View Full Version : форумни дружки
galaxy29
05-09-2015, 22:01
стига си мечта бе ;/
galaxy29, здравей! (:
Появих се аз и ти спрях темата!
Честито! :razz:
Аз не ти ли спрях темата?
...
Да се поправя - това е втори опит! (((:
Niakoitam
05-09-2015, 22:02
Галакси, Чакаш ли някой по-специален в темата? :D
Чакаш ли някой по-специален в темата? :D
Да, чака мен.
Тук съм, како <3
LoadRunner
05-09-2015, 22:03
...когато сме на басейн, ще те бутна във дълбокото, после ще спася
така докато си пияна няма да помниш кой те е бутнал, ама когато те извадя от студената вода ще си изтрезняла и ще видиш кой те е спасил и така ще станеш моя робиня понеже ще искаш да ми се отблагодариш за дето съм те спасил :D
LoadRunner
05-09-2015, 22:05
Да, чака мен.
Тук съм, како <3
ама ти не си болдната :/
значи не си ти
dreamwalker
05-09-2015, 22:06
Идвам!
ама ти не си болдната :/
значи не си ти
Болднатото е символ на ограниченост. Да не наричаш кака ми ограничена?
galaxy29
05-09-2015, 22:07
Да, чака мен.
Тук съм, како <3
ко правиш фъстъчке що не спиш?!? ;/
galaxy29
05-09-2015, 22:09
не се гъбркайге с мен че ще стане лошо бе ... ;/
ко правиш фъстъчке що не спиш?!? ;/
Играя Mahjong. ;Д
Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам.
А ти?
LoadRunner
05-09-2015, 22:12
Играя Mahjong. ;Д
Милото е нощна и му правя компания до колкото мога. Ама след малко сигурно ще си лягам.
А ти?
Как си- добресъм, мти как си, ми добре съм
Ай чао тогава и лека лиландо :D
Как си- добресъм, мти как си, ми добре съм
Ай чао тогава и лека лиландо :D
Кой те пита теб? ;с
LoadRunner
05-09-2015, 22:17
Това е преразказ на бъдещия ви разговор
извинявам се че го разказах и сега няма да ви е интересно :/
Имах предвид лека на тебе, ама щом е тъй лека от мен
galaxy29
05-09-2015, 22:26
Играя Mahjong. ;Д
А ти?
не виждаш ли .. тапея.. ;/
И аз. ;с
Играя Mahjong. ;Д
А ти?
И аз. ;с
??? o.O
??? o.O
Ми да, той е на работа и отговаря бавно. ;с
pac0line
05-09-2015, 22:35
започвам да се притеснявам
Ми да, той е на работа и отговаря бавно. ;с
https://www.youtube.com/watch?v=b4hAR5EjrX0
(:
Niakoitam
05-09-2015, 22:43
не се гъбркайге с мен че ще стане лошо бе ... ;/
Да не си взела вече черен колан и да си станала черна нинджа...? :D
galaxy29
05-09-2015, 22:47
да
galaxy29
05-09-2015, 22:48
започвам да се притеснявам
за какво
pac0line
05-09-2015, 22:49
ами пиеш повече от мен, ако направим форумна и се напиеш, ще се тревожим после
galaxy29
05-09-2015, 23:01
започваш да се чувстваш гей защото момиче пие повече от теб ли ;/
Да не си взела вече черен колан и да си станала черна нинджа...? :D
Може да е взела розов колан и да е станала розова (в момента пияна) нинджа... :razz:
а може да е взела пенис колан и да ви е надупчила задниците ;>
Ще ти се, нали?
За да не си единствен, изпитал го...
бтв: AuLissa, galaxy29 е толкова реална, колкото реално е розовото Йети, така че... (((:
galaxy29
05-09-2015, 23:26
не ме кефят мъжкарански са ама ще ги надупча с патрони ;/
Ще ти се, нали?
За да не си единствен, изпитал го...
бтв: AuLissa, galaxy29 е толкова реална, колкото реално е розовото Йети, така че... (((:
А ти си толкова банален, колкото банален е и папагала.
... ама ще ги надупча с патрони ;/
Може ли да са златни патроните, а аз да нося бронежилетка?
Поне да имам някаква изгода от цялата тази работа? (:
Айдеее, обидите почнаха. :'/
galaxy29
05-09-2015, 23:32
и да носикш ще се целя в мозъчната ти кухина ;/
и да носикш ще се целя в мозъчната ти кухина ;/
Ами ако съм твърдоглав? (:
Corb1225
05-09-2015, 23:33
Детелино, не обиждай така М-чо, той не е злонамерен ;/. Просто има някои особености ;Д.
Детелино, не обиждай така М-чо, той не е злонамерен ;/. Просто има някои особености ;Д.
Защо ми показваш прякора публично? Сега ще ми се подиграват. ;сс
Niakoitam
05-09-2015, 23:38
Това са си лично твои сексуални извращения. :)
не ме кефят мъжкарански са ама ще ги надупча с патрони ;/
Не бъди чак толкова лоша съншайн. :)
Corb1225
05-09-2015, 23:41
Защо ми показваш прякора публично? Сега ще ми се подиграват. ;сс
Защо? Виж колко е готин и сладък ;3.
