View Full Version : Хранителен ражим за отслабване в бедрата
sexybieber94
06-20-2015, 10:11
От доста време съм решила да пробвам някой хранителен режим и се натъкнах на този http://gotvach.bg/n6-39690-Диетичен_режим_за_отслабва� �е_в_бедрата
Тренирам много усилено, но реших че отслабването в тази зона ще бъде по-бързо и ефикансно ако пробвам и някоя диетка. :D
Та, ако някой я е пробвал моля да напише дали наистина действа и дали няма някой йо-йо ефект като да отслабнеш с 2 кг. и да ги качеш двойно.
Забавлявате ме с простотия, честно.
1. НЕ МОЖЕШ ДА ОТСЛАБНЕШ НА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО МЯСТО С НЯКВА СКАПАНА ДИЕТА.
2. нищо не става за 1-2 седмици.
3. винаги когато си мислиш, че тренираш много усилено има едно малко детенце някъде по света, което прави 10 пъти по-интензивни тренировки, така че не се филмирай :Д
намали си приема на калорийки на ден и с добри тренировки ще отслабнеш цялостно, дори и бедрата. А и да не забравим догодина започни свалянето за лятото около март, защото това море ще си си същата. успехериньо
anonymous708973
06-20-2015, 15:37
Аз само да попитам: Как става номерът? Избираш си диета и ти се явява джин и те пита къде искаш да отслабнеш? Ами ако стане грешка и отслабнеш на корем и ръце, а бедрата ти си стоят? о.О
Аз само да попитам: Как става номерът? Избираш си диета и ти се явява джин и те пита къде искаш да отслабнеш? Ами ако стане грешка и отслабнеш на корем и ръце, а бедрата ти си стоят? о.О
Следващия път каго говориш с приятелките казваш, че си си избрала няква диета, ама тя има ебати йо-йо ефекта, беше свалила 1 кг от бедрата, но качи 6 в ръцете, ама те трябва това да почнат да го казват или пишат някъде на опаковката на диетата, от къде човек може да знае, че ще има такъв йо-йо ефект?!
strawberry88
06-21-2015, 20:35
Xaxaxa (Y) отслабва се цялостно, не е концерт пожелание, както ти казаха.