Влез

View Full Version : 1 СРЕЩА

foxerabg
06-07-2015, 17:11
Здравейте, аз съм момче на 14г , и харесвам едно момиче от 5 месеца, и наскоро разбрах че и тя ме харесва.И за утре се разбрахме да излезем на първа среща, но не знам как да се държа и какво да направя.Може ли да ми дадете някакви съвети

lifo
06-07-2015, 17:50
може да и вземеш роза но НЕ и червена примерно бяла, дръж се нормално(когато се видите Я поздрави Й кажи че е много хубава и Преди доста време бях на 14 но разходете се яжте сладолед пийте кафе, тя не хапе и е също толкова притеснена колко то и ти. не Се мотайте много време заедно на много 2-3 часа най-много. Предложи да я изпратиш до тял или ако е с рейс до спирката изчакай да тръгне рейса така ще имаш още малко време . Кажи и преди да тръгне че ти е било много хубаво с нея и че ще се радваш пак да излезете . Не и пиши веднага щом се разделите пиши и на другия ден за да видиш как е и така

heartsdesire
06-07-2015, 20:34
Ами, не се дръж прекалено лигаво още от първата среща. Прави ѝ комплименти ако искаш, но най-важното е да имате тема и да не мълчите. Ако замлъкнете, кажи каквато и да е тъпотия, за да тръгне разговор, просто няма да е хубаво да си мълчите. Ако стане тъмно задължително я изпрати до тях, ако ѝ стане студено ѝ дай якето си. Дръж се мило, бъди забавен. Така ще я впечатлиш най-много.

strawberry88
06-07-2015, 22:39
Относно това, което те посъветваха по-горе, недей да подаряваш цвете. Повтарям - недей. :Д