Влез

View Full Version : Пиърсинг под езика

Beauty-99
05-13-2015, 20:38
Здравейте,значи имам няколко въпросчета за тези които са се дупчили сами.И моля тея които ще мрънкат защо не отида в студио да ми я сложат да си замълчат!Значи аз днеска се дупчих сама ама нищо не направих.Първо се дупчих с обикновенна игла и стана иглата излезе,ама после като изкарах иглата и неможах да вкарам обицата.После пробвах пак,само че си взех една игла за инжекции от аптеката и я вкарах и пак излезе от другата страна и я вкарах и по навътре мърдах я напред назад,ама после като я изкарах текна малко кръв ама пак неможах да вкарам обицата и сега много ме е яд,че само се дупчих а накрая нищо не стана.Не ми се ходи на студо,не ми се дават пари сега събирам за друго,а и много мои фр са се дупчили сами и то по няколко пъти и нищо не е станало затва реших и аз да пробвам,ама не стана.Та въпроса ми е как като изкарам иглата да вкарам обицата?А и то попринцип има ли някви размери за дебелината на обеците?Моята обица е малка,такава като халкичка,но не е подкова и е с топченца.А и да кажа,че това ми е за първи път под езика,а на езика също нямам ама и неискам там.

tori
05-13-2015, 21:45
Щото си проста, ето защо не се получава. Има си хора за всичко - отиваш във студио и те пробиват. Как с игла за инжекции, ти чуваш ли се?! Най-малкото тва е значително по-тънко, отколкото обецата. Обикновената игла, с която се шият стари чорапи е същата работа. Трябва да искат IQ тест в аптеките, за да продават консумативи вече. Тия глави не са ви дадени само за украса. Утре пробвай със клечка за зъби, по-може да се получи нещо.

AliceSw
05-13-2015, 21:57
Исках да напиша отговор, че е грозно...но съм потресена и колко тъпо може да е...по моето време уж беше на мода, ама и тогава си беше грозно...ако "иглата за инжекции" е абокат, авторът е некадърен, че не знае как да сложи обецата...ако обецата не е титаниева, не е за пиърсинг под езика и е решил да си я слага в устата е идиот...

Lourenço
05-14-2015, 17:32
1. ^ yep!
2. Щом много твои "фр" са се дупчили сами, защо не питаш тях?