Влез

View Full Version : Тя е девствена

KriskoT
05-27-2015, 13:16
Здравейте. Както вече знаете тя е все още девствена, но аз много я харесвам и определено НЕ бих я зарязал само ако не ми пусне. Като цяло ми се искам да я изненадам, но тя най-вероятно ще се притесни. От една страна-защото е окосмена там долу(което за мен не е проблем), от друга, защото няма да знае какво да прави. Искам да и помогна, а и да направя първия и път специален без да има напрежение у нея.Как?

Pug_306
05-27-2015, 13:40
Няма такъв начин, напрежение и болка винаги ще има

Неймар
05-27-2015, 14:03
kaji i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva.4e za teb ne e problem 4e e okosmena

baby_baby
05-27-2015, 14:39
Нормално е да се притеснява все пак ще и е за първи път ти просто бъди нежен предразположи я

Данита
05-27-2015, 15:27
Нормално е да се притеснява все пак ще и е за първи път ти просто бъди нежен предразположи я

И внимателен допълвам аз!

KriskoT
05-27-2015, 16:31
е някакви трикове - към дамите се обръщам

anonymous908491
05-27-2015, 16:34
Като цяло ми се искам да я изненадам, но тя най-вероятно ще се притесни.

Ще я изненадаш с отваряне ли ?
Тя ли не знаела, какво да прави, че ти си щял да я учиш ?
Да не дава Господ ти да си първи на някоя, освен голям смях, ще има и много сълзи, не от нея, а от теб ще са сълзите.

teenagexdramaxqueen
05-27-2015, 16:53
Тя aко не искa нямa дa ти пусне .. Но ти я предрaзположи ,кaжи и дa не се притеснявa и че я обичaш ( aко е тaкa ) . Просто трябвa дa си много внимaтелен , не очaквaй много щом ще си и първи,зaщото понякогa не се получaвa от първия път aко много я боли ( при мен поне хaх ). Инaче цункaй яя по врaтлето ии нежничко .. aйдее успех !

KriskoT
05-27-2015, 17:02
Ще я изненадаш с отваряне ли ?
Тя ли не знаела, какво да прави, че ти си щял да я учиш ?
Да не дава Господ ти да си първи на някоя, освен голям смях, ще има и много сълзи, не от нея, а от теб ще са сълзите.

Това още не е станало. Говорим за бъдещето и то само ако тя позволи.

anonymous908491
05-27-2015, 17:22
Искам да и помогна, а и да направя първия и път специален без да има напрежение у нея.

Това още не е станало. Говорим за бъдещето и то само ако тя позволи.

Помогни на себе си и първо намери някоя кака теб да отвори, защото двама девствени да се чукат е толкова смешно, колкото и на цирк няма да се забавляваш.

per-dead
05-27-2015, 19:46
Помогни на себе си и първо намери някоя кака теб да отвори, защото двама девствени да се чукат е толкова смешно, колкото и на цирк няма да се забавляваш.

ЦИТАТЪТ НА ДЕНЯ!!!!!!
Аз предлагам варианта с пръстите, ако реши да пусне, ама ето как ще процедираш:
нема* да я фащаш* от вратата за краката, ами ще слезеш баавничко надолу, ще я целуваш по гърдите, коремчето, намираш някъде из амазонските гори клитора, поиграваш се с него, за да се овлажни и (егати съвета давам) като прецениш, че е готова и достатъчно възбудена, и вкарваш 2-3 пръста (ама рЕзко, иначе мой да не стане), ем няма да го очаква и няма да се дръпне, ем теб няма да те боли патката, ем ще си спестиш лъжи от рода на "спокойно, аз съм нежен и знам какво правя, най-вече къде да го сложа" и истини от рода на "ще ми трябва фенер или поне gps за тез шубраци". Смисъл, ще се получи от първия път, нема да е като да и търсиш вагината 10 минути.
Може и да ти изглежда, че се ебавам, но за нещастие не се майтапя и грам.
Днес съм на много романтична вълна, както виждаме.

anonymous908491
05-27-2015, 19:48
Аз предлагам варианта с пръстите, ако реши да пусне, ама ето как ще процедираш:
нема* да я фащаш* от вратата за краката, ами ще слезеш баавничко надолу, ще я целуваш по гърдите, коремчето, намираш някъде из амазонските гори клитора, поиграваш се с него, за да се овлажни и (егати съвета давам) като прецениш, че е готова и достатъчно възбудена, и вкарваш 2-3 пръста (ама рЕзко, иначе мой да не стане), ем няма да го очаква и няма да се дръпне, ем теб няма да те боли патката, ем ще си спестиш лъжи от рода на "спокойно, аз съм нежен и знам какво правя, най-вече къде да го сложа" и истини от рода на "ще ми трябва фенер или поне gps за тез шубраци". Смисъл, ще се получи от първия път, нема да е като да и търсиш вагината 10 минути.

Това ще си го запазя в колекцията

per-dead
05-27-2015, 19:58
Това ще си го запазя в колекцията

Какво колекционираш? Абсурдни сценарии за първия път?

anonymous908491
05-27-2015, 20:02
Какво колекционираш? Абсурдни сценарии за първия път?

Днес съм на много романтична вълна, както виждаме.

Не беше ли романтично ?

per-dead
05-27-2015, 20:05
Не беше ли романтично ?

Аз си имам мааалко по-различни представи за романтика.

anonymous908491
05-27-2015, 20:09
И аз съм така, ако те бия, ще знаеш, че е от любов.

Неймар
05-30-2015, 09:54
iznasili q
pravo v dupara

NissaN
06-05-2015, 10:38
Ловиш я дай колко може от веднъж ще я позаболи малко,но после ще и хареса,като при тоя виц:Тя е девствена и се безпокои,мъжът и вика представи си,че това е затворник и трябва да го приберем в ареста.Вкарал го вече свършил и момичето казало:Дай пак да приерем в килията затворника и така 4-5 пъти и накрая мъжът казал : А стига де той е с условна присъда не е до живот.