъл и удобен патуш не съм обувала!
Общо са ми около 15-6 чифта, аз толко ги смятам. :д Имах някъде и некви платненки от китайските магазинчета, щото май ми бяха потрябвали за нещо, но не знам дали съм ги подарила на някого или съм изхвърляла. Едните кецове бтв трябва да ги изхвърля, че им се е изяла подметката.
Баща ми казва, че двете с майка ми имаме проблем с обувките, явно е прав. :ддд Ама хубава темичка, накара ме да си направя равносметка.
galaxy29
04-23-2015, 11:33
тва болднато писане е мн комплексарско ;/
AnarchyBoy
04-23-2015, 11:46
тва болднато писане е мн комплексарско ;/
k.
Моя мъж все ми се смее като си взимам нови обувки, защото мисли, че са прекалено много вече, а той самия има повече от мен (по мои скромни изчисления). Не е до пола, а до човека.
И аз доскоро си мислех, че можеш да караш с 2-3 чифта, но се оказа, че съм живяла в дълбока заблуда.
може би ако общуваш с момичета над 15 годишна възраст ще знаеш отговорите на малоумните си въпроси
Скорпионка
04-23-2015, 12:12
Купувам си чифт средно високи или удобни обувки, нося само тях, докато ги скъсам/съсипя ( понеже вървя повечко до работа ) , после си купувам други и т.н.
Изхвърлих снощи пак зимните обувки, които съсипах тази зима.
Та, в момента имам 1 ежедневни
4 елегантни ( 2 които мога да нося на работа- еднакъв модел - черни и бежеви, и 2 за по-фенси вечерни излизания - пак еднакъв модел почти - черно с тюрколазено и черно с червено ).
1 маратонки
И другото съм изхвърлила, сега за лятото трябва да си измисля някакви сандали и чехли.
Иначе, цената не ме притеснява, защото влизам в магазини, които знам, че са ми по джоба.
И евтини, и скъпи съм взимала, за ботуши или боти, които ще нося няколко сезона, бих дала 300лв, за сандалки, маратонки, ежедневни, пък и за елегантни - 50лв , + -
Сега си идва лято времето на летните обувки. Трябва само да си накупя едни сандалчици и обувки с висок ток, щото аз имам едни който са доста скъпи и са ми за официални случаи, доста са изискани, купих си ги за бала и само един път съм ги обувала. Обаче сега поне идва времето на поличките и роклите скоро време ще трябва да си купя едни с токове, но не официални.
galaxy29
04-23-2015, 12:13
може би ако общуваш с момичета над 15 годишна възраст ще знаеш отговорите на малоумните си въпроси
!
Скорпионка
04-23-2015, 12:21
Имам 2 вида маратонки и едни кецове, които са доста удобни и доста бързо се ходи с тях даже се и тича добре не ги усещаш на краката си. Имах 2 вида ботушки едните се съсипаха, другите са малко по тънки и са валурени с високо токче, тея велурените не са за зима много много и сега тая зима си купих едни много яки които доста топлят. Имам едни боти и официални обувки с ток които съм ги обувала само един път щото са за официални случаи. Сега се чудя какви да купя едни сандалки и едни обувки с ток, ще гледам да не се оливам с доста голямо токче че моя ще мрънка както винаги.
galaxy29
04-23-2015, 12:21
+1111111111111111111111111111111111111111111111111 111111111111111111111111111111111
шизофренийка на мах ;/
galaxy29
04-23-2015, 12:22
;////
AnarchyBoy
04-23-2015, 12:31
Под купувам имам предвид давам пари.. просто да не ме занимава, щото не ме интересува? Примерно.
Добре си, ама ш се оправиш. ;)
Въобще няма да се хабя да ви чета глупавия безинтересен спам, чакам нормални мнения. Даже ще ви блокна, за по-забавно.
тоя нема пари за чувал гипс тръгнал да купува обувки на другите
отново некой му се е подигравал че ша му купи обувки и да го представи от себе си
бауш
galaxy29
04-23-2015, 12:44
Под купувам имам предвид давам пари.. просто да не ме занимава, щото не ме интересува? Примерно.
мда не те инт и за тва пускаш цяла тема хД
примерно
;/
sl1nceetoo
04-23-2015, 13:11
Аз все си ходя с бели маратонки, зима, лято и т.н.
някаква мания ми е
но зимните са по- грубички модели
взимам нови само когато се скъсат старите
в момента имам едни за даскало, излизане и едни- за ако върша няква работа навън, до магазина и т.н.
иначе имам едни черни токчета, подходящи за по- офишъл случаи и едни бежови, семплостт
имам и едни ботушки, но почти не съм ги носила.
за лятото имам едни отворени кецки, сандали взимам почти винаги и винаги не ги нося.
и тва е
на марки не държа, взимам каквото ми харесва и колкото изтрае- толкова
имала съм и от 20, имала съм и от 80
повече от 100 лв за обувки не бих дала.
anonymous708973
04-23-2015, 13:11
Чакай, че ме накара да се замисля. Имам:
За пролет/есен:
Черни платформи
Черни пантофки
Черни денди обувчици
Кафеви платформи
Спортни обувки/кец - Адидас, последната ми придобивка
Спортни обувки/кец в бежово
Маратонки за фитнеса, определено ми трябва още един чифт, тези не смогват да изсъхнат.
Обувка на ниско токче за работа - черно със зелено
Имам и бежови партофки, много сладки и супер много щях да ги нося, обаче ми правят краката леш, плаче ми се от тях, трябват ми други.
А, излъгах. Имам още едни маратонки, по-евтини... Булдозер ли са, какви са, не ги нося вече откакто имам другите, защото са тоооолкова хлъзгави, че ще се пребия някъде. Маратонки нося само и единствено, когато спортувам, за мен това не е обувка и би следвало да се носи навън точно толкова колкото биха се носили джапанките за банята.
За лятото:
Много висок ток, лачени, черни курвенски обувки за бар, които не съм слагала в Германия - изненада.
Много високи сини на платформа
Много високи бежови, които май няма да нося повече, супер неудобни са
Кафеви сандалки
(извод: определено ми трябват бежови и черни сандали + класически бежови обувки за работа. Имах едни червени платформи, лелее, боядисах ги след като се изтъркаха, за да изкарат повече, спуках ги от носене, обожавах ги, ама вече ги нямам *пуска сълзичка*)
За зимата:
Равни черни ботуши
Черни ботуши с лек ток
Черни ботуши на много висок ток
Кафеви боти
(едни черни боти ми трябват за следващата зима)
Та... не съм маниак на тема обувки, не обичам да ходя за обувки, не смятам, че имам прекалено много. Вечно залитам по по-високите. Не си купувам обувките сама, за да изкажа мнение за цената, но си взимам обувки (с изключение на бежовите летни платформи) точно от три магазина, качествени са, само естествена кожа са, съответно са над средната цена, въпреки че са взимани по намаления. Сега като си написах обувките, изглеждат мега много... ама не са, като се има предвид сезона. Оф, откакто не живея с нашите, обувките и дрехите ми силно намаляха като бройка. Друго си беше да разполагам с двойно количество, ееех, майка носи същия номер.
Да не говорим, че не е хубаво да се носят едни и същи обувки всеки ден, трябва да изсъхнат, защото бактериите си живеят най-добре в топли, влажни кецове.
Приятелят ми има 4 чифта - мъжки официални обувки, маратонки, боти в някакъв странен кафеникаво-червен цвят и ежедневни тънки сиви платненки - ама не тип гуменка. Еми, не му стягат. Определено му трябва една хубава спортна мъжка обувка (не кец, тях искам да ги забранят със закон), примерно бежова или черна. За зимата - определено едни черни боти. Още един чифт маратонки, че и неговите не успяват да изсъхнат за ден.
Като взема заплата, ще ми е гъдел да му подаря едни, направо го водя в магазина и докато не си хареса, няма да излезе.
Имам познат (възрастен де, не на нашите години), който постоянно си взима нови обувки, това му е тръпката. Останаха ми очите в едни велурени мокасини в бордо, така прекрасно си ги беше съчетал. Беше ги взел заедно с още 3 чифта :D
А после анархито ми вика на мен, че имам много обувки. :д
единствено маратонки нося тип: http://www.porschesunglassesuk.co.uk/images/Adidas-Originals-Mens-Porsche-Typ-64-2.0-Leather-Trainers-White.jpg
Включително с костюм / панталон с ръб / риза и елече етц.
При намаление са под 100 лева и нямат късане + т'ва са страшно леки и удобни. Не понасям официални обувки - грозно и тракат като ходиш :Д
Ония обувки дето приличат на гуменки също стават, ама прекалено мек се чувствам с тях.
