View Full Version : Трябва да умра
Mrazq tozi 6iban jivot
05-11-2015, 06:13
Искам да умра.Този живот е шибан.Мразя и бог и спокойно мога да кажа не ме е страх от бога той е един пикло. Сега съм на 17 години допреди 1 година баба ми живееше с нас а не исках да живее с нас,всяко поколение трябва да е само.Имам сестра на 23 а исках брат толкова много ли исках.По-добре да имах брат който всеки ден да ме спуква от бой но да имах брат.А какво е това какво е това е един шибан свят така че ако някой ме убие само ще съм му благодарен че ме е отървал от всички мъки.Аз съм един тъпанар,идиот,куци син.Вече съм богохулник.Не мога повече така.Всичко получава сестра ми а тя и работи.
И да умра никой няма да забележи да се гордеят с дъщеря си.Да ви кажа ли защо не се гордеят със сина си и не искат да чуват за него.
Понеже имам Гадже. Ейто за това.А какво е постигнала тяхната дъщеря да изкарва по 1700 лева на месец.
Не ме е страх от бог не ме е страх,бог трябва да се бой от мен защото вече не се боя и убия някого.
Ходя на църква,не ходя там да се моля.Там проклиням бог.Даже откраднах и свещ от там.Бог не ми е дал нищо от това което исках а сега аз ще му отнема всичко.
Той е слабак и ще загуби всички.Всичко което има.
Чудите се дали съм луд ли:Да луд съм,по гаджето ми.
Знам че ще почнете да ме псувате така че давайте.Аз съм куци син.Давайте.
DEPRE$$ED OCEAN
05-11-2015, 18:52
Първо бог не съществува второ какво те ебе за вашите или мнения общо зето ? като станеш по голям се изнасяш и си готов. а и https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo
До papugai анала ми е твой скъпи.
Mrazq tozi 6iban jivot
05-11-2015, 19:07
Първо бог не съществува второ какво те ебе за вашите или мнения общо зето ? като станеш по голям се изнасяш и си готов. а и https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo
До papugai анала ми е твой скъпи.
Не знам дали съществува викат че съществува и аз му обявих война.И сестра ми е една идиотка казва на Гаджето си че съм я удрял и от време на време гаджето и вземе мен да ме бие.
Не знам дали съществува викат че съществува и аз му обявих война.И сестра ми е една идиотка казва на Гаджето си че съм я удрял и от време на време гаджето и вземе мен да ме бие.
Да си виждал доказателство ,че съществува Бог ? Това ,че си обясняваме неща който са не обясними и решаваме ,че Бог го е направил така ,че само се унижаваш като ходиш в църквата. Сестрати е к*рва и върти всички освем теб на малкия си пръст и понеже не успява да те контролира започва да лъже за да ти причинява болка. Щом лъже я удари найстина и кажи на гаджето й ,че преди е лъгала ,а сега наистина си я ударил. Ако скочи на бои бий се.
LoadRunner
05-11-2015, 19:50
FemaleEyes пак изпълзя
NomNomNom
05-11-2015, 19:51
неее това са Dimitar LM и Martyyyy2 :D
и онзи bomer00, нещо подобно :д
LoadRunner
05-11-2015, 20:00
как разбра
този бомар иначе си е тъпичък
NomNomNom
05-11-2015, 20:11
те такива теми обсъждат, особено за старото поколение, а димитър пък с тази дъщеря :д
а мартууу, май той беше всяка седмица с различен сюжет в темата, ама може и да беше някой друг от тяхната свита :д
per-dead
05-11-2015, 20:16
FemaleEyes пак изпълзя
+++
П.С:
и аз бих ти изплющяла един зад врата, ако съм на мястото на гаджето на сестра ти и някой си пикльо на 17 говори, че с нищо не е заслужила това, което има. Не вярвам само да си е щракала с пръсти за 1700 кинта заплата.
Я върви обявявай войни в някоя психиатрична болница.
Залагам стотак, че това е или Dimitar LM или Martyyy, сигурен съм на 100%!
Хах, точно това си помислих и аз. ;д
Martyyy2
05-12-2015, 05:58
Залагам стотак, че това е или Dimitar LM или Martyyy, сигурен съм на 100%!
Кога мога да си взема стотачката ?
как разбра
този бомар иначе си е тъпичък
То и майка ти проституира.
То и майка ти проституира.
Абе той и баща ти теб те е избърсал в пердето, ама майка ти не е издържала и те е изяла - и ето те и теб. Деба изпадналия сперматозоидец.
Хи хай назе хи ха ху тън тън тън.Май лов смит аааа биг масхей гарет сей.Силми пли бам бам аналде байс.Чейври дай ингел хистору.Барит мартун луфтер кивин да клосет.
