Влез

View Full Version : ПГ по телекумоникации или СПГЕ "Джон Атанасов"

sebi2001
06-02-2015, 19:50
Здравейте! Аз съм на 14 години и тази година ще кандидатствам. Ще кандидатствам в Професионална гимназия по телекомуникации и "Джон Атанасов" със системно програмиране. Колебая се кое да сложа на първо желание. Нямам познати в училищата и не знам какво ме очаква там. Мненията за "Джон Атанасов" са противоречиви. Някои казват, че училището е много хубаво, а други твърдят, че е ужасно. За ПГТК няма много мнения попаднах само на едно, според което училището е добро. Искам да знам дали някой е учил или учи в някое от училищата и какво е мнението му. Важен фактор за мен е и броят на момичета в класа, тъй като съм момиче, а не много момичета учат програмиране. Не искам да съм единственото момиче в цял клас. Ще съм ви много благодарна, ако дадете някакво мнение.

RapExotic
06-02-2015, 23:28
В техническите гимназии са над 90% момчета. Дори има випуски, в които няма нито едно момиче (както е в ПГТЕ Хенри Форд). Ако това ти е основен фактор по-добре се ориентирай към друг тип гимназии. А между двете, които си колебаеш бих ти препоръчал Телекумоникациите.

Ichheissezor
06-04-2015, 18:41
sebi , 9ти клас в СПГЕ съм и да ти кажа , до сега не съм видял нищо хубаво в това отровно гнездо.Не ти го препоръчвам