Влез

View Full Version : Искам и аз да съм красива

Euphoria22
05-17-2015, 17:36
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и имам сериозен проблем с черните точки, пъпките и кожата. Кожата ми е много мазна, имам черни точки по носа,брадичката,бузите и челото и не знам как да ги махна, защото са в дълбочина. Пъпки имам малко,само около черните точки. В града ми няма козметик и дерматолог точно затова пиша тук. Ако може някой с повече опит да ми предложи маски или нещо подобно... :)

marilyn
05-17-2015, 18:21
Отиди на козметик в по-голям град. Посети личния си лекар, вземи направление за дерматолог и отиди в друг град. С направление ще платиш само такса в размер на 2.90.

Направи си парна баня на лицето, сложи да заври вода и хубаво се напари. След това си почистваш черните точки. Имаше май и някви лепенки, които уж помагали, ама не съм ги пробвала.

ameli
05-17-2015, 19:06
С направление ще платиш само такса в размер на 2.90.

Потребителска такса се плаща над 18г, което значи, че с направление не се плаща нищо (щото е на 13)

Аз не мисля, че е такъв проблем, на тази възраст всички изглеждат така, с времето ще мине. Почиствай кожата си всяка вечер (поне) с хубав продукт, прави си маски, хапвай здравословна храна и ще се оправиш.

marilyn
05-17-2015, 19:19
Потребителска такса се плаща над 18г, което значи, че с направление не се плаща нищо (щото е на 13)

Тва съвсем го забравих. :D Права си, няма да плаща.

Ако има сериозен проблем с акнето, ще трябва да посети лекар. Иначе за няколкото пъпки... acne out казват, че помага. На 13 и аз много се ядосвах, че имам пъпки, но минават. Сега след години даже съм забравила, че съм имала. Не съм с най-перфектната кожа на света, но нямам белези от акнето даже.

Ще мине и при теб. :)

tonybadams
05-19-2015, 11:15
Ами защо не си направиш една пролетно прочистване на тялото
предлагам ти изчистване на черният дроб с зехтин и лимони .Може и с тиквено или и лимони
ако искаш питай нещо :)

tonybadams
05-19-2015, 11:15
Ами защо не си направиш една пролетно прочистване на тялото
предлагам ти изчистване на черният дроб с зехтин и лимони .Може и с тиквено и лимони
ако искаш питай нещо :)

Данита
05-23-2015, 00:58
Отиди при козметик. Аз имах, но вече съм супер гладка. Правиха ми и някаква баня на лицето с озон.