Защо? Виж колко е готин и сладък ;3.
Ама беше личен. ;сс
Corb1225
05-09-2015, 23:45
Каква е ползата от прякора, като ще го знае само един човек? ;Д
Каква е ползата от прякора, като ще го знае само един човек? ;Д
Тииииииииихо ся ;д
galaxy29, здравей! (:
Появих се аз и ти спрях темата!
Честито! :razz:
Аз не ти ли спрях темата?
...
Да се поправя - това е втори опит! (((:
Не успях (за втори път) да спра темата на galaxy29...
Сега трябва разочарован да се насоча към кревата... :///
Но преди това отправям пожелания към всички с баналното: Лека нощ от мен! (:
Corb1225
05-09-2015, 23:52
Лека, М-чо.
Тииииииииихо ся ;д
Добре, Детелино...четирилистна ;3.
Лека, М-чо.
Добре, Детелино...четирилистна ;3.
*сърчице*
Ми...то и аз ви казвам лека. ;д
Corb1225
05-09-2015, 23:57
Лека и мека, Лин ;3.
Всички си лягат, пък аз не мога, щото имам нещо за гледане ;/.
galaxy29
05-10-2015, 00:01
http://youtu.be/kZtSPw_ABoE поздрав спрялчовци.. _|_
anonymous908491
05-10-2015, 09:48
Айдеее, обидите почнаха. :'/
Тя не обижда теб, а мен, ако не си го разбрал.
dreamwalker
05-10-2015, 10:12
не обиждай така М-чо, той не е злонамерен ;/. Просто има някои особености ;Д.
Някои?
sladura89
05-10-2015, 10:47
Как е банда? :)
idem ot selo mama vi mrusna moqta cel e guzu da vi prusna
Niakoitam
05-10-2015, 12:31
idem ot selo mama vi mrusna moqta cel e guzu da vi prusna
Бичето :)
galaxy29
06-05-2015, 20:34
знаете ли галакси ко пита шефката първия си работен ден ... дали си позволяват алкохол на работното място.. ;/
galaxy29
06-05-2015, 20:49
а пък днес пътувах на стоп и минаха сто коли докато се пресрамя да стопирам и по едно вр някъв човек ми спря без да показвам знака за стоп и му викам оф благодаря добре че ми спряхте че мен ме беше срам да стопирам и от един век се канех ;/ така един път тръгнах пак на стоп към правец и почти стигнах докато си преодолея срама ;//
Винаги съм се питал какво е да пътуваш на стоп ;д
galaxy29
06-06-2015, 00:07
никога не се знае дали когато стигнеш спирката ти и му кажеш "благодаря довиждане и вс хубаво", няма да заключи вратие и да каже 'мне никъде няма да ходиш' или пък дали в счупената му жабка не се крие човешка глава и когато мине през дупка тя се отвори и той тикаже 'не трябваше да виждаш това' опре дуло в главата ти и каже 'съжалявам'... ;/
Хахаха, мисля, че твърде много фантастични филми гледаш. Но иначе това за заключването винаги трябва да си имаш едно на ум, въпреки че в Бг си мисля, че не сме стигнали чак до там.. Но кой знае :)
Dagichka
06-06-2015, 07:08
ааа галаксино, искам да пътуваме на стоп заедно, много ми е мерак ;с
Niakoitam
06-06-2015, 07:55
Хахаха, мисля, че твърде много фантастични филми гледаш. Но иначе това за заключването винаги трябва да си имаш едно на ум, въпреки че в Бг си мисля, че не сме стигнали чак до там.. Но кой знае :)
Не сме ли? А да си спомняш скорошните случаи дето някакъв в разни тунели или на други места по пътя нарочно блъскаше коли и мотори все едно се намира в игратата GTA според обясненията му, защото карали бавно или много го дразнели. Не малко момичета бяха убити напоследък. Така че тя Галаксина се бъзика, но ти не може да си сигурен в човек, който познаваш малко камо ли пък в такъв, който за първи път виждаш. Доверяваш му се безпрекословно в тоя момент, но няма как да знаеш дали всъщност не е някой убиец, изнасилвач,изверг. Като цяло пътуването на стоп особено за сами жени си е огрооомен риск....
Dagichka
06-06-2015, 08:19
о хайде стига, не внасяй негативизма си и тук ако обичаш. лоши/луди хора навсякъде има, всичко може да се случи във всеки един момент, затва айде да си стоим вкъщи "на сигурно" и да не мърдаме и да не правим нищо ново, така ли?
познавам куп хора, които пътуват на стоп, даже такива, за които това се е превърнал в начин на живот. давам пример веднага - http://tery-robin.blogspot.com/p/blog-page_5870.html - една мацка, която сама е обиколила половина свят общо взето и си е жива и здрава, каква изненада.
anonymous908491
06-06-2015, 08:21
общо взето и си е жива и здрава, каква изненада.
От секс не се умира, освен ако не попадне на някой некрофил.
От секс не се умира, освен ако не попадне на някой некрофил.
