yamaha436
06-11-2015, 22:41
Здравейте не намерих раздел спорт за това пиша тук искам да ви попитам възможно ли е да стана професионален атлет или ми е късно вече почти на 16 съм момче тренирал съм бокс година и половина и кик-бокс 1 година но като малък много исках да тренирам футбол но не знам защо не се записах сега не знам какво ми стана искам да стана футболист или боксьор и в двете съм добър не съм ходил на тренировки по бокс от 1-2 месеца но се чудя сега с футбол или с бокс да се хвана или и с двете да видим кое ще стане вие как мислите късно ли е вече?
братленце раздел "спорт" е буквално на 1/4 скрол по-надолу :Д :Д
Иначе всички сме мечтали и мечтаем да бъдем професионални атлети, ала не е толкова лесно. В смисъл най-малкото трябва да си достатъчно добър, че някой да застане зад теб и да имаш пари за състезателна кариера. В смисъл докато почнеш е супер тегаво, поне би трябвало да е, ако нямаш финансова помощ от някъде. А и ако не си в някоя школа или баща ти не е някой нямаш особено голям шанс във бг футбола. За бокса не съм сигурен дали е така, ама като не тренираш къде си тръгнал? Печели състезания и то само ще дойде. Да не говорим, че е много неблагодарна работа и изисква къртовски труд.
А тва да те спонсорира фирма може да ти бъде само далечна мечта.
Като цяло моя отговор би бил - не, колкото и обезкуражаващо да е. Ти пак можеш да опиташ, живота е пред теб, но ще трябва да положиш адски много усилия.
Не, и не го казвам заради годините ти, има атлети, които и на по късни години разцъфтяват, ама просто в БГ няма да ти се получи някои да те забележи.