PDA

View Full Version : Проблемни чувства

madafaka123
06-20-2015, 18:12
Добър вечер, нищо че за мен никак не е добра. Така ще обясня на кратко. Имам си приятелка вече 9 месеца, аз съм на 18 тя на 16. Преди да започна да се занимавам с нея, се занимавах с друго момиче. Смисъл пишех си с нея, излизахме, убеден съм че тя ме харесваше, но аз тогава нямах абсолютно никакви чувства към нея и когато тя разбра, спря да ми пише и тн. Та последните 4 дена я сънувам и днес тъкмо разправях на един приятел за всичко това и кой да видя, милата ходи срещу мен. Поздравихме се, тя ми се усмихна и аз на нея. Лошото е, че когато я видях сърцето ми щеше да изкочи, така се чувстах като виждах приятелката си преди да станем гаджета. Всичко онова което не съм изпитвал тогава сега вече е тук. Момичето е повече от красиво, приятелката ми също, но вече няма онова чувство към нея. Другото момиче е на 16 също. Моят приятел ми каза да зарежа гаджето си, но не мисля да го правя. Благодаря предварително.

RapExotic
06-20-2015, 21:32
Пробвай ги и двете и избери тая, която ти пасва по-добре на члена..

heartsdesire
06-21-2015, 14:45
Ако усещаш, че имаш чувства към друго момиче, не залъгвай гаджето си.

DIMONNLISA
06-23-2015, 14:45
Може тия чувства да са момент на слабост , първо се увери , че наистина я харесваш .