View Full Version : Разбито сърце..
wildheart120934
05-27-2015, 14:55
Сигурно вече вие е писнало от такива смотани неща, но ето че се случи и на мен и просто не съм очаквала че ще е толкова гадно. Приятелят ми с когото ходех от 1 година и с когото сме имали толкова спомени и хубави и лоши случки реши да ме зареже.. Е да ама не може ей така да се изостави цяла година , и двамата се карахме много и се наранявахме но знаехме че ще се оправим. В един момент обаче на него му е писнало и толкова лесно се отказа от мен, че дори и тръгна с друга от неговия клас. На мен това ми дойде като гръм от ясно небе защото съм свикнала да правя с него всичко,а сега се чувствам толкова празна, не спя, не ям не мога да се концентрирам,докато на него не му пука. Изтрил е всичко и има кой да целува. Проблема е че аз не съм като него и не мога да хукна с някой просто ей така, обичам го до болка и не знам какво да правя. Ревнувам супер много и знам че нещата са приключили но не спирам да се надявам.. Когато се видяхме и той каза че към нея няма сериозни чувства както при мен, но имал симпатии. Аз му казах че докато е с нея мен да ме забрави. Той изобщо не трепна и сега от седмица нямаме никакъв контакт. Имам чувството че ще полудея защото ми е първият сериозен, и защото съм се привързала ужасно много. Боли ме от всеки спомен и всяка снимка. Какво да правя от тук нататък?
Намираш си занимавки които да те разсейват и малко по малко ще забравиш за него. Ако се виждате всеки ден просто се правиш ,че не го забелязваш/виждаш и толкова.
П.П. Има доста подобни теми като твоята не беше нужно да правиш нова тема.
Ужасно е! До вчера си се чувствала единствена, най-щастлива, а днес си принудена да го виждаш с друга. Колкото и да ти се иска няма какво да сториш. Повявай ми. Цяло лято страдах заради едно момче. Колкото и мили момчета да са се появявали след него,просто нямаха това,което откривах в него. Гадно е,но това е истината. Винаги има един ,който ти остава тръпка. Но не се знае нищо. Възможно е при теб той да не е това момче. Възможно е сега да страдаш за него,но с времето страданието да изчезне. Каквото и да става знай,че все някога ще намериш единствения,който ще остане завинаги с теб!
per-dead
05-27-2015, 19:26
Каквото и да става знай,че все някога ще намериш единствения,който ще остане завинаги с теб!
Нидей лъга момичето, бе. Не е възпитано да се лъже! Нищо вечно няма. К'ви са тия глупости? Любовта не е приказка с хепи енд, my darling.
Авторке, знам че е тежко, знам че е тъпо. Но 100 процента не те е зарязал без причина. Ще кажеш "толкова малко нещо стана, за кво направи така?". Е, малките неща често не са причината, а повода. Ничие търпение не е безкрайно. Щом сте се карали много, нормално е на момчето да му писне. Спомена, че си много ревнива... Момчетата мразят това. Както и да е. На който и да е, като му писне, ще зареже и 10 години, ако е нужно. Година не е много време, слънце. Никак даже. Знам, че ти е тъпо да го виждаш с някоя друга под ръка, но ще ти претръпне някога. Раздялата е като вятъра за огъня - по-слабия загасва, а по-силния се разгаря още повече. По-силния в най-честите случаи е зарязания. В този, т'ва си ти. Наранена си, надяваш се, нараняваш се още повече от факта, че е с друга. Но това е живота. И аз съм правила така с някого, някога, не се съмнявам, че и ще направят така с мен. Няма човек, който да не е бил поне на едно от тези две места. Преживява се. Намери си хоби. Прави нещо. Постави си цел. Излизай с приятели. Забавлявай се. Не си заслужава да седиш вкъщи под любовна карантина, да не ядеш и т.н. Нищо не печелиш, нито ще си го върнеш, нито ще ти стане по-добре. Каквото било - било. Минало е. Продължаваме напред. Всеки човек има дадена серия от прекрасни моменти, които са го правили щастлив. Но щастието не е перманентно състояние. Идва момент, в който става нещо и трябва да остави всичко, което е било, там където му е мястото - в миналото. Там не е място за водене на живот. Повярвай на човек, който има навикът да го прави.
Горе главата. Не си стара мома да се вайкаш, че си си изтървала последния шанс. Той не е единственото останало хетеросексуално момче. Така че, наплачи се, наяж се с шоколад и сладолед (може шоколадов сладолед или сладолед с топинг шоколад), звънни на някоя приятелка, покани я у вас, пореви и на рамото, изгледайте някой филм и готово. :)
sweet cookie
05-28-2015, 19:57
Аз зарязах бившия си по същата причина.През повечето време се карахме и на мен накрая ми писна.Все пак всичко си има граници.А вие за какво сте се карали? Ако си го ревнувала прекалено много може и заради това да е било,сигурно по някакъв начин си го задушавала....Ако мислиш,че все още те обича поговори с него,простете си всичко и продължете напред! :)
Аз му казах че докато е с нея мен да ме забрави.
Грешка. Щом е с друга,дали държи на теб? Не докато е с другата,ами нещата окончателно трябва да ги приключиш. Спираш малко филма,стягаш се и се фокусираш напред.