View Full Version : Как да си я върна
историята е следната: С едно много красиво и умно момиче от моето училище се запознахме преди месец и нещо. Започнахме да излизамезаедно (както с нейни приятели така и само двамата). След няколко седмици тя ме запозна с родителите и, който много ме харесаха. Често ходехме у тях след училище (понеже живее по-близо от колкото аз) но и до нас сме ходили 2-3 пъти. Гушкаме се целуваме се всичко ОК. След първият месец започнаха и проблемите. Открито ми заяви че според нея се виждаме прекалено често и че прибързваме, за което цял ден ми говори, че съжалява, че го е казала. Единственото нещо, което ме дразни, е че тя (както може би и всяко момиче) се вижда дебела и почти не яде което мен лично ме притеснява. Когато започна да говоря за това редовната и реплика е "ясно значи искаш да надебелея" и аз вече се отказах да споря с нея за това, до вчера когато без да искам изръсих една тъпотия пред приятелките и под формата на шега "да не спорят с нея за това, че трябва да отслабне", но тя го прие доста на сериозно, а си има супер тяло. След това с разгневен том ми каза, че вече не изпитвала същите чувства към мен. Аз съответно и се извиних за това, което казах и я помолих за втори(трети) шанс, на което тя отговори "ще си помисля". Днес в училище пак я заговорих и тя каза че се чувства много объркана. Каза ми че месец преди да тръгнем била скъсала със предишното си гаджи и още не била готова за нова връзка, но не ми казала. Аз и казах колко много значи за мен и че много съжалявам за тази шега (на мен това ми е първа връзка и правя грешки). тя ми каза че иска за седмица да се разделим за да си увладее чувствата и после щяла да ми каже ако е склонна да ми даде нов шанс. Аз знам, че ако само седя и чакам нищо хубаво няма да се случи и ви моля да ми дадете съвети какво да правя и какво да НЕ правя
Благодаря предварително!
paradosou
05-07-2015, 14:45
Няма представа къде се намира момичето, ама кажи-речи всеки понякога е така, следователно липсва основание да се прави драма 8-).
За да съм по-конкретна - един месец е прекалено малко време, за да възникват проблеми между вас; иначе ясно, че всеки си има отделен живот и колкото и да харесва другия не след месец, а още на втория ден от началото на връзката може да преживее нещо кофти, което да окаже влияние. Както и да е. Колкото до това, че според нея се виждате прекалено често... трябва да ти светне веднага червена лампичка. На момиче, което е наистина привлечено от теб, и през ум няма да му мине да говори така, напротив, ще се радва на вниманието ти, ще иска да говорите колкото е възможно по-често, да правите неща заедно и пр. Другият вариант е ти да си прекалено обсебващ и да не я оставяш да диша, обаче пък щом чак цял ден си слушал извинения сякаш по-вероятно е тя да не си мери приказките, просто защото симпатията й е недостатъчна. По това, което пишеш, си е първосигнална; по-сдържан човек не би говорил генерално за чувствата си след неволно захапване от отсрещната страна (става въпрос за шегата ти). Според мен е 99.9% сигурно, че не те иска достатъчно. Иначе нямаше да вмъква супер изтърканото клише, че не била готова за връзка, едва ли би споменавала предишния си и едва ли би се вживявала в ролята на героиня от сериал като ти казва, че й е нужна седмица, за да реши дали иска да опитате. На твое място бих се оттеглила, просто подобно държание ми е непривлекателно. Иначе ако толкова я харесваш ти предлагам да забравиш да се извиняваш неколкократно. В това отношение вече си направил необходимото - показал си, че съжаляваш, излишно е да стигаш до крайност като се повтаряш. Вероятно може да свърши работа да я изненадаш по начин, който знаеш, че ще й хареса (ти си я познаваш). Или когато прецениш, че е о'к моментът да я викнеш някъде навън, да се позабявлявате примерно с джаги и да стоиш много, много далеч от темата за неразбирателството помежду ви. Идеята е да я накараш да си спомни колко си готин 8-) поначало. Каквото и да правиш обаче, не се престаравай. Покажи, че те интересува, че ти е важна, но недей да й лазиш в краката, да демонстрираш мега уязвимост и да действаш по начин, оставящ впечатление на отчаяност. В случай, че опитите ти се провалят, просто не е момичето за теб :).
Това беше. почна да ми обяснява как никога нямало да и се върнат чувствата.... скъсахме
TROLLDADLOLCAKE
05-08-2015, 01:28
Брато...с жена не се спори..Мълчиш и чаках да почне да си противоречи сама!Така както я описваш ми прилича досущ на мамината фръцла,където най - големия проблем и е да не би някой да и каже, че е дебела...А в същото време разбира се е 40кг напикана...Да не ти пука!Както Кубрат казва "ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!" хД...Има да смениш толкова мадами,че свят ще ти се завие..Давай следваща,тази няма да я бъде.
RapExotic
05-08-2015, 10:07
Каза ми че месец преди да тръгнем била скъсала със предишното си гаджи и още не била готова за нова връзка, но не ми казала.
Демек те е отрязала. Радвай се. Не ти трябва такава лигла.
Сега отново иска да сме заедно, но най-добрата и приятелка се опитвала да я разубеди...
DeCecco15
05-09-2015, 16:49
Приятел,не се бори,не си струва. ;) знам че ти е трудно,но съм минавал през подобна сцена и е най-добре просто да продължиш напред.След време ще я забравиш. :)
autogen5864
05-18-2015, 21:03
Ти и един шанс не си получил като гледам поведението на дамата. Искам да сме заедно, не искам, объркана съм. Как за определени хора не са объркани, а все се получава с хора, които винаги правят компромиси и искат по ххх шанса. Запази си поне част от достойнството и бягай от там по най-бързия начин иначе още доста ще те разиграват, просто тотално си загубил уважението й да не говорим за нещо повече :)