На въпроса ти - 2 чифта ми се струват достатъчни. Не ги разбирам жените, които хвърлят пари за обувки, но пък от друга страна а)създават работни места :Д и б) вероятно е следствие от социално програмиране, та не са виновни.
Тогава просто няма да изброявам моите...
anonymous708973
04-23-2015, 13:23
Съблюдавай ги по сезон, иначе не е уместно. За пролет/есен имам 5-6 чифта, далеч не е супермного :) (и за всяка съм чукнала нов ред 8-) )
Зависи и къде живееш, има хора, на които летни обувки няма да им трябват, а само от типа за пролет и есен. :)
AnarchyBoy
04-23-2015, 14:12
:lol:
Аз също нося такива маратонки (като тия дет постна аурисчо), обичам да са ниски и по самия крак..
Като тренирам е с нек'ви платненки (не гуменки), или стари маратонки..
Зимата ако има прекалено много сняг имам едни кубинки с които мърдам насам натам..
Значи като се замисля общо имам;
2 чифта маратонки, 1 кецове, 1 платненки, 1 кубинки и т'ва е..
:D Пантерата ме шашна.. ;с
anonymous708973
04-23-2015, 14:31
Абе, я си гледай работата, съвсем окей са ми обувките :д
Сега се сещам - имах ТОЧНО такива, черни, кожени, които ИЗЧЕЗНАХА, майка му стара. Нашите ми ги изпратиха, те се ИЗПАРИХА! Имам грозното съмнение, че са отишли в боклука по погрешка, предполагам, ще разбера със сигурност, когато се изнасям. Те бяха от Тенденц, супернепрактични, обаче пък тооооооолкова яки, много си ги харесвах за зимна дискотечка^^
http://hiit-blog.dailyhiit.com/wp-content/uploads/2015/04/IhcS2PdcGPYf2Huo3C1Zlmhc9nuqJBy-QEEUyWfS-aM.jpeg
AnarchyBoy
04-23-2015, 14:40
Окей щяха да са, ако си обущар и си носиш работа за вкъщи.. 8-)
Ся не баш ;с
Мислиш ли да ставаш обущар? Насочила си се към бранша с текстила, а?
Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*!
Магазин за обувки ли ще отваряш, обущар ли ще ставаш?
Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*![/B]
вероятно е следствие от социално програмиране
Как пък да не съм ти отговорил. Пък и социален натиск ако щеш. Няк'ва част от женското съсловие са абсолютни усойници и това да се носиш с едни и същи дрехи и обувки явно е табу, ба ли го. Чувал съм преди години подмятания между момичета на тази тема. А с годините доста хора се озлобяват и затъпяват вместо да им се кротне егото, та в офиса / университета ако ти се налага да се занимаваш с такива прости чапли - по-добре си накупи 5-10 чифта и да ти се махат от главата.
anonymous708973
04-23-2015, 14:55
Окей щяха да са, ако си обущар и си носиш работа за вкъщи.. 8-)
Ся не баш ;с
Мислиш ли да ставаш обущар? Насочила си се към бранша с текстила, а?
Бту никой не отговори на най-важния въпрос от първия пост *прочетете пак*!
Кой въпрос определяш като най-важен?
Що не си купувам обувки в нормални/сходни цветове, дали обичам айран или дали не се чувствам гузна? :д
kalpazanka
04-23-2015, 15:07
Упс, кофти тема хванахме :)
Зимни ботуши/боти имам около десетина чифта- по-нисички/практични с дебело токче, по-така за повод- платформи, тънък ток, сиви и черни, с пух и без. Тва ме напомня, че като се прибера, ще има ревизия.
Пролетно-есенни имам 3-4 чифта, по равно вкъщи и в чужбинско. Купувах преди много от Гарант Ф, сега съм май основно на Ина и Мегияс.
Едни си купих специално за летището, че ми писнА да ме събуват- видят ли ток, полиуретанов- събуй!
За лятото имам 3-4 чифта сандали- конвенционални черни на платформа за всеки ден, за специални случаи розови на ток и черни същия модел /да, купувам си еднакви модели, стига да ми харесат и да има моя номер/.
Маратонки не нося, но имам така за резерва в чужбинско, когато се присетим да тичаме с колежките.
За евтините обувки- имам няколко чифта затворени, на ток- къде тънък високс платформа, къде нисък, купувала съм ги, щото са сладурести и съм се надявала, че с времето ще свикна с тях и ще ми станат по-удобни... е не, така си стоят по кутиите и ако ги обуя, е за час-два.
dreamwalker
04-23-2015, 15:09
Как пък да не съм ти отговорил. Пък и социален натиск ако щеш. Няк'ва част от женското съсловие са абсолютни усойници и това да се носиш с едни и същи дрехи и обувки явно е табу, ба ли го. Чувал съм преди години подмятания между момичета на тази тема. А с годините доста хора се озлобяват и затъпяват вместо да им се кротне егото, та в офиса / университета ако ти се налага да се занимаваш с такива прости чапли - по-добре си накупи 5-10 чифта и да ти се махат от главата.
+
Exactly.
paradosou
04-23-2015, 15:13
Другите въпроси няма да ги закачам. Тук съм, за да направя мега важното съобщение :D, че имам 3 чифта обувки на ток - супер високи черни, по-ниски черни и едни черно с червено. Отделно отворени платформи, едни затворени мн. шик платформи, пантофки бяло със синьо, един чифт равни зимни ботуши, невероятно като за мен розови?! кецове, обувки за планина... Това е, не мисля, че пропускам нещо.
anonymous708973
04-23-2015, 15:17
Упс, кофти тема хванахме :)
Едни си купих специално за летището, че ми писнА да ме събуват- видят ли ток, полиуретанов- събуй!
Ти остави събуването, ми как обарват тия лелички о.0
А за пръв път бях на пълно сканиране на тялото (Кьолн-Бон летището) - цяла кабинка, влизаш, вдигнати над главата ръце и на екран им показват подозрителни зони. Такова дори във Франкфурт нямат, егати.
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:26
***** или *****[1] е безалкохолна напитка, направена от кисело мляко, разредено с вода. Винаги се сервира подсолена на вкус. Според стандарта за производители, изготвен от Министерство на земеделието и храните: „наименованието „*****“ се използва за течен млечен продукт, претърпял млечнокисела ферментация, с добавка на вода под 50 % и с добавена сол и съдържание на сол около 0,8 %.“[2]
В България за направата на ***** се използва пълномаслено кисело мляко и вода в пропорция 1:1 и сол на вкус. ****** се произвежда и в заводи на хранителната промишленост, като се продава готов в магазинната мрежа. Напитката се сервира студена и е подходяща за горещите летни дни, както и за хора с ниско кръвно налягане. ******* е добро мезе за мастика и за ракия.
Турският вариант на напитката се приготвя от вода и кисело мляко в пропорция 2:1, разбъркани със сол до пяна. ******* може да се подправи допълнително с маточина, мента или босилек. Използва се резливо и мазно кисело мляко (10 % масленост, Süzme Yoğurt) или обикновено кисело мляко, смесено със сметана и лимонов сок.
От кисело мляко се приготвя и индийската напитка ласи, която има сладък и солен вариант с различни подправки.
Съгласно технологията на производство в предприятия за млекопреработка, ******* се приготвя от обезмаслено краве мляко с масленост 0,1% и киселинност 19°T. След пастьоризация млякото се охлажда до 42 - 43°C и се прибавя закваска. След получаване на плътен коагулум млякото се хомогенизира добре до течна консистенция.[3]
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:27
Това e ultimate отговора na всички vyprosi..
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:28
Не ебавам се, сериозно ли не ви е гузно?
И защо не си купувате обувки с нормални цветове?
NomNomNom
04-23-2015, 15:28
Аз се събувам всеки път, с каквито и да съм обувки, всички връхни дрехи свалям - предпочитам да не ме опипват излишно :д
( по темата за обувки на летището :д )
Иначе, преди време има много обувки ( евтини само ) и се чупеха бързо + не бяха подбрани, просто бях количество за сметка на качество. И с дрехи бях така, и с всякакви вещи.
В момента нося 2 панталона, 1 чифт дънки, всичко останало съм запратила на майка ми и братовчедка ми. ( панталони става дума )
Колкото повече вещи имам , толкова ми е по-трудно да се грижа за тях, да ги подреждам, да ги поддържам, заради това предпочитам няколко семпли неща, пък ако ще цяла седмица да нося един и същи панталон.
