Влез

View Full Version : как?

sp0rt666
05-11-2015, 23:46
дайте съвет какво да направя?

харесвам едно момиче, знам я от година някъде- смисъл само сме се виждали( и то доста често) ,но никога не сме си казвали и дума. Всеки път поглежда към мен и само като погледите ни се срещнат веднага се завъртва на другата страна.. ;дд ... аз пък нали съм си срамежлив не знам ако я заговоря да ли няма да изглеждам смешен, че толкова време не съм и казал и думичка... , но наистина много ми харесва, а и ми е някакво "тъпо" да не ме одреже да не ми каже я се разкарай. нз как да подходя..

SHPAIdURmeN
05-12-2015, 14:23
Човек, писал си тази тема в 02:46, не мислиш ли че вече си е време да се престрашиш ?

Да кажем, че не си се заблудил и наистина е такава ситуацията каквато я описваш. Предполагам, че училище се засичате, ако е така, проучи кой клас е а у, кои са й приятелите, ако случайно успееш да разбереш какви хобита има ще е чудесно.
В случай че си забравил как се комуникира с хора ти давам един guide
1. Отиваш
2. Казваш Здравей (или каквото и да е било), следиш й реакцията, като гледаш същевременно и своята да овладееш.
3. След това здравей, дадения човек ще се чуди защо си му го казал, измисли някаква причина, защо си отишъл при нея, можеш да се направиш на ударен и да я попиташ каквото и да е било. Пример, ако сте в дас., " коя стая къде се намира", ако Ви е малко училището " дали е виждала еди кой си даскал " , к'вот ти хрумне, колкото и тъпо да звучи (е гледай да не е баш простотията).
4. Тази стъпка продължа според това, какво си избрал да кажеш в 3та стъпка.
5. Да кажем че си казал нещо и тя ти е отговорила. Следва да се запознаеш с нея, " между другото аз съм еди кой си, тя "о, така ли, а аз блаблабаблабла", докато се здрависвате може да й зададеш някъв въпрос от рода на кой клас е, т'ва го правиш за да видиш колко дълго би се задържало здрависването по м/д ви, ако тръгне да си маха ръката, я оставяш.
и т.н. и т.н.

През цялото време докато протичат тези всичките стъпки, които могат и повече да са, се опитай да не спичаш, защото лесно се намирисва от създанието пред теб, дори и то да се срамува.
Друго, наблюдавай й реакциите през цялото време, обаче да не наблюдаваш, там, където би било невъзпитано. Добра идея е да я гледаш в очите, но не й толкова продължително като един обсебен или психопат не е добра идея, да си създаваш този образ за първо впечатление.

Ако така се случи, че буквално ти каже ' я се разкарай ' и тя си стой на мястото, кажи й с усмивка на лице(тип хумор, заиграване, но в същото време сериозност), тя да се разкара защото й си на пътя.
Това би я подразнило, по положителен начин.

dreamwalker
05-12-2015, 15:03
Толкова ли е трудно просто да ѝ кажеш "Здравей, може ли да се запознаем?". Трябва да си тотален морон, за да не проведеш някакъв прост разговор с човек, който иска да се запознаете - проява на елементарно възпитание е.

Освен ако не се казваш Gollum. Тогава очаквай откази.

sp0rt666
05-12-2015, 22:41
За протокола, не се засичаме в училище...

"Толкова ли е трудно да и кажеш здравей...."

Въпроса ми е не да ли е трудно да и кажа здравей, ами Че за толкова време сиг около 9 месеца, сме се засичали често, аз съм поглеждал към нея тя към мен, но нищо не сме си казали... нз да ли няма да и се стори СТранно и смешно,че изведнъж след като толкова пъти съм я виждал чак сега я заговарям...

galaxy29
05-13-2015, 00:53
ми не е тъпо, ама си го избий от главата тва твое смущение, щото ако не си го, ще изглеждаш неуверен, а това е по-вероятно да не е плюс и престани да го мислиш толкова, просто действай, пък ако стане... стане, ако не стане... може да пробваш пак, ако не... боли те
може да и кажеш 'не мислиш ли, че е време да си кажем здрасти' :д

SHPAIdURmeN
05-13-2015, 14:25
Ти си невъзможен. Горе, момичетата ти написаха какво да правиш, да, момичета и щом те не са сметнали, че няма да изглежда крийпи, значи е така !

sp0rt666
05-13-2015, 16:52
окей окей! Ще пробвам, следващия път като я видя я заговарям, пък квото стане!

Всъщност една малка подробност не съм написал, а тя е,че: Първо опитах да се запозная с нея през фб, но така и не ме огря... само "seen" и толкова.. :(

tonybadams
05-13-2015, 23:48
За да не се мъчиш толкова.Пиши ми и ще ти кажа как седят нещата според подвижните звезди.
Неподживните не ги бъркай те за друго се отнасят.
Ако имаш смелост де !

dreamwalker
05-14-2015, 03:48
окей окей! Ще пробвам, следващия път като я видя я заговарям, пък квото стане!

Всъщност една малка подробност не съм написал, а тя е,че: Първо опитах да се запозная с нея през фб, но така и не ме огря... само "seen" и толкова.. :(

Това поведение е жалко.

102thedream
05-14-2015, 09:56
Толкова ли е трудно просто да ѝ кажеш "Здравей, може ли да се запознаем?".

? може ли да се запознаем ? сериозно ?

dreamwalker
05-14-2015, 10:14
? може ли да се запознаем ? сериозно ?

Несериозно.

102thedream
05-14-2015, 10:19
само дето на момчето не му трябва несериозен съвет

dreamwalker
05-14-2015, 10:24
само дето на момчето не му трябва несериозен съвет

Fail.

102thedream
05-14-2015, 10:26
виждам кой е фейла
може ли да се запознаем
само едно моля те да се запознаем е по-добро

SHPAIdURmeN
05-14-2015, 10:27
Fail.
Fail, ти не той

dreamwalker
05-14-2015, 10:28
Fail, ти не той

Защо?

SHPAIdURmeN
05-14-2015, 10:33
Защо?
Хайде да не се правиш на гламав.

П.П. Не ме занимавай повече, за да не оспамим темата.

dreamwalker
05-14-2015, 10:35
Хайде да не се правиш на гламав.

П.П. Не ме занимавай повече, за да не оспамим темата.

Защо?