Ти не беше ли някакъв пенсионер? Може да получиш инфаркт от секс. Образовай се.
anonymous908491
06-06-2015, 08:34
Ти не беше ли някакъв пенсионер? Може да получиш инфаркт от секс. Образовай се.
Аз секс не правя, много съм стар за това, но инфаркт мога да получа и от смях, докато ти чета коментарите.
Аз секс не правя, много съм стар за това, но инфаркт мога да получа и от смях, докато ти чета коментарите.
Но няма как да хванеш венерическа болест.
anonymous908491
06-06-2015, 08:38
Но няма как да хванеш венерическа болест.
Ти също, освен ако някоя жена не те изнасили, те жените се кефят на "мъже" пишещи стихове, смятат ги за романтични натури.
Niakoitam
06-06-2015, 09:45
о хайде стига, не внасяй негативизма си и тук ако обичаш. лоши/луди хора навсякъде има, всичко може да се случи във всеки един момент, затва айде да си стоим вкъщи "на сигурно" и да не мърдаме и да не правим нищо ново, така ли?
познавам куп хора, които пътуват на стоп, даже такива, за които това се е превърнал в начин на живот. давам пример веднага - http://tery-robin.blogspot.com/p/blog-page_5870.html - една мацка, която сама е обиколила половина свят общо взето и си е жива и здрава, каква изненада.
Не, аз не внасям никакъв негативизъм. Просто разкривам суровата реалност и не живея по повода като теб в някакво розово сапунено мехурче. Въпросната девойка може би просто е имала късмет,че е попаднала на точните хора,а пък може и да не е била чак толкова сама.Не мислиш ли? И понеже знам,че имаш страх от колите та викам да се пробваш със същата позитивна нагласа да претичваш големите булеварди на червен светофар. Те нали хората виждат,ще си те подминават.То и без това и на зелено може да те бутне някой без да иска. Което не значи например,че и аз нямам познати,които се возят на стоп.Дори и сами девойки. Всъщност даже и брат ми често на път за към нас или за към София качва разни хора на цена известно количество по-малка от на междуградския транспорт за да спести някой лев за газ.
Но това не означава понеже си много оптимистично настроена по въпроса,че не може да попаднеш на някой изнасилвач,който с колата си причаква жертвите и ги откарва на непознато и самотно място казвайки им ,че няма да ги върне ако не му пуснат,действайки без да казва нищо или още по лошо.Или пък да попаднеш на някой тип с комплекс за малоценност,дето жените в живота му го отритват,а той живее с мисълта,че жената трябва да живее пред печката в кухнята,а тези дето си развяват задника насам натам на автостопове са тъпи курви и не заслужават да дишат въздуха му.
И да,попринцип ако се изказвам вулгарно ти може да хванеш и някого за чепа на голо разчитайки,че той е голям джентълмен и няма да ти направи нищо или ще наведе глава,ще зачерви бузки и ще си тръгне,но при дадената за пример постъпка изобщо няма какво да се жалваш и да ревеш ако след това въпросния те хване за ръката,извади ти я от там,след което те затисне с всичка сила на земята,скъса ти най-грубо всички дрехи под възбуждащата го"музика" на виковете ти и възбудата да покори борещата се девойка например и те разпори като че ли е бил в затвора и 10 години не е видял женска ласка.А може пък и да е бил,знае ли човек? Да,действието му няма да е никак правилно и дори ше е осъдимо от хората,защото ти имаш права,а не живеем според законите на джунглата уж,но няма да е като да не си си го потърсила сама още щом си си завряла там ръката живеейки в розовото мехурче,че всеки мъж е джентълмен или просто един истински срамежливко. Защото дори и на мен,който смятам никога не бих изнасилил жена опазил ме Господ,поведението ми рязко се сменя в тон с поведението на някоя жена.Много пъти съм споменавал,че често дори ме е срам да погледна някоя жена в очите особено ако е непозната за да не взема да я обидя. Имало е обаче жени дето с поведението си наистина са си го търсели и рязко или не чак толкова рязко са ме предизвиквали.Е,тогава съм ставал и по бруталничък на думи,а отвреме навреме се е случвало срамежлвитие ми ръчички да попаднат я на някое вирнато дупенце,я да станат външен сутиен на нечии гърдички пред една камара хора. :D
А какво да кажем например за някой човек дето попринцип и като цяло въобще не уважава жените и те за него са една дупка с израстък още повече пък ако има връзки и "нашата полиция дето ни пази" не го притеснява особено. :)
Ма то пък и ти донякъде си права то сякаш разликата между изнасилването и нормалния секс,стига да не е много брутално може да е просто само една психологическа бариера. Знае ли се...на някои автостопаджийки може да вземе пък да им хареса...:D
papugai, май добре ме заместваш у форума. :-D
anonymous908491
06-06-2015, 10:04
papugai, май добре ме заместваш у форума. :-D
Ако пусна и мои голи снимки, ще съм пълно твое копие.
anonymous708973
06-06-2015, 10:32
Всъщност е изненада, да.
Стига сте се правели на прекалено смели.
