Влез

View Full Version : Не издържам повече да страдам.Обичам го

game
06-01-2015, 17:36
Здравейте!Със сълзи на очи искам да ви споделя моята история.На 20 години съм.От 8 месеца имам връзка с едно момче, което срещнах в университета, той също е на 20.В началото всичко беше добре. Знаех, че не е за мен, но много бързо се привързах към него и се влюбих.По неговите думи той също имаше чувства към мен.За много кратко време заживяхме заедно. Разбирахме се чудесно и той ме представи на семейството си, което "уж" много ме хареса.Дойде и време за коледните и новогодишни празници и както всички студенти и ние имахме ваканция. Месец преди това бяхме решили на Нова година да сме заедно,но ето че ваканцията наближи и той ми съобщи, че искал да бъде само с родителите си.Нещата обаче се развиха по друг начин.Преди ваканцията се разделихме със сълзи на очи, а когато тя настъпи, като че ли ме забрави тотално.Пречех му като му звъня, а аз му звънях най-много по 2 пъти на ден,дори е имало дни когато не го търсех. Според него му досаждах.Беше отишъл на дискотека с приятели, от които после научих че е бил с някаква. По негови думи само са танцували, но аз знам че не е било така.Изведнъж реши на Нова година да е с двама приятели,като мен естествено не ме искаше, а е завел въпросното момиче там. Това беше една от най-ужасните ваканции, прекарани в сълзи и депресия от моя страна.След ваканцията, той дойде със сълзи на очи, защото го бях зарязала и аз естествено му простих, защото го обичам и защото ми каза че е много зле със сърцето и трябвало аз да съм до него.Уж не можел да издържи.Така бяхме заедно през сесията, която беше 2 седмици, а след нея следваше междусеместриална ваканция от месец и половина. Понеже сме от различни градове и той ми обеща да идва, а аз бях съгласна да ходя там всяка седмица дори и за ноколко часа да се видим. Една наша обща приятелка го пита какво ще прави на Св.Валентин, а той си измисли много глупаво оправдание, че трябва да бъде на село и не знае дали ще се видим, а всъщност това беше лъжа.Още през първата седмица от ваканцията моите мъки и страдания се започнаха отново. Още тогава той потърси бившата си и започна да контактува с други момичета, а на мен казваше да не се вземам толкова насериозно.От негова страна само получавах обиди,игнорираше ме и не искаше да се виждаме с предтекст, че неговите родители не го били пускали при мен и не ме били искали там.Бях много зле с нервите и имах симптоми на бременност - гадене, повръщане,голям апетит.Казах му го в момент, когато той се опита да ме зареже, след което веднага започна да му става зле, както на него,така и на майка му, защото му казах, че не съм способна да убия човешки живот ако е така.Измисляше си истории на които аз се чудех дали да вярвам, само за да ме задържи, но да не контактува с мен.Уж го били преследвали някакви и го били заплашвали и за да не навредят на мен, той не искал да имаме контакт, докато не се приберем в Русе(там където учим).През това време той е излизал с други, а аз се разболях и ме приеха в болница, точно на датата, когато правехме 5 месеца.От цялата тази история страдах аз и моите родители, които преживяха всичко с мен и ме виждаха как плачех и се измъчвах денонощно.Не се хранех, почти не спях,не приемах течности и не исках да излизам с приятели.С всичко това си докарах няколко много сериозни заболявания.Като научи това,веднага започна да ме търси уж че е загрижен за мен, но не дойде да ме види защото майка му не му позволявала. На Св. Валентин бях сама в болницата, а той е бил с друга. И това мина и започна втори семестър. Пак се срещнахме и аз реших да не се ядосвам и да му простя, защото в противен случай ставах все по-зле.Той се държеше прекрасно с мен.Отделяше ми нужното внимание,грижеше се за мен,глезеше ме.Аз също се държах добре с него. Грижех се за него. Обичах го повече от преди.Преди месец той ми беше предоставил паролата си за фейсбук, както и аз моята на него и реших да проверя какво си е писал с негови приятели.Останах изумена! Още от самото начало ми е изневерявал с една, после имаше снимки където спи в някакво легло с друга, а и на всичкото отгоре е писал на негов приятел,ч е иска да се отърве от мен.И въпреки, че бях отново съсипана и че ми е изневерявал както и често ме удряше аз му простих. Този път по-добре се държеше.Миналата седмица ми подари годежен пръстен и ми предложи да се оженим.Искахме лятото да живеем заедно.Родителите му уж бяха съгласни.И сега се случи най-тежкото.Дойде лятната ваканция той се прибра и имахме уговорка след седмица да отида и аз при него.Намерих си работа там.Съобщих на родителите си и на приятелите си,че ще живея с него и уж всичко беше идеално и той ме чакаше.Изведнъж вчера ми каза,че не иска да сме заедно лятото, че майка му не искала да живея у тях, а той си има собствено жилище в което пак не искала да живеем с него.Той ми каза, че тогава ще живеем в Русе, само да си намерим работа и аз естествено започнах веднага да търся.След няколко часа ми каза, че не иска и там. Не иска никъде освен в неговия град.И след като знае, че аз там няма къде да живея ми каза да си намеря квартира там.Естествено и на това бях съгласна, стига да сме заедно.Той не искаше да сме заедно и на квартира. Искаше да съм там сама, в непознат град, но и да не се виждаме, защото майка му не искала.И понеже аз му звънях да искам да поговорим и да измислим някакво решение да сме заедно или поне да получа логично обяснение защо тези хора правят така,чух тази жена да се изпровиква, че съм я тормозела, като звъня на него.И снощи ми звънна и ми каза,че родителите му не искат да сме заедно и това беше последния път в който му чух гласа.Днес аз, както и наши общи приятели му звъняхме и му писахме доста пъти но без отговор.Не си намирам място.Само плача, от вчера не съм спирала, а снощи станах много зле.Не го разбирам уж е голям човек, а прави така,а и нали се сгодихме.Не може просто ей така да ме остави.Моля някой за съвет.

