PDA

View Full Version : Любовта ме убива....

aaaa1234156
05-07-2015, 13:34
Здравейте!
Не знам от къде да започна. На 22 години съм. Имам си приятел,който е на 31 и сме заедно от 4г а живеем заедно от почти 2 и малко. Обръщам се към вас,защото...ами не съм щастлива, обичам го,а знам,че и той ме обича,но просто сме адски различни. В началото на връзката ни той непрестанно ми изневеряваше, доста пъти разбирах и вече му нямам никакво доверие...той е адски ревнив не ми дава да общувам с мъже, дори с приятелки се сърди да излизам. Малко по малко ограничи всичките ми контакти. Никога не ми показва любовта си,само когато сме скарани почва да се кълне и да обещава,че ме обича и ако не е с мене нямало да бъде с друга жена. Иначе отношенията ни са такива: От 4 години сме заедно,а той нито един път не е бил в нас. Постоянно обижда майка ми,защото била разведена (дефакто щом е разведена е лека жена,а не вижда факта,че баща ми ни тормозеше и пиеше постоянно). С приятелките ми не иска да излиза,но не дава и на мен. Не излизаме почти никъде заедно,защото казва,че много работи и няма сили за излиза. Има собствен бизнес и сутрин излиза с отварянето на очите и се прибира по тъмно. Живеем с техните, те не са лоши хора,но за тях "милото им детенце" е на първо място. Постоянно го обикалят и обгрижват,а аз като направя нещо, което не е по техните правила - не ми говорят с дни. Не се чувствам щастлива с него а и без него. Не знам какво да правя, постоянно имам една буца на гърлото и ме страх да се тръгна защото си мисля,че няма да мога да живея без него,а и просто ме карат да се чувствам виновна,ако кажа,че е напра вил нещо лошо,пъл камоли да си тръгна. Имам чувството,че са ми промили мозъка. Не съм такъв човек доста съм позитивна и бих могла да кажа добра...но не знам как се стигна до тук. Имам чувство,че никога няма да се оттърва. Моля Ви за съвет, как да се оттърся и да продължа...вече съм кълбо от нерви и ще се поболея. Моля ...............

emily_darkness
05-07-2015, 13:58
Говри с него и ако нещата са така ще се наложи да го преодолееш и да продължиш напред без него. До колкото разбирам той те задушава, а това не е честно спрямо теб самата. Трябва да му обясниш как се чувстваш и да го помолиш да направи някои компромиси започни прмерно със социалните ти контакти и ако се получава преминавай все по-напред. Ако не е готов да направи компромиси тогава ще се наложи да сложиш край защото тази връзка е просто като черна дупка за теб и исмуква всичко положително,изтощава те и те прави нещастна, а ти не го заслужаваш.Успех :)

Elena3232
05-07-2015, 14:17
От чисто любопитство ,какво намери в него ? Четири години не са малко ,аз ако бях под такъв тормоз не бих могла да изтърпя толкова време.Взимай си багажа и се махай от там ,не виждам друг изход.

aaaa1234156
05-07-2015, 14:43
И аз не знам какво намерих, просто след определен период от време имам чувството,че не мога да се откъсна, пък и след като контактите ми се ограничени до минимума ... е още по-трудно. Опитвам се да събера сили и да се махна

Elena3232
05-07-2015, 15:27
Няма какво да събираш ,казваш му не съм ти куче ,не ме дресирай.Хващаш си нещата и отиваш при майка ти ако няма къде,после контактите ти ще си ги оправиш.

Gabrielkatanalice
05-07-2015, 16:01
Няма какво да събираш ,казваш му не съм ти куче ,не ме дресирай.Хващаш си нещата и отиваш при майка ти ако няма къде,после контактите ти ще си ги оправиш.

Елена е напълно права. Той не ти е нужен и трябва да му го докажеш, ако те потърси след това значи си заслужава да си с него.

paradosou
05-07-2015, 16:47
Отпиши. Би могла да имаш много по-качествена връзка.

ShitJustGotReal
05-07-2015, 17:32
Значи първо, той ти е изневерявал и то "непрестанно". Второ, прави ти проблеми за дето излизаш с приятелките си и под неговото влияние си ограничила контактите си със странични хора. Трето, нарича майка ти лека жена.
Та какво викаш намираш в него? Ако наистина смяташ, че не можеш да живееш без този нещастник изглежда имаш доста ниско самочувствие.

RapExotic
05-07-2015, 20:36
От чисто любопитство ,какво намери в него ?

Има собствен бизнес и сутрин излиза с отварянето на очите и се прибира по тъмно.

Така е, когато материалното надделява над чувствата.

HollyGolightly
05-07-2015, 21:00
Така е, когато материалното надделява над чувствата.
Хайде престани вече, това че ти явно имаш комплекси в това отношение и за това го повтаряш във всички теми как "жените гледали само материалното" не означава, че всички са така, може би в началото наистина е било по-различно. Имало е нещо, което я е впечатлило и се е увлякла. След време изпадаш в една рутина и хем искаш промяна, хем тя те плаши.

