Влез

View Full Version : Проблем шиб*ания ми БАЩА.

ronaldinio337
06-07-2015, 19:39
Искам да ви питам ко да го правя тоя глупак на 20 съм, ако някой го интересува.
Проблемите ми са доста с тоз глупак,.
Нащи разведени про майка ми съм в чужббина, скоро пак тряя се връщам при тоя.
Нито пари за зъби ми дава я 1-2 пъти максимум....
2-ро, взима 2-3 пъти над средната заплата хххх лв.
А ко става се ми викат курвата ги ядяло. от скоро не съм му писал.
Майка му драснала 2-3 реда, какво ми трябва, зъби храна и т.н , и знаете ли кво след 5 мин я питал кога ще се прибирам..
Най вжното забравих да ви кажа, Те са едни ши.бани съмогъзнаци, мислят си за гъза,
хората са ми го казали и аз го вярвам. Мислят си за личните изгоди, за баща ми майкаму и баща му... тези триматааа
дъртите съм ги ебал в гъза да са оправят хич няяя ги погледна.
На тоз тъпунгер 100 пъти уж разговаряхме, всичко аве той ни приемс ни предава бе.
Стой си същия, с същия тъп акъл и тва е, живей си живота и го боли гъза.
Ах да дойде един ден, когато да си поема по ПЪТЯ и тези който са ми в списъка да ги заеба.
Първо тез миндили нито няя ме видят нито чуят.
Ся незнам като стане на 50-60 няяя цял живот да бачка, ще стане пенсионер, тез хххх лв не му стигат па камоли 450лв примерно пенсия.
И таман онас да го заебе щот няя пари хахахахха, пък да дойде д ме търси, да са ебе отзадд.
Толкова го мразя и ненавиждам че незнам.
като бях 12 клас сички с коли аз ПЕШААа ще го помня туй цял живот максимум колата да ми я давал 15-2о пъти.
Няяя му пиша, като отида при него пак ядове, ко да прая незнам.
Как да се разбеереш с човек КОЙТО НЕГОВАТА СИ ЗНАЕ А КАЖЕТЕ....@@@
Само моя ли живот такъв шибан дееба..
И аз исках да имам майка баща като другите заедно..... амам уви разделениии.... тъпа работ хора..
Живота си ебал фара отсякъде,,нз, направо нз.. а за приятели на да чуя сиирджии зависници, да се факат отзад сички имам 1-2 аверчета ще ги ползвам за кафета хапка пиика,,, инче аако ги заеб и тях,хептен сам ще съм....
Като отрежа сички майка,бащи,роднини,приятел .. Ко прайм сам. ебиму майката сам човек живот ли е. особедно пък да съм на квартира и за 500 а бачкам и всичко за сметки. без 1 лев да не спестя тогава хептен ще се обатача в говната..
Кой с каквото може да помага :(

BlauMeise
06-07-2015, 20:15
Извинявай, нищо не разбрах от поста ти? Напиши го наново по-разбираемо!

haritov
06-07-2015, 20:19
прав е човека че не ти дава като те гледа нищо не заслужаваш

LoadRunner
06-07-2015, 20:24
като бях 12 клас сички с коли аз ПЕШААа ще го помня туй цял живот максимум колата да ми я давал 15-2о пъти.

нека да ти държи влага къф си оръфляк
абе ти пенсиите знаеш ли колко пари са?
по-добре го раздели това число на 2 да влезнеш малко в час недоносче

heartsdesire
06-07-2015, 20:25
От целия тоя пост разбрах само, че всички били с коли, а ти пеша.
Замислял ли се, че проблемът не е в баща ти, а в теб? Сигурно отдавна го вбесяваш човека с мрънкане, постоянно като нямаш нещо си настоявал да го имаш. Колкото и да те дразни баща ти, не го мразиш и той не заслужава да го нареждаш така с толкова грозни думи. Ако се държиш добре с баща ти и го цениш, и той ще цени тебе. Просто е.

BlauMeise
06-07-2015, 20:53
Пожелавам ти да станеш баща и сина ти да се държи така с тебе. Не забравяй, че колелото се върти...

LoadRunner
06-07-2015, 20:56
нали
колелото се въртяло, стдбата си знаела, бог щял да го накаже и тнт квото си чулвала от баба си
:lol:

BlauMeise
06-07-2015, 21:05
Това беше оригинално, супер си ;)

п.с. просто ми стана ужасно гадно, защото аз съм загубила своя баща, а просто има хора които не ценят, това което имат, нали?

kaRamella
06-07-2015, 21:16
Да ти кажа - няма нужда пари да се леят в теб.

NomNomNom
06-07-2015, 22:31
Ало, на 20г. , ходи да ги изкарваш сам, щом не ти стигат, лол.

HollyGolightly
06-08-2015, 00:22
На 20 години никой не ти дължи нищо. Баща ти има право да си ползва парите от заплатата за каквото си иска. Ако искаш да си купиш нещо си намери работа.
Освен това ако и на него му говориш така, нищо чудно, че не ти дава.

didi222
06-08-2015, 04:41
На 20 години хората работят и/или учат.
Ти какво правиш? Стоиш и се оплакваш.
Такива вечно недоволни хора навсякъде... не можеш сам да си изкараш прехраната, а баща си виниш. Прав е човекът, защо да си хаби парите като вижда, че от теб нищо няма да стане.

anonymous708973
06-08-2015, 05:49

:lol: :lol: :lol:

аз само не разбрах защо приятелите ти са сеирджии и завистници, за какво ти завиждат?
Ти даже кола нямаш, мацките няма да ти вържат...?

ronaldinio337
06-12-2015, 17:49
нали
колелото се въртяло, стдбата си знаела, бог щял да го накаже и тнт квото си чулвала от баба си
:lol:

Тее от целия пост видях само 1 човек да е на моя страна.
За другите.
Колелото се въртяло,,, сега плача аз , утре той ако сте чували.
2-Ро, нещо чух за децата, И той май ме кълнеше, да съм имал деца и те така да ме правили.. хахах първо няяя ги види, оправя ли си живота см тегля една путка майна на сички който АЗ СЪМ ПРЕЦЕНИЛ ,и си хващам пътя
Другото е щом имам възможност, ще им купя каквото искат да, като не искам ще говорим, ще се разберем каато Хораа. това р най важното.
Другото за приятелите ли. Щото повечето бачкат за 500лв в мизерия при мама тати кой с кола без кола, искат да работят за повече пари, ли ддз, а аз ко. Стоя при майка, неправя нищо сигурно затова. Абе аз го усещам. Приятели няма в тоя живот, да знаете от мен.
От едн страна ядете пиите, от другата ви завиждат....