Влез

View Full Version : Проблем с момичетата

Антон98
05-02-2015, 10:34
Здравейте,
Пиша в този форум, защото знам, че някой, може би, ще ми помогне.Така, проблемът е следния: запознах се с едно момиче, когато ходихме на екскурзия - лафчета , смях, интересни истории.И реших да и взема фейсбука, защото започна да ме привлича. В фб обаче чувството не е същото като да говориш лице в лице.След 1 седмица й признах моите чувства- постоянно си мислех за нея, не спирахме да си пишем(като през това време и правих много комплименти и тя ми викаше че съм бил много забавен, добър и съм и бил симпатичен).Но тя ме отразя, защото била объркана, понеже тя ходила с един друг , който я е зарязал заради нейната най-добра приятелка. И така аз се чудих какво да правя, като все пак много болеше и до ден днешен аз все още си мисля за нея.Какво да правя? Като искам да кажа, че преди не съм имал приятелка( по-точно една, но тя ми съсипа живота) и момичетата никога не са се интересували от мен, въпреки че съм социален човек. Моля, ако някой може да ми помогне, ще го оценя:).И ако тази тема не е за подходящия раздел да се премести там, където трябва да бъде.

Felix.Vo
05-02-2015, 15:50
Като за начало спри да мислиш за нея...

paradosou
05-02-2015, 18:07
Стегни се. Сигурно сте малки, ама пък сега е момента да си изградиш адекватен подход и въобще да добиеш относителна стабилност като става въпрос за момичета. Игнорирай че вероятно ще звуча наставнически, така ми хрумва да пиша в момента просто ;d.
Та да - първо за мен поне е много по-добре като си харесаш мадама да не й взимаш фейсбука, а телефона. Във фейсбук има прекалено много неща, които може да разбере за теб - по какви места ходиш, какви групи харесваш, какъв ти е хумора, как се снимаш, с какви хора си прекарваш времето, ако щеш даже как учиш... На толкова ранен етап, когато още не се знае ще се стигне ли до връзка, си правиш мечешка услуга като разкриваш солидно количество инфо. Отделно повечето са като теб и се хвърлят към фейсбук, а е по-лично да говорите и да й се радваш на приятния глас :D. Някак повече смелост личи, колкото и нелепо да ми е прозвучал изразът.
Не пресолявай и с комплиментите. Твоята мацка не знам каква е, обаче аз например далеч не си падам по многото ласкателства, предпочитам да ме закачат и да има даже елемент на провокативно заяждане. Естествено без да се прекрачва границата на добрия тон. Мисълта ми е, че ако постоянно й обясняваш колко е стилна, как червеното червило й стои убийствено, колко ти допада хумора й и пр. няма начин в един прекрасен момент да не се озовеш в графата на натегачите. Прекалено много би си личало, че имаш нещо към нея, а в края на краищата на момичетата също ни е приятно да сме малко несигурни и да усещаме, че срещу нас стои някой, който е гъвкав, забавлява се в собствената си компания и не му е нужно да е непременно във връзка, за да струи живот от него. Не ме разбирай грешно, няма защо да се впускаш пък към другата крайност като правиш безуспешни опити да се самоубедиш, че си си самодостатъчен и момичетата не са ти фактор, затова заслужават да ги третираш като кажи-речи предмети за задоволяване на някакви си там потребности, били те и емоционални... примерно. Не може всички да излъчват мега увереност и да се впускат лесно в предизвикателства... не на всички им отива просто.
Като обобщение - прекалено мек ми изглеждаш, а и казваш, че предишното момиче ти било съсипало живота... вярно трябва да се стегнеш. Твърде много се вписваш в ролята на нездравословно внимателното момче със свръх чувствителност. Научи се да стискаш зъби. Аз съм последният човек, който ще ти обяснява колко е сложен и отвратителен животът, но е факт, че си има скапаните ситуации. Във всеки случай - много, много по-скапани от тази, в която ти сега се намираш. Предизвикай се да се сдобиеш с повече сила, да търсиш възможни решения, когато се налага да се намери изход от каквото и да е положение и да мрънкаш възможно най-малко. Ако станеш човек на действието, цена няма да имаш.
Последно вече - тва момиче от екскурзията го отпиши, няма нужда да се набутваш в измъчени отношения, които от самото начало не вървят и е относително малко вероятно в бъдеще да потръгнат. По-общи насоки вече съм писала горе... Успех! :)

akinom
05-02-2015, 20:06
Antone, prati mi pokana i na men vyv fb, az si tyrsq malki gadjenca, shte se haresame, shte se obichame, shte si laikvame i ... shte se biem