Авторке, ще бъде трудно в началото, да, ще ти липсва, да останала си без приятели и ще ти отнеме време, докато завържеш нови контакти, но ако останеш с него, нещата само ще се влошават.
Събирай си багажа и отиди при майка ти, стискай зъби и рано или късно ще ти мине. След време ще срещнеш някой много по-стойностен, който ще уважава както теб и личното ти пространство и няма да говори срещу семейството ти

RapExotic
05-07-2015, 23:08
Хайде престани вече, това че ти явно имаш комплекси в това отношение и за това го повтаряш във всички теми как "жените гледали само материалното" не означава, че всички са така, може би в началото наистина е било по-различно. Имало е нещо, което я е впечатлило и се е увлякла. След време изпадаш в една рутина и хем искаш промяна, хем тя те плаши.

В началото на връзката ни той непрестанно ми изневеряваше, доста пъти разбирах и вече му нямам никакво доверие...той е адски ревнив не ми дава да общувам с мъже, дори с приятелки се сърди да излизам. Малко по малко ограничи всичките ми контакти. Никога не ми показва любовта си,само когато сме скарани почва да се кълне и да обещава,че ме обича и ако не е с мене нямало да бъде с друга жена.

О, да, права си. Той я е впечатлил с безкрайно доброто си отношение към нея.

HollyGolightly
05-08-2015, 01:04
Нормално е да говори негативно в момента и да споменава само негативните ситуации. Няма как да не и е направил впечатление по някакъв друг начин. А може и като по-малко просто да си е падала по този вид "лоши момчета" или там както ги наричате и да и е харесвало такова поведение, все пак е била само на 18.
Не винаги нещата са свързани с материалното или финансовото полoжение на някого, а ти винаги на там ги обръщаш нещата.

TROLLDADLOLCAKE
05-08-2015, 01:13
Бягай момиче!Бях във подобна връзка 3 години и 9 месеца...Едно магаре,кон не става, както казва баба ми..И моята хубосница обещаваше,дереше се, че уж от утре всичко ще е наред,но резултат никакъв.Същите долни циркове,същите простотии, че дори в по - мащабен вариант...Накрая бях толкова изтормозен, че като скъсах с нея се напих от щастие...Тя и той определено не са "нея/него", ако ме разбираш..Един човек, когато те обича както трябва, не те кара да се чувстваш, като половин човек и не оставя съмнения за това дали те обича или не.Научих го по - лошият начин..Сега съм с ново момиче...не казвам,че е лесно..много е трудно и с нея..НО СИ СТРУВА...Троши си нервите за нещо, което си струва..а не за някакъв мухльо, който те има за даденост.

RapExotic
05-08-2015, 01:18
Нормално е да говори негативно в момента и да споменава само негативните ситуации. Няма как да не и е направил впечатление по някакъв друг начин. А може и като по-малко просто да си е падала по този вид "лоши момчета" или там както ги наричате и да и е харесвало такова поведение, все пак е била само на 18.
Не винаги нещата са свързани с материалното или финансовото полежение на някого, а ти винаги на там ги обръщаш нещата.

Е ако и е харесвало да и изневеряват и да се гаврят с нея, то темата е безсмислена. Не виждам как мъж, който се държи по този отвратителен начин може да задържи 4 години жена до себе си, освен с материално състояние.

aaaa1234156
05-08-2015, 07:18
Много яко звучи "собствен бизнес" нали? RapExotic под това не знам защо разбираш,че има скъпа кола и ме издържа материално,а израза живеем с техните как ти звучи,че е пълен с пари ли? Аман от такива хора.

RapExotic
05-08-2015, 10:10
Добре, а тогава какво хареса в него? Има куп други момчета, които биха се отнасяли с теб като с принцеса.. или няма?

Goddess
05-08-2015, 11:20
Добре, а тогава какво хареса в него? Има куп други момчета, които биха се отнасяли с теб като с принцеса.. или няма?

Хората ежедневно правят погрешни избори, повлияни от някакви емоции, които ги заслепяват. След време отрезвяват и започва да им тежи. Кое толкова те учудва ? Била е по-малка, по-наивна, влюбила се е, прощавала е, търпяла е. Често срещано. Ясно е, че никой не е перфектен и дори и да е някой, който се държи с момичето като с принцеса, пак може да му липсват качества, които към дадения момент й трябват повече и заради, които е склонна да прости много други недостатъци на друг човек. Няма логика. Просто е така, почти всяка жена си има един такъв мъж в живота и една такава връзка. А и обикновено не е толкова въпросът какви качества притежаваш, а как ги съчетаваш. Има хора (в случая мъже), които отстрани погледнато не са "стока", но се чувстваш невероятно в компанията им по една или друга причина. А има и "добри момчета", на които всичко им е наред нагледно, но можеш да умреш от скука, ако ще и на ръце да те носи.

