Влез

View Full Version : Въпрос към по-разкрепостените момчета и момичета

Sommebody
06-14-2015, 10:14
Здравейте на всички :) Тук искам да изказват мнение по-разкрепостените и широко скроени хора !!! Аз съм бисексуално момче на 18 години и искам да посъбера малко мнения от хората тук :) Харесвам и момичета и момчета и смятам,че така е много по-готино от колкото да си хетеро,но нека чуя и вашите мнения. Ще ми бъде доста интересно да прочета случки от други бисексуални хора,моменти и мнения :)

Животно
06-14-2015, 11:49
Аз съм педерастче* на 18 години

лека поправка

dreamwalker
06-14-2015, 12:06
https://d22d7v2y1t140g.cloudfront.net/m_1848128_uXLffUwoY9f5.jpg

baby_baby
06-14-2015, 13:10
" смятам,че така е много по-готино от колкото да си хетеро" хахахахаха по-тъпо мислене не бях срещала ужас

Meth
06-14-2015, 14:48
Не е лошо да вскусиш помалко от всичко и да видиш дали ти харесва, но нали знаеш, че всичко си има граници и не трябва да се увличаш по момчета а да се занимаваш повече с момичета. Да, разбираемо е на тия години хормоните ти да бушуват и да се интересуваш от всичко, но те съветвам да не правиш неща, от които ще те е срам когато пораснеш!
Все пак си момче...трябва ти яка мацка за да се осъзнаеш и да тръгнеш по правилния път.
П.С. Това да ис бисексуален не е лошо, в случай че и двата пола ти харесват ти ще можеш да получаваш двойно удоволствие, нооо.....недей да прекаляваш и....НЕ СТАВАЙ ГЕЙ !

LudiqZaek
06-14-2015, 17:42
Кат та е*ат боли ли та + то на всички им бушуват хормоните ама чак толко да ти го вкарват у задника малко жалко и ...

Sommebody
06-14-2015, 19:22
Спал съм както с красиви момичета така и с красиви момчета..относно изказването ми това,че да си Би е по-яко,имах предвид,че можеш да се радваш на двата пола ..

anonymous908491
06-14-2015, 19:23
Спал съм както с красиви момичета така и с красиви момчета

С хермафродит бил ли си ?

AmxModx
06-14-2015, 21:02
Спал съм както с красиви момичета така и с красиви момчета..относно изказването ми това,че да си Би е по-яко,имах предвид,че можеш да се радваш на двата пола ..

Качи твоя снимка
П.П. Спал си ти с красиви момичета... Щом не си бил с baby_baby значи не си бил ,няма и да бъдеш...

Meth
06-15-2015, 10:09
Кат та е*ат боли ли та + то на всички им бушуват хормоните ама чак толко да ти го вкарват у задника малко жалко и ...
Не е казано, че винаги той ще поема салама*

freakxbitch
06-15-2015, 14:13
Абе хорааа, като няма какво да кажете просто подминете поста, никой не е примрял за нелепите ви коментари. Sommebody, експериментирай, млад си още, ако искаш и с животни - живота си е твой, заеби кво говорят "праведните" ... Аз също спя с жени и мъже , а това няма да ми попречи един ден да имам мъж и деца. ;)

Животно
06-15-2015, 14:25
Абе хорааа, като няма какво да кажете просто подминете поста, никой не е примрял за нелепите ви коментари. Sommebody, експериментирай, млад си още, ако искаш и с животни - живота си е твой, заеби кво говорят "праведните" ... Аз също спя с жени и мъже , а това няма да ми попречи един ден да имам мъж и деца. ;)

йей, колко надъхващо, пуснах сълза

freakxbitch
06-15-2015, 16:23
йей, колко надъхващо, пуснах сълза

Толкова се радвам ,че те разчувствах. :)

Sommebody
06-15-2015, 18:40

Напълно ЗА !! Имах други очаквания за този профил,а по-точно очаквах да има повече хора като теб които влизат тук за да се забавляват не на гърба на останалите, а със приятни дискусии :))

DarkTemplar
06-15-2015, 19:00
Обаче тва ЛГБТ солидарността е голяма работа. :D

Чукайте се с когото искате, на никой не му пука.

DIMONNLISA
06-22-2015, 13:42
Аз също съм би и не мисля че това ме прави лесбийка :) иначе нямам нищо против гейовете , даже ме кефят..

Slarc3
06-22-2015, 14:41

Правете квото си искате, ама не малтретирайте клетите животни , нищо не са ви направили те..