Дори да не я нареже на парчета или някаква друга филмарщина, е достатъчно да й изкара акъла. Пълна глупост и тотална липса на безотговорност е да пътуваш сама на стоп, никъде го няма документирано това пътуване както е при "споделено пътуване". Че близките и приятелите ти няма да разберат, че те няма даже. Няма как в полицията да отидеш, какво ще им кажеш? "Тъпата патка се качи в колата на непознат"? И кво да направи полицията точно? Ама не могат да ви кажат как приятелката ви/дъщеря ви е куха като лейка, щото те излизат криви и безчувствени и не знам си кво. Ако хората не бяха толкова тактични, отдавна щяха да кажат, че такива сами са си виновни, както се намериха хора, които го казаха за сестрите Белнейски. Разсъждавате крайно незряло за хора на по 19-20 години.
Едит: Да не говорим как пък аргументацията ти я няма. Как точно се опитваш да докажеш тезата си, че е безопасно? Като казваш, че познаваш множество тъпи хора, които досега по случайност не са теглили късата клечка? Блестяща защита!
anonymous908491
06-06-2015, 10:35
Живеят с презумцията, че всички хора са добри, докато не попаднат на мен.
Ако пусна и мои голи снимки, ще съм пълно твое копие.
Само аз ли нямам представа за какво говорим?
therichbitch
06-06-2015, 11:08
Че то и при Митфарен-а не се знае точно какъв ще се окаже. Пък нека е документирано. Като се е насвяткал илу кара като някой, дето книжка не е виждал, и ви хвърли в пропастта, няма да ви пука, че ви дължи обезщететение.
anonymous708973
06-06-2015, 11:15
Че то и при Митфарен-а не се знае точно какъв ще се окаже. Пък нека е документирано. Като се е насвяткал илу кара като някой, дето книжка не е виждал, и ви хвърли в пропастта, няма да ви пука, че ви дължи обезщететение.
Идеята е, че там има отзиви на хора, които вече са пътували с него :)
Не пътувам с хора, които нямат отзиви или снимка на колата/себе си. Като се уговориш на съобщение с тях, веднага ги пишат номера и модела на колата, които, разбира се, сама виждаш, когато се качиш. Цъкам един смс на приятелка с данните и ето ти отправна точка за полицията, ако нещо се случи с мен.
Не казвам, че е на 100% сигурно, но е в пъти по-сигурно отколкото да хванеш някакъв на стоп от магистралата.
therichbitch
06-06-2015, 11:22
Да бе ясно, просто част от близките ми имат кофти и опит и като цяло не се качвам при рандъм хора или такива, които смятам, че не стават за шофьори. Един съученик веднъж ми ср обиди хах :Д Просто и аз предпочитам девойките по-горе да ги виждам в темата за козметика вместо по телевизията като missing.
Извинете за негативизма, загриженост е :Д
NomNomNom
06-06-2015, 11:26
Живеят с презумцията, че всички хора са добри, докато не попаднат на мен.
хахахахахха тру ^
За хубава и нежна жена не мисля, че е много сейф да пътува по африка сама.
За някъде, където цари беззаконие и жената не се счита за човек, в момента в който провокираш сексуално желание ( ако ще дори само ръката да ти се вижда, сигурно е възможно ) - според мен няма да им мигне окото да те отнесат.
Пък да не говорим, ако някой те разпознае за чужденец и реши да те ограби + да те натупа.
Иначе, прочетох някои неща в блога на мацката, това с медицината ми хареса, за съжаление се страхувам от хората.
Иначе, стоп е ок, не съм пробвала и се надявам някой да не спре и да не ме пита за колко пари, бих си носила табелка със себе си, да е ясно, че съм на стоп :д
anonymous908491
06-06-2015, 12:09
Цъкам един смс на приятелка с данните и ето ти отправна точка за полицията, ако нещо се случи с мен.
И какво точно правят куките, ако нещо се случи с теб ? Сигурно пускат машината на времето и връщат момента преди някой да ти резне тиквата.
Само аз ли нямам представа за какво говорим?
Виждаш ли друг, който също да не знае ?
therichbitch
06-06-2015, 12:30
^Indeed
И на стоп не пречи да запишеш номера и да пратиш.
Като говориш по телефона през парка, тоя отсреща просто ще чуе кога и как са ти резнали гърлото.
babity, на стоп е, когато стоиш на пътя и спираш колите, молиш да те закарат еди-къде си. Ако имаш късмет, те закарват там, където си се запитил.
Митфарен е, когато шофьор и пътник се уговарят на еди- кой си ден и еди-колко си часа да пътуват от точка А до точка Б. Така на шофьора не му е скучно, а ти стигаш по- бързо, ако иначе трябва да се прекачваш хиляда пъти.
Обикновено има сайтове с нещо като обяви и както Ина каза- с feedback за всеки шофьор.
И в България се практикува, след като е намерило изражение в нетъпия иначе превод "споделено пътуване"
anonymous708973
06-06-2015, 12:39
^Indeed
И на стоп не пречи да запишеш номера и да пратиш.
Като говориш по телефона през парка, тоя отсреща просто ще чуе кога и как са ти резнали гърлото.
