View Full Version : искам приятели :(
Всички си имат приятели, само аз не . :(
Искам някой с който да споделям. Като гледам около мен хората имат много приятели и ми става гадно . Нямам с кой да си пиша. Искам приятели дори да са само в Интернет . Моля ви, дайте ми съвет. Какво да правя?
prosto_chovek
05-30-2015, 15:10
Почни да излизаш и да общуваш с хората.
А защо не искат да излизат/общуват с теб ?
anonymous908491
05-30-2015, 15:40
Имаш ли пари ?
Не знам викат , че съм забърка. На тестовете всички ми говорят и ме карат да им подсказвам , а иначе не ми говорят .кк
не съм богата , но имам да.
LoadRunner
05-30-2015, 15:51
не съм богата , но имам да.
разбираш ли от онлайн банкиране
advensve
05-30-2015, 15:53
Като начало, реши какви интереси имаш, съответно - къде да търсиш хора (щом не е проблем за теб да са в нета). Пиши в разни форуми на разни теми, поспори с някого и хоп - намерила си си приятел/ка. Егото адски пречи на хората да бъдат близки, а и ако си по-чувствителна, хората го усещат и не им се нрави, в смисъл, че да си лицемер сега е начин на оцеляване. Или трябва да се правиш на някой друг, за да се харесаш, или... да бъдеш себе си и да страдаш от това.
LoadRunner
05-30-2015, 15:55
Не
:/ жалко
можеше да си ме купиш за приятел
Веднъж пробвах в Интернет и след 2 дена ме напсува и ме заряза. :(
advensve
05-30-2015, 15:59
Къде и какво опита?
В много сайтове и в един от тях ( но не помня кой ) с едно момиче се сприятеляваихме и ме заряза :(
advensve
05-30-2015, 16:04
Каквото и да си говорим, нищо не може да замени живото познанство. Имаш ли хоби или нещо, което те прави щастлива?
В много сайтове и в един от тях ( но не помня кой ) с едно момиче се сприятеляваихме и ме заряза :(
Много тъжно.. Щом те отрязват значи има някаква причина помисли какво и къде грешиш и се опитай да не допускаш същата грешка.
Знам я, но няма как да я поправя не зависи от мен
Знам , но няма как да го поправя не зависи от мен
Разкажи как започваш да си пишеш с някои ( ако може да са основните неща ) иначе от къде да знам къде бъркаш +, че няма как всички с които си се опитала да се сприяделиш да те отрязват без причина.
advensve
05-30-2015, 16:14
Ок, има сума сайтове за художници - можеш да снимаш работите си и да ги качваш в "Откровения" или в Deviantart. Там надали ще намериш приятели, но поне ще се отвлечеш мислите. Приятелството не е нещо, което можеш да поръчаш по интернет или да пуснеш обява във вестник. Ще дойде само, когато най-малко го очакваш (като всичко на тоя свят). Можеш дори тук да качиш свои неща в раздела за Лично творчество. Но... ако мислиш, че не си достатъчно добра или по други причини не можеш да качиш нещата си, трябва да намериш допирни точки с хората.
Много благодаря за съветите. :)
Те дори и не ми отговарят
NomNomNom
05-30-2015, 16:25
Знам я, но няма как да я поправя не зависи от мен
Каква е?
Всичко много зависи от това каква е причината.
Свързанио е с родителите ми ... не искам да казвам :\
prosto_chovek
05-30-2015, 21:08
Подценяваш се. Спри.
jhgfdsa0
05-30-2015, 22:08
Защо не си намериш приятели в реалния живот? Не им позволявай да се държат грубо с теб, не им подсказвай на тестове и изобщо не им прави услуги, освен ако не са си заслужили. Вероятно проблемът е в това, че не си много общителна и другите виждат това и те мачкат. Казвай това, което мислиш. Когато някой иска да му подскажеш, кажи му да си е седнал на задника и да си е учил. Използват те, колкото да не изкарат 2-ка и след това пак те правят на парцал, защо си го причиняваш? ;д Сама си го правиш така. Ако си общителна, няма и да им направи впечатление, че имаш само хубави оценки, явно просто си с ниско самочувствие. Проблемът е в теб, не в другите.
RapExotic
05-30-2015, 23:56
Нямам с кой да си пиша. Искам приятели дори да са само в Интернет . Моля ви, дайте ми съвет. Какво да правя?
Пиши на потребител FemaleEyes. Той ще ти помогне най-добре.
Пиши на потребител FemaleEyes. Той ще ти помогне най-добре.
:lol: :lol: :lol:
Най-много тя него да отреже.
stambz0ne
05-31-2015, 14:17
Така, като чета изглежда сме в една лодка, само дето аз не съм добър в изкуството, май в нищо не съм добър. Да започнем с тестовете, край, завърташ кранчето, който от където и да се спасяват. Едно момиче от моя клас продаде душата си на дявола, образно казано, защото понеже постоянно я удумваха поради това, че в училище й върви, станаха някои разправии и решението за нея беше напълно да им се отдаде, за да има едно по-нормално ежедневие в училище, което е грешно според мен, но това съм си аз. Както чета и написаното от #jhgfdsa0 това е основната причина, имай вяра в себе си, постави себе си пред тези търтеи безобразни. Оглеждай се, виж за хора с интереси като твоите, излизай навън дори да си сама, просто се разкарвай да видят, че и ти знаеш що е белия свят(и от тук идва и моята ситуация). Като цяло аз съм в същото положение, имам някой друг приятел, с когото да си пиша от време на време и това е, нямам никой по-близък, с когото мога спокойно да споделям и да се отпусна напълно. И на мен основният проблем е самочувствието, но това е отделен, доста усложнен въпрос, та стига за мен обратно към твоя проблем. Това отнема много време и ако приемем, че си добро момиче, сравнително добре изглеждащо, поддържано и хигиенично(лошата хигиена отблъсква почти всички, ако не всички), имаш умения, значи можеш да бъдеш и по-уверена в себе си и да си имаш нормално ниво на самочувствие и да се цениш, хората забелязват това и са по-склонни да ти обръщат внимание и да те заговарят, никой не обича компанията на някой самосъжаляващ се песимист, навлезнах в общи приказки, но без да съм по-подробно запознат само това мога да направя. Видях нещо и за родителите, ако играят ролята на предпазващи фигури опитващи се да наложат контрол над живота ти, да ти държат сметка за всичко, макар и да не правиш нищо, постоянно да ти звънят, за да те проверяват, това може да се окаже проблем и трябва да поговориш с тях, с възрастта трябва да отпускат каиша иначе само по-зле ще стане за теб самата. Може и да измъдрим нещо, тъй като и аз съм със същия проблем. И като си пишеш с хора от интернет имай едно на ум, защото не всички са добронамерени и искрени.
Мисля, че всички имаме един такъв период от възрастта .. Аз също нямам приятели вече .. поне не и извън училище. Ако искаш ми пиши лично съобщение с радост ще се запозная с теб. :)
anonymous908491
05-31-2015, 15:43
Мисля, че всички имаме един такъв период от възрастта .. Аз също нямам приятели вече .. поне не и извън училище. Ако искаш ми пиши лично съобщение с радост ще се запозная с теб. :)
Ако умираш от глад, ще си съгласна ли да изядеш панда ?