ronaldinio337
06-07-2015, 19:39
Искам да ви питам ко да го правя тоя глупак на 20 съм, ако някой го интересува.
Проблемите ми са доста с тоз глупак,.
Нащи разведени про майка ми съм в чужббина, скоро пак тряя се връщам при тоя.
Нито пари за зъби ми дава я 1-2 пъти максимум....
2-ро, взима 2-3 пъти над средната заплата хххх лв.
А ко става се ми викат курвата ги ядяло. от скоро не съм му писал.
Майка му драснала 2-3 реда, какво ми трябва, зъби храна и т.н , и знаете ли кво след 5 мин я питал кога ще се прибирам..
Най вжното забравих да ви кажа, Те са едни ши.бани съмогъзнаци, мислят си за гъза,
хората са ми го казали и аз го вярвам. Мислят си за личните изгоди, за баща ми майкаму и баща му... тези триматааа
дъртите съм ги ебал в гъза да са оправят хич няяя ги погледна.
На тоз тъпунгер 100 пъти уж разговаряхме, всичко аве той ни приемс ни предава бе.
Стой си същия, с същия тъп акъл и тва е, живей си живота и го боли гъза.
Ах да дойде един ден, когато да си поема по ПЪТЯ и тези който са ми в списъка да ги заеба.
Първо тез миндили нито няя ме видят нито чуят.
Ся незнам като стане на 50-60 няяя цял живот да бачка, ще стане пенсионер, тез хххх лв не му стигат па камоли 450лв примерно пенсия.
И таман онас да го заебе щот няя пари хахахахха, пък да дойде д ме търси, да са ебе отзадд.
Толкова го мразя и ненавиждам че незнам.
като бях 12 клас сички с коли аз ПЕШААа ще го помня туй цял живот максимум колата да ми я давал 15-2о пъти.
Няяя му пиша, като отида при него пак ядове, ко да прая незнам.
Как да се разбеереш с човек КОЙТО НЕГОВАТА СИ ЗНАЕ А КАЖЕТЕ....@@@
Само моя ли живот такъв шибан дееба..
И аз исках да имам майка баща като другите заедно..... амам уви разделениии.... тъпа работ хора..
Живота си ебал фара отсякъде,,нз, направо нз.. а за приятели на да чуя сиирджии зависници, да се факат отзад сички имам 1-2 аверчета ще ги ползвам за кафета хапка пиика,,, инче аако ги заеб и тях,хептен сам ще съм....
Като отрежа сички майка,бащи,роднини,приятел .. Ко прайм сам. ебиму майката сам човек живот ли е. особедно пък да съм на квартира и за 500 а бачкам и всичко за сметки. без 1 лев да не спестя тогава хептен ще се обатача в говната..
Кой с каквото може да помага :(
Проблемите ми са доста с тоз глупак,.
Нащи разведени про майка ми съм в чужббина, скоро пак тряя се връщам при тоя.
Нито пари за зъби ми дава я 1-2 пъти максимум....
2-ро, взима 2-3 пъти над средната заплата хххх лв.
А ко става се ми викат курвата ги ядяло. от скоро не съм му писал.
Майка му драснала 2-3 реда, какво ми трябва, зъби храна и т.н , и знаете ли кво след 5 мин я питал кога ще се прибирам..
Най вжното забравих да ви кажа, Те са едни ши.бани съмогъзнаци, мислят си за гъза,
хората са ми го казали и аз го вярвам. Мислят си за личните изгоди, за баща ми майкаму и баща му... тези триматааа
дъртите съм ги ебал в гъза да са оправят хич няяя ги погледна.
На тоз тъпунгер 100 пъти уж разговаряхме, всичко аве той ни приемс ни предава бе.
Стой си същия, с същия тъп акъл и тва е, живей си живота и го боли гъза.
Ах да дойде един ден, когато да си поема по ПЪТЯ и тези който са ми в списъка да ги заеба.
Първо тез миндили нито няя ме видят нито чуят.
Ся незнам като стане на 50-60 няяя цял живот да бачка, ще стане пенсионер, тез хххх лв не му стигат па камоли 450лв примерно пенсия.
И таман онас да го заебе щот няя пари хахахахха, пък да дойде д ме търси, да са ебе отзадд.
Толкова го мразя и ненавиждам че незнам.
като бях 12 клас сички с коли аз ПЕШААа ще го помня туй цял живот максимум колата да ми я давал 15-2о пъти.
Няяя му пиша, като отида при него пак ядове, ко да прая незнам.
Как да се разбеереш с човек КОЙТО НЕГОВАТА СИ ЗНАЕ А КАЖЕТЕ....@@@
Само моя ли живот такъв шибан дееба..
И аз исках да имам майка баща като другите заедно..... амам уви разделениии.... тъпа работ хора..
Живота си ебал фара отсякъде,,нз, направо нз.. а за приятели на да чуя сиирджии зависници, да се факат отзад сички имам 1-2 аверчета ще ги ползвам за кафета хапка пиика,,, инче аако ги заеб и тях,хептен сам ще съм....
Като отрежа сички майка,бащи,роднини,приятел .. Ко прайм сам. ебиму майката сам човек живот ли е. особедно пък да съм на квартира и за 500 а бачкам и всичко за сметки. без 1 лев да не спестя тогава хептен ще се обатача в говната..
Кой с каквото може да помага :(