ednagolqmataina
06-03-2015, 13:38
Знам, че сигурно може да има много написани теми за това, но все пак реших да поискам съвет, защото вече съм напълно объркана какво да правя. С приятелят ми ходим от почти две години, но напоследък той се държи много различно. Всъщност не точно от напоследък, а от няколко месеца, но напоследък сякаш изобщо не му пука за мен. Преди също се е случвало да се скараме, но винаги още един час след караницата ние се сдобрявахме и всичко беше наред както преди да се скараме. И то тези караници винаги са били за пълни глупости- той ми крещи за всяка една моя грешка, а те моите грешки винаги са неволни и никога не са били с цел да го нараня или обидя, например за това че не съм оставила едно нещо тук, а там, че съм му нацапала нещо, винаги аз трябва да поемам вината, започват се едни обиди, че не мога нищо, че не ме бива. А ако реша да се защитя веднага се започва с "Млъквай ма" и чупене на вещи. Никога не иска да приеме с какво ме наранява, не иска да ме изслуша и всеки мой опит за разговор с него завършва с крещене за него, а за мен със сълзи и плач. Накрая ми казва, че аз съм виновна, защото не си мълча, а се опитвам да го успокоя. А аз защо го правя- защото го обичам. Той ми казва вече няколко пъти, че го отблъсквам и колкото и да ме обича не можел да бъде с момиче като мен. Наистина съм наранена адски много, а сякаш не мога да направя нищо, нито една обида не излиза от устата ми, нито едно лошо нещо, толкова го обичам..Последният път когато се опитахме да правим секс дори не му стана от мен..Когато се разплача вече не ме успокоява, а ми крещи да си плача другаде, той искал весело момиче- аз съм весело момиче, но той ме наранява и ме кара да плача, затова не съм весела. Когато му звънна винаги е кисел, винаги няма настроение, а думите му са "Остави ме намира", "Махай се", "Досаждаш ми", всеки опит за разговор с него завършва с обиди и с изключване на телефона. Дори когато той ме потърси пак е същото.. Преди винаги ми обръщаше внимание и ме обгрижваше с целувки и прегръдки, а сега дори не иска да ме целуне. А ако го направи гледа някъде настрани или в телефона си и аз го виждам, само си рови в телефона..Уж ме води на някое място да си говорим, а като стигнем вади телефона и само чати и си говори и след 20 минути ми казва "Тръгваме си". Когато му казах, че ми е гадно от това той ми каза, че го задушавам и че само съм му искала внимание..Било му омръзнало да му искам внимание, е много ли искам като съм го помолила да остави телефона за 10 минути. Постоянно си сваля картинки на голи жени и ги гледа дори когато аз съм до него, когато го попитам защо го прави той ми казва, че като бил с мен не трябвало да гледа само мен, той харесвал и другите жени. Аз вече не знам къде бъркам и какво правя, сякаш дори само ако ме види ще съм виновна, не знам какво да правя..