Теоретично е така, но мога да се обзаложа с теб, че никой не го прави.
Дай да помислим чисто практически как се качваш на стоп. Колата спира до теб, това, което ти виждаш, е дългата страна на колата, вратите, шофьора и мястото до него. Кой ще заобиколи отпред или отзад, за да види номера? Можеш, разбира се, ама кой ще го направи.
Евентуално можеш да ги запомниш, докато колата намаля, за да спре, ама... пак, какъв е шансът?
А за парка не си съвсем права - почти е сигурно, че няма да те нападнат; също както в... мисля, че 70% от случаите беше, ако покажеш най-малкото количество съпротива, нападателят те оставя.
anonymous908491
06-06-2015, 12:42
Пинкуу, понякога имам чувството, че живееш в измислен свят.
Как тръгна да обясняваш, какво виждаш на стоп, как в парка нямало проблем, а съм на 100% сигурен, че точно ти не би се съпротивлявала, защото ще си умряла от страх.
anonymous708973
06-06-2015, 12:47
И към поста на Деси допълвам, че в Германия споделеното пътуване е най-евтиният начин да се придвижваш :д
Пинкуу, понякога имам чувството, че живееш в измислен свят.
Как тръгна да обясняваш, какво виждаш на стоп, как в парка нямало проблем, а съм на 100% сигурен, че точно ти не би се съпротивлявала, защото ще си умряла от страх.
Никъде не съм говорила за себе си. По принцип си прав, мен като ме е страх, независимо в каква ситуация, замръзвам, никога не бих и крещяла, но знам, че е тъпо, затова съм се погрижила да направя нещо по въпроса :)
therichbitch
06-06-2015, 12:48
Че ако аз не мога да запомня 8 знака, значи не знам къде съм тръгнала на път, и името ще взема някъде да си забравя, после мама ще трябва да ме прибира.
Не, сериозно, не мога да споря поради простата причина, че не провеждам анкети, нито пътувам така, както казах. Но наистина ми се струва неадекватно поне номера да не запомниш. А и ако съм на мястото на шофьора и някое младо момиче ми каже директно: ама, може ли да видя номера на колата, изчакайте малко, честно казано не бих се обидила. Всекиму е ясно какво се случва всекидневно.
А за парка- дори един малък нож е по- ефикасен от телефон.
П.П. Зависи от дестинацията. В момента търся за малко по- отдалечени градове и с автобус е по- евтино, а е само час по- дълго. Сядам, слагам си слушалките и никой не ме занимава.
А и ако си купиш от рано билет, с МегаБус излиза без пари направо.
anonymous708973
06-06-2015, 12:54
Че ако аз не мога да запомня 8 знака, значи не знам къде съм тръгнала на път, и името ще взема някъде да си забравя, после мама ще трябва да ме прибира.
Не, сериозно, не мога да споря поради простата причина, че не провеждам анкети, нито пътувам така, както казах. Но наистина ми се струва неадекватно поне номера да не запомниш. А и ако съм на мястото на шофьора и някое младо момиче ми каже директно: ама, може ли да видя номера на колата, изчакайте малко, честно казано не бих се обидила. Всекиму е ясно какво се случва всекидневно.
А за парка- дори един малък нож е по- ефикасен от телефон.
За ножа си в брутална грешка, не вади нож на някого, ако не знаеш какво да го правиш. Вземат ли ти го, ще ти се стъжни, казват го на абсолютно всяко обучение по самоотбрана етц. Носила съм и нож, и пепър спрей, самият факт, че държиш нещо такова в ръка, те изнервя максимално дори нищо да не се случи, ти се настройваш на тази вълна. Аз телефона го споменах като превантивна мярка, ако се опре до сблъсък, има и други начини, по-лесни за приложение и напълно безопасни за самата теб от нож.
За номера - знам, аз по инерция запомням всеки номер на превозно средство след като сляза от него, защото ме е страх, че ще си загубя/забравя нещо вътре и ако звъня да ми го търсят, трябва да им кажа къде съм била етц, ама... колко хора го правят?
therichbitch
06-06-2015, 12:57
За ножа си в брутална грешка, не вади нож на някого, ако не знаеш какво да го правиш
А ако знам? :)
Просто тези другите мерки ми идват малко "след дъжд качулка", ако приемем, че някой немишкар няма да се изплаши от факта, че говоря по телефона.
Какви др начини визираш?
П.П. Веднъж бях толкова болна, че забравих едни чужди документи в трамвая.. После го гоних 3 спирки, за да ги взема. :д
anonymous708973
06-06-2015, 13:15
Наистина ли знаеш? Иначе някой ми беше казал, че сме имали закон, според който нямаш право да вадиш оръжие на човек, който няма същото по сила - примерно на нож да изкараш пистолет, но не съм проверяла и не знам дали е така.
Самозащита, има мн интересни трикчета, които целят да те извадят от ситуацията и да ти дадат няколко секунди преднина, но нещата са и силно психологически, както знаеш. Далеч са от бойно изкуство и от идеята, че със смешните си 50 кила ще нараниш някой два пъти по-тежък от теб, идеята е да излезеш от ролята на жертва и да можеш да избягаш, ако нападателят не го направи пръв.
therichbitch
06-06-2015, 13:24
Дрейд с неговото техническо образование все е мн наясно за всичко, зна(е)м.