anonymous990763
06-01-2015, 18:19
То разбирам обич обич ама чак толкова? Защо го търпиш? Тоя толкова пъти ти е изневерявал и ти винаги му прощаваш? Не ми изглежда, че си е взел урок. Ако разчиташе на теб, както ти разчиташ на него, той нямаше да постъпва така с теб. Зарязвай го и продължавай напред!

HollyGolightly
06-01-2015, 22:48
Извинявай, но си много глупава и наивна. Човек на 20 години, слуша какво му казва мама, с кого да ходи и къде? Чудно дали я е питал и преди многократно да ти изневери или преди да те удари, дали му е позволила да ги направи тези неща?
Будалка те, играе си с чувствата ти и понеже знае, че пак ще го приемеш на есен, сега ще си се възползва от лятото като свободен човек, а като започне семестъра, ще ти дотърчи пак на колене, а ти понеже си мекушава, ще му простиш. Това разбира се афектира само теб и твоето здраве, на него му е все едно, нали си те има теб като резерва, за когато няма никой друг.
Ще лежи в болница, той даже няма да я посети, ама после много му пукало :? . То вярно, че любовта е сляпа и глуха, ама това твоето надминава границите на нормалното.

GLaDOS
06-01-2015, 23:32
Уж го били преследвали някакви и го били заплашвали и за да не навредят на мен, той не искал да имаме контакт, докато не се приберем в Русе(там където учим).

Тук вече е трябвало да се усетиш. Кой знае кой филм е гледал ,а ти си се вързала.
И ми е интересно как ти е дал паролата от фейсбука си без да си изтрие гафовете? :D

game
06-02-2015, 08:06
Той в Русе е съвсем различен.Държи се идеално с мен.Дори след изневерите му го бях зарязала и бяхме разделени няколко дни, през които, той правеше всичко за мен.Тогава се беше разплакал и пред наши колеги, като ме молеше да му простя.Сега просто не го разбирам защо слуша майка си.Все пак не тя има връзка с мен, но прекалено много съм свикнала с него.Живеехме заедно.Всичко правехме заедно - готвене,чистене,разходки,у ене,както и излизахме с приятели също с които е прекратил всякакъв контакт в близките дни.

HollyGolightly
06-02-2015, 11:49
Извинявай, но си много глупава и наивна.
!
Пак му прости, когато те поиска обратно. Ако се наложи, той пак може да се разплаче.