И преди за една седмица - огромен куфар, сега - куфар, минаващ за малък ръчен багаж - за две седмици :д
kalpazanka
04-23-2015, 15:30
И преди за една седмица - огромен куфар, сега - куфар, минаващ за малък ръчен багаж - за две седмици :д
Без чекиран съм летяла само веднъж- за интервю за работа и се прибрах след 24 часа. Иначе сега подаръците са просто задължителни, а оттам и куфарчето. 23 кг ги правя от раз.
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:41
Дами отклонявате се..
Не ви ли е гузно? Дечицата босички ходят, а вие хиляди левове за обуща фъргате ;с
И после се наричате състрадателни и се правите на самаряни!
Хипократи!
NomNomNom
04-23-2015, 15:47
Не, не ми е гузно, парите сама съм си ги изкарала.
Като съм била малка, и аз не съм имала възможности.
Порасла съм, изкарала съм.
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:52
Само не ми се дъхай.. ;д
Пък и ти не си мазна кифла с 98 чифта ботуши ;с
/Дами не се обиждайте, просто ви провокирам. ;с
Corb1225
04-23-2015, 15:56
Казва се "хипокрити", Хипократ е лекар. Пък и си има по-подходящи български думи, тази звучи недобре.
NomNomNom
04-23-2015, 15:56
Защо трябва да им е гузно?
AnarchyBoy
04-23-2015, 15:58
Сериозно ли мислиш, че ми пука за нек'ви непознати негри на другия край на света?
Corb, сериозно ли не виждаш трола?
Ще го кажа така, че да го осмислите по-лесно. Е-Б-А-В-А-М С-Е, скучно ми е.. :(
Все тая, темата е сериозна, спирам да се ебавам нека остане сериозна..
За сега, за съжаление.. губя спора с моята..
зАРАДИ ВАС МАМА ВИ, МРАЗА ВИ. ;(
Corb1225
04-23-2015, 16:02
Хубаво, хубаво, вечно неразбрания. Не ти се получи трола (за пореден път), щом трябва да го обясняваш.
dreamwalker
04-23-2015, 16:03
Tinker Bell е 1000000 пъти по-забавен.
kalpazanka
04-23-2015, 16:03
Що винаги тряа си отгоре, МАМА ТИ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 16:05
Така е написано в библията. ;с
Всеки път в който ти кажат нещо по така излизаш с един и същ номер, не ти ли писна :д
Все ебаваш и все провокираш, според мен доста често напоследък се случва обратното :Д
Corb1225
04-23-2015, 16:08
А, не така. Защо викаш Дявола :D?
AnarchyBoy
04-23-2015, 16:09
Е кажи честно :D Просо си пиша нек'ви тъпотии.. :lol:
Що ми обръщате внимание всъщност (на тъпотиите, иначе по темата може ;с )
AnarchyBoy
04-23-2015, 16:09
Излизам, после да сте наспамили 10 страници, колко сте грешни защото имате по 39 чифта обувки ;с
galaxy29
04-23-2015, 16:13
пхахах бати смешника
therichbitch
04-23-2015, 17:01
Така написани на едно място изглеждат много, но не се отчита факта, че не са купени за един ден. Аз примерно имам три чифта кецове (такъв тип http://static4.businessinsider.com/image/4e70d1e2eab8ea0f75000058-1200/converse-chuck-taylor-all-stars-1917.jpg , другото не се нарича кецове), три чифта маратонки и едни такъв тип http://www.werock.bg/news/images4/cob_shoe2.jpg от преди нз си колко години, обувани супер малко.
Това прави 6 чифта само чисто спортни обувки, но са "събирани" години, предвид факта, че не ходя всекидневно с такива, някои от тях са купувани за специална цел (едните са тенис маратонки, например), респективно съм отделила повече пари за тях и все още са с много добро качество. Е, какво, да ги хвърля ли?
Анархи, "хипократите" обикновено с такива ходят, тях ги не включвай в темата
http://medicinski-drehi.com/677-980-large/-gf-man-01052014.jpg
Той не е в грешка, просто ви провокира да се закачите с него, не схванахте ли :)
Така написани на едно място изглеждат много, но не се отчита факта, че не са купени за един ден. Аз примерно имам три чифта кецове (такъв тип http://static4.businessinsider.com/image/4e70d1e2eab8ea0f75000058-1200/converse-chuck-taylor-all-stars-1917.jpg , другото не се нарича кецове), три чифта маратонки и едни такъв тип http://www.werock.bg/news/images4/cob_shoe2.jpg от преди нз си колко години, обувани супер малко.
Това прави 6 чифта само чисто спортни обувки, но са "събирани" години, предвид факта, че не ходя всекидневно с такива, някои от тях са купувани за специална цел (едните са тенис маратонки, например), респективно съм отделила повече пари за тях и все още са с много добро качество. Е, какво, да ги хвърля ли?
Анархи, "хипократите" обикновено с такива ходят, тях ги не включвай в темата
http://medicinski-drehi.com/677-980-large/-gf-man-01052014.jpg
Носиш Fallen ?? ако да,ЕВАЛА :д
therichbitch
04-23-2015, 17:19
Не, не са Fallen :) Дадох линк, че така изглеждат/ха горе- долу.
AnarchyBoy
04-23-2015, 17:24
Той не е в грешка, просто ви провокира да се закачите с него, не схванахте ли :)
Не говорим за грешката?! А по принцип... >,<
Ааааааааааааа, ясно значи, окей
Подчинен/а ти е все пак трябва да ти угажда на всяка твоя прищевка, независимо колко глупава е тя.
Що ми обръщате внимание всъщност (на тъпотиите, иначе по темата може ;с )
koi ti obryshta vnimanie na tebe be kalyf
dori kucheto ti bqga ot teb
koi ti obryshta vnimanie na tebe be kalyf
dori kucheto ti bqga ot teb
ми то кучетата не харесват мангали
AnarchyBoy
04-23-2015, 18:35
Еее очаквах повече спам, зле сте..
Нема ли некои видни форумни девъчки да се включат..
Интересно ми е, я си кажете бюджетите за обувки? Или си нямате определена сума, ами като видите нещо, което много ви хареса и ви дреме на междукрачието за парите и си го вземате? (макар, после да се наложи 3 месеца на хляб и сол да го карате, образно казано) :D
не сички го карат на вафли и вода от тоалетната като теб
Анархи, повече от 80-90 лева не давам за обувки, щото не съм ги изкарала аз и най-скъпите ми са около 95-100 (уж са естествена кожа, но не съм убедена и все пак са си живи и здрави вече трета година) (имам и обувки от 20 кинта, де - цената не е определящ фактор по принцип при мен - квото си харесам), нямам точен спомен. Вероятно ако си изкарвам аз парите, бих давала и повече ама...
ми ти си нормален човек не мутант като анар4и
anonymous908491
04-23-2015, 19:25
Много коментари, а никой не обясни защо носите обувки.
По какво се различават от партенките - чаршаф/парцал увит около стъпалото и глезена ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:26
:lol:
anonymous908491
04-23-2015, 19:30
Близалката от много време не е влизала, да не се сърди, че не искаш да и купиш ботушки ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:32
Не, просто няма време.. :D по състезания е. ;д
anonymous908491
04-23-2015, 19:33
Април месец няма състезания
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:35
В България не. :D
kak se hili ugodnicheski putchicata
anonymous908491
04-23-2015, 19:37
В България не. :D
А къде извън България има ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:40
А къде извън България има ?
Ем в момента има 2..
Балканиада и квалификации за европейско/световно + покриване на нормативи за олимпиада..
Изчетох първата страница едва-едва и гледам още 3 в тема за обувки в раздел "Любов". о.О Вие, сериозно ли?! ;D Сигурно е спам и хейт, няма да си правя труда и да си губя времето.
И аз горе-долу така. :Д Пък и трудно си намирам такива,които хем да ми стават, хем да ми харесват, хем да са ми удобни.
А спор на тази тема е повече от безсмислен. Това си е любов към модата, не само жени имат супер много обувки и дрехи, колко суетни мъже има не е истина... Пък и защо някой да няма и 100 чифта обувки, ако иска и може? Какво ни бърка нас с по два-трите чифта? ;D
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:44
Ти не разбираш. :D
Аз проблем нямам, не се караме за това ;д тя си прави квото си иска, както и аз.. ;д тя си има 1 милиард обувки, аз 5-6-7 и си ни стигат.. :D
anonymous908491
04-23-2015, 19:45
Ем в момента има 2.. Балканиада и квалификации за европейско/световно + покриване на нормативи за олимпиада..
Аз не те питам, какво има, а къде е тя.
