Влез

View Full Version : Доведените ми братя и сестра

Pink_Fluff_Panda
05-11-2015, 09:07
Ами.. Здравейте.. от година и половина майка ми и баща ми се разделиха... в началото ми беше много тежко.. Майка ми си има приятел, а той- 2 малки деца- момчета, едното на 8, а другото на 6. По- малкия (на 6) постоянно ми влиза в стаята, рови във всичко което намери, дори ми скъса няколко страници от уч. тетрадки в даскалото. Винаги се прибирам ужасно уморена от училище, пиша си домашните, вечерям и трябва да си лягам :( Не стига че нямам време, а пък трябва и да се грижа тоя да не счупи нещо. С по- големия нямам проблеми. Той си седи на лаптопа и си цъка нещо... Също и когато е събота (а аз нали си лягам 'мнооого' рано в петък вечер XD XD XD XD ) спя до... е, веднъж си спах до 15:00.. вие си правете сметката XD и тия, в 6 сутринта, идват, отварят леко вратата, и като камери ме наблюдават- никакво лично пространство :( Веднъж ката им се разкрещях за това, казали са на баща им че ги е страх от мен. Но продължиха.... моля ви, помогнете ми как да се оправям с тия комари!?? :(

А сега за доведената ми сестра. Баща ми също си има приятелка (Обожавам я, винаги си говорим, обичаме и еднакви неща) Тя си има дъщеря (е не, оставаше и да е момче XD) която е на 7. Проблема е, че иска да бъде като мен. Майка й и прави вечеря, тати ми прави нещо друго (понякога ми купува, наприменно хот-дог, когато е бил на работа) и аз си го ям. И детето казва: И аз искам като на кака! Ама не може!!! Започна да гледа същото като мен (не, не са 50 нюанса черно ли там каквото беше XD ) а.. за пример страшни филми. Аз съм си руса, и понякога нося неонови дрехи. Нали ги знаете? Тези в електриковото жълто, оранжево т.н. А тя, нали като мене започна да носи същите дрехи (ама буквално- нося черни кецове- и тя; нося синя риза- и тя; макар и да е малка.. ) И ъмм.. проблема ми е че ме копира. Някакви съвети за тия тримцата?

Martyyy2
05-11-2015, 09:32
За тези 2 малки не ги гледай да не си детегледачка а за другото където те копира не знам

Pink_Fluff_Panda
05-11-2015, 09:50
Мерси!

DEPRE$$ED OCEAN
05-11-2015, 18:47
Говори с майка си за тия двамата или почни да ги биеш а за малката остави я да ти се радва :)

kaRamella
05-11-2015, 22:16
Абе малката не ти е проблем, няма си още собствен стил детето и ще си те копира , защото те харесва. Това до някъде е плюс.
Двата комара-дедективи ...........гр...... наистина досадно... Мислила ли си да си заключваш стаята? Обясни на майка си , че са пакостливи, че са ти разкъсали тетрадката и примерно в даскало са ти направили забележка за това и тем подобни умилквания и може да ти изкара ключ и да не се притесняваш за личните си вещи.

EffinSick
05-21-2015, 20:01
Малкия го ошамари :Д или кажи на майка си да каже на приятеля си да си стяга децата и да ги научи на възпитание докато са малки
А за момиченцето не знам, в смисъл малка е нормално да иска да ти подръжава, но е просто фаза спокойно.
Ще ти се наложи да потърпиш известно време.

tonybadams
05-24-2015, 21:41
превърти си малко и го гледай https://www.youtube.com/watch?v=D_Uzof31n6Y

няма как да ти пиша на лични.Децата са индигови и са хиперкативни.То не е лесно,човек да се справи.
НО анй-добре не губи контрол ,за да те слушат.Бъди властна и се контролирай.

waazap
05-27-2015, 07:06
Всичко това е временно. Доведените ти братя са все още малки и не осъзнават как се чувстваш. Според мен ще е по-добре,ако се държиш по-мило с тях и им обръщаш внимание. Ако им се караш и се отнасяш гадно с тях ще става по-зле ,защото те са деца и искат внимание. Колкото до момиченцето- защо се дразниш толковс? Да не би ти когато си била по-мъничка си нямала модел на подръжание? И това е временно и напълно нормално. Харесала си те е и иска да е като теб. Лично аз не намирам нищо лошо в това дори е сладко. Разбирам,че се дразниш от това,че тя иска да е като теб,но я по-весело! Не е ли това по-добрия вариант,а не да те мрази.

Неймар
05-27-2015, 09:27
Ами.. Здравейте.. от година и половина майка ми и баща ми се разделиха... в началото ми беше много тежко.. Майка ми си има приятел, а той- 2 малки деца- момчета, едното на 8, а другото на 6. По- малкия (на 6) постоянно ми влиза в стаята, рови във всичко което намери, дори ми скъса няколко страници от уч. тетрадки в даскалото. Винаги се прибирам ужасно уморена от училище, пиша си домашните, вечерям и трябва да си лягам :( Не стига че нямам време, а пък трябва и да се грижа тоя да не счупи нещо. С по- големия нямам проблеми. Той си седи на лаптопа и си цъка нещо... Също и когато е събота (а аз нали си лягам 'мнооого' рано в петък вечер XD XD XD XD ) спя до... е, веднъж си спах до 15:00.. вие си правете сметката XD и тия, в 6 сутринта, идват, отварят леко вратата, и като камери ме наблюдават- никакво лично пространство :( Веднъж ката им се разкрещях за това, казали са на баща им че ги е страх от мен. Но продължиха.... моля ви, помогнете ми как да се оправям с тия комари!?? :(

А сега за доведената ми сестра. Баща ми също си има приятелка (Обожавам я, винаги си говорим, обичаме и еднакви неща) Тя си има дъщеря (е не, оставаше и да е момче XD) която е на 7. Проблема е, че иска да бъде като мен. Майка й и прави вечеря, тати ми прави нещо друго (понякога ми купува, наприменно хот-дог, когато е бил на работа) и аз си го ям. И детето казва: И аз искам като на кака! Ама не може!!! Започна да гледа същото като мен (не, не са 50 нюанса черно ли там каквото беше XD ) а.. за пример страшни филми. Аз съм си руса, и понякога нося неонови дрехи. Нали ги знаете? Тези в електриковото жълто, оранжево т.н. А тя, нали като мене започна да носи същите дрехи (ама буквално- нося черни кецове- и тя; нося синя риза- и тя; макар и да е малка.. ) И ъмм.. проблема ми е че ме копира. Някакви съвети за тия тримцата?

4ykni gi i dvamata po dupeto s edin penis i sa gotovi