Влез

View Full Version : Връзка от разтояние

antoniq_55
05-19-2015, 21:15
Запознах се с един мъж по-голям от мен аз съм на 20 а той на 25...и ми хареса и аз също изглежда защото доста често ми звънеше за да ме чуе.Проблема обаче е ,че живее в друг град и е трудно да се виждаме...отначало не го приемахме на сериозно това между нас ,но после свикнахме и се опознахме...сега съм объркана ,защото се чуствам влюбена в него и то доста , а той ми казва ,че той също е но не го доказва все още...на всичко отгоре иска да замине за лятото в Америка на почивка при роднини вместо при мен...какво да правя заслужава ли си или не тази връзка не ми е лесно да се откажа от него :(

NarutoShippuuden
05-19-2015, 21:18
1.По-добре при роднините си в Америка.
2.Според мен връзка от разстояние не си заслужава/с редки изключения/.

RapExotic
05-20-2015, 11:05
Не си заслужава. Ако искаше да е с теб и можеше щеше да намери начин. Ако не може пак няма смисъл.

prosto_chovek
05-21-2015, 22:00
Връзките от разстояние са едно бавно мъчение. Ако си мазохист, давай. Ако не си, обоснови пред него защо го режеш. Препоръчвам ти второто.

marilyn
05-22-2015, 17:04
Вероятно е планирал да отиде в САЩ още преди да се запознае с теб или преди нещата да станат по-сериозни. Глупаво е да настояваш да не ходи. Връзките от разстояние са безсмислени и мъчителни. Ако няма шанс скоро да се съберете в един град, по-добре е изобщо да не се занимавате.

tori
05-22-2015, 20:44
Връзките от разстояние са едно бавно мъчение.
Не бих била по-съгласна и по-несъгласна едновременно с нищо друго. Странно е да съм истинско женско, което чувства две противоположни неща спрямо едно изказване в един и същи момент. :д