Блаканиадата е за 15 годишни, а аз си мислех, че само те ебават, че не можеш да хванеш някоя, която не е малолетна.
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:47
Всъщност пита къде има ;с Румъния - Босна и Херцеговина
anonymous908491
04-23-2015, 19:50
с Румъния
а и не, че бих ти казал къде е, не е като да те бърка особено ;д
http://www.bgswim.info/documents/Balkan_Junior_Swimming_Champs_2015_Start_List__565 1.doc
Няма да ти обяснвам, колко от тия по-големите от нея вече са и пръснали гъза.
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:51
Те са в 2 различни държави :lol: И не е за 15 годишни, всъщност от отбора й има хора на по 20 +
anonymous908491
04-23-2015, 19:52
всъщност от отбора й има хора на по 20 +
Точно за тях говоря, дано задника и да издържи.
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:53
Мда, к. :lol:
Олигофрен
anonymous908491
04-23-2015, 19:55
Ходи ли като патица като се върне от състезание ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 19:58
Не, само с медали се връща.. ;с
chak i medeli i davat ahhahahahaha smetai
Ех, имам 6 различни чифта маратонки/кецове. Два от тях не нося - изпокрити са по шкафовете, но стават за обуване. Разликата е в модела и цветовете - със синя тениска и син маникюр ползвам черни кецове със сини връзки примерно. За даскало редовно съм си с бяла тениска и розова униформена риза + сиви/черни дънки и си ползвам едни бели кецове със сиво и розово - специално са купувани за ризата. :д Чисто белите пумички си ги мъкна обикновено като имам нещо бяло по себе си. Едни изцяло черни, високи кецове имам със бели звезди и са си за една тениска, която мисля, че съм загубила, пак със бели звезди.
Имам си едни ниски, черни, велурени токчета - 5 санта бяха май. Имам и едни мъничко по-високи, черни, велурени за бала, които ще се носят и след това - 7-8 сантиметра са. Тия дни ще мина да си купя червени за изпращането, че видях, така че и тях включвам - червен лак, класически такива, пак около 5-6 см.
Имам сандали един брой и не са ми особено удобни нещо, джапанки имам 3-4 ако не съм изхвърляла половината, от които са ми удобни само едни.
Имам едни боти - червени, прекрасни и ниски за червено яке. Много си ги обичам.
Имам и два чифта апрески - по-топъл и удобен патуш не съм обувала!
Общо са ми около 15-6 чифта, аз толко ги смятам. :д Имах някъде и некви платненки от китайските магазинчета, щото май ми бяха потрябвали за нещо, но не знам дали съм ги подарила на някого или съм изхвърляла. Едните кецове бтв трябва да ги изхвърля, че им се е изяла подметката.
Баща ми казва, че двете с майка ми имаме проблем с обувките, явно е прав. :ддд Ама хубава темичка, накара ме да си направя равносметка.
боже господи
Ти не разбираш. :D
Аз проблем нямам, не се караме за това
Бе преди няколко дни зачекнахме една тема с моята.. Бая засечки имаше..
Вярно не разбирам...смисъла на темата, примерно. Но това настрана, нали казваш,че спорите - защо спорите като нямаш проблем с това (което и да е то, тъй като аз не съм казвала,че имаш проблем с нещо ;D ) ?
Извинявам се, ако си се пояснил някъде назад.
chupachups
04-23-2015, 20:02
http://www.bgswim.info/documents/Balkan_Junior_Swimming_Champs_2015_Start_List__565 1.doc
Няма да ти обяснвам, колко от тия по-големите от нея вече са и пръснали гъза.
в момента седя и се чудя... дали се дразниш на това, че на тази възраст правя и постига нещо повече от теб или просто ти е скучен живота както попринцип и се чудиш с какво да го запълниш .. нито ми пръскат гъза, нито се занимавам с който и да е. Да не говорим, че гъза ми изобщо не ти влиза в работата, за да го коментираш. Така, че по-добре престани да си правиш на интересен, на никой не си.
anonymous908491
04-23-2015, 20:02
Не, само с медали се връща.. ;с
Шоколадови ?
в момента седя и се чудя... дали се дразниш на това, че на тази възраст правя и постига нещо повече от теб или просто ти е скучен живота както попринцип и се чудиш с какво да го запълниш .. нито ми пръскат гъза, нито се занимавам с който и да е. Да не говорим, че гъза ми изобщо не ти влиза в работата, за да го коментираш. Така, че по-добре престани да си правиш на интересен, на никой не си.
На колко години казваш си ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:03
Вярно не разбирам...смисъла на темата, примерно. Но това настрана, нали казваш,че спорите - защо спорите като нямаш проблем с това (което и да е то, тъй като аз не съм казвала,че имаш проблем с нещо ;D ) ?
Извинявам се, ако си се пояснил някъде назад.
Не смисъл ние си спорим, ама такова не заядливо.. Макар, че няколко пъти се засякохме с по груби аргументи.. Проблем няма, темата е за да видя дали всички така мислят и аз съм странен, или просто с нея сме си на различно мнение и сме си нормални ;дд или аз съм прав и тя е странна (което естествено е така, защото съм велик) :D
Това не е няк'ва тема плийс дайте ми съвет карам се с приятелката си ;д
не не, просто си го обсъждаме и пренесох обсъждането тук.. няма негативизъм у тая тема ;д
Та ндам.. :D
/ясно enough..
chupachups
04-23-2015, 20:12
А ако на някой му е толкова интересно, дали медалите ми са шоколадови и колко са, нека ми пишат и ще им пратя на лично снимка на всичките в Понеделник като се прибера. Аз съм горда от себе си и от постиженията си и продължавам. Нито ще ме засегне нещо казано от хора, които са по-страхливи от мишки, нито ще засегнат него. За какво се хабите не знам :)
AHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHADA
anonymous908491
04-23-2015, 20:15
А ако на някой му е толкова интересно, дали медалите ми са шоколадови и колко са, нека ми пишат и ще им пратя на лично снимка на всичките в Понеделник като се прибера. Аз съм горда от себе си и от постиженията си и продължавам. Нито ще ме засегне нещо казано от хора, които са по-страхливи от мишки, нито ще засегнат него. За какво се хабите не знам :)
Разсъждаваш като 12 годишна, а лъжеш, че си на 15.
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:16
Всъщност мадамата ви направи на гъз за 2 седмици напред. Елементарни ;с
/Предполагам, че оня мухльо Мирослава нещо е хейтел (блокнал съм го, не чета) но щом говори в множествено, значи и него е направила на мармалад.
anonymous908491
04-23-2015, 20:17
Всъщност мадамата ви направи на гъз за 2 седмици напред. Елементарни ;с
За месец, направо година, ако обещаеш да не влиза до 2016.
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:19
Мхм, к.
chupachups
04-23-2015, 20:20
Разсъждаваш като 12 годишна, а лъжеш, че си на 15.
и с кое разсъждавам като 12 годишна? Казах,че на който му е интересно да пише. Щото милото ги е виждал и може и той да потвърди. Просто като ви е толкова зор драскате на лично и толкова.
anonymous908491
04-23-2015, 20:23
и с кое разсъждавам като 12 годишна? Казах,че на който му е интересно да пише. Щото милото ги е виждал и може и той да потвърди. Просто като ви е толкова зор драскате на лично и толкова.
За много важна ли се мислиш, ква си ти, че ще ти пиша лични, аз на майка ми не бих писал, пък на теб ще тръгна.
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:24
Е друго си е да си 45 годишен перверзен педофил дето седи и си чеше дебелия корем пред компа в тийнпроблем и избива комплекси върху всеки и да те насере някой, който реално е постигнал нещо в тоя живот на възраст два-пъти по-малка от твоята.. :lol:
А ти дори и на толкова да си същия безперспективен олигофрен ;с
anonymous908491
04-23-2015, 20:25
и си чеше дебелия корем
Ти да не си като номном и сам си говориш ?
три пъти по-малка*
все пак е на 16
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:26
три пъти по-малка*
все пак е на 16
Ти нали си ме блокнал бе бауш :D
При условие, че все ме четеш не разбирам що е тоя блок само да си затормозяваш ежедневието да цъкаш всеки път "покажи коментара" ;д
ънблокнах те щото чаках лог4ета
НАХАЛОСТ
therichbitch
04-23-2015, 20:28
Нали осъзнаваш, че на никого не му дреме за твоите медали, а просто се гъбаркат с теб, докато ти се обясняваш и ги убеждаваш, че са истински точно като второкласник? Няма лошо, ама нз що се обиждаш, като ти казват, че си малка, като такава и мислиш/пишеш/.
