PDA

View Full Version : Отмиване на черна боя за коса ?



finito_
05-22-2015, 15:16
Здравейте мацки ! Преди няколко дена си боядисах косата в черно и не мога да се гледам...Естественият цвят на косата ми е черен,но от много години я боядисвам в русо . Взех си боя и се боядисах . Цвета е възможно най-тъмното черно , а аз съм светла и седи просто ужасно.. Фризьорката ми каза ,че ако сега тръгне да ме прави пак руса,ще ми падне цялата коса,защото всеки ден я изправям/къдря и я боядисвам 1 път в месеца .Спомена ми някъкв метод ,но просто изключих какъв точно беше , помня само ,че имаше нещо с ракия .. Не искам да я притеснявам в момента защото е на почивка , но като цяло каза да я мия по-често да падне поне малко от боята заедно с този метод който спомена и след месец-2 вече ще може да ме боядиса отново руса .Ако знаете нещо за премахване или поне малко да падне боята ,ще съм ви много благодарна ако споделите. Чувала съм за ремувъри ,но не смея да го правя самичка :(

PeaceOfMe
05-22-2015, 16:28
Преди да си измиеш косата правиш маска с ДЕТСКИ ШАМПОАН+ Витамин С (60-80 таблетки, зависи колко ти е дълга косата). Стоиш 2-3 часа с нея и измиваш както нормално. Така махнах аз моето черно.
Също така можеш да правиш маска с канела и мед. Но първата е по- хубава.

Hayashi
05-22-2015, 18:43
Маски с масла. Ще падне доста бързо, но няма да стане пак русо със сигурност.

neeDaBosS
05-28-2015, 07:50
Честно казано,не знам как сте махнали черното толкова лесно.Мъча се от 6 месеца,като ходих 2 пъти на фризьор и сама се мъчих с 5 кутии деколор.Получих черно с примеси на червено...моят съвет е да изчакаш да израсте.