ShitJustGotReal
05-08-2015, 18:51
Най-вероятно поредният случай, в който колкото повече третираш една жена като боклук, толкова повече й се издигаш в очите.

tuzaro
05-08-2015, 18:59
То има и жени на които им харесва да живеят така, мъжа да не ги зачита за нищо но те пак да са с него...
Ела аз да те успокоя.

sladura89
05-09-2015, 21:34
Щом толкова те ревнува и ти няма доверие значи не те заслужава! Без доверие връзките рухват, мога да те посъветвам единствено да го оставиш на време и да си живееш живота! :)

AliceSw
05-09-2015, 23:17
Годес, по мои спомени доста минаваш 20-те, няма ли някъв акъл да ти дойде в главата...

Мъжът, който обижда и изневерява в началото на връзката няма да спре. Дори и да го подтисне за известно време, значение няма. Не бих стояла там, колкото и да обичам.

autogen5864
05-18-2015, 20:12
Ти направо задаваш отговори тук. Лицемерното му поведение за пореден път ме убеждава колко е безгранична човешката безочливост. Другото, което родителите му явно са развили в него е чувство за безнаказаност. Той може да си изневерява и това не е проблем, а ти още повече го подсилваш като стоиш там. Дали те обича? Много малко вероятно, по скоро обича определени качества в теб, като липсата ти на воля. Това доста се харесва на такъв тип мъже просто защото знаят, че имат нещо сигурно. Бягай от там, живота е пред теб! Да не стане така утре да си на 25 с две деца и тогава вече ще е доста по-голяма драмата...

RosaCalvaria
05-19-2015, 03:28
Мненията на всички са еднакви и явно има защо. Този човек нито някога те е оценявал, нито пък ще го направи в бъдеще. На думи всички са силни и обикновено се сещат да „правят“ нещо повече едва когато се стигне до евентуална раздяла или нещо от сорта. И то в повечето случаи е тръшкане в земята, обещаване и кълнене, че никога повече дадено нещо няма да се повтори отново.
Бягай. Няма смисъл да стоиш там, където потъпкват собствените ти нужди и човешки права.
Веднъж откъснеш ли се, става по-лесно. Първите дни и седмици е трудно, имаш чувството, че се задушаваш, че не можеш без него и си почти готова да се върнеш там където не трябва. Но минава, наистина минава. Важното е да се заобиколиш от любимите си хора... Започни от семейството си, сигурна съм, че ще получиш подкрепа от тях, а след това се опитай да възстановиш и контактите с приятел(к)ите си и бъди щастлива.

И btw, наскоро бях прочела една статия, която вдъхва малко или много кураж и надежда след вземането на такова важно решение. Хвърли ѝ един поглед :) http://inspirational.diply.com/virginradiolebanon/a-man-found-a-mysterious-note-in-an-airportwhat-it/120600

Josefinne
05-19-2015, 15:16
Присъединявам се към мненията на останалите потребители.
Честно казано - разбирам те, няма защо да съжаляваш, че го обичаш и че си останала с него толкова дълго време. Хубавите моменти от връзката ви ще останат в спомените ти, НО е време да направиш своя избор - да преглътнеш и да приемеш негативите, защото по-вероятно е те никога да не се променят или да приемеш, че имаш шанс да бъдеш щастлива, но с някой друг.
Разбира се, в началото ще е трудно и той ще те моли да се съберете отново. Ще обещае може би всичко. Но то ще е до време, защото тези мъже (които на 31 все още живеят с техните и др. белези) никога не се променят и не порастват. Обикновено стават все по-зле и докато се осъзнаеш всички твои мечти са отлетели през прозореца, изтеглила си огромен кредит на свое име и в замяна на всичко това си станала безплатна чистачка, готвачка, перачка и детегледачка. За съжаление много мои приятели са такива.
Спри да пропиляваш живота си, време е да се освободиш от това бреме. Ще видиш, че след първите няколко месеца ще започнеш да се чувстваш много по-добре - ще излизаш и ще се забавляваш, без да се обясняваш; ще си намериш едно или няколко нови хобита, за които не е необходимо да питаш никого; ще взимаш решения сама за себе си, без никой да ти се пречка или сърди; ще бъдеш свободна да бъдеш СЕБЕ СИ и дори бих казала - да станеш себе си . Казвам това, защото много често в такива обсебващи връзки човек става такъв, какъвто се иска от него да бъде и изоставя своето истинско и вътрешно АЗ уж в името на нещо по-добро и по-пълноценно.
Дай си време и свобода, не се хвърляй и на първия обожател след това, усети живота си сама за себе си.

marilyn
05-19-2015, 16:26
Знаеш, че той няма да се промени. Време е да го оставиш, но те е страх. За жалост вече си изгубила много приятели и ще ти е трудно да възстановиш контактите си, но можеш да го направиш. Само трябва да се отървеш от тоя. И това поведение е присъщо за насилник. Това е психическо насилие, което търпиш години наред. Събираш си багажа и се махаш. Друг вариант няма.