View Full Version : Какъв подарък да избера за АБИТУРИЕНТ?
Mariya99
04-26-2015, 13:56
Здравейте! Гаджето ми тази година е абитуриент и се чудя какво да му подаря? Напълно изключвам варианта с парите. Предполагам, че роднините му ще му дадат пари. Искам подаръка да бъде оригинален. Идеята с парфюмите също не ми допада, защото все някога ще свърши и ще отиде на боклука. Обмислям да му взема часовник (но малко съм суеверна) и доколкото знам не е хубаво защото ,,отброява времето да края ни,,. Моля Ви, предложете нещо! :))
SHPAIdURmeN
04-26-2015, 21:00
Като ти пречи суеверието го промени. Щом си свикнала, че брой времето до края ни, свикни че отброява времето за/до еди к'во си.
Какви са интересите му? Какъв е бюджета ти?
galaxy29
04-27-2015, 13:38
тройка с друго момиче, на едната на гащичките да пише 'ЧЕСТИТО', на другата 'ЗАВЪРШВАНЕ' и понеже ти си му приятелката, може да довършиш пожеланието като му прошепнеш 'и успех занапред...' и да му подариш часовника, дето си замислила, който ще символизира успешно време...
ше ме фане яд че немах гадже га бех абитюрент
мисля, че четох, че като се подарява часовник трябва да има и пари към него иначе е на раздяла :D
galaxy29
05-01-2015, 18:21
единствено плацебо може направи суеверията движеща сила.. ;/
kalpazanka
05-01-2015, 19:09
мисля, че четох, че като се подарява часовник трябва да има и пари към него иначе е на раздяла :D
Тц, получаващият подаръка дава някаква символична сума- *откупува* си подаръка, за да не го застигне зла участ.
galaxy29
05-01-2015, 19:45
е по-тъпо суеверие май не бях чувала.. ;/
anonymous908491
05-01-2015, 19:54
е по-тъпо суеверие май не бях чувала.. ;/
По-тъпо от черната котка, плюене в пазвата и мятане на сол ?
galaxy29
05-01-2015, 20:06
мхм, вярно са еднакво тъпи .. и е мн гадно като някой ти вмени нещо такова, докато си малък, аз примерно имах навик да чукам на дърво.. ;/
anonymous908491
05-01-2015, 20:07
Не е проблем навикът, страшно е, ако наистина го вярваш.
ше ме фане яд че немах гадже га бех абитюрент
Аз като бях абитюрент и гаджето ми беше абитюрентка, не ми беше хубаво
galaxy29
05-01-2015, 22:47
и аз бях с гадже на мойто събитие и не ми хареса, т.е. хареса ми тогава г-д, ама сега като се сетя ми е прекалено лигаво, по много блудкави неща съм си падала тогава ... ;//
Не е проблем навикът, страшно е, ако наистина го вярваш.
абе да ... и навикът си е гаден, мен мн ме мъчеше, докато отвикна.. :Д
това с падащите звезди ми харесва...
И аз тая година съм абитуриент и бащата ми е обещал нова бангийка-S430 4.3 V8,че от алфата и тераното на нашиями писнаха вече,но при две условия,че ще завърша подобаващо ще си изкарам матурите и ще запиша висше и получавам мечок