PDA

View Full Version : Въпрос към момичетата

DeaglePower
05-16-2015, 12:16
За или против сте космите на краката при момчетата? Понеже аз съм на 16 и обмислям да си ги премахна или поне скъся.

NomNomNom
05-16-2015, 12:18
за космите
скъсени всъщност са също ок, междинен вариант, ако си по-космат и се притесняваш
не се кефя на гласки мъжки крака

anonymous908491
05-16-2015, 12:18
Момичетата харесват и момчета без топки, вземи ножиците и действай

Rabalka
05-16-2015, 12:35
Без косми ми изглежда адски геиско

marilyn
05-16-2015, 14:16
Зависи. Като цяло за космите при мъжете много зависи от това дали си супер космат. Има момчета, които нямат много косми и не им е нужно да си епилират гърдите, ръцете и краката примерно. Но други са страшно космати, тогава е добре да се махнат.

DeaglePower
05-16-2015, 22:58
На мен въпроса ми е основно за краката, защото имам бая косми. Иначе ръцете, гърдите и корема ги изключвам за бръснене и обезкосмяване.

Rakshy
05-17-2015, 01:31
Можеш да ги разделиш на 3 категории:
- не им пука за космите ти - викам, че това са към 20тина % от другия пол / това са хората, които биха казали, че да махнеш космите е педалско и т.н.)
- нямат проблем да имаш, стига да са къси и да не са много гадни - 30тина %
- мразят космите :D /тук сложи по-малки момичета главно и тъпи минети :D /

*цифрите не са обвързани с проучване и са базирани на нещо като предположения*

направи си сметката дали ти пука или не

kalpazanka
05-17-2015, 07:37
При мъжа е позволено да се бръсне само брадата. Изключения се допускат и за подмишниците. Оттам нататък всяко друго *старание* е подозрително.

marilyn
05-17-2015, 08:06
Авторе, виждаш ли, въпрос на вкус е. Някои жени си харесват космати, други харесват епилирани.

kalpazanka
05-17-2015, 08:08
marilyn, просто след една определена възраст приоритетите и съответно изискванията се променят ;)
Малките ще го разберат след някоя и друга година :)

marilyn
05-17-2015, 15:22
marilyn, просто след една определена възраст приоритетите и съответно изискванията се променят ;)
Малките ще го разберат след някоя и друга година :)

Със сигурност ти гледаш на първо място други неща, а космите са някъде по-назад в листата с изисквания. Ама няма човек, който да ме убеди, че външния вид не е важен. Важен си е и прави впечатление. Аз мъжО си го обичам всякак, ама като е епилиран, повече ми харесва - факт.

kalpazanka
05-17-2015, 18:13
^МъжО не беше епилиран, като се запознахме. Няма да изискам от него да бръсне крака, ръце, гърди. Само подмишници, а ако иска- и гениталии.
Устройва ме да съм *гладката* в двойката. :D

Моля да се има предвид, че съм расла и в друго време ;) С Тутанкамон и Лили Иванова бяхме в една група в детската градина.

marilyn
05-17-2015, 18:37
Моля да се има предвид, че съм расла и в друго време ;) С Тутанкамон и Лили Иванова бяхме в една група в детската градина.

:razz: :razz: :razz:

Косми в областта на междукрачието пък съвсем не приемам аз!

Данита
05-23-2015, 00:58
За или против сте космите на краката при момчетата? Понеже аз съм на 16 и обмислям да си ги премахна или поне скъся.

Твой си е избора.