Влез

View Full Version : Как да отслабна

Merii55
04-26-2015, 13:02
Здравейте, искам да ви разкажа моята история..
Отслабнах със 20кг за половин година..Правих много диети,хранех се само с плодове и зеленчуци..никакво сладко, никакво пържено, мазно.. Ниакъв хляб.
понякога съм седяла гладна и по 1седмица.. пих хапчета.. тогава бях 70,сега съм 50...
На 17години съм, някъде 155-160.
До тук добре.. Обаче сега искам да стана 43-45кг
Но спрях да отслабвам, дори почнах да ям от всичко, страх ме е че ще надебелея,тегля се по 10пъти на ден на кантара, но вече не мога да спра да ям, когато има храна ям от всичко без да се съобразявам, но има и още нещо.. Вече от месец, каквото ям, ходя и го повръщам, не да ми се повръща, ами аз сама си бъркам в гърлото и го повръщам. И не, нямам булимия, защото аз не преяждам, понякога и това го има но само 1-2пъти в седмицата.. Но иначе не, аз просто когато се храня ходя и го повръщам след това. Всеки ден, след всяко ядене. И добре.. Не качвам нищо. За сега си държа на килограмите. Но вече много много ме боли корема, всъщност не корема ами стомаха май, незнам, боли ме и когато дишам :(
Но незнам какво да правя, знам че не мога да спра да повръщам, това е много важно за мен, не искам да надебелея. А не отслабвам. Затова трябва да го правя, знам че ако отслабна сигурно ще спра да го правя, затова моля ви кажете ми как да сваля още кг. Наистина вече изобщо не отслабвам.
Може ли да ми кажете някакви хубави хапчета с който наистина ще остабна със 5-10кг, за 1-2месеца.. Ако може и да не са много скъпи..

Merii55
04-26-2015, 13:07
От авторката:
Аз преди пих едни много евтини 10лв бяха, и ми ги беше казала приятелка, иначе изобщо незнам какви да пия и дали наистина ше отслабна от тях. Бих направила всичко за да отслабна, няма проблем дори и да се разболея. Все пак красотата изисква жертви. Имам една цел.. И това е 40кг :))

marilyn
04-26-2015, 13:34
Миличка, определено имаш проблем. Той се нарича булимия. Колкото по-бързо признаеш, че го имаш, толкова по-скоро ще можеш да си помогнеш. Потърси помощ от семейството и от лекар. Борбата е трудна, но от теб зависи дали ще се справиш.

anonymous908491
04-26-2015, 15:35
Повръщай след ядене, повръщай след пиене на вода, абе повръщай дори и да няма причина.

Rakshy
04-27-2015, 23:15
Факан трол, но ако не дай си БОГУ не си трол, тогава да, имаш проблем. Да мислиш, че болимията е ПРЕЯЖДАНЕ и повръщане на цялата храна, това не е така... Преяждането е нещо относително. Затова повръщането на каквато и да е храна от чувство на вина, че е погълнато те прави болимичка. Кво правиш сега? 2 опции:
-1 Намираш начин да отслабнеш още и по някое време се разболяваш от нещо тежко и умираш в агония.
-2 Осъзнаваш проблема и търсиш решение, стабилизираш се и ставаш отново човек.

Мисля, че "-2" е по-добрия вариант, your call.

tonybadams
05-21-2015, 11:20
Само ,че освен физическо тяло ние имаме още 6 тела.
За да отслабне човек ,физически трябва да се справи с проблемите на емоционално ,мисловно и психическиВ частност това се отнася за другите тела.

За упражнения чувала ли си.?
НАй -добре е да намериш човек ,който лекува с билки и той да ти каже какво да правиш !
имаш нужда и от психолог

anonymous908491
05-21-2015, 17:20

Твоите седем сигурно споделят общ мозък.

Rakshy
05-21-2015, 20:08
За да отслабне човек ,физически трябва да се справи с проблемите на емоционално ,мисловно и психическиВ частност това се отнася за другите тела.

За упражнения чувала ли си.?
НАй -добре е да намериш човек ,който лекува с билки и той да ти каже какво да правиш !
имаш нужда и от психолог

ако още имаше клади, ти щеше да си на една от тях, бааа тва вещерство