Пу, реших, че сте си снимали обувките, пък вие се карате като в детската градина ;Д
anonymous908491
04-23-2015, 20:29
три пъти по-малка*
все пак е на 16
Не е на 16, дори може и 15 да няма навършени.
боже господи
Какво, бе? Не са чак толкова много. :д
Corb1225
04-23-2015, 20:31
Е друго си е да си 45 годишен перверзен педофил дето седи и си чеше дебелия корем пред компа в тийнпроблем и избива комплекси върху всеки и да те насере някой, който реално е постигнал нещо в тоя живот на възраст два-пъти по-малка от твоята.. :lol:
А ти дори и на толкова да си същия безперспективен олигофрен ;с
Тоя същият е по-харесван от теб, което си е лесно постижимо. Ама забелязвам, че наистина е много харесван и съм сад :/. Разкъсайте го!
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:31
Пу, реших, че сте си снимали обувките, пък вие се карате като в детската градина ;Д
Аз ще ги снимам утре сутринта :lol:
не е въпросът в количеството
а във факта, че си способна да изпишеш такъв чаршаф относно тва как си ги избирала, кое с кое си пасвало, какъв цвят връзки на къв лак, ква тениска кви звездички
обувки бате
никой не ги гледа
никой не го ебе
Мен ме ебе, щот ги обичам. :ддд
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:34
Тоя същият е по-харесван от теб, което си е лесно постижимо. Ама забелязвам, че наистина е много харесван и съм сад :/. Разкъсайте го!
Браво бе, краля на интернета.. Знаеш ли защо е харесван? Защото се подмазва и когато някой като мен и теб каже на някоя курва (с извинение от другите женски) в очите точно каква е, той идва и си изкривява душата за да наебе (КОЕТО Е МЕГА ЖАЛКОТО) не ги сваля с интелект, чар, възможности.. Сваля ги с молене и лизане на подметки.
Ако това ти е идеал и му завиждаш ;с не знам.
Щото това е мега жалкия начин да си намериш мацка... Работи, но просто е жалък и се принизяваш до не знам къде.. Да се молиш за едно ебане, пхаха.
Ако толко те кефи колко е харесван, давай подмазвай се и ти.. :D Лиши се от достойнство за един 8 секунден мускулен спазъм.
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:35
обувки бате
никой не ги гледа
никой не го ебе
Горе-долу ;д
anonymous908491
04-23-2015, 20:37
Да се молиш за едно ебане, пхаха.
Не е като да не знаеш как се прави.
toq anar4o pishe samo neshta koito se otnasqt za nego ahahahahhahhaaaaaaaaa ne moga da povqrvam veche
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:40
Никога не съм се молил/плащал няма и да се принизя толкова, а и не ми е необходимо. ;)
anonymous908491
04-23-2015, 20:41
Никога не съм се молил/плащал няма и да се принизя толкова, а и не ми е необходимо. ;)
Заклей се в близалката, черен хуй да не види през живота си, ако казваш истината.
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:41
уат да фак?! :lol:
are you retard or somethin?
anaar4i i istinata hahahahahhhhahaaaa anar4istinata
аз имам един чифт на CAT
имам и едни розови пантофки с които cosplay-вах, сега се сетих
но не cosplay-вах с тях всъщност
бяха 4 лева
и също така имам джапанки на Angry Birds, те бяха два лева, купени от Велинград, много ги харесвам, стилни са и ходят на всичко
имам едни кубинки, които са мнооого изтрити и мъжки и през зимата ги носих с терлици, щото ми бяха големи
но не терлици, които баба ми е плела, тя не плете, купувах си ги от различни магазини
за марката на терлиците не мога да кажа със сигурност, имам едни със снежен човек, едни Родопска стъпка и още няколко
Corb1225
04-23-2015, 20:44
Браво бе, краля на интернета.. Знаеш ли защо е харесван? Защото се подмазва и когато някой като мен и теб каже на някоя курва (с извинение от другите женски) в очите точно каква е, той идва и си изкривява душата за да наебе (КОЕТО Е МЕГА ЖАЛКОТО) не ги сваля с интелект, чар, възможности.. Сваля ги с молене и лизане на подметки.
Ако това ти е идеал и му завиждаш ;с не знам.
Щото това е мега жалкия начин да си намериш мацка... Работи, но просто е жалък и се принизяваш до не знам къде.. Да се молиш за едно ебане, пхаха.
Ако толко те кефи колко е харесван, давай подмазвай се и ти.. :D Лиши се от достойнство за един 8 секунден мускулен спазъм.
Не мисля, че е това. Той храни и хората, които му симпатизират като Номном примерно. Но пък точно на нея съм виждал да се мазни най-много. Гледам го как се заяжда с разни момичета като няква дърта лелка и недоумявам как е възможно някой да го харесва.
Аве, адаша е як, има някой в главата си. Ако ще не на 40, а на 440 да е, пак е по-приятен от масата неграмотни, спрели хора.
Koko.....
04-23-2015, 20:46
Защото се подмазва и когато някой като мен и теб каже на някоя курва (с извинение от другите женски) в очите точно каква е, той идва и си изкривява душата за да наебе (КОЕТО Е МЕГА ЖАЛКОТО) не ги сваля с интелект, чар, възможности..
nachi moga da kaja direktno che chupachups e kurva
mi ti kato ebesh samo 12 godishni lapeta kvo se pravish be muhlio
kakvo e chuvstvato kogato chupachups ti vika milo, kakto i lilanda ti kazvashe be bokluk
taz drebnata pluvkinqta det se vodi nqma li da se zamisli s kvo se e hvanala sled kato cql foron kazva 4e gadgeto i e pulen kreten, lujec i shizofrenik
имам и едни розови пантофки с които cosplay-вах, сега се сетих
но не cosplay-вах с тях всъщност
бяха 4 лева
и също така имам джапанки на Angry Birds, те бяха два лева, купени от Велинград, много ги харесвам, стилни са и ходят на всичко
имам едни кубинки, които са мнооого изтрити и мъжки и през зимата ги носих с терлици, щото ми бяха големи
но не терлици, които баба ми е плела, тя не плете, купувах си ги от различни магазини
за марката на терлиците не мога да кажа със сигурност, имам едни със снежен човек, едни Родопска стъпка и още няколко
пантофите, с които съм в момента са на Diamond, бежави, опростени, с няколко линии в горната част, хоризонтални и вертикални
комбинирала съм ги с чорапи на райета в различни цветове, мисля че е доста свежо съчетание за пролетта
пантофите, с които съм в момента са на Diamond, бежави, опростени, с няколко линии в горната част, хоризонтални и вертикални
комбинирала съм ги с чорапи на райета в различни цветове, мисля че е доста свежо съчетание за пролетта
ей аграр
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:50
kakvo e chuvstvato kogato chupachups ti vika milo, kakto i lilanda ti kazvashe be bokluk
taz drebnata pluvkinqta det se vodi nqma li da se zamisli s kvo se e hvanala sled kato cql foron kazva 4e gadgeto i e pulen kreten, lujec i shizofrenik
Пий си хапчетата мармалад, не знаеш на кой свят си.
много истини бяха написани в този ден
Koko.....
04-23-2015, 20:53
Пий си хапчетата мармалад, не знаеш на кой свят си.
a ve milo, shto ne otgovorish be tapag
pak li shte ignornesh i shte izcheznesh kato ne iskahs da otgovorish na vuprosite a
bahti jalkiq
begai
edno vreme takiva kato tebe sa gi razkarvali po cirkovete jalko che dnes horata sa tolkova liberalni. nishto, te ako te otkriqt samo v ludnicata shte idesh
Ок, съгласих се, че анархито явно ви е изял закуските на някои от тукашните, ама момичето за какво започнахте да нареждате?
Corb1225
04-23-2015, 20:57
Аве, адаша е як, има някой в главата си. Ако ще не на 40, а на 440 да е, пак е по-приятен от масата неграмотни, спрели хора.
Твойта работа е "като няма риба и рака е риба". Много грешиш за този човек, но ти си знаеш.
anonymous908491
04-23-2015, 20:57
ама момичето за какво започнахте да нареждате?
А медал ли да и дадем ?
AnarchyBoy
04-23-2015, 20:58
-Не е курва. :) Трудно е да си девствена курва, не мислиш ли? :)
-Жалко, че никога не съм ебал момиче под 15.
-Чувството е яко, да чувам "мило" от любим човек. Какво общо има лиланда?
-"Дребната" я боли за мнението ти.ви.
Ето ти ги въпросите, льольо.
