Влез

View Full Version : Искам гадже :(

JustOneKid
06-01-2015, 08:33
Здрасти хора еми последното гадже беше като бях на 7 то ако тва е гадже де ебаси ...
Еми значи много искам гадже ама проблема е че не съм
MR.PlayBoy^^ КАЖЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПРОСТО МИ ТР ИСКАМ ДА ****** СИЧКО ДА ЕА :Д
Не съм навън често(поне когато е зима де ;д )
Играя футбол доста активно и единствената която успях да зарибя е една през лятото
Сега даже и не си говорим с нея (смис преди се прегръщахме и нещо такова, ходихме заедно да танцуваме в 1 хотел с приятели и нея крадяхме мента газирано кола и храна де ;Д (не че немога си ги купа лол)
И тва е после нищо...И това за 3 месеца...Искам някоя просто
Смисъл имам приятелки в училището доста (поне съм феймъс :D :D :D :D )
АМА ТИЯ КВО ДА ГИ ЛАЙКВАШ-СЕЛФИ СЕЛФИ СЕЛФИ ДАФУЯ СЕЛФИТО!
Има някои които харесвам и се ,,заиграваме и зарибяваме'' ама на ниското ниво некви съвети преди сам да се нае*а плз :( ще съм много благодарен

didi222
06-05-2015, 17:40
Чак ми стана смешно, когато прочетох за големия ти проблем. :D
Феймъс? Наистина? Сигурна съм, че абсолютно всички те знаят, че си известен не в едно или две училища... ами тогава какъв е проблемът да си намериш приятелка?
Убеден съм, че ако сега нямаш приятелка, животът ти няма да има смисъл. Защото тийн без гадже... кого ще целуваш по спирките иначе?!
Радвам се, че засега не страдам от тези сериозни тийн проблеми.

jhgfdsa0
06-05-2015, 20:53
Феймъс? Сериозно? Ти знаеш ли какво е да си известен? Ахахаха, феймъс вика, че има 100-200 харесвания и вече известен, ех, да ти имам ограниченото мислене. Като си феймъс за какво търсиш съвети от ,,неизвестни'' хора? Хм? Като нямаш гадже да не би да се задушаваш? Даже е по-добре. Спестяваш си мрънкания, нерви, постоянното недоволство и сменяне на настроения, както и да си й крив в очите веднъж месечно и т.н. :D За какво ти е гадже, като ще си писнете след 1 месец най-много? Малко или много една любовна връзка се поддържа и със секс, ти си малък за секс. За какво говорим просто.. няма смисъл, всичко е временно. Порасни и всичко ще си дойде само.

jhgfdsa0
06-05-2015, 21:01
Имам чувството, че си написал тази тема не, за да си споделиш проблема, а да се хвалиш. Няма нужда от толкова изчерпателни глупости. Крадяли, не знам си какво, боже. Мнооого смешно, стегни се.

strawberry88
06-05-2015, 21:42
Това феймъс не го казва сериозно автора, какво му се нахвърлихте? :Д Очевидно е.

Lv4e
06-05-2015, 21:58
Феймъс е в училището. Не разбрахте ли? -.-
Свалки, свалки, свалки - нищо друго. :)

Неймар
06-06-2015, 06:28
kaji na momi4eto koeto haresva6 4e iska6 da q 4ykne6 pravo po dupara

jhgfdsa0
06-06-2015, 06:59
Феймъс е в училището. Не разбрахте ли? -.-
Свалки, свалки, свалки - нищо друго. :)

Пак е тъпо да се самоизтъкваш.

MsMiracle
06-06-2015, 09:39
Къде си известен, в основното училище или гимназията?

didi222
06-06-2015, 13:23
Къде си известен, в основното училище или гимназията?
Той не е такъв феймъс. Известен е в цялата община, не го ли знаеш? :D

anonymous908491
06-06-2015, 13:43
Той не е такъв феймъс. Известен е в цялата община, не го ли знаеш? :D

И аз съм чувал за него, а живея на друга планета.

Lv4e
06-06-2015, 19:27
Пак е тъпо да се самоизтъкваш.

Ако имаш по-добро предложение - давай. :)