emily_darkness
05-07-2015, 14:36
Запозахме се преди половин година и в началото всичко беше супер, пишеше ми всяка вечер и то докато един от не заспеше пред телефона/компютъра. Постоянно бяхме заедно. Носех една шапка,която той взимаше постоянно за да ме дразни и една вечер му я оставих, когато ми я върна на другия ден тя ухаеше на парфиюа му. Питах го защо я е напръскал, но той ми каза че просто така му мирише косата :д Та мисълта ми е, че след като разбра, че парфюмът ми харесва буквално се къпеше в него и на 20 метра разтояние аз го усещах. Заминах за морето за седмица и той ми пишеше през цялото време и по цели нощи. Постояно ме питаше кой харесвам, но аз бях решила да му кажа лично...Покани ме да излезем на рожденият му ден, но в последствие не стана, защото беше със семейството си. Върнах се от почивката и излязохме с компанията и той не беше същия човек. Почти не си говорихме и после започна уебната година. Той се запозна с новия си клас(в едно училище сме) и по слециално с най-добрия си приятел. От тогава той се промени коренно. Пропуши, пропи, започна да се забива с всички момичета. Продължаваше да ми пише, но си личеше че вече не същият. После разбрах, че се забива и с дрги момичета и се почувствах ужасно...Накрая спря да ми пише и разбрах, че е тръгнал с друго момиче. Приех го мого тежко и ме заболя наистина. Това момиче му изневери на първата седмица и те се разделиха а кратко, после пак се събраха , но той вече не беше същият с нея. Вече не му пукаше за нея. Реших че ако спра да го виждам ще преодолея всичко и ще го забравя, но не стана. Опитах да тръгна с друг за да го забравя, но бързо скъсахме, защото неисках да го лъжа просто се чувствах като пълно чуовище. После още 3 месеца не го бях виждала и всичко беше наред до момента в който не го видях и всичко се върна толкова бързо,че ми дойде като гръм от ясно небе. Той отово е с нея, но само защото му е скучно и всичко е толкова объркано. Той вече е от момчетата а които не им "дреме" и е с нея за ебавката постоянно се карат отминава я като пътен знаки т.н Но все пак връзката си е тяхна, а и съм на мнение че тя го заслужава ащотот постояно прави глупости напива се натиска се с други момчета/момичета и всеподобни глупости.Мисълта ми е, че имам все още много силни чувства към него и явно нищо не върши работа за да го забравя.Искам си старите отнощеия с него и искам старото свясно момче в което се влюбих.Знам, че е добър в спорта който тренира и ми ужасно гадно като знам, че пуши и пие за да се прави на интересен и ми сподели, че е бил тормозен преди и не съм си представяла, че би могъл да се превърне в това което е в момента само заради някой който му влияе зле. Съжалявам за романа просто се отчайвам, защото нито мога да продължа напред нито да върна времето назад и все повече и повече се чувствам аз виновна, че той се промени и сякаш аз съм го изпуснала и не съм била до него за да не стане такъв сега и повече от всичко на света си го искам обратно. :( ;-;