FibonacciC
05-27-2015, 21:40
Здравейте. На 17 г. съм. С приятели и приятелки се събрахме в едно момче. бяхме 4 момчета и 4 момичета. Впоследствие станахме 3 на 3. Седнахме на масата навън, хапнахме малко след това играхме на никога не съм. момичетата пийнаха повечко и това даде резултат. След това играхме на шише и секи целуна/направи смучка на всеки. Пак пихме и така. По едно време дойде едно друго момиче. И тя се включи пиийна малко и нея я хвана. След което момиче А и момче А1 започнаха да се целуват с език един в/у друг. С това момиче, което дойде по-късно се разминавахме казваше ми че съм хубав и аз на нея, бутахме се и тн.. Личеше си, че като чели има нещо.. Стоях седнал и тя дойде и започнахме да се целуваме доста жестоко. Сменяхме позите всичко пробвахме осмукахме се и това продължи час час и нещо без почивка. след това всички станаха и се размотаваха около масата и аз пак я хващах и я целувах. Притисках я на стената на масата на мивката абее беше яко. Накрая отидохме да спим в нас. Бяха изтрезнели и се опитах да я целуна. Тя допря устни и се извъртя. След това бяхме в коридора едното момче взе неговото момиче и я целуна и отидоха да се мляскат след което аз прегърнах момичето и я целунах. Тя леко се обърна. Питах я дали иска и тя каза не. Малко се разтроих и седнах на дивана и забих в тела. тя ме гледаше втренчено ( поне така забелязах) и мина няколко пъти покрай мен по-бавно - аз нищо, защото не искам да се натрапвам. Излезе тя на терасата и момичето което беше легнало с момчето ми каза да изляза аз казах не нали и тя още няколко пъти ми каза и накрая излязох. стояхме на прозореца нищо не казах. влязохме вътре играхме на карти след като ни писна стояхме един срещу друг и мълчахме. доближих се до нея и я целунах проддължи няколко секунди след което тя се извъртя и ме прегърна. така стана няколко пъти. последния път се пробвах пак и все едно гонех устата й. Тя се дръпна бавно и ме попита защо искам да я целуна- нищо не казах. (през това време докато правих опити да я целуна си играхме с разни работи се закачахме.
ВЪПРОСЪТ: какво да очаквам И защо така стана
Пс. пишем си и нито ме игнорва нито ме реже. ще излезем тези дни
ВЪПРОСЪТ: какво да очаквам И защо така стана
Пс. пишем си и нито ме игнорва нито ме реже. ще излезем тези дни