View Full Version : първа стъпка шут в г*за
здравейте,
момче град тинтириминтири
значи решаваш да направиш първата стъпка и изяждаш шута сериозно ли?
харесвах момиче от много време год. и половина и реших да и го кажа нали дъръ бъръ казах го и тя кво "сега не си търся приятел" да знам това не е категорично НЕ но все пак ми разби сърцето и в момента въобще не искам да правя нищо някакви идеи да имате да се по-успокоя ?
NomNomNom
06-12-2015, 10:23
Добре, ако й кажеш, че я харесваш, това нищо не означава, чакаш тя да направи първата стъпка ли :д ?
Има няколко варианта.
1. Заговаряй приятелите и приятелките й, но я игнорирай нея
2. Просто изчакай 2 месеца, в които бъди мил с нея, но по-дистанциран, и пак я питай. Ако пак откаже - пак чакай 2 месеца и пак я питай :д Междувременно се развивай, и ако комбинираш 1 + 2 може да се навие след 4-5 път :д
Гледай да не я криипнеш, не й пиши постоянно, просто я питай през 2 месеца дали си е променила мнението :д
3.Заеби таз работа, забравия и пробвай с друга :д
^ За 1 и 3 ++, 2 е загуба на време.
anonymous908491
06-12-2015, 10:55
"сега не си търся приятел" да знам това не е категорично НЕ
Да не те натоварвам излишно, но това е точно категорично НЕ и причината е, че не те харесва за приятел, но е възпитана.
Добре, ако й кажеш, че я харесваш, това нищо не означава, чакаш тя да направи първата стъпка ли :д
аз и казах нали ако искаш този петък да излезем нали и сега съм в това положение
Да не те натоварвам излишно, но това е точно категорично НЕ и причината е, че не те харесва за приятел, но е възпитана.
и аз не съм сигурен постоянно ме закача говорим си но сигурно си прав ;(
RapExotic
06-12-2015, 19:17
Кажи на най-добрата и приятелка, че я мразиш.
pandabear
06-12-2015, 20:51
това ли значело.
тъжно. така де, здраве да е.
wow учуден съм сериозно толкова отговори за толкова кратко време невероятно нямам думи ще го преодолея но като си помисля 1 год. и половина да хабиш надежди на празно с извинение ДА ЕБА
За другия път ще знаеш, че надеждите накрая те преебават... и най-вероятно пак ще се надяваш, де...