Никъде в НК не е изрично посочено, че трябва да има съответствие на оръжието на нападателя и отбраняващия се.
Говори се единствено за "предели на неизбежна отбрана", които предели наистина са мн относителни, респективно тълкуванието им поражда големи разногласия в съда, но не са пряко свързани с вида на оръжието. Ще потърся кой член беше и ще го пусна. : )
А аз какво мисля- мисля,че предпочитам да лежа 2 години в затвора, отколкото 2 метра под земята.
anonymous908491
06-06-2015, 13:28
Интересна тема е НК и съответно НПК.
Последната им новост е, че куките нямат нужда от заповед за обиск, за да ти влязат и претършуват къщата, било достатъчно да изпратят 10 човека, което предполагало сериозна опасност.
Гадния момент е, че го научих лично.
therichbitch
06-06-2015, 13:37
Последната им новост е, че куките нямат нужда от заповед за обиск, за да ти влязат и претършуват къщата
да бе верно О.о. Не съм се интересувала скоро от нововъведенията, но наистина наказателното право (за мен) е най- интересната част.
/А аз съм вързана да уча за правния статут на БНБ.. сякаш си вършат задълженията, видя се/
Лирическо отклонение, съжалявам за което, както и че пукнах розовия балон на момичетата.
anonymous908491
06-06-2015, 13:40
Всяка седмица имат нещо ново, не знам защо, не е като да си личи някво подобрение в съдилищата, май имитират работа.
^операция 'Педофилите' ли, чичка?
;д
therichbitch
06-06-2015, 13:48
Е, веднъж да води сериозна дискусия, макар и мини, и дойде да се изсереш отгоре с извинение. :)
Почвам да се замислям само аз ли в тоя форум не коментирам по мненията на даден потребител, а по теми, които са up-нати.
Ина, чл. 12, НК ; )
anonymous908491
06-06-2015, 13:50
^операция 'Педофилите' ли, чичка?
;д
Смешно ли ти е, защото на мен не ми е.
Знаеш ли, че същото могат да го направят за всеки един, който някога е свалял торент, а даже и без да го е правил, защото при мен дойдоха на база, че съм свалял с eMule, което никога не ми е било инсталирано.
Но пък всичко се връща двойно, не осъзнават, че си имат работа с компютърно грамотен човек, който ще направи за смях специалистите им.
Е, веднъж да води сериозна дискусия, макар и мини, и дойде да се изсереш отгоре с извинение. :)
не виждам да съм го провокирала ала анархибой.
беше закачка, дори се усмихнах, когато го писах.
баси.
продължавайте с отбранителните хватки.
NomNomNom
06-06-2015, 16:15
Смешно ли ти е, защото на мен не ми е.
Знаеш ли, че същото могат да го направят за всеки един, който някога е свалял торент, а даже и без да го е правил, защото при мен дойдоха на база, че съм свалял с eMule, което никога не ми е било инсталирано.
Но пък всичко се връща двойно, не осъзнават, че си имат работа с компютърно грамотен човек, който ще направи за смях специалистите им.
Разказваха ми, че през 2010-та се опитвали да хващат някакви по-сериозни ъплоадъри на торенти, но от тогава насам не съм чула нищо.
А сериозно ли ще ти държат електрониката 1г, както писа преди, тез не са нормални.
Интересно ми е какви работят там, при какви условия и какви кинти ( дали поне са около средното в частния сектор )
anonymous908491
06-06-2015, 16:34
Разказваха ми, че през 2010-та се опитвали да хващат някакви по-сериозни ъплоадъри на торенти, но от тогава насам не съм чула нищо.
А сериозно ли ще ти държат електрониката 1г, както писа преди, тез не са нормални.
Интересно ми е какви работят там, при какви условия и какви кинти ( дали поне са около средното в частния сектор )
2010 бяха подгонили шефовете на арена и някви други бг тракери, та същия на арена ми беше съсед и не помня да е имал сериозни проблеми.
Това за едната година ми го каза дознателя, защото пак имал подобен случай и се "похвали" как само след година му били върнали компютъра.
Не знам, какви пари взимат, не вярвам да са нещо голямо, ако съдя по качеството на кадрите, които ги водят IT специалисти и които май знаят по-малко от майка ми. Видях ги как работят, седим със съседите ми и им се смеем, тия тъпаци видео файл не знаят как да пуснат, не знаят даже как се ползва търсачката в уина, аз ги гледам и се хиля като идиот.
