Влез

View Full Version : Пристрастена

evadark
05-07-2015, 10:05
Здравейте, имам един проблем... Пристрастена съм към по-невинните момчета и по-скоро към техните... Веднага ще си кажете, супер, само така, но е доста по-сложно. Когато видя някое сладурче и откачам, подмокрям се и не мога да се сдържа. Има едно момче, приятел ми е, който знае и си мълчи и ми дава, но му идва в повече, и затова гедаме по-рядко с него :) особено последният път му духах 3 последователни пъти и той накрая каза че просто не може повече и искаше да спрем малко, а аз можех още и още... Веднъж в училище преди 2 години някъде събрах кураж и казах на едно момче, 1 година по-малко, че искам да му духам, отидохме в тоалетната и беше невероятно, но после идиотът тръгна да се хвали и стана кошмарно :( всички ме мислеха за курва :( Страх ме е да не направя някоя глупост и да съжалявам после, тъпите желания са ми прекалено силни, дайте някакви съвети :(

fanton1
05-07-2015, 10:07
Рибелки ти ли си ?

TheMorfeiii
05-07-2015, 11:01
:D

Pug_306
05-07-2015, 11:03
Ела да ми подухаш и на мен 3 пъти, ще изкарам даже и 4-5ти път,само кеф да ти е ;)

hAwk_eye
05-07-2015, 11:04
Ами намери си някой батко със по-голяма биба от малчовците на който също ще му е кеф да му го смучиш по 3-4-5 пъти и няма да му омръзне.
Тез малчовци само ще ти се подиграват.

sladura89
05-07-2015, 13:59
Просто прави това, което ти харесва без да ти пука за хорското мнение все пак си живееш своя живот, а не техния ти не им се бъркаш така, че какво ти пука какво им е мнението за теб? Освен това за да го правиш трябва и да има на кого да го правиш и да имаш доверие на дадения човек! Аз примерно съм доста дискретен въобще не тръгвам да се хваля на ляво и на дясно какво и с коя съм правил! Просто не съм такъв човек и не обичам да се хваля!
П.П. Аз примерно обичам да лижа, ама като няма кого си оставам само с желанието! :)

DarkTemplar
05-07-2015, 14:28
Ами намери си някой батко със по-голяма биба от малчовците на който също ще му е кеф да му го смучиш по 3-4-5 пъти и няма да му омръзне.
Тез малчовци само ще ти се подиграват.
Мхм, така е.

dreamwalker
05-07-2015, 15:00
Feeding the trolls.

ymmit
05-08-2015, 22:41
мила и на мен ми се духа ама
Я кво ти пука кво говорят, като ти кажат че си курва ти им кажи "Аз може да съм курва, ама няма да ти пусна"

DarkTemplar
05-09-2015, 09:46
щом ви се духа - духайте, желаещи има достатъчно

deitona22
05-10-2015, 13:35
Просто прави това, което ти харесва без да ти пука за хорското мнение все пак си живееш своя живот, а не техния ти не им се бъркаш така, че какво ти пука какво им е мнението за теб? Освен това за да го правиш трябва и да има на кого да го правиш и да имаш доверие на дадения човек! Аз примерно съм доста дискретен въобще не тръгвам да се хваля на ляво и на дясно какво и с коя съм правил! Просто не съм такъв човек и не обичам да се хваля!
П.П. Аз примерно обичам да лижа, ама като няма кого си оставам само с желанието! :)

Ти вярваш на това което казва? Личи си че е трол хах

GoodEnough
05-10-2015, 17:30
Аз бих определил себе си като скромен, дори срамежлив към не толкова познатите хора, човек с що годе оформено тяло и завидна доза интелигентност :))). Като прочетох първото ти изречение си казах, че си точно за мен, ама като продължих да чета по надолу се отвратих. Не ме разбирай погрешно, момчетата обичат да им духаш, ама това ти да им го предложиш е много КУРВЕНСКО. Стегни се малко, не се дръж като "парцал", защото с тези постъпки ще започнат да те унижават (ако вече не го правят)

baby_baby
05-10-2015, 21:00
Хвани си гадже а не некви случайни

sladura89
05-10-2015, 22:47
Ти вярваш на това което казва? Личи си че е трол хах

И аз така си мисля, ама все пак да дам мнение има хора надолу, които четат и със сигурност не са тролове! :)

SunnyDJ
05-12-2015, 10:01
мила и на мен ми се духа ама
Я кво ти пука кво говорят, като ти кажат че си курва ти им кажи "Аз може да съм курва, ама няма да ти пусна"

На адрес ходиш ли?