Няма как обаче една тема да не се насере от комплексарите. :lol:
Quick Summary:
102 ревнува щото щях да му взема гаджето. Мирчо следващия път като се засечем по София да не побегнеш, плийс.
Боли ме кура как лилалнда ми е казвала, накрая не мен ме снимаха с 3 пишки в устата. /не аз изневерих/
папугай 45 годишен мазньо на който момиченцата му връзват само виртуално и нищо не е постигнал в живота си.
//Отговорих на всичко, ся съм афк, смешници радвайте се, че влязохте да избиете малко комплекс..
Sure, whatever helps you sleep at night. Само да не плачете.
Koko.....
04-23-2015, 20:59
Ок, съгласих се, че анархито явно ви е изял закуските на някои от тукашните, ама момичето за какво започнахте да нареждате?
ne ve az samo se gabarkam
puskam bombata i posle sedq i gledam seir
ebavam se s horata
// ако момичето се замисли малко и има акъл туко виж се е усетила с какво се е захванала преди да е станало късно. не щем втора лиланда.
Сериозно не мога да ви разбера какъв ви е проблема с нея? Не съм имал досег с нея, но не виждам да е написала нещо, което да показва, че е курва, както я заклеймихте.
Ако е сбъркала с избора си за човек до себе си, то тя и сама ще го разбере и ще си бие главата, не виждам какво ви пречи на вас. Или вярно ви е яд, че постига нещо/ако е вярно това с медалите, а не виждам защо да лъже/?
anonymous908491
04-23-2015, 21:01
Трудно е да си девствена курва, не мислиш ли? :)
Първото не е трудно, а второто не е вярно и знаеш, че всички сме наясно.
Или вярно ви е яд, че постига нещо/ако е вярно това с медалите, а не виждам защо да лъже/?
То и аз не виждам защо да и вярвам, след като същото съм го тренирал 10 години, а тая проста путка ми пише една камара фантазии.
102 ревнува щото щях да му взема гаджето. Мирчо следващия път като се засечем по София да не побегнеш, плийс.
ахахахахха какво говориш ти бе клоун :Д да чуем някаква фантастична история моля те
Koko.....
04-23-2015, 21:05
-Не е курва. :) Трудно е да си девствена курва, не мислиш ли? :)
-Чувството е яко, да чувам "мило" от любим човек. Какво общо има лиланда?
-"Дребната" я боли за мнението ти.ви.
Ето ти ги въпросите, льольо.
Няма как обаче една тема да не се насере от комплексарите. :lol:
Quick Summary:
Боли ме кура как лилалнда ми е казвала, накрая не мен ме снимаха с 3 пишки в устата. /не аз изневерих/
папугай 45 годишен мазньо на който момиченцата му връзват само виртуално и нищо не е постигнал в живота си.
//Отговорих на всичко, ся съм афк, смешници радвайте се, че влязохте да избиете малко комплекс..
Sure, whatever helps you sleep at night. Само да не плачете.
kvo stana s onaq sperma v kosata ve
nali iskash da i se cepish na liceto be maloumnik, kreten, bokluk
nali obichash da q 4ukash kat jivotno, a ue
to 100t 15 godishnite imat po-razlichno mislene ot 12 godishnete. sushtite tupi pa4eta
drebnata ako ne i pukashe za mnenieto ni nqmashe da ni otgovarq hahaha
estestveno si afk, nali te naheitiha, sq shte bqgash
are otivai v porutenata si kushta s mirizliviq si pes (nali bqha dve huskita ve pomiar)
vseki put pornoto e razli4no, nali
i dori fakta che se e snimala s 3 pishki c ustata i e po predpo4itan potrebitel ot teb... smqtai kvo govori tva za teb
Corb1225
04-23-2015, 21:05
Анархи, спри да говориш за Лиланда вече. Не усещаш ли, че прекаляваш? Момичето не се занимава с теб, не го прави и ти. А тия, които повдигат въпроса им препоръчвам да се застрелят.
Твойта работа е "като няма риба и рака е риба". Много грешиш за този човек, но ти си знаеш.
Не, не баш. Бих казала, че предпочитам да се дъвча с папагала, отколкото да си лафя с некви хора, които не представляват интерес и са далеч по-спрели и скучни.
То и аз не виждам защо да и вярвам, след като същото съм го тренирал 10 години, а тая проста путка ми пише една камара фантазии.
Пак ти казвам, не съм й прочел "глупостите", нито това къде показва, че е "проста путка". Реално не ме и касае дали са й истински медалите. Мисълта ми беше, че никого не е обидила, нито се е показала като някакъв боклук, че да я обиждате.
Ако толкова живо те засягат медалите й, поискай й снимка на ЛС и ще си проличи дали лъже.
Koko.....
04-23-2015, 21:08
Анархи, спри да говориш за Лиланда вече. Не усещаш ли, че прекаляваш? Момичето не се занимава с теб, не го прави и ти. А тия, които повдигат въпроса им препоръчвам да се застрелят.
ma ti ne se li useshtash 4e toi ne q prevuzmognal
zako shte q presledva non stop
toi pishe poveche za lilanda ot kolkoto za novata tam
Пак ти казвам, не съм й прочел "глупостите", нито това къде показва, че е "проста путка". Реално не ме и касае дали са й истински медалите. Мисълта ми беше, че никого не е обидила, нито се е показала като някакъв боклук, че да я обиждате.
Ако толкова живо те засягат медалите й, поискай й снимка на ЛС и ще си проличи дали лъже.
ей педал :)
anonymous908491
04-23-2015, 21:09
Не, не баш. Бих казала, че предпочитам да се дъвча с папагала, отколкото да си лафя с некви хора, които не представляват интерес и са далеч по-спрели и скучни.
Всъщност съм риба, не знам защо Хасан ме мисли за рак, може и звездите да му говорят.
anonymous908491
04-23-2015, 21:11
Мен лично не ме интересува нищо свързано с нея, защото не я мисля за реален човек.
Koko.....
04-23-2015, 21:11
anar4i hodi se oplakvai na moderatorite che pak sa te nasrali i da delete mneniqta
не мога да си представя кво му е криво на тоя оръфляк сега
но си го заслужава щом обижда
не много популярен факт за мен е че имам обувки uggs в земен цвят, купих ги от Дайхман в Пловдив с майка ми, хубав е молът, този в Смирненски, обувките са 38 номер, стават за всеки повод, но не мога да ги нося с терлици, много са удобни, ходят на почти всичко, е май не стават за лятно време, но все пак
можете да ги носите с черни, червени, зелени чорапи, всякакви чорапи са добър избор, може и без чорапи за любителите на силните усещания
anonymous908491
04-23-2015, 21:14
Сега броят медали, ако са повече, ще им се наложи да ползват пръстите на ръцете и на двамата.
бахти хейта
ама той май си го заслужава, не че му знам цялата форумна история де :Д
не ме и интересува честно казано
п.с. тори ти ли си единствения потребител във форума който не мрази никой?
ей педал :)
Изчисти си работното място, че ще ти капне на тениската!
само анар4о мрази
всички други се забавляват
Изчисти си работното място, че ще ти капне на тениската!
престани да хейтваш виж че съм ти сложил усмивка
Мразя те, ве!
И всички ви мразя от името на Тори!
п.с. тори ти ли си единствения потребител във форума който не мрази никой?
За да намразя някого наистина, трябва или да съм станала току-що, или да е направил нещо бая грешно спрямо мен. Вие във фороня сте ми на 12345789 км и с никого нямам никви допирни точки, че да ме издразните и да ви намразя. Дори и Анджи (която не ме долюбва) си е няква интересна и яка.
Corb1225
04-23-2015, 21:20
И не ти прави впечатление колко грозно се заяжда без причина? Включително и с малолетни съфорумци, които приемат нещата супер насериозно. Това нормално поведение на възрастен мъж ли е? И само не ми излизай с "той с мен не се държи така", защото това е страшно безпринципна позиция.
ma ti ne se li useshtash 4e toi ne q prevuzmognal
zako shte q presledva non stop
toi pishe poveche za lilanda ot kolkoto za novata tam
Мислиш ли, че с това правиш услуга на Лиланда? Просто спри.
Ама чакай сега, той и с мен се заяжда. И пита глупости, и се храним, и нам-ко. Има толкова безлични потребители тук, той поне показва някакъв... заряд.