Ситуацията е нещо подобно на някъв "специалист" да поиска заповед от прокурор/съдия и да даде като причина, че съм ползвал телевизора, за да чета мислите на съседите.
dreamwalker
06-06-2015, 16:44
http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/momitcheto-darzhano-sedem-godini-v-kutiya/
Въй, един път пътувах на стоп от Чирпан до Зарата, защото насраният автобус се скапа, а щяха да ни извозят най-рано след час и половина - два. Стюардесата (така ли се казват и в автобусите) спираше колите, да се моли да качат пътници. Разбира се, беше за да избегнат негодуванието на пътниците) и бях скептична при първите 4 коли, но после ни писна на минджектопляктора да кибича и се качих в няква рандом кола с още няква жена от автобуса. Да се радва шофьора, че не бяхме сами в колата, щото той щеше да трябва да мисли за самоотбрана. :-D
Аз стопаджии не качвам. Не от съображения за мен, рендака дето карам е твърде бесен :-D
dreamwalker
06-06-2015, 17:40
Да не забравяме и случая Белнейски.
DarkTemplar
06-06-2015, 17:52
Аз пък съм се возил на стоп десетки пъти и нищо не ми се е случвало. Много мои познати също. Така че тея драми и идват в повече.
dreamwalker
06-06-2015, 17:57
Аз пък съм се возил на стоп десетки пъти и нищо не ми се е случвало. Много мои познати също. Така че тея драми и идват в повече.
Никога не е късно.
да не забравяме че някои хора ги блъскат по тротоарите, моля не вървете по тротоарите
някои хора са умирали от задушаване в дрешника си, който са решили да изчистят също така
греда пада и бам-не могат да излязат и умират
за най-сигурно не пътувайте на стоп, не ходете по тротоарите и не чистете дрешници най-вече
dreamwalker
06-06-2015, 17:58
Сравняваш пътуването на стоп с ходене по тротоара?
Никога не е късно.
никога не е късно и да прецениш че вероятността нещо такова да се случи е сравнително малка
Сравняваш пътуването на стоп с ходене по тротоара?
и чистене на дрешници
dreamwalker
06-06-2015, 18:03
и чистене на дрешници
...
Corb1225
06-06-2015, 18:17
Нека да поставим нещата така: какви са необходимите условия, за да се случат горните три събития?
-при престъпленията срещу стопаджии имаме шофьори с нечисти намерения (психопати)
-при блъснатите пешеходци на тротоара имаме движещи се автомобили
-при хората задушили се в дрешник, имаме човек влязъл в дрешник
Какво следва от това? Следните въпроси:
В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?
Какво следва от това? Следните въпроси:
В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?
не мога да твърдя със сигурност, не си правя статистика по въпроса
не мисля че да си чистиш дрешника и да пътуваш на стоп са д-вия, равносилни по потенциал на опасност, не съм го казвала
просто исках да не забравяте че може да умрете и докато вършите която и да е от ежедневните си удобни и спокойни дейности, дори да сте напълно здрави
anonymous708973
06-06-2015, 18:31
Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.
да не забравяме че някои хора ги блъскат по тротоарите, моля не вървете по тротоарите
някои хора са умирали от задушаване в дрешника си, който са решили да изчистят също така
греда пада и бам-не могат да излязат и умират
за най-сигурно не пътувайте на стоп, не ходете по тротоарите и не чистете дрешници най-вече
Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
"просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
anonymous908491
06-06-2015, 18:33
Момчета и момичета са напълно различни проблеми, но ако шофьора е луд, ще са с един и същ завършек.
Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
"просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
каква ми е тезата?
anonymous908491
06-06-2015, 18:43
каква ми е тезата?
А какво ти беше въведението ?
therichbitch
06-06-2015, 18:45
беше закачка, дори се усмихнах, когато го писах.
продължавайте с отбранителните хватки.
Да бе, разбрах, затва и аз се усмихнах в забележката си. Просто 2 думи стигат да се измести темата Д:
Тва за хватките нз откъде дойде, не съм бранител на цинични ъплоудъри Д:
Dreamwalker, тъкмо бях решила, че съм скапала настроението с моите ножове, спрейове и прочее, ама ти направо го смаза. :lol:
Наистина е адски заблуждаващо това със семействата, аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
А аргументи тип "колко сте зле, стойте си в изолатор, защото може да ви падне таванът над главата" са смехотворни.
Корб го е обяснил математически, нещо ми подсказва, че не ви е силна страна, но по- лаконично и точно не мога да го кажа.
therichbitch
06-06-2015, 18:47
просто исках да не забравяте че може да умрете
Всички сме натам, знаем го
Мерси за участието
Dismissed
Всички сме натам
накъде?
оп, извадила съм го от контекст, извинявай
anonymous708973
06-06-2015, 18:59
аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
ХХАХАХХАХА, да!!
Corb1225
06-06-2015, 19:11
Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.
Папугай е прав за това. Когато вече си се качила в колата на психопат, вероятността да те нападне не варира спрямо пола ти. Това разбира се не изключва възможността шофьора да подбира жертвите си по пол. Има достатъчно примери за престъпници, извършващи престъпления изключително само спрямо мъже или жени. Но тук се появява един друг момент, че психопата качва стопаджии с ясната идея да извърши злодеяние, така че е логично да качи човек, на който иска да навреди (било мъж или жена). От всичко това следва, че не е правилно да се казва, че по същество има по-голям шанс да ти се случи нещо, ако си от женски пол.
anonymous708973
06-06-2015, 20:24
Не съм съгласна, не мисля, че така работи психиката на един нападател, да не говорим, че си има начини, по които можеш да навредиш само на жена. Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
anonymous908491
06-06-2015, 20:26
Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
хехехех, Пинкуу, вземи влезни в реалния свят, защото педалите са повече от хетеро мъжете
anonymous708973
06-06-2015, 20:29
Майка му стара, аз защо познавах само един, така искам да имам приятел, който е обратен... :/
anonymous908491
06-06-2015, 20:30
Майка му стара, аз защо познавах само един, така искам да имам приятел, който е обратен... :/
Изпитвам огромно желание да те захапя, но си тренирам обноските и няма да го направя.
