Влез

View Full Version : Комплекси относно външния вид

AngelWing
05-04-2015, 16:48
Здравейте! Искам да споделя с вас.. Момче на 15 съм.. Никога не съм имал гадже, защото не съм красив и следователно имам много, ама много ниско самочувствие.. Да не звучи като хвалене, но съм умен, мил, много да бъда много добър приятел, обличам се добре, но винаги има нещо, което преебава всичко и това при мен е външния вид.. Леко мургав съм, смисъл имам тен, нямам така исканата красива и чаровна усмивка и т.н.. Вече не знам, имам чувството, че никога няма да имам приятелка.. Защо Бог ми е отнел красивия външен вид не знам..

fanton1
05-04-2015, 17:02
Ако имаш пари значи ще имаш момичета около теб ,но ако нямаш ще си умреш сам.

nevermorevon
05-04-2015, 17:09
Ако имаш пари значи ще имаш момичета около теб ,но ако нямаш ще си умреш сам.

Ако повечето момичета мислят като теб, работата не върви на добре...

fanton1
05-04-2015, 17:16
Ако повечето момичета мислят като теб, работата не върви на добре...
Повечето са такива какво очакваш да кажа ,че всички гледат вътрешноста и не се интересуват от това как изглежда човека с който са ? В България сме все пак тук ти трябват пари за всичко.

anonymous908491
05-04-2015, 17:50
Здравейте! Искам да споделя с вас.. Момче на 15 съм.. Никога не съм имал гадже, защото не съм красив и следователно имам много, ама много ниско самочувствие.

Забрави да изревеш, че си девствен на тия 15 години и вече не виждаш смисъл да живееш.

RapExotic
05-04-2015, 19:26
Сложи си една каубойска шапка и им кажи, че си испанец. Така най-лесно се скрива факта, че си циганин.

GLaDOS
05-04-2015, 21:20
Сложи си една каубойска шапка и им кажи, че си испанец. Така най-лесно се скрива факта, че си циганин.

Брат, и банани да носи под мишница,пак няма да мине че не е циганин.

dreamwalker
05-05-2015, 11:17
На повечето хора не им пука за външния вид.

FemaleEyes
05-05-2015, 14:47
И аз имам доста комплекси заради външния вид... човек не може да си избере лице преди да се роди.

nevermorevon
05-05-2015, 14:58
И аз имам доста комплекси заради външния вид... човек не може да си избере лице преди да се роди.

Карай, поне в интернет пространството не ти трябва да си красив.

anii_579
05-05-2015, 15:50
Нямаш самочувствие, защото ти не се харесваш,за да те харесват другите трябва ти да се харесваш!1Ако отделяш малко време, за да се приведеш в добър външен вид, това със сигурност ще повиши самоувереността ти!2Оценявай успехите си!(Оценявай това,което си постигнал в работата,учението,любовта, ените и т.н.Важно е обективно да можеш да погледнеш към успехите си и да можеш да си кажеш,че си ги заслужил.)3Приеми провалите си!(Така,както оценяш успехите си трябва да приемаш и провалите си.)4Участвай ТАМ,където си добър..!(Като правиш неща, в които си добър, по-лесно ще си повярваш, че наистина струваш.)5Не се самосъжалявай.( Говори предимно за успехите си и положителните си черти.)

Gabrielkatanalice
05-05-2015, 21:23
Единствение ми съвет е да си намериш някоя, която ще те кара да се почустваш специален и по-самоуверен.

NissaN
05-07-2015, 11:50
Ако имаш пари и ти е голям няма да се плашиш , и при запознанство действай по-твърдо като тежкар и ще имаш успехи.

dreamwalker
05-07-2015, 14:59
Не, само тежкар не.

Само лекари.

SheIsWolf
05-08-2015, 14:53
Единствение ми съвет е да си намериш някоя, която ще те кара да се почустваш специален и по-самоуверен.

+