View Full Version : Ходене по магазините с гаджето
Момчетата не обичат магазините. Излизам с едно момче. От няколко дни сме заедно. Казах му когато отначало ме покани на среща, че съм заета, защото ще си копувам рокля. Той предложи да излезем двамата по магазините. Приех и си прекарахме добре. Изпрати ме и мина първата ни среща. Говорехме по интернет и той ми призна, че много иска да излезе облечен с рокля. Помислих, че се базика, но той ми изпрати снимка по бикини. Той има хубава дълга коса. Иска да излезе с мен облечен с рокля. Споделих с приятелките ми за него и те почнаха да се подиграват. Да го запозная ли с приятелките ми и да излезе с нас облечен като жена или само двамата да излезем на романтична разходка? Искам да го запозная с тях за да разберат че е нормален.
GoodEnough
06-16-2015, 15:15
Не би тръгнала с момче с избръснати крака... (от друг пост), приятеля ти е пе*ал или би. То май и ти си сбъркана не само той.
Не би тръгнала с момче с избръснати крака... (от друг пост), приятеля ти е пе*ал или би. То май и ти си сбъркана не само той.
В друга тема написах това "Приятелят ми е с бръснати крака. Никога няма да тръгна с космато момче. " Прочети темата http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/576789-%D0%91%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0
Не съм се объркала.
Той засега не е проявявал интерес към мъже.
GoodEnough
06-16-2015, 15:36
Или ти не знаеш за това.
П.П Това, което написа за него ми е достатъчно да го асоциирам като педал (ако не те е базикал)
baby_baby
06-16-2015, 17:16
Излезни с него но без да се облича като жена това нв в нормално
jhgfdsa0
06-16-2015, 19:03
кОпи си бОквар
Приятелят ти си е чист педерунгел. И на двамата ви трябва записан час за психолог.
Момчетата не обичат магазините. Излизам с едно момче. От няколко дни сме заедно. Казах му когато отначало ме покани на среща, че съм заета, защото ще си копувам рокля. Той предложи да излезем двамата по магазините. Приех и си прекарахме добре. Изпрати ме и мина първата ни среща. Говорехме по интернет и той ми призна, че много иска да излезе облечен с рокля. Помислих, че се базика, но той ми изпрати снимка по бикини. Той има хубава дълга коса. Иска да излезе с мен облечен с рокля. Споделих с приятелките ми за него и те почнаха да се подиграват. Да го запозная ли с приятелките ми и да излезе с нас облечен като жена или само двамата да излезем на романтична разходка? Искам да го запозная с тях за да разберат че е нормален.
Има хубава дълга коса, иска да е с рокля и си бръсне краката мммм да той е искинки мъж не се срамувай само че никога не минавайте през фитнес залите !
RapExotic
06-16-2015, 23:38
След второто изречение те познах. Трола с памперсите..
След второто изречение те познах. Трола с памперсите..
Кви папмерси ?
ПХАХАХАХАХХА :lol:
#kogatogadjetotinosiroklq #istinskimuj #daimujega
power.wolf
06-17-2015, 09:49
Сигурно се бъзика за роклята, ако не, го заведи на психолог. Пък за другите дето се смеят, няма нищо лошо в това момче да си бръсне краката. Или за вас е по добре да стоите с гора по краката. При всеки е различно, при някои не се налага бръснене, при други да.
Сигурно се бъзика за роклята, ако не, го заведи на психолог. Пък за другите дето се смеят, няма нищо лошо в това момче да си бръсне краката. Или за вас е по добре да стоите с гора по краката. При всеки е различно, при някои не се налага бръснене, при други да.
Мъжете с малко косми: Имат повече женски хормони
Мъжете с повече косми: Имат добро развитие
Мъжете с много косми: Развиват се много добре, въжките хормони наделяват в пубертета.
Има и космати жени неговоря за интимната област а за краката и ръцете: Те обикновенно имат плътни гласове и са мъжкарани..
ти биология учил ли си и ходил ли си на училище ?
kosh tramb
06-17-2015, 19:33
oisaugnhsaoignsagoisangsagsai
welik si
power.wolf
06-23-2015, 21:11
Мъжете с много косми: Развиват се много добре, въжките хормони наделяват в пубертета.
Има и космати жени неговоря за интимната област а за краката и ръцете: Те обикновенно имат плътни гласове и са мъжкарани..
ти биология учил ли си и ходил ли си на училище ?
Ами именно това което казваш е вярно, но не означава, че всекш трябва да ти гледа космите по краката. Аз например се бръсна по краката (не често, но колкото да не става гора). Иначе биология съм учил само една година, но не разбрах какво значение има това :D
kosh tramb
06-24-2015, 07:10
wajki harmoni
JustOneKid
07-02-2015, 19:45
sled kato pro4etah kvi hora ima me e strah da spa :D EBASI KURA IZLIZAITE AMA MU KAJI DA SI OSTAI KOSMITE :D I DA NE SE OBLI4A KAT JENA LOL :D
CrazyLittleThing
07-04-2015, 21:24
Всъщност, приятеля ти не е педал, както споменаха по-горе ( приемайки, че "педал" е жаргон за хомосексуалист. )
По - скоро ми намирисва на транссексуална жена.
Жалко че си трол, бих могла да ти приказвам още по темата.