PDA

View Full Version : Харесва ли ме?

imetomi
06-18-2015, 15:49
Знам, че тази тема сте я чували 100 пъти вече, но всички си имаме тези моменти и търсим помощ от по опитните от нас. Вижте остава 1 седмица до края на учебната година и трябва да разбера дали едно момиче от класа ми ме харесва. Иначе цяло лято ще се чудя, ще мисля, ще ме яде от вътре. Знам, че нямате свръх сили и няма как да ми хвърлите един боб и да разберете, но поне ми дайте насоки. Кажете си мнението по това, което ще ви кажа.
В един клас сме от 3 години (10 клас сме). Още в самото начало тя ми се стори като най-привлекателна от класа, но после по една или друга причина загубих интерес. Сега преди месец, два осъзнах, че отново ми привлича погледа и вече съм сигурен, че ми допада. Аз съм срамежлив и не съм общувал много с нея като цяло. Ходили сме на екскурзии, но не видях видим знак. Като цяло от поведението и в училище мога да твърдя, че забелязвам известен интерес от нея към мен. Не знам дали не си въобразявам само защото тя ми харесва на мен или наистина е така. Няма гадже, тя е от тези момичета, които са пренаситени от внимание, защото е хубава. Имам чувството, че харесва момчета именно като мен (не знам защо). Попринцип имам опит във взаимотношенията между момчета и момичета заради компаниите, в които съм бил. Знам как се държат и едните и другите и затова смея да мисля, че може и да ме харесва. Може обаче да е невинния флирт, който правят такъв тип момичета поняга дори несъзнателно, без умисъл. Проблемът е че не смятам, че съм достатъчно озрял и изграден като личност, че да имам връзка с момиче. Когато си помисля за нея си казвам "не ща гаджета, само проблеми са, трябва да ги водиш нагоре надуло", но после се замислям, че е красива и не ми е толкова лесно да замахна и да спра да мисля по въпроса. Това, което искам да ми кажете е как да разбера дали ме харесва и как да действам. Да действам ли? Ще разваля ли нещата? Да оставя ли тя да направи първата крачка (колкото и зле да звучи, така стана с първото ми гадже - тя ми писа, тя ме заговори и аз поддадох, защото съм момче). Сега лятото имам какво да правя, ще има и други момичета, но все пак.... Оф не знам, казвайте хора :D

anonymous908491
06-18-2015, 15:59
Напълни ваната и се научи да дишаш под вода.

imetomi
06-18-2015, 16:08
Напълни ваната и се научи да дишаш под вода.

Мога да си мърдам ушите, достатъчно ли е?

anonymous908491
06-18-2015, 17:37
Всеки го може, научи се да си ги наостряш.

NarutoShippuuden
06-18-2015, 18:07
Може само да си въобразяваш, понеже я харесваш, но нищо не ти пречи да си пробваш късмета с нея.

snatural
06-18-2015, 19:30
Моя съвет е освен ако не я харесваш много да не се занимаваш. Не е много хубаво да ходиш с човек от твоя клас. Почти по цял ден сте заедно. Да, в началото е хубаво, но после се чудиш къде да се скриеш. Почва да ревнува от другите момичета от класа. А после ако се разделите ще трябва да се гледате по 7-8 часа наден. Но пък ако наистина имаш чувства, а и лятото престои. Може би трябва да рискуваш, но имаш предвид горенаписаното :)

paradosou
06-18-2015, 19:36
Все едно нищо не си казал за държанието й спрямо теб... Пас съм, наистина много неясна инфо, така че ще преживееш да не дам предположение има ли нещо към теб.
Направи рандъм закачка и веднага след това си намери повод да я офертираш за излизане.

RapExotic
06-18-2015, 20:25
Използвай съвременните техники за проникване в съзнанието.. Като фейсбук и аск.фм например.