102thedream
06-06-2015, 20:32
значи в реалния живот не си си отваряла устата
Corb1225
06-06-2015, 21:07
Не съм съгласна, не мисля, че така работи психиката на един нападател, да не говорим, че си има начини, по които можеш да навредиш само на жена. Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
Ами не е това концепцията. Такъв човек няма да качи мъж, за да се направи сравнение, защото той не качва стопаджии, за да ги закара от точка А до точка Б, а за да извърши злодеяние.
NomNomNom
06-06-2015, 22:56
Изпитвам огромно желание да те захапя, но си тренирам обноските и няма да го направя.
харесваш ми
ще ме накараш да проявя непозната за форума черта
иначе, нагоре говорехте кой ви снима, аз нямам против и млади момчета/момичета :д
therichbitch
06-06-2015, 22:58
Ако са млади момчета, по- трудно ще ги настигна, като ми грабнат телефона :Д
От тази гледна точка
galaxy29
07-31-2015, 21:37
;/ днес цял дне ден пробвах да се разсейвам, на работа бях, щях да помагам на вуйчо за колата, но го изпуснах. правих царевична литна, в която забравих да слижа сол, но със сирене беше якусна, тренирах, браточвед ми ме изведе, понапих се, вкъщи се донапих, но болката в душата ми не отминава и днес като се събудих, времето беше мрачно и валежно и знаете л какво си помислих.., помислих си, че отразява душата ми
galaxy29
07-31-2015, 21:38
и се усмихвам фалшиви
galaxy29
07-31-2015, 21:38
фалшиво*
galaxy29
07-31-2015, 21:41
и днес си взех някакво фрапе и кексче с кайсии, бяха ужасни, фрапето го хвърлих, пък кексчето го начупих за гълъбите, исках да ми подсладят живота, но дори бог ми дава знак, че не заслужавам сладост и аз съм на негово мнение, просто не знам, въпреки това си позволих
аз пък получих премия щото тоя месец изкъртих мрака
galaxy29
07-31-2015, 21:42
дано не ин стане нещо от сладкото, но то не беше много сладко, пък и всеки трябва да си позволява нкакво вредно, дори животните
пиеш алкохол и се притесняваш от някакво си сладко о.0
galaxy29
07-31-2015, 21:44
за животните, за мен все тая
кокво и колко точно даде на какво животно и колко тежи?
galaxy29
07-31-2015, 21:47
е казах на гълъбуте някакво малко кексче с кайсии и овес, дето не можах да изям, защото беле гадно, но не беше много сладко
galaxy29
07-31-2015, 21:47
натроиших им го
galaxy29
07-31-2015, 21:50
олена ми, благодаря
galaxy29
08-01-2015, 00:48
дано не ме излъга за гълъбите
дано не ме излъга за гълъбите
е ти го убий пък после му мисли доброто :/
ако е имало проблем с нещо е щяло да го изплюе, тия копеленца всичко ядат :Д
galaxy29
08-01-2015, 22:09
благодаря
Похвали се нещо, другарке.
galaxy29
08-01-2015, 22:18
днес чистих мухъла вкъщи, мислех да го хвърля, но реших да рециклирам и сготвих синьо сирене
Браво. И как беше на вкус? Или ти не си яла от него?
galaxy29
08-01-2015, 22:22
беше за мъжа ми, хареса му, но като му се похвалих как съм го сготвила повърна, питах го какво има, той каза, че е летен грип..
Не си спомням да съм хапвал синьо сирене.. (think)
Не си спомням да съм хапвал синьо сирене.. (think)
*insert dirty dick joke here*
Галаксино, скоро не си правила пиянски прояви, it's time.
galaxy29
08-30-2015, 10:38
правих, но не ми се пишеше ;/
Жалко, всички обичаме да те четем като си пийнала.
Да не би да работиш по въпроса в момента, че не отговаряш?
LoadRunner
02-23-2017, 17:23
няма ли някой пиян днес тук?
NomNomNom
02-24-2017, 10:25
аз пък получих премия щото тоя месец изкъртих мрака
аз пък мога да работя този месец само 28*8 часа, обаче мисля, че ги надминах вече (имайки предвид, че до първи ще правя всеки ден минимум 8, ако оцелея ), нз къде да ги описвам в системата
pac0line
02-27-2017, 19:24
Аз не мога да работя толкова, колкото и да си обичам работата ...
Например мои приятели се точат на празници като 3 март, 6 септември и т.н. да правят овъртайм за двойните пари, аз никога не бих си го причинил, освен ако не ме помолят шефовете.