тия 10 години да не се окажат като 10-те години компютърна графика и като резултат - безработен льолински бастун с краден софт за 10г в централен софийски и липса дори на елементарни познания ;д
https://www.youtube.com/watch?v=BtZCnQmNcog :lol:
едит : тори това е за теб /// малко по луд де
наскоро си взех едни връзки от На тъмно, хубав магазин, едните са зелени, другите са черно и бяло, имаше промоция 2 на цената на 1, много добра маркетингова идея, връзките са качествени, имат пластмасови краища, супер са, ако искаш да си връзваш обувките с тях
може и да нанижеш дрънкулки на тях, получава се хубаво герданче, абе въобще многофункционален продукт
Corb1225
04-23-2015, 21:28
Ама чакай сега, той и с мен се заяжда. И пита глупости, и се храним, и нам-ко. Има толкова безлични потребители тук, той поне показва някакъв... заряд.
Сериозно ли не виждаш разлика? В такъв случай няма какво да си кажем повече.
тия 10 години да не се окажат като 10-те години компютърна графика и като резултат - безработен льолински бастун с краден софт за 10г в централен софийски и липса дори на елементарни познания ;д
Ахахахаха rekt.
sklldemeyes
04-23-2015, 23:37
Не се ли чувствате гузни? Децата в Африка боси ходят, вие се разхищавате?
Виж се само, циганин малък грозен и смачкан. Не стига че нямаш пари дори за едни обувки, а си тръгнал да се подиграваш на негърчетата в Африка. Явно така се издигаш в циганската махала следвайки висшите закони на циганската йерархия .
Сериозно ли мислиш, че ми пука за нек'ви непознати негри на другия край на света?
Corb, сериозно ли не виждаш трола?
Ще го кажа така, че да го осмислите по-лесно. Е-Б-А-В-А-М С-Е, скучно ми е.. :(
Все тая, темата е сериозна, спирам да се ебавам нека остане сериозна..
Това драги деца е универсален пост. Когато осъзнаете колко сте глупав поне на половина отколкото наистина сте просто го копирайте и го поставете във който и да е форум. Винаги действа! - Поне според АнархиБой, известен още като: мега-гига-ултра-тера-турбо мачо сваляч на 15 годишните ЖЕНИ .
Всички останали потребители ще си задават въпроси от сорта на " Защо всички останали потребители на форума не са съгласни с това освен мега гъзара Анархи?" , "Анархи бос ходи ли?" "Къде е Лиланда" "Старата любов ръжда хваща ли и как да се измием от нея" - (това е единственият въпрос на който анархито няма отговор, дори затова е пуснал тази тема и постоянно се хвали коя нова ромка бил забил, но всъщност дори това е мираж за него. Тайно се надява Lynn да му прочете поста и да се изяде от яд, че е изпуснала хубавеца на ромската махала"
Не им обръщайте внимание, все пак вие сте турбо гъзарче с 5 чифта прокъснати маратонки и 2 чифта лачени обувки плюс тунинговани чехли(подарък от съседката която живее на отсрещната улица.) с които да бродите по реките в търсене на така ценното за анархито ръждясало желязо
Никога не забравяйте, че колкото по-тежко е желязото, толкова повече стотинки ще получите за него!
-by AnarchyBoy
AnarchyBoy припечели около 4454 стотинки през последната седмица!!! - Мързяло го да влачи, иначе желязо имало, по негови думи било доста! Дори загледал нещо жълто, приличало на злато, приближил се с 300 зора, препотил се дори, но се оказало, че жълтото нещо, приличащо на кюлче злато било просто едно голямо жълто-кафеникаво лайно.
"Едвам го догоних по реката, беше доста пълноводна, но все пак нали знаете, че надеждата за нови обувки умира последна..."
Заяви смелият мангал пред нашият екип на btvnews от мястото на събитието
Статистиката сочи, че когато анархибой обуе 1 лачена обувка и една маратонка и крещи с всички сили вълшебните думички "анархия" и "бой" почти няма циганка която да може да му откаже.
Забележка - Ако циганката има навършени 16 години може и да не успеете да я забиете толкова лесно.
Следващият път когато ти е скучно си зарови тъпата глава в пясъка и се преструвай на картоф, МАМА ТИ.i.. Понеже вероятно майка ти го обича болднат и голям, а защо не и пъстър. -Нали си луд гей, а все пак луд на шарено се радва... .i. .i. .i. .i.
dreamwalker
04-24-2015, 00:42
Chupachups е много перспективна плувкиня. Адмирации.
Добре де, поне като го обиждате имайте смелостта да го правите от истинските си профили
не че го защитавам де, но по тоя начин сте не по малко жалки от него
иначе добре ти се е получило, разсмя ме :Д
AnarchyBoy
04-24-2015, 06:01
Смятай колко съм те засегнал, че да си играеш толкова много. :lol: Чувстваш ли се безполезен? Какво е да изгубиш 2 часа от живота си в опит да ме нараниш и накрая като го видя само да се зарадвам, че с истинския ти профил очевадно съм те търкалял по форумния килим прекалено дълго, че си събирал всичкия тоя хейт. Carpeted
Доста мъжко е и че се показваш кой ти е истинския профил? Или викаш те е срам, че като те видим кой си и вече нямаш защитата на анонимността, пак ще мога да те правя за 2 стотинки. :lol:
А за лиланда ти проговори пръв. ;)
Смешник.
И бту за протокола в тая тема, пръв почна да реди кривия чичак (някой по-нагоре беше казал, че съм бил аз ;д).
Все тая де ако си мислите, че ме трогвате сте в жестока заблуда... Както ви чета, така след 2 минути и съм ви забравил :lol:
//Хейт ми моар.
pandabear
04-24-2015, 07:42
#хейтътгозарежда
#негоебезавас
AnarchyBoy
04-24-2015, 08:07
Замислям се много сериозно дали да не пусна един sniffer в тоя форум и да потършувам малко... Няма да ми отнеме повече от 2 часа, ама дали си заслужава да ви изловя всичките.. ;с
fire_magic
04-24-2015, 08:42
Анархи прави по 135 лицеви на една ръка почти всяка сутрин. Не го закачайте, за да не пострадате . Първо ще ви търкаля по форума, а по-късно и по земята пред блока Ви. АнарчиБой - силен във форума - силен в живота . Пускай снифъра ти, излови ги, и у панделата за 6 месеца ги пъхни, ако искаш пък вземи ги утрепи, и хуя дори за тях не ме боли!
fire_magic
04-24-2015, 08:48
А ако искаш ги банни, но 102 го остави ! Че като влизам чат-пат да има кой да ме забавлява с мненията си .
AnarchyBoy
04-24-2015, 08:50
Анархи прави по 135 лицеви на една ръка почти всяка сутрин. Не го закачайте, за да не пострадате . Първо ще ви търкаля по форума, а по-късно и по земята пред блока Ви. АнарчиБой - силен във форума - силен в живота . Пускай снифъра ти, излови ги, и у панделата за 6 месеца ги пъхни, ако искаш пък вземи ги утрепи, и хуя дори за тях не ме боли!
Има рима и е яко щото е вярно, аз съм бог те са боклуци. 8-) рофл
Niakoitam
04-24-2015, 08:50
Абе вие пак сте се захапали. :D
Иначе по темата да кажа.Като прочетох някъде първите две страници...направо се отчаях от живота. Пролетни,летни,есенни зимни обувки някъде и над 10 чифта минимум за сезон. А обувките за 2025година може ли да ги опишете? Снимчици да постнете.А ще ги носите ли тогава или ще ги захвърлите в някой ъгъл,защото дотогава ще сте си харесали и взели още 30тина допълнителни чифта минимум.Но както се казва всеки се простира според възможностите си.Важното е само да не се добива непреодолим навик и да стане като в един епизод на предаването Съдби на кръстопът,дето една жена(по-правилно е да я наречем кифла) дето даже и не работеше беше свикнала да си купува един тон гримчета,дрехи,обувки и какво ли още не с парите на мъжа си за да била красива.Като и спряха леко кранчето реши пак да се прави на красива за сметка на яденето на собствената си дъщеря.
Мен лично даже и да имах повече пари,които да са си мои тия модни тенденции са ми твърде,твърде далечни.Дрехи и обувки си купувам най-вече,защото не е прието да ходя гол и бос,пък...и ще ми е някак студено.Особено през зимата. :)
А обувки имам по един чифт,в момента даже съм с два,ухаааа, за официално през по топлите месеци,един чифт официални зимни,едни зимни за работа по двора едни платненки или някакви други по евтини обувки за работа по двора или на село дето за тая година още не съм си ги набавил за топлите месеци.
