JustOneKid
06-01-2015, 08:33
Здрасти хора еми последното гадже беше като бях на 7 то ако тва е гадже де ебаси ...
Еми значи много искам гадже ама проблема е че не съм
MR.PlayBoy^^ КАЖЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПРОСТО МИ ТР ИСКАМ ДА ****** СИЧКО ДА ЕА :Д
Не съм навън често(поне когато е зима де ;д )
Играя футбол доста активно и единствената която успях да зарибя е една през лятото
Сега даже и не си говорим с нея (смис преди се прегръщахме и нещо такова, ходихме заедно да танцуваме в 1 хотел с приятели и нея крадяхме мента газирано кола и храна де ;Д (не че немога си ги купа лол)
И тва е после нищо...И това за 3 месеца...Искам някоя просто
Смисъл имам приятелки в училището доста (поне съм феймъс :D :D :D :D )
АМА ТИЯ КВО ДА ГИ ЛАЙКВАШ-СЕЛФИ СЕЛФИ СЕЛФИ ДАФУЯ СЕЛФИТО!
Има някои които харесвам и се ,,заиграваме и зарибяваме'' ама на ниското ниво некви съвети преди сам да се нае*а плз :( ще съм много благодарен
Еми значи много искам гадже ама проблема е че не съм
MR.PlayBoy^^ КАЖЕТЕ КАКВОТО И ДА Е ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПРОСТО МИ ТР ИСКАМ ДА ****** СИЧКО ДА ЕА :Д
Не съм навън често(поне когато е зима де ;д )
Играя футбол доста активно и единствената която успях да зарибя е една през лятото
Сега даже и не си говорим с нея (смис преди се прегръщахме и нещо такова, ходихме заедно да танцуваме в 1 хотел с приятели и нея крадяхме мента газирано кола и храна де ;Д (не че немога си ги купа лол)
И тва е после нищо...И това за 3 месеца...Искам някоя просто
Смисъл имам приятелки в училището доста (поне съм феймъс :D :D :D :D )
АМА ТИЯ КВО ДА ГИ ЛАЙКВАШ-СЕЛФИ СЕЛФИ СЕЛФИ ДАФУЯ СЕЛФИТО!
Има някои които харесвам и се ,,заиграваме и зарибяваме'' ама на ниското ниво некви съвети преди сам да се нае*а плз :( ще съм много благодарен