Pug_306
06-02-2015, 11:58
Не се занимавай повече с този човек, просто продължавай напред, така обричаш цялото си бъдеще !

baby_baby
06-02-2015, 12:15
Как си могла да се занимаваш с тоя след всичките тези работи?

Я се стегни и не се занимавай с такива който само се подиграват с ти им ходиш по задника

kaRamella
06-02-2015, 22:15
Знам от опит , че колкото и гадни постове да четеш тук , малко или много ще се обиждаш от думите ни за него, защото вероятно изпитваш чувства към този човек. Да - това с мама не ми дава , тати не ми дава може да го каже момиче на 2О , но момче.... нещо тука куца. *най-вече , че не давала да живеете заедно в неговото жилище*
Еми аз ако съм майка на момче, щях да се радвам , че сина ми си е намерил човек до него , който е готов да му помага.

Търпяла съм и аз какво ли не в името на любовта, но виж и едничка изневяра не бих преживяла, та камоли толкова момичета разни дето изброя ти. Момчето до теб просто още не знае какво иска,мисли се за тарикат и се пробва със всяка за да си се самозатвърди пред себе си , че го бива за нещо. Разбирам, че си свикнала с този човек , както и със гадните неща които е правил и когато направи нещо хубаво ( примерно чисти и готви с теб ) ти ставаш още по-мекушава,готова си да му простиш всичко. Разбери , че за да имаш добро съжителство с този човек не трябва да се "радваш" на нещо подобно, а трябва да го приемаш като съвсем обикновени задължения от негова страна .

TheDeath
06-03-2015, 11:22
Удрял те е, изневерявал ти е, не те искал при него, а ти продължаваш? Че чак и номера с "май съм бременна" си му приложила!? Защо?

game
06-03-2015, 18:35
Удрял те е, изневерявал ти е, не те искал при него, а ти продължаваш? Че чак и номера с "май съм бременна" си му приложила!? Защо?

Имах симптоми и си направих няколко теста, първият от които беше положителен, а накрая се оказа болест.Заради това са били симптомите.

kaRamella
06-04-2015, 16:06
Удрял те е, изневерявал ти е, не те искал при него, а ти продължаваш?

Странно нещо е любовта.Не знам дали има начин това да се обясни.

Violenza
06-04-2015, 21:00
Любов ли бе да я опишеш....

Девойко, опичай си акъла и бягай с 200 от този екземпляр, че като те забремени наистина, ще си блъскаш главата на 20 самотна майка.

GuardianAngel
06-05-2015, 20:29
Една кофа леденавода върху главата ти....после осмисли това което ще ти напиша.
Да си добър и чувствителен човек е хубаво нещо,но да си добър чувствителен човек и да си патка едновременно е лошо нещо....
Любовта не е оправдание да търпиш цялата тази помия която ти е излята..и то за човек който явно не познаваш..
Не съжалявай,не си изгубила нищо,даже си спечелила че ди се отървала от тоя помяр,дигни си главата и направи така че да ди щастлива а не умираща...и друг път не се хвърляй във връзка само защото ""обичаш" по този извратен начин който приемаш за любов сега....истинската любов е лесна и нужна като дишането...но е и от двамата...всичко останало е привързаност и вманиаченост