Mrazq tozi 6iban jivot
05-12-2015, 12:32
Да си виждал доказателство ,че съществува Бог ? Това ,че си обясняваме неща който са не обясними и решаваме ,че Бог го е направил така ,че само се унижаваш като ходиш в църквата. Сестрати е к*рва и върти всички освем теб на малкия си пръст и понеже не успява да те контролира започва да лъже за да ти причинява болка. Щом лъже я удари найстина и кажи на гаджето й ,че преди е лъгала ,а сега наистина си я ударил. Ако скочи на бои бий се.
Да благодаря ти много че,ме посъветва да я ударя.Гаджето и ме спука от бой.
Егати тъпанара си. Като мразиш семеиството си кой те кара сега на 17 да живееш при тях? Ами нали е най-лесно те да дават парите и да ги оплюваш за това знам какво е да имаш по-голям брат аз самия имам и повярваи ми ако ги мразеше ти сега нямаше да живееш с тях
dreamwalker
05-14-2015, 18:55
Поне да бяха интересни... Единен организъм са.
Pe6oskeiborda ги превъзхожда във всяко отношение.
Mrazq tozi 6iban jivot
05-14-2015, 19:06
Егати тъпанара си. Като мразиш семеиството си кой те кара сега на 17 да живееш при тях? Ами нали е най-лесно те да дават парите и да ги оплюваш за това знам какво е да имаш по-голям брат аз самия имам и повярваи ми ако ги мразеше ти сега нямаше да живееш с тях
ti pyk kakvo iska6 na 17 godini sym nqma kyde da rabotq i pari ina4e s golqmo ydovolstvie se maham.Gadjeto na sestra mi i neska me be6e bil a maikami i ba6tami se radvat.
Ela za malko na moe mqsto neska tozi 6iban idiot gadjeto na sestrami daje mi posini kraka,ry4ete i korema.
Nqkoi 6te mi dade li syvet kakvo da pravq pone s gadjeto na sestra mi zada ne me bie.
dreamwalker
05-14-2015, 19:10
Левски до гроб.
dreamwalker
05-14-2015, 19:32
Хи хай назе хи ха ху тън тън тън.Май лов смит аааа биг масхей гарет сей.Силми пли бам бам аналде байс.Чейври дай ингел хистору.Барит мартун луфтер кивин да клосет.
Георги З. знае ли, че използваш неговата снимка като профилна?
michellepj7998
05-15-2015, 05:42
Ъммм. Незнам какво да кажа по-скоро ще си замълча. Ти не обясняваш нищо,това за пърите си истинска злоба и завист. Злобей си, но с това не постигаш нищо.Неможе пърите да са проблема. Кажи другото
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:11
Ъммм. Незнам какво да кажа по-скоро ще си замълча. Ти не обясняваш нищо,това за пърите си истинска злоба и завист. Злобей си, но с това не постигаш нищо.Неможе пърите да са проблема. Кажи другото
Проблема не са ми парите а че тъпото и гадже ме бие.А тя му вика че аз съм я удрял,псувал.
+1
Не ме е страх от бог не ме е страх,бог трябва да се бой от мен защото вече не се боя и убия някого.
Ходя на църква,не ходя там да се моля.Там проклиням бог.Даже откраднах и свещ от там.Бог не ми е дал нищо от това което исках а сега аз ще му отнема всичко.
Той е слабак и ще загуби всички.Всичко което има.
Ти побъркан ли си или да ? ... Чудя се как си си хванал гадже ... ;х
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:18
+1
Такива хейтъри като тебе не понасям
https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI ейто тази песен е специално за теб.
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:18
+1
maikti lesbiika li e ili da
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:20
+1
i ne si misli 4e vqrvam v bog.Kazvat 4e ima i az re6ih da si napravq voina s nego.
Da jivee luchifer
Da jivee Satanata
maikti lesbiika li e ili da
Научи се да пишеш ;) ... изключи този интернет и прочети някой правописен речник ... ;)
Също така как ще обиждаш сестра си ? Момичето има работа и е успяло в живота ! Вместо да се радваш за нея ти я обиждаш тука .... ти не си човек.
i ne si misli 4e vqrvam v bog.Kazvat 4e ima i az re6ih da si napravq voina s nego.
Da jivee luchifer
Da jivee Satanata
И как ще си направиш война с нещо което не съществува ? :D
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:33
Научи се да пишеш ;) ... изключи този интернет и прочети някой правописен речник ... ;)
Също така как ще обиждаш сестра си ? Момичето има работа и е успяло в живота ! Вместо да се радваш за нея ти я обиждаш тука .... ти не си човек.