Иначе понеже гледам,че тук в тая тема сте се насъбрали бая компютърни специалисти та да се възползвам да попитам един страничен въпрос.Може ли да ми кажете някаква програма за мобилен телефон с операционна система Android, благодарение, на която да мога да използвам за интернет и защитени рутери с парола,но без да се налага да знам паролата и да я въвеждам или поне да я разбирам някакси без да ми я казва собственика на дадения рутер.Съществува ли такова "животно" някъде? :)
fire_magic
04-24-2015, 09:10
Иначе подобен текст се пише 10-20, маакс 30 мин. Не знам как изчисли, че тоя пост бил писан 2 часа?
Може да си се заблудил от това, че е пуснат в 02:41часа?
fire_magic
04-24-2015, 09:13
Защото кодовете за цвят болд и размер на текста не са чак толкова трудни. А дори няма снимки и препратки към бтв новините и екипът им. :D Срамота !
fire_magic
04-24-2015, 09:18
Inache mnenieto mi po temata syvpada pochti izcqlo s tova na tireheb.
fire_magic
04-24-2015, 09:23
Това с трите пишки в устата ми е малко трудно да си го представя. Сигурно са били прекалено малки ? Някой разполага ли със снимков или още по-добре ще е ако има видео материал ?
anonymous908491
04-24-2015, 10:51
Замислям се много сериозно дали да не пусна един sniffer в тоя форум и да потършувам малко... Няма да ми отнеме повече от 2 часа, ама дали си заслужава да ви изловя всичките.. ;с
Като се почувствам тъп е достатъчно да вляза и да ти прочета някой коментар, не знам как успяваш да твориш такива чудесии, наистина се иска талант, за да не оставиш съмнение, че си пълен идиот.
Не съм чела мненията по темата, само първия пост на Anarchy.
Аз съм жена, която обожава обувки. Имам приятелки, на които не им пука много за обувките, като цяло купуват си, щото не могат да ходят боси.
Аз не знам колко чифта имам, сега се сещам примерно 3 чифта ботуши, като едните ще ги изхвърлям вече. Като цяло бих си купувала още обувки, ако имах финансова възможност. Тъй като нямам такава, избирам обувки, които да вървят на повече неща и не са в ексцентрични цветове. Не държа на марката, а на качеството. Общо взето за чифт давам към 100-150 лв. Примерно... нямам кецове, имам само едни маратонки, но пък доста други затворени обувки и боти.
Повечето жени обичаме обувките и наистина имаме нужда от тях. Мъжете сте някак... по-универсални, можете да си ходите с едни кецове и дънки и пак да сте супер. При нас е по-трудно. :D
AnarchyBoy
04-24-2015, 12:31
:D
anonymous908491
04-24-2015, 16:13
Ако циганката има навършени 16 години може и да не успеете да я забиете толкова лесно.
Ако е на 16 и е още девствена, значи бяга по-бързо от братята си.
ами не бате това са гуменки а скейтърските цървули са кецове
therichbitch
04-24-2015, 20:29
Не, кецовете са високи гуменки- над глезена или даже до коляното (мн ретро), това, което всички наричат кецове, са груби маратонки.
Не, кецовете са високи гуменки- над глезена или даже до коляното (мн ретро), това, което всички наричат кецове, са груби маратонки.
да
anonymous708973
04-26-2015, 09:29
Къде е написано?
Щото Конвърс са си баш гуменка, същите като от подлеза за 15 кинта, ама с емблема. Още преди 25 години са им викали гуменки.
И само защото има 5 сантиметра повече материал, да заслужават друго име? Мне, аз мисля, че се казват гуменки заради бялата част отпред, тя е определящият фактор.
Второто черното, дето е малко по-разпльокано, си е баш кец, както 102 каза, масово с такива карат скейтборд. Имах съученици, дето само такива носеха, имаха по 10+чифта, еми, кецове им казваха.
Остава въпросът как се наричат такива - http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.hmehouse.com%2Fimag e%2Fdata%2FAdidas-High-Top-Shoes%2FCheap-Sale-Adidas-Originals-Zipper-Shoes-Men-Blue-Limit-Discount-538_1.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.hmehouse.com%2Flimited-edition-adidas-originals-zipper-shoes-men-blue-limit-hard-wearing-high-quality-materials&h=531&w=800&tbnid=sRIA6qVpnueLdM%3A&zoom=1&docid=skUyqFFcpjV2hM&ei=p688VbqCC8b3aqfDgegD&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1762&page=2&start=12&ndsp=24&ved=0CGUQrQMwEA, ама пак гласувам за кец, просто от тия, дето стават за нещо, или просто спортни обувки.
Corb1225
04-26-2015, 09:49
Всичките са си кецове, на английски са все sneakers, различават ги по материала и височината. Не виждам защо и на български да не се използва една дума.
Това щях да кажа, надали имат дума за "гуменки" в повечето страни. :Д А все си мисля, че този тип кецовеhttp://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2011/04/lanvin-fw11-sneakers-01.jpg е по-младия вариант от http://1.bp.blogspot.com/-e_iaoeoBhv8/Ta0JtE9nkgI/AAAAAAAAAVU/Dke3B15Qbm8/s400/73638_160170484020480_129652430405619_255636_36258 9_n.jpg . Та, ако не греша това първо е било кец.
За мен ето това е гуменка: http://dedenze.blog.bg/photos/117172/002.jpg :lol:
Corb1225
04-26-2015, 11:09
Гуменката си е изцяло българска простотия/измислица. Това което ние наричаме гуменки, се нарича canvas sneakers, което фактически означава платненки. И пак не обхващат само този вид, който ние си мислим, има различни модели, общото е материала. Точно цървулите и галошите би следвало да се наричат гуменки :D.
Ето ви платнени кецове от нисък тип:
http://www.hellastyle.com/5-31-large/converse-shoes-pure-white-authentic-jack-purcel-womens-mens-canvas-sneakers-low.jpg
И кожени кецове от средно висок тип:
http://www.upscalehype.com/wp-content/uploads/2010/10/Converse-x-John-Varvatos-JV-Pro-Leatherblack2.jpg
Точно за тези два типа и цвята кецове бях казал по-рано, че всеки (ако му е встила) трябва да има минимум.
therichbitch
04-26-2015, 14:41
Къде е написано?
Остава въпросът как се наричат такива - http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.hmehouse.com%2Fimag e%2Fdata%2FAdidas-High-Top-Shoes%2FCheap-Sale-Adidas-Originals-Zipper-Shoes-Men-Blue-Limit-Discount-538_1.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.hmehouse.com%2Flimited-edition-adidas-originals-zipper-shoes-men-blue-limit-hard-wearing-high-quality-materials&h=531&w=800&tbnid=sRIA6qVpnueLdM%3A&zoom=1&docid=skUyqFFcpjV2hM&ei=p688VbqCC8b3aqfDgegD&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1762&page=2&start=12&ndsp=24&ved=0CGUQrQMwEA
-В тълковния речник от преди 20 години (сериозна съм). Точно едно време са викали на това (http://ecx.images-amazon.com/images/I/51H%2BXsLXQKL.jpg) кецове, сега такива вече няма. Кецовете като термин произхождат от една американска фирма Кедс, която произвежда именно платнени спортни обувки с гумена част. (доста стара, със сигурност преди да са се родили баба ми и дядо ми) Твоите съученици са 95, нормално е да наричат скейтърските маратонки кецове, аз казах и в поста си, че сега всички по друг начин ги наричат, просто ненавиждам някой като ми каже "гуменките ти" и после, а "пък моите сладки кецки". Еми, не.
- Наричат се маратонки от подлеза? Аз им викам терлици.
Не, сериозно, не разбрах защо беше включването за марката, говорим си за типове обувки. Както се наричат Конвърс, така и онези от 15 кинта. Това е ясно.
П.П. Не ти ли тежат на краката, като тренираш или са леки?
Точно цървулите и галошите би следвало да се наричат гуменки :D
общо взето :Д
anonymous708973
04-26-2015, 15:15
Въй, сериозно, не знаех! Благодаря за инфото :)))
Ооооо, аз не тренирам с такива, такива са ми "спортните обувки" за когато съм в спортно настроение. :д
Тренирам с маратонки с подметка от каучук, ниски. Нямам точния модел, но са нещо такова - http://s8.thisnext.com/media/largest_dimension/C3C3EEB9.jpg
Много исках Nike Air Max, още искам, ама подозирам, че са си само за навън (или за бягане, ама аз не бягам, оф), защото били неудобни за трениране. В смисъл... като правиш горна част на тялото е все тая, но за долна е добре да си на равна подметка, пък те са доста завдигнати.
therichbitch
04-26-2015, 15:20
Да, аз за бягане ще си търся, като почна да бягам де :Д
Точно едни на Nike съм си харесала :)
anonymous708973
04-26-2015, 15:23
Първо обувките - за мотивация! 8-)