Влез

View Full Version : Не знам какво става

iaroycee
05-14-2015, 17:32
Здравейте! Извинявам се ако вече има подобна тема, но наистина не знам какво да првая и към кого да се обърна. Много съм объркана и се чувствам изключително зле. Проблемът ми е следният. С приятеля ми сме заедно от 2 месеца. Аз съм на 17, а той е на 21, ако това е от значение. В един момент всичко е наред, разбираме се много добре и не мога да се оплача от нищо. В друг момент обаче изведнъж решава, че ще спре да ми пише, спира да ми вдига телефона...като се видим случайно през този период дори се прави, че не ме познава. Без да сме се карали, без да сме се виждали в блезост до дните, когато това се е случило, без да съм направила нещо той просто спира дори да ми отговаря на съобщенията. Това се случва за втори път вече. При първият се оправихме след около седмица и разбира се аз настоявах да ми каже какво става. Оправданието му беше, че се чувствал зле, защото имал чувството че не ми обръща внимание и че му се сърдя, понеже се виждаме около веднъж на седмица, защото той учи в друг град. На мен това не ми е никакъв проблем, напълно го разбирам и никога не бих му се разсърдила, защото не се виждаме всеки ден. Сега пак сме в същото положение. Вчера си писахме до обяд и след обед той отново реши, че ще спре да ми отговаря. Наистина не мога да го разбера, всеки път аз трябва да настоявам да ми каже какво става. Не искам пак аз да го търся, имам чувтвото че му се натрапвам, а той не иска да говори с мен. Мисля да го оставя няколко дни и да не му пиша. Трябва ли пак аз да поема инициативата да разбера какъв е проблема, защото това неведение наистина ме убива. Вие как мислите и били ли сте в такава ситуация? Ще съм много благодарна, ако ми датете правилни съвети и мнения. :)

GLaDOS
05-15-2015, 02:55
Кажи честно! Защо пишеш тема тук? Не,защо въобще се връзваш на тоя тип?

tonybadams
05-18-2015, 15:14
Връзката ви е несериозна.Липсва истинска любов,доверие и приемане на доброто и лошото от отсрешната страна.
Явно не си се допитала до женската си интуиция и се чудиш какво става.

Явно човека не е за теб и те измъчва с поведението си.

wankata7
05-23-2015, 20:07
Остави го сега ако продължите така ще се привържеш повече и ще ти е доста по гадно.Проблема предполагам идва от там ,че е свикнал да го търсиш и знае ,че никога няма да го оставиш .