Az ne q obijdam tq kazva na gadjeto i 4e sym q obidil ili ydaril i posle gadjeto i me spykva ot boi.A az ne q obijdam i ydrqm.Tq lyje
Mrazq tozi 6iban jivot
05-15-2015, 06:34
И как ще си направиш война с нещо което не съществува ? :D
Psuva6 dokato ne pobedi6
ti pyk kakvo iska6 na 17 godini sym nqma kyde da rabotq i pari ina4e s golqmo ydovolstvie se mahamGadjeto na sestra mi i neska me be6e bil a maikami i ba6tami se radvat.
Ela za malko na moe mqsto neska tozi 6iban idiot gadjeto na sestrami daje mi posini kraka,ry4ete i korema.
Nqkoi 6te mi dade li syvet kakvo da pravq pone s gadjeto na sestra mi zada ne me bie.
Ами издебни го в гръб с нещо вашите какво мислят по въпроса че тоя те бие? ако искаш може да се оплачеш и в полицията
Mrazq tozi 6iban jivot
05-18-2015, 08:31
Ами издебни го в гръб с нещо вашите какво мислят по въпроса че тоя те бие? ако искаш може да се оплачеш и в полицията
ne im pyka na roditelite mi 4e toq boklyk me bie vseki den kogat me vidi me bie.Oplakah se ama ne me prieha na seriozno.
Mrazq tozi 6iban jivot
05-18-2015, 08:33
opitah se vednyj da go izdebna v gryb ama togava me razbi
Лошо е че не ти вярват що за родители са това
А за ония боклук отиваш в РПУ и ако имаш опдадени 3 жалби го затварят
Mrazq tozi 6iban jivot
05-18-2015, 15:35
Лошо е че не ти вярват що за родители са това
А за ония боклук отиваш в РПУ и ако имаш опдадени 3 жалби го затварят
Typi roditeli sa
E kakvo ti kazvam ve4e sigyrno 12 pyti se oplakah i ne me priemat na seriozno ve4e se otkazah da podavam jalbi.
Ами има си прокоратура , съд и тн
И си вземи бокс или спрей палка електрошок в кране случай - неизбежна самозаштита!!
bii my edna 4ikiq i e gotov
О, Боже мой! На колко години сте ми, момченца? Или пък има и момиченца в "компанията"? На 9-10 години? Сериозно ли си измисляте истории? Е, то като нямате друга работа! :D Е, поне седнете и прочетете малко от учебника си по Бълг. език вместо да пишете във форумите простотии! :) Един ден ще ми благодарите! Айде сега започвайте с обидите! :D Жалки сте! :D Искрено съжалявам родителите Ви и учителите Ви! :) :( :D
ronaldinio337
05-20-2015, 07:17
putka, li si...
maj li si...
kopuvai palka i go prebivai,
ydrqi kolkoto silno moje6, 6toto ako ne ydrq6 toi 6te te nabie :)
http://pushka.eu/product/%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D 1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D 0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-3-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB
О, Боже мой! На колко години сте ми, момченца? Или пък има и момиченца в "компанията"? На 9-10 години? Сериозно ли си измисляте истории? Е, то като нямате друга работа! :D Е, поне седнете и прочетете малко от учебника си по Бълг. език вместо да пишете във форумите простотии! :) Един ден ще ми благодарите! Айде сега започвайте с обидите! :D Жалки сте! :D Искрено съжалявам родителите Ви и учителите Ви! :) :( :D
Вие 9-10 годишниие не се ли усетихте че се издадохте сами деца?
JustOneKid
06-01-2015, 07:15
ебаси лудия ;д
kaRamella
06-08-2015, 23:39
ем аре де.
yamaha436
06-09-2015, 00:04
Не богохулствай боклук такъв! Ако нямаш какво хубаво да кажеш по добре не казвай нищо,няма как да говориш,че Бог не съществува дръж си мнението за теб стани вярващ и всичко ще се нареди,Бог може да не ти помага за да ти даде урок как да се оправяш сам!
Mrazq tozi 6iban jivot
06-09-2015, 06:31
nqma smisal otkazah se ve4e my se davam bez da se pazq napravo da me bie
po silen e i nqma smisal
sexybieber94
06-10-2015, 16:25
Добре, малко преувеличаваш.
Няма родитетли, които да се радват, че бият детето им.
Elena3232
06-10-2015, 17:51
Щом знаеш какво трябва да направиш ,защо не действаш по въпроса ? лол
LazyMalo
06-11-2015, 06:09
Trqbva da vqrva6 , za vseki slu4ei
Sanikons
06-11-2015, 10:55
Човек , животът си е твой и му се наслаждавай , така или иначе ще пукнеш . Явно не искаш да умреш защото досега щеше да си мъртъв , а и стига си драматизирал . Ти какво мислиш , че животът е цветя и пеперуди ? пфффффффф... Всички от нас имат трудни моменти , самият живот си е изпитание . Ако не ти допада това си прави каквото знаеш . Arrivederci !