Влез

View Full Version : Защо е толкова трудно да си щастлив?

FemaleEyes
04-27-2015, 01:48
Спомням си преди години носталгията когато изпитвах. В момента плача и си спомням за онези хубави времена... защо е толкова трудно да си щастлив

Юлиян
04-27-2015, 12:44
Заради носталгията сигурно

marilyn
04-27-2015, 12:50
Защо си толкова депресиран? От много време пускаш теми, в които разказваш за нещастната си любов. Само смъртта е непоправима, недей толкова черногледо. Ще си срещнеш нова любов и пак ще си щастлив.

RapExotic
04-27-2015, 15:53
Счупи си компютъра. Ще станеш една идея по-щастлив.

golemiq_korab_minava
04-27-2015, 18:43
светът е такъв, какъвто искаш да бъде

Azoria
04-27-2015, 19:11
Не е трудно да си щастлив.

Подсетихте ме за една хубава книга,която четох преди много години - Вечеря в ресторант "Носталгия". Прочети я да се депресираш още повече.

FemaleEyes
04-27-2015, 19:45
Счупи си компютъра. Ще станеш една идея по-щастлив.

Аз съм асоциален и нямам приятели в реалния живот, е добре де имам само 1 но с него за последните 4 години сме се виждали само няколко пъти. Какво ще постигна като си счупя компютъра? Виртуалния ми свят... всичките ми виртуални приятели и игри... Когато бях зле компютъра беше до мен. Всичките ми приятели се подиграха с мен и ме изоставиха, а аз се затварях все повече в вритуалния ми свят. Станах асоциален и не искам да се социализирам, просто искам да се почувствам щастлив. Не е нужно да правиш усилия за да си щастлив, щастието идва само при теб. Аз като човек зависим от интернет бих приел много тежко да ми спре тока примерно. Един ден ми спря тока за 2 дни, през тези 2 дни аз постоянно бях в леглото и се ядосвах, идваше ми да счупя нещо и постоянно се депресирах. Но през нощта аз се събуждах по някое време и почувствах мекото ми легло... имаше пълнолуние и луната светеше през прозореца. От този кратък момент остана една малка носталгия и позитивно чувство, мога да кажа ще се почувствах щастлив. Почувствах се щастлив без да правя усилие? Я почакай.. аз съм интернет зависим и ми спря тока, и вместо да се почувствам зле се чувствах щастлив? Все едно да загубиш дома си, работата си и всичко което имаш но въпреки това да си щастлив. Разбираш ли какво искам да кажа... щастието идва само при теб. Има хора които живеят като богове... имат милиони и живят охолно до края на живота си без да се притесняват за нищо, но въпреки това не са щастливи.

https://www.youtube.com/watch?v=wmgrnv0-oUc

Тази песен...............

maika_ti
04-27-2015, 19:53
бий чекии

RapExotic
04-27-2015, 20:26
Всичките ми приятели се подиграха с мен и ме изоставиха, а аз се затварях все повече в вритуалния ми свят.

Приятелите не се подиграват. Подиграли са се разни човеци. Не знам защо ги наричаш приятели.
Но затворен във виртуалния си свят явно не се чувстваш щастлив. Има хора, на които това им е достатъчно, но на теб явно не е. Иначе нямаше да пускаш такива теми. Явно, че щастието те чака някъде навън, но ти упорито се криеш от него, седейки в стаята си пред монитора.

maika_ti
04-27-2015, 20:37
Приятелите не се подиграват. Подиграли са се разни човеци. Не знам защо ги наричаш приятели.
Но затворен във виртуалния си свят явно не се чувстваш щастлив. Има хора, на които това им е достатъчно, но на теб явно не е. Иначе нямаше да пускаш такива теми. Явно, че щастието те чака някъде навън, но ти упорито се криеш от него, седейки в стаята си пред монитора.

сигурно вече има сошал анкзаяти, късно е