BlauMeise
06-05-2015, 21:18
Боже боже, като ти прочетох историята, мила, се връщам преди 5 години в моите 20. Тогава ходих с едно момче, което много ме унизи и заряза като куче. Пак имаше намесени майки, бащи, дори негови колеги, докато не го накараха да ме зареже не мирясаха. Да беше гадно. с това искам да ти кажа всъщност, че напълно разбирам за какво ми говориш. Дори бях стигнала до там, че гледах домашната аптечка с идеята да избера бърз и подходящ метод, сещаш се за какво. После си рекох: "НА кого ще накривя на шапката?" "Никой няма да ме съжали" Да,... така беше... дадох си сметка, че аз съм човешко същество и заслужавам уважение най-малкото. После живота ми продължи, оцених себе си и всъщност какво в действителност струвам за себе, че има много хора, които ме обичат (близките ми) и които биха дали всичко за мен. А аз какво да се измъчвам за един обитак? Нима? Кой е той?
Затова, момиче, едно искам да ти кажа, животът е твърде кратък, за да се вкопчим в някого, особено в такъв, на който не му пука за теб. Добре си помисли, колко хора те обичат. Помисли си, заслужава ли си тази агония? За какво? За кого? Не мислиш ли, че си получила достатъчно доказателства за неговия цинизъм, как смяташ, а? Спокойно, събери мислите си. Ако трябва отиди да ти леят куршум както се казва, помага, на мен са ми правили в подобен момент - отърсва те от стреса. После събери парченцата от разбитите си душа и сърце. Кажи край. Ама край наистина. Ти заслужаваш много повече. Повече не проси любов. Всеки преминава в живота ни, за да ни даде урок за нещо? Не мислиш ли че господ просто не ти дава урок. Че не се опитва да те кали. Както и да е. Много си млада. Той не е единствения мъж на тази планета.
Надявам се да разбереш правилно посланието ми. Най-много грешки на този свят се правят от любов, да знаеш. Ти си умно момиче, ще се справиш с проблема. Желая ти успех и също ти пожелавам да срещнеш човек, който наистина да ти даде цялата любов, от която се нуждаеш. Този човек ще се появи, когато най-малко очакваш.

game
06-06-2015, 18:34
Благодаря ви за мненията.Знам, че всички сте прави.Близките и приятелите ми всеки ден ми повтарят това, което и вие сте писали, но на мен ми е много трудно.Чувствам се излъгана и отхвърлена от негова страна, защото той предпочете да угажда на простотиите и прищявките на майка си, а не да е до мен.А колкото до майка му, според мен това е една ограничена и глупава жена, лишена от интелигентност и изпълнена с глупост и простотия, която се опитва да прави неща нетипични за човек на нейната възраст.И всичко е от страх да не изгуби сина си, но аз никога не бих попречила на връзката майка-син.Според мен той е много глупав и страхлив за мъж на неговите години,но каквото и да казвам няма да спра да го обичам.Тази любов ме убива и измъчва всеки ден, като знам, че той също ме обича и страда така, но не прави нищо по въпроса, а само той може да оправи нещата стига да иска.

MsMiracle
06-06-2015, 20:33
След това което прочетох, лично според мен майка му е най-малкият проблем.

Мисля че:

1 - Тази твоя обич граничи с глупостта. Толкова си наивна, че от километри става ясно, че пак би те излъгал още 10 пъти наново и ти пак ще се вържеш.

2 - Очевидно си влюбена, твърде много дори. Защо обаче? Какво има в него, което обичаш? Лъжите, които ти говори?В целия разказ едно нещо не прочетох от теб, което да показва с какво той си заслужава като човек и партньор.

3 - Този човек не те обича, а ти се подиграва. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре.

4 - Ако имаш още капка самоуважение, трябва да прекратиш всякакъв контакт с него.

prosto_chovek
06-06-2015, 22:24
Момиче, това тъпо копеле те манипулира брутално. Нито има проблеми със сърцето (хора с такива проблеми не ходят да се буфкат в дискотеки), нито нищо. Щом така бяга от евентуална отговорност, значи не търси нищичко сериозно и винаги би те оставил в труден момент, може и да е поради причината, че е станал ясновидец. Бягай далеч от тоя кърлеж и с такива не се занимавай никога повече.

heartsdesire
06-07-2015, 12:36
Когато си простил на един човек всичко, значи си приключил с него.
Не му прощавай повече. Не е трябвало да го търсите след като ти е звъннал. Пълен непукизъм. Той трябва ако ти пише или звъни, да не отговаряш. И да ти се разреве пред входната врата, и да ти каже колко те обича, и да се разреве, и да ти говори за проблемите му със сърцето си, сети се за изневерите, за разигравките, за това, че е мамино синче, а не за това, че ти готви и чисти или ''голямата'' му обич. Просто продължи напред.

BlauMeise
06-07-2015, 20:56
.Според мен той е много глупав и страхлив за мъж на неговите години,но каквото и да казвам няма да спра да го обичам.Тази любов ме убива и измъчва всеки ден, като знам, че той също ме обича и страда така, но не прави нищо по въпроса, а само той може да оправи нещата стига